Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#4026 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo

2013-07-12 07:55

#4017: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou

Hořký úsměv musí vyvolat každé nadávání komunisty druhým do fašistů. Ano rudý bratr hnědých fašistů je tak nestydatý, že tu blábolí cosi o "rajtkách a hnědé košili". Mundůr stejných vrahů, montérky Lidové milice mu ovšem nevadí. Oni ostatně ty "rajtky" nosili i vrazi komunističtí - všelijací ti "rudí komisaři" a nakonec i vrahouni od Pohraniční stráže. Takže rudý fašisto, přestaň strašit fašisty hnědými. Jste stejná verbež a ví to dnes celý svět. Zavrženíhodné ideologie, režimy, zločinné strany: nacisti a komunisti!


Nepřihlášený uživatel

#4027 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou

2013-07-12 08:00

#4025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou tře

Tak trochu jsem cítil, že se svým vzděláním nebudete chtít chlubit. To nemá s kádrováním nic společného, v každém lepším odborném časopise je u autorů článků uvedeno, jaké mají vzdělání a odkud.

Legalita a opora v zákonech není vše. Díky vedoucí úloze strany byla většina toho, co dělala KSČ před rokem 1989 zcela legální a měla dokonce oporu v ústavě. To, že byli všude preferováni straníci mělo jasnou oporu v tehdejší ústavě. To, že lidem zabraňovali ve vykonávání jejich povolání mělo oporu v zákonech a ústavě (zase ta vedoucí úloha KSČ). Máte pravdu, opozice k politice patří. Jde jenom o to jak daleko tato opozice jde a jaké prostředky používá. Ospravedlnit si ale můžete cokoliv tak, jak to dělali právě komunisti před rokem 1989.

Není to vše na Vás moc složité? Neukvapujte se v odpovědi, dejte si čas abyste si to mohl v klidu promyslet!


Nepřihlášený uživatel

#4028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 08:07

#4026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo

Máte strašně zjednodušený pohled na svět. Pohraniční stráž byly jednotky ČSLA. Žádný branec se nemohl rozhodnout nebo jakkoliv ovlivnit, zda tam bude nebo nebude poslán. Platilo pravidlo, že jste nesměl sloužit ve stejném kraji, nebo v sousedním okrese jako bylo vaše bydliště.

Nesmíte se tolik dívat na současnou interpretaci tehdejších dějin v TV. Současná televizní propaganda se pravdivostí moc neliší od toho, čím nás krmila televize před rokem 1989. Daniela Drtinová je reinkarnace Jiřího Jambora (zeptejte se někoho, kdo to byl) z 80. let.

Platí Vaše odsouzení pohraničníků taky pro US Border Patrol?


Nepřihlášený uživatel

#4029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 09:13

#4028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jistě, pokud v Patrol slouží (sloužili) týpky jako Sloup, komunista, nechávající vraždit ze zálohy ty, kteří chtějí USA OPUSTIT.

Pro mne je neskonale vhodnější přirovnat Pohraniční stráž k jednotkám SS-Totenkopf, ostraze koncentráků. Stejní vrahouni, stejné dráty, stejné lidské i psí bestie. Bratři: rudí a hnědí fašisti (nebo rudí a hnědí komunisti, to je totéž).

Mimochodem, lžeš jako komunista vždy. Pohraniční stráž původně NEBYLY jednotky ČSLA, když o tom nic nevíš, lháři, tak si to napřed zjisti. A když byl, tuším, v roce 1965 učiněn pokus je začlenit pod armádu (zrovna jsem "plnil nečestnější občanskou povinnost"), bylo to opravdu zajímavé sledovat: neobyčejnou nasranost lampasáckých zločinců od PS (mluvím o nich, záklaďáci u PS je jiný problém) - přišli o své výhody oproti "normálním" lampasům - a naopak opovržení, které vůči nim, někdy i docela otevřeně, dávali najevo i důstojníci ČSLA.....


Nepřihlášený uživatel

#4030 MIPe, MIPe, tys to dlouho nevydržel!

2013-07-12 09:40

#4029: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ale no tak, MIPe, neodhaluj se tak snadno! Je naprosto nezajímavé k čemu přirovnáváš PS ty. Hlavně dej pozor, ať ti nepraskne žilka. Pokud máš nějaký důkaz, že nechal pan Sloup někoho vraždit ze zálohy, oznam to na policii - věřím, že se mu dostane spravedlivého procesu. Pokud nemáš takový důkaz, tak o tom nežvaň.

Našel jsem toto: Na základě usnesení předsednictva ÚV KSČ z 15. prosince 1971 pak byla Pohraniční stráž převedena od 1. ledna 1972 z rezortu ministerstva národní obrany do podřízenosti Federálního ministerstva vnitra. (http://forum.csla.cz/blogs/pohranin_str/default.aspx)

To znamená, že do 31.prosince 1971 byla Pohraničná stáž řízená MNO. Přiznám se, že jsem o této změně nevěděl, takže moje tvrzení bylo nepřesné. Znal jsem pár lidí, nekomunistů, kteří museli jako záklaďáci sloužit u pohraničníků. Nadšení z toho samozřejmě nebyli.

Border Patrol střeží se zbraní hranice USA a dělá to dobře.

 


Nepřihlášený uživatel

#4031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo

2013-07-12 10:22

#4027: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou 

 Proč bych se zrovna nějakému probolševickému pohůnkovi měl zpovídat?.-) Vy tu snad svůj životopis vyvěšujete?.-) A Vaše, rádoby vtipné, jízlivosti jsou pro mne úsměvné ... nemusíte se obávat, cokoli píšete, zvládám, nejste až tak složitě čitelný ... a navíc, nejste, ač si to o sobě myslíte, až takový myslitel:-)

Znovu se tedy ptám, v čem byl protest proti soudružce Baborové na hraně, nebo dokonce za hranou zákona ... nebo, co se Vám jevilo jako nedemokratické?


Nepřihlášený uživatel

#4032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 10:57

#4031: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo

Pokud protestujete proti tomu, co dělali komunisté a pak zde nastolujete stejné praktiky, tak proti čemu jste vlastně protestovali? Sami proti sobě ? Nějak mi uniká smysl celého toho nesmyslu.

Vy, kteří jste se oháněli demokracií se ve finále chováte jako komunisté, kteří vám vadí ? Není to trošku divné ?

Vy o sobě říkáte, jak je to za vás lepší a v čem ? Nenapadá mě ani jeden příklad, v čem je to teď lepší, než to bývalo.

A se shnilými banány v Penny nebo dovolenou někde v Tramtárii na mne nechoďte, mluvte za obyčejné dělníky, kteří makají, aby uživili svoje rodiny a nešli bydlet pod most.

Protest proti paní Baborové byl sviňárka z lidského hlediska, zachovali jste se jako komunisté z dob minulých, takže jste stejní jako oni. Jste tudíž také komunisté ? :))))


Nepřihlášený uživatel

#4033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 11:21

#4032: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No konečně jste si přestal hrát na intelektuála a nestranného pozorovatele?:-)

- že Vám uniká smysl protestu mě nepřekvapuje .... Vy stále žijete v tom, že opozice k Vám je zločin ...( a přitom, vyřvávat někde, třeba s odboráři, Vám přijde jako to nejsvatější právo.-) 

- nikdo nevyhodil soudružku Baborovou ze školství, nikdo Vás, komunisty, nezavírá pro Vaše politické názory ( ani do kotelen, natož do vězení, nikdo Vás nerozhání vodním dělem a obušky,.... ) ....o jakém srovnávání s komunismem to tu tedy pořád melete?.-)

- budete hodně hloupý, pokud jste nenašel jediný příklad, je mi Vás líto .... já jsem za změnu v roce 89 šťastný ( a to přesto, že mi vadí, jaké máme politiky, míra korupce,.... ale to není chyba zřízení, ale jen a pouze chyba v lidech, v jejich morálce ... a tu si přinesli s sebou z toho Vašeho socialistického ráje na zemi:-)

- pokud si kupujete shnilé banány, jste vůl. Pokud nechcete cestovat, neubírejte tuto možnost jiným.... i "obyčejný" dělník, pokud umí své řemeslo a není líný, se dobře uživí ... takový nemusí bydlet pod mostem. Oblbujete tu celkem směšně...( nicméně přiznávám, že např. systém exekucí je hanebný ... ale opět to není o systému, ale o lidech, kteří schvalují podobné zákony ... cožpak i Vás soudruh Filip nesedí v parlamentu už 20 let?:-)

:-) co čekala soudružka Baborová, když se pustila na politickou dráhu? Že vyjedou do ulic alegorické vozy a pionýři jí zazpívají internacionálu?? Ježiš, Vy jste opravdu směšný....nezlobte se, prosím, ale je to fakt...


Nepřihlášený uživatel

#4034 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 12:02

#4033: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nevýhodou toho, že kritizujete osobu a ne pouze to, co napsala je, že občas sice "pláčete dobře, ale na špatném hrobě", jak říkal Vlasta Burián. To ale nevadí, stejně pobavíte.


Nepřihlášený uživatel

#4035 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 13:56

#4034: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Popravdě?:-).... už mi nestojíte za odpověď.... Vy nezměníte nic na mých názorech, já na Vašich....hezký víkend Vám přeji:-)


Nepřihlášený uživatel

#4036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 14:10

#4035: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Řekl bych, že příspěvku 4027, 4028, 4030 a 4032 psali různí lidé. Taky si to myslíte?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-07-12 14:20



Nepřihlášený uživatel

#4038 Re: MIPe, MIPe, tys to dlouho nevydržel!

2013-07-12 15:54

#4030: - MIPe, MIPe, tys to dlouho nevydržel!

To se dozvídáme věci. Komunista politruk Sloup sabotoval snahu KSČ a jí pověřených ozbrojených složek zabránit, aby hranice byla děravá "jak cedník" (jak se trefně vyjádřil nezapomenutelný poručík PS Kott v Králi Šumavy). Jinými slovy, úsek ostrahy hranic praporu PS, kde velel politruk komunista Sloup, byl hotový kanál pro narušitele hranice! Politruk a komunista Sloup zradil přísahu a zrazoval i KSČ, která ho pověřila stranickým úkolem zajistit neprůchodnost našich západních hranic s imperialisty a zadržovat (včetně použití zbraně) narušitele. Komunista a politruk Sloup měl skončit už tedy dávno před lidovým soudem, kde by se mu za zradu socialistického státu dostalo jistě nejen spravedlivého procesu ale i spravedlivé odplaty.

A takového zrádce nám KSČM dá na kandidátku do voleb! Hanba!


Nepřihlášený uživatel

#4039 Soudružka Baborová, relikt doby Gottwaldovy

2013-07-12 16:02

http://strakonice.kscm.cz/article.asp?thema=5455&item=57052&previev=archiv
http://strakonice.kscm.cz/article.asp?thema=5463&item=71424

To jsou aktuální názory soudružky Baborové, údajně uštvané chudinky..... když necháme vládnout takovýchle lidský šmejd, to můžeme rovnou exhumovat Gottwalda.

Nepřihlášený uživatel

#4040 Re: Soudružka Baborová, relikt doby Gottwaldovy

2013-07-12 16:50

#4039: - Soudružka Baborová, relikt doby Gottwaldovy

Šmejd jsi ty a tobě podobní, nahnědlý odpade.


Nepřihlášený uživatel

#4041 Re: Soudružka Baborová, relikt doby Gottwaldovy.

2013-07-12 17:51

#4039: - Soudružka Baborová, relikt doby Gottwaldovy

Je to zajímavé čtení. Soudružka cituje B.Šmerala: "....čím blíže (budeme) k svému cíli, tím brutálnější teror a násilí budeme snášet...." Podle bruálního teroru páchaného na soudružce je komunismus (ten "cíl") už zase za rohem, už vystrkuje růžky. Tak vydržet, soudružko Baborová, to přece za to stojí!


Nepřihlášený uživatel

#4042 Re: MIPe, MIPe, tys to dlouho nevydržel!

2013-07-13 08:10

#4030: - MIPe, MIPe, tys to dlouho nevydržel!

Jo, byla to za táty pohraničníků, politruka Sloupa na čáře idylka. Možno popsat takto:

 

Babička se na narušitele Švejka podívala soustrastně. „Tamhle v tom lesejčku počkají, já jim tam přinesu vod nás brambůrku, vona vás zahřeje. Přes naši vesnici Vráž nemůžou jít, tam jsou péesáci jako ostříži. Dají se potom na Malšín. Votamtuď se narušitelíčku vyhnou Čížovej, tam jsou péesáci rasi a chytaj diverzanty. Jdou přímo přes les na Sedlec. Tam je moc hodnej politruk, nějakej Sloup, ten propustí každýho. Mají aspoň pas s výjezdní doložkou?“

„Nemám, matičko“.

„Tak ani tam raděj nechoděj“.

Volně podle Švejk, díl 2, kapitola 2.


Nepřihlášený uživatel

#4043 Re: Re: Soudružka Baborová, relikt doby Gottwaldovy.

2013-07-13 11:46

#4041: - Re: Soudružka Baborová, relikt doby Gottwaldovy.

"Brutálního teroru páchaného na soudružce"... Nevšimnul jsem si, že by se Baborová právě vrátila z Jáchymova, nebo že by jí někdo mučil, jen tak, v libereckym kriminále, jako třeba Wonku v roce 89'... Jojo, máte se soudruzi dneska, už dvacet let jako prasata v žitě. A ani se nemusíte věšet sami mezi sebou.

Mašín

#4044

2013-07-13 16:43

Bábou Bborovou to začalo a další zkurvení bolševníci budou pokračovat. Bolševičtí dementi těšte se, kandelábry se budou pod vaší tíhou houpat !

http://www.repelent21.cz/

Nepřihlášený uživatel

#4045 Re:

2013-07-13 18:38

#4044: Mašín -

Mašíne, silně pochybuju, že se něco změní, i když se spojí zmanipulovaní hloupoučcí studentíci z Třeboně a pár frustrovaných týpků ze Zlína. Většina vás bude mít pořád na háku, možná se jen někteří lidé vašimi šaškárnami pobaví.

Rudá vagína
Nepřihlášený uživatel

#4046

2013-07-15 00:02

Hej komunističtí debilové něco pro vás:

http://www.dekomunizace.cz/uploads/971186c0a6b563bea694f21781de12c015b83721_uplo...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.dekomunizace.cz

 

 

 

 

 

Jenda

#4047 Re:

2013-07-15 10:48

#4046: Rudá vagína -

Pádná ukázka fundovaného antikomunistického "argumentu". Je třeba ještě něco dodávat?


Nepřihlášený uživatel

#4048 Re:

2013-07-15 16:03

#4046: Rudá vagína -

Dobrý den, já myslím, že bylo řečeno vše. Opravdu pádný důvod ( snad nějakého studenta). Elita národa se projevuje. Buď melou o Mašínech nebo pindají naučené fráze. Mají dost vymyté ( vypité)  mozky.


Nepřihlášený uživatel

#4049 Re: Pravidla Gymnázia Třeboň

2013-07-16 05:29


Nepřihlášený uživatel

#4050 Re: Re:

2013-07-16 06:34

#4048: - Re:  

 :-) pokud vidíte svou opozici pouze tímto pohledem, jste nepoučitelní...




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...