Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 09:13

#4028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jistě, pokud v Patrol slouží (sloužili) týpky jako Sloup, komunista, nechávající vraždit ze zálohy ty, kteří chtějí USA OPUSTIT.

Pro mne je neskonale vhodnější přirovnat Pohraniční stráž k jednotkám SS-Totenkopf, ostraze koncentráků. Stejní vrahouni, stejné dráty, stejné lidské i psí bestie. Bratři: rudí a hnědí fašisti (nebo rudí a hnědí komunisti, to je totéž).

Mimochodem, lžeš jako komunista vždy. Pohraniční stráž původně NEBYLY jednotky ČSLA, když o tom nic nevíš, lháři, tak si to napřed zjisti. A když byl, tuším, v roce 1965 učiněn pokus je začlenit pod armádu (zrovna jsem "plnil nečestnější občanskou povinnost"), bylo to opravdu zajímavé sledovat: neobyčejnou nasranost lampasáckých zločinců od PS (mluvím o nich, záklaďáci u PS je jiný problém) - přišli o své výhody oproti "normálním" lampasům - a naopak opovržení, které vůči nim, někdy i docela otevřeně, dávali najevo i důstojníci ČSLA.....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4030 MIPe, MIPe, tys to dlouho nevydržel!

2013-07-12 09:40:06

#4029: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ale no tak, MIPe, neodhaluj se tak snadno! Je naprosto nezajímavé k čemu přirovnáváš PS ty. Hlavně dej pozor, ať ti nepraskne žilka. Pokud máš nějaký důkaz, že nechal pan Sloup někoho vraždit ze zálohy, oznam to na policii - věřím, že se mu dostane spravedlivého procesu. Pokud nemáš takový důkaz, tak o tom nežvaň.

Našel jsem toto: Na základě usnesení předsednictva ÚV KSČ z 15. prosince 1971 pak byla Pohraniční stráž převedena od 1. ledna 1972 z rezortu ministerstva národní obrany do podřízenosti Federálního ministerstva vnitra. (http://forum.csla.cz/blogs/pohranin_str/default.aspx)

To znamená, že do 31.prosince 1971 byla Pohraničná stáž řízená MNO. Přiznám se, že jsem o této změně nevěděl, takže moje tvrzení bylo nepřesné. Znal jsem pár lidí, nekomunistů, kteří museli jako záklaďáci sloužit u pohraničníků. Nadšení z toho samozřejmě nebyli.

Border Patrol střeží se zbraní hranice USA a dělá to dobře.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...