Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 10:57

#4031: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo

Pokud protestujete proti tomu, co dělali komunisté a pak zde nastolujete stejné praktiky, tak proti čemu jste vlastně protestovali? Sami proti sobě ? Nějak mi uniká smysl celého toho nesmyslu.

Vy, kteří jste se oháněli demokracií se ve finále chováte jako komunisté, kteří vám vadí ? Není to trošku divné ?

Vy o sobě říkáte, jak je to za vás lepší a v čem ? Nenapadá mě ani jeden příklad, v čem je to teď lepší, než to bývalo.

A se shnilými banány v Penny nebo dovolenou někde v Tramtárii na mne nechoďte, mluvte za obyčejné dělníky, kteří makají, aby uživili svoje rodiny a nešli bydlet pod most.

Protest proti paní Baborové byl sviňárka z lidského hlediska, zachovali jste se jako komunisté z dob minulých, takže jste stejní jako oni. Jste tudíž také komunisté ? :))))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 11:21:03

#4032: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No konečně jste si přestal hrát na intelektuála a nestranného pozorovatele?:-)

- že Vám uniká smysl protestu mě nepřekvapuje .... Vy stále žijete v tom, že opozice k Vám je zločin ...( a přitom, vyřvávat někde, třeba s odboráři, Vám přijde jako to nejsvatější právo.-) 

- nikdo nevyhodil soudružku Baborovou ze školství, nikdo Vás, komunisty, nezavírá pro Vaše politické názory ( ani do kotelen, natož do vězení, nikdo Vás nerozhání vodním dělem a obušky,.... ) ....o jakém srovnávání s komunismem to tu tedy pořád melete?.-)

- budete hodně hloupý, pokud jste nenašel jediný příklad, je mi Vás líto .... já jsem za změnu v roce 89 šťastný ( a to přesto, že mi vadí, jaké máme politiky, míra korupce,.... ale to není chyba zřízení, ale jen a pouze chyba v lidech, v jejich morálce ... a tu si přinesli s sebou z toho Vašeho socialistického ráje na zemi:-)

- pokud si kupujete shnilé banány, jste vůl. Pokud nechcete cestovat, neubírejte tuto možnost jiným.... i "obyčejný" dělník, pokud umí své řemeslo a není líný, se dobře uživí ... takový nemusí bydlet pod mostem. Oblbujete tu celkem směšně...( nicméně přiznávám, že např. systém exekucí je hanebný ... ale opět to není o systému, ale o lidech, kteří schvalují podobné zákony ... cožpak i Vás soudruh Filip nesedí v parlamentu už 20 let?:-)

:-) co čekala soudružka Baborová, když se pustila na politickou dráhu? Že vyjedou do ulic alegorické vozy a pionýři jí zazpívají internacionálu?? Ježiš, Vy jste opravdu směšný....nezlobte se, prosím, ale je to fakt...




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...