Zákaz přeletu amerických letadel přes ČR

pravdajeděsivá

/ #17 Re: ceska hovada

2014-06-02 09:28

#4: Kumsťa -

tak ty si jeliman :) kompenzační čáry? vrať se na základku. Když už tak kondenzační a až budeš věnovat otázce chemtrails aspoň 2 hodiny tak se vrať a můžeš diskutovat. Timhle tématem se zabývají i někteří vrcholní politici. 
Jen krátké info pro tebe, zbytek si totiž vygooglíš viď?
Kondenzační stopa (contrail) která vzniká za letadlem jsou jen krystalky ledu. Díky vysoké teplotě motoru a mínusové teplotě okolního vzduchu vzniká kondezace. Takovej ledík v 8-12 km má životnost asi jako jepice. Podle expertů kteří sami chemtrails vyvrací :) kondezační stopa vydrží na obloze (za letadlem) několik vteřin nebo i málo minut - v extrémně příznivých podmínkách (vysoká vlhkost, bezvětří: v 8-12 km téměř nemožné) vydrží i třeba půl hodiny.
Většinou jsme výdali krátký ocásek za letadlem který hned mizel. Pokud si dáš tu práci a čas a budeš koukat na oblohu, uvidíš čáry za letadly které zůstávají i několik hodin! A pokud vydržíš eště trochu dýl, zjistíš že ty čáry se pomalu jakoby roztahují a tvoří celistvou oblačnost. 
Se zvýšeným obsahem hliníku který se podle vás popíračů neděje, pracuje nechvalně známá firma Monsanto - produkují semínka odolná vůči hliníku - proč když se to neděje??
Vypni televizi, přestaň žrát sračky, začni opravdu myslet, nebuď ovce. 

tohle je hodně čerstvej příspěvek, samozřejmě v TV to neuvidíš ;) https://www.youtube.com/watch?v=zyRCuoAMgiY