Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel
Hodonín

/ #908 Re: "Umělkyně"

2014-11-16 12:24

#905: - "Umělkyně" 

 Opravdu dobrá otázka.

To mi ale vysvětlete, proč právě na takovou kapelu musí do médií upozorňovat, a ještě k tomu vulgárně, svůj národ prezident České republiky, nejvyšší ústavní činitel?

A všechny nás na ty stránky vlastně poslat, ať se podíváme na opravdu hard core disent v ruském podání.

Vysvětele mi to prosím rozumně, proč to udělal?

Já se mohu oprávněně jen domnívat, že:

1. pan Zeman objevil skvělé stránky, které podle něj stojí za to, aby je lidé v této zemi masověji shlédli,

2. tím chtěl, podoben "slonu v porcelánu", úlistně a ve své podstatě politicky stupidně i vulgárně najednou, podpořit "svého soudruha" Putina, který aktuálně stojí v čele státu, který anektoval Krym a už aktuálně ani nezakrývá mlhou, že podporuje válku na východní Ukrajině, kde se díky tomu bude asi bojovat do posledního Ukrajince. A proti Putinovi a jeho sexismu se právě Pussy Riot veřejně a extrémně vymezují, víme...?

A to vše v době, kdy naši opravdoví smluvní, strategičtí partneři USA a EU stupňují sankce a opatření proti Rusku.

Nic Vám na tom opravdu není divné? 

P.S. Tu vulgaritu je mu možné ještě i odpustit, pokud by se za ni pan Zeman alespoň omluvil veřejně, ale jeho politickou stupiditu není možné ani akceptovat, proti ní je nezbytné se rovnou ohradit a ne takového prezidenta ještě podporovat. 

Když se kolem rozhlédnete, je to hodně cítit, jak už lidé, kteří ho dosud podporovali berou zpátečku, do této chvíle se zde nenašel vůbec nikdo, kdo by dokázal přinést argumenty pro podporu prezidenta, ani jeden z Vás, jeho vstoupenců...

...v drtivé většině opravdu slušných lidí, kteří jen nadále odmítají věřit vlastním očím a uším, protože by si museli přiznat, že při volbě prezidenta osudově chybovali...