Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Necipujtenas.CZ
Nepřihlášený uživatel

/ #10 ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELŮ OSTRAVY 2.4.2014: DVOJÍ POKUS PRIMÁTORA O CENZURU SLOVA NEVYŠEL

2014-04-07 20:27

MÉDIA/TISKOVÁ PROHLÁŠENÍ - AKTUALITY: ZASTUPITELÉ OSTRAVY PORUŠILI 2. DUBNA L.P. 2014 GENTLEMANSKOU DOHODU, KTEROU V PRŮBĚHU SVÉHO MINULÉHO ZASEDÁNÍ OBČANŮM DALI: NA PŘÍMOU VÝZVU PANA HADAŠČOKA ST. ZCELA IGNOROVALI BEZ JAKÉHOKOLIV SLOVA OMLUVY ČI VYSVĚTLENÍ SVŮJ VEŘEJNĚ DEKLAROVANÝ PŘÍSLIB Z 19. ÚNORA 2014, ŽE PRÁVĚ 2. 4. 2014 PŘEDLOŽÍ KE HLASOVÁNÍ NÁVRH NA ZRUŠENÍ OSTRAVSKÉ ČIPOVACÍ VYHLÁŠKY Č. 9/2012 A NOVELIZUJÍ DALŠÍ SOUVISEJÍCÍ PODZÁKONNÉ PŘEDPISY MĚSTA.

OSTRAVŠTÍ ZASTUPITELÉ TAKÉ KOREKTNĚ NEODPOVĚDĚLI V ZÁKONNÉ LHŮTĚ 90-TI DNŮ NA PETREM HADAŠČOKEM ST. A SPOLEČENSTVÍM NECIPUJTENAS.CZ PŘEDLOŽENÝ PRÁVNÍ ROZBOR NEZÁKONNOSTI VYNUCOVÁNÍ ČIPOVÁNÍ V PŘÍPADĚ JIŽ JINAK OZNAČENÝCH ZVÍŘAT (NAPŘ. ZNÁMKOU, ADRESÁŘEM, GPS LOKALIZÁTOREM ATD.)

VOLIČI SI DÍKY TOMU V PRAXI OTESTOVALI, ŽE SOUČASNÉ POLITICKÉ REPREZENTACI OSTRAVY NELZE VĚŘIT ANI NOS MEZI OČIMA!!! JE TŘEBA SI TO VELMI DOBŘE PAMATOVAT PRO ÚČELY VŠECH BLÍŽÍCÍCH SE VOLEB!!!

PEČLIVĚ PŘIPRAVENÝ DISKUSNÍ PŘÍSPĚVEK OBČANA PETRA HADAŠČOKA ST., JENŽ ČEKAL VÍCE NEŽ TŘI MĚSÍCE NA MOŽNOST PREZENTOVAT NOVÉ INFORMACE K OTÁZCE NEZÁKONNÉHO VYNUCOVÁNÍ ČIPOVÁNÍ A DOPADŮ TOHOTO ZLÉHO FENOMÉNU NAŠÍ DOBY: V UVOZOVKÁCH „ODMĚNILO“ 15 AŽ 16 ZASTUPITELŮ VEDENÝCH VELEVÁŽENÝM PANEM PRIMÁTOREM A SIGNATÁŘEM CHARTY 77 PETREM KAJNAREM NAPROSTO NEADEKVÁTNĚ OPAKOVANÝMI LEGISLATIVNÍMI POKUSY O DEFINITIVNÍ POTLAČENÍ SVOBODY SLOVA A UMLČENÍ NEJEN PANA PETRA HADAŠČOKA ST., NÝBRŽ JAKÝCHKOLIV OBČANŮ, KTEŘÍ BY JEŠTĚ KDY CHTĚLI V BUDOUCNU NA ZASTUPITELSTVU VYSTUPOVAT. DOŠLO DOKONCE AŽ NA ZCELA NEPOCHOPITELNÉ VYPNUTÍ MIKROFONU A TÍM DOSLOVA K FYZICKÉMU VYŘAZENÍ OBČANA Z DEBATY.

VŠECHNY TYTO ZLÉ KROKY NICMÉNĚ NAKONEC STEJNĚ NEUSPĚLY! OBČAN PETR HADAŠČOK ST. STIHL SDĚLIT NA ZÁZNAM DO ZÁPISU OD MIKROFONU Z GALERIE VŠECHNY NOVÉ PODSTATNÉ INFORMACE A DRTIVÁ VĚTŠINA ZASTUPITELŮ JEJ TAKÉ PODPOŘILA, KDYŽ SNAHY O LIKVIDACI SVOBODY SLOVA OBČANŮ OSTRAVY ODMÍTLA SCHVÁLIT!

PETR HADAŠČOK ST. OPĚT VŠEM ZASTUPITELŮM, ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI I MÉDIÍM SDĚLIL, ŽE MÍROVÝ BOJ ZA SVOBODU ČLOVĚKA I JEHO ZVÍŘAT NIKDY ON, JEHO RODINA A VĚTŠINA ROZUMNÝCH OBČANŮ NEVZDAJÍ! KAŽDÁ GENERACE SI MUSÍ SVOU SVOBODU OPĚT VYBOJOVAT A OSTRAVŠTÍ ZASTUPITELÉ SE S TÍM ZKRÁTKA MUSÍ SMÍŘIT!

Zastupitelé Statutárního města Ostravy vyslechli na svém třicátém prvém zasedání dne 2. dubna 2014 nové argumenty občanů zastupovaných panem Petrem Hadaščokem st. a Společenstvím webu Necipujtenas.CZ, které úspěšně zpochybnily legalitu povinného čipování, směřovaly proti krutému a nákladnému vynucování implantací cizích těles - mikročipů - do živých těl domácích zvířat i lidí a s tím souvisejícímu potlačování přirozeného práva/ústavních svobod občanů České republiky.

Pokojný a věcný příspěvek občana Petra Hadaščoka st. obsahující disentní stanoviska vyprovokoval cca 15 až 16 urputných ostravských zastupitelů s nedemokratickými sklony k pokusu o umlčení těchto relevantních opozičních názorů přímo z pozice legislativní síly. Tato jejich agresivní a naprosto nepřiměřená reakce byla naštěstí drtivou většinou ostatních zastupitelů jasně odmítnuta. Výše uvedenou tristní situaci přitom vyvolala v Ostravě bezcitná vyhláška č. 9/2012 o trvalém označování - tzv. „čipování“ psů.

Celé tiskové prohlášení a záznam z diskuse ostravských zastupitelů je k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/media/tiskova-prohlaseni-aktuality/

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/destroying-freedom-of-speech-mayor...