Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana

predátor

#901

2014-11-15 21:30

Velká amnestie na rozloučení od předešlého prezidenta Václava Klause přece neměla chybu, že ano.

Ale kvůli pěti jadrným slovům spadne snad celý Letiště Václava Havla.

 Zeman je samorost,a každej je nějakej. A vy všichni co  neumíte diskutovat, jen se urážíte mě už s.....e,

Ani příští budoucí prezident vám nebude vhod. Cedíte komára a polykáte velblouda


Nepřihlášený uživatel

#902 Re:

2014-11-15 22:11

#901: predátor -  

 Posílám pozdrav panu prezidentovi a jsem ráda, že se najdou i ti, kteří si ho váží ... Mějte se a dobrou ...


Nepřihlášený uživatel

#903

2014-11-15 22:16

Podporuji pana presidenta.Nevadí mi to,jak se vyjadřuje-měl k tomu asi důvod,proto to tak řekl.
Daleko víc mi vadí to hejno hladových supů,kteří rozhodují o nás,bez nás a stále mají málo.Dal bych jim
plat a jistotu nás obyčejných lidí,ať ukáží co dovedou.Stále někdo nadává na bezdomovce je pravda,že
jsou i takoví,kterým to vyhovuje-nedělat.Je však spousta takových,kteří by pracovali.Bohužel,mají smůlu,jsou již staří a nepotřební a hlavně,nemají kde.Kdo jim rozkradl a zrušil fabriky? Takže se octli na dlažbě a jsou z nich teď bezdomovci.Nad tím se nikdo nepozastaví.A ti co to způsobili-si teď budou hrát na lidumily a žít z .....Vím,nemá to nic společného k petici,jen jsem chtěl,aby se také někdo zamyslel,nad tím,jak se nám obyčejným lidem žije.Místo toho aby se řešily důležité věci,tak se řeší hovadiny.Vůbec nezávidí stávající situaci mladým lidem.

Nepřihlášený uživatel

#904

2014-11-16 07:45

Co jsme to jen za národ?

Nepřihlášený uživatel

#905 "Umělkyně"

2014-11-16 09:40

Je souložení v muzeu a strkání si zmraženého kuřete do vagíny uměním? Jsou tyto osoby vhodné pro výchovu dětí?

Markéta

#906

2014-11-16 10:47

No a včera ve zprávách další pecka. Ovčáček ukazuje pornografické fotky. To je teda úroveň hradu!!!! Ten Ovčáček je fak úplný debil, ale co se divím, jaký pán, takový kmán. Nedovedu si představit, že by se takto choval pan Špaček, mluvčí prezidenta Havla a ukazoval nějaké takové fotky ve zprávách. Je mi z celého Zemana a jeho kumpánů na zvracení... Copak už jsme jako národ tak strašně klesli? Ve světě z nás musí mít úplnou srandu a ani se jim nedivím. 

Roman Skácel
Hodonín

#907 Re: Re: Re:

2014-11-16 11:13

#900: predátor - Re: Re:  

Tohle myslím vážně, apolitický prezident by nemohl svými kroky být v rozporu s politikou EU a USA vůči Rusku, nebylo nezbytné na návštěvě Číny komentovat "náš nový" vztah k Tibetu. Umím si to vysvětlit pouze tak, že k tomu byl nucen. A pokud ne, pak už jenom tak, že mu prostě přeskočilo.

Uznat v Číně anexi Tibetu v době, kdy Rusko anektovalo Krym a zásobuje vojenským materiálem a vojáky separatisty na východu Ukrajiny je totéž, jako kdyby například stál na straně Islámského státu. A právě tohle tvrdím ve svém předchozím příspěvku, klidně si ho přečtěte znovu, podobá se to skutečně, jako vejce vejci.

Cítím, že to, co páchají islamisté v Sýrii a Iráku Vám vadí, to, že něco pdobného podporují všestranně Rusové pod vedením Putina na Ukrajině je ale stejné, dokonce s podporou našeho prezidenta.

Tak mi řekněte, proč i prostřednitcvím kritiky ruské disidentské kapely, která je vyhraněna přímo proti Putinovi, musí náš prezident podporovat Putina? Proč se musí pan Zeman ztrapňovat dotazy do evropským médií na přítomnost ruských vojáků na Ukrajině, když musí vědět, že tam jsou minimálně od našich tajných skužeb, když už nesleduje ČT, která o tom dokonce vysílala převzaté záběry ze satelitů?

 

Roman Skácel
Hodonín

#908 Re: "Umělkyně"

2014-11-16 12:24

#905: - "Umělkyně" 

 Opravdu dobrá otázka.

To mi ale vysvětlete, proč právě na takovou kapelu musí do médií upozorňovat, a ještě k tomu vulgárně, svůj národ prezident České republiky, nejvyšší ústavní činitel?

A všechny nás na ty stránky vlastně poslat, ať se podíváme na opravdu hard core disent v ruském podání.

Vysvětele mi to prosím rozumně, proč to udělal?

Já se mohu oprávněně jen domnívat, že:

1. pan Zeman objevil skvělé stránky, které podle něj stojí za to, aby je lidé v této zemi masověji shlédli,

2. tím chtěl, podoben "slonu v porcelánu", úlistně a ve své podstatě politicky stupidně i vulgárně najednou, podpořit "svého soudruha" Putina, který aktuálně stojí v čele státu, který anektoval Krym a už aktuálně ani nezakrývá mlhou, že podporuje válku na východní Ukrajině, kde se díky tomu bude asi bojovat do posledního Ukrajince. A proti Putinovi a jeho sexismu se právě Pussy Riot veřejně a extrémně vymezují, víme...?

A to vše v době, kdy naši opravdoví smluvní, strategičtí partneři USA a EU stupňují sankce a opatření proti Rusku.

Nic Vám na tom opravdu není divné? 

P.S. Tu vulgaritu je mu možné ještě i odpustit, pokud by se za ni pan Zeman alespoň omluvil veřejně, ale jeho politickou stupiditu není možné ani akceptovat, proti ní je nezbytné se rovnou ohradit a ne takového prezidenta ještě podporovat. 

Když se kolem rozhlédnete, je to hodně cítit, jak už lidé, kteří ho dosud podporovali berou zpátečku, do této chvíle se zde nenašel vůbec nikdo, kdo by dokázal přinést argumenty pro podporu prezidenta, ani jeden z Vás, jeho vstoupenců...

...v drtivé většině opravdu slušných lidí, kteří jen nadále odmítají věřit vlastním očím a uším, protože by si museli přiznat, že při volbě prezidenta osudově chybovali...


Nepřihlášený uživatel

#909 Re:

2014-11-16 12:29

#13: -  

 No, to Tě šlechtí... 


Nepřihlášený uživatel

#910 "Ušlechtilý president"

2014-11-16 12:42

Vážení soudruzi,

vemte si toho vašeho skvělého reprezentativního presidenta a vytvořte si s ním vlastní republiku. Jistě bude mít ve světě obrovský ohlas a prosperita poletí kosmickou rychlostí vzhůru. Kdyby bylo na toto téma vypsáno referendum, okamžitě bych hlasoval "PRO".

Máte to tady moc hezký...

Pa Pa.

Roman Skácel
Hodonín

#911 Re:

2014-11-16 13:00

#904: -  

Vesměs a patrně většinově, demokraté se žhnoucím plamenem třídního boje v srdci... 


Nepřihlášený uživatel

#912

2014-11-16 16:23

Problém je jen jeden. Knížecí lokajská smečka není schopna pochopit, že prohrála prezidentské volby.
Nejodpornější roli sehrávají zaprodaná média. To co předvádí ČT a ČRo je vrcholem tupé propagandy. Ředitelé obou médií by měli být odvoláni.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-16 16:26


JM

#914 Re: Re: "Umělkyně"

2014-11-16 16:28

#908: Roman Skácel - Re: "Umělkyně" 

"Zeman má smůlu v tom, že je to člověk, který velice snadno vzbuzuje antipatie, zatímco Havel byl člověkem, který vzbuzoval sympatie. Obé končí stejně. Politika není otázkou sympatií ani toho, zda někdo říká sprostá slova, či nikoliv. To je směšné. Dokonce se divím, že se najdou novináři, kteří se tím vůbec zabývají. Nad tím se má jen mávnout rukou. Takové ty žabomyší vojny, které se vedou o slova, vytržené věty či o chování jednoho člověka mi připadají směšné. Já si o českém národě myslím řadu dobrých věcí, ale tohle k nim rozhodně nepatří. To si mohli Češi docela dobře ušetřit."

(A. J. Liehm Právo 15/11/2014 z článku "Nejde jen dát stávajícímu systému čepici, pod níž bude lépe vypadat.")

Roman Skácel
Hodonín

#915 Re: Re: Re: "Umělkyně"

2014-11-16 17:36

#914: JM - Re: Re: "Umělkyně" 

Domnívám se oprávněně, že to není o formální stránce vystupování a jednání pana Zemana (sympatiích a antipatiích k tomuto vystupování na veřejnosti), ale oprvadu o té obsahové. Dokáži taky zaklet, aniž bych byl se sebou potom spokojený, ovšem do médií bych se nikdy nevyjadřoval, jako pan Zeman, a to ani zdaleka nejsem veřejný činitel na úrovnu například prezidenta.

Velký problém mám s tím, když pan Zeman podporuje Putina (který naposled dostal v Austrálii po zásluze kapky od všech účastníků G20), že blekotá nesmysly o Tibetu v Číně, že musí bojovat s univerzitními profesory, kterým prostě jen nepředá tituly, které si zaslouží, musí bojovat s novináři, musí rozvracet jiné strany (např. ČSSD) svými činy, klidně si dovolí dát mandát nepolitickému premiérovi a jeho vládě, která tady bez mandátu kohokoli (kromě jeho) vládne přes rok, dokáže trpět vlastnímu kancléři, chybějící důležitý podklad k výkonu jeho funkce, posílá už za sebe lhát jiné do médií, např. pana Ovčáčka o záměrnosti vulgarit, kterými snad bylo i něco sledováno atd. atd.

Co on si vlastně nedovolí? A hlavně, jak by se choval, kdyby nastala oprvadu těžká mezinárodní situace (válka na Ukrajině i na Blízkém a Středním východě není zas tak daleko a nebezpečí jejího dalšího šíření není ani zdaleka zajištěno)? Vždyť mu nemůžeme v ničem už důvěřovat, když se právě zpronevěřuje všem svým ideám a názorům 20 let starým, díky nimž koneckonců ve vysoké politice vězí.

Promiňte, ale je to lhář, mocenský manipulátor, populista a demagog. Bezcharakterní a nízce sprostý opilec, což to není zcela patrné? A co je nejhorší, je snadno definovatelný aktuálně jen dvěma slovy:

STUPIDNÍ POLITIK... 


Nepřihlášený uživatel

#916

2014-11-16 20:22

Jenom dementní fašistické nebo komunistické kebule můžou potporovat Zemana tu ovarovou držku.


Nepřihlášený uživatel

#917

2014-11-17 12:42

Prezident Miloš Zeman má velký přehled a jako "stařešina" ví co dělá a používá k prosazení svých myšlenek i metody,které část společnosti iritují,je velice odvážný a věřím,že tím nesleduje
špatný amorální cíl,ale naopak chce naší společnost nasměrovat správným směrem.

Nepřihlášený uživatel

#918

2014-11-17 14:40

Pomýlený a uřvaný dav v Praze během vystoupení pana prezidenta Zemana při odhalování pamětní desky k 17. listopadu na Albertově mě přesvědčil
přidat se k této petici.

Nepřihlášený uživatel

#919

2014-11-17 14:48

Za peníze všechno. Jsem zvědav jestli vyjde najevo kolik odpůrci Zemana inkasovali. Nedávné volby jsou toho příkladem.

Nepřihlášený uživatel

#920

2014-11-17 14:49

Zcela správně, je to jediný aktivní prezident, který ještě pro stát něco dělá, objíždí kraje i cizinu a láká investory a podporuje práci, příspívá ze svého do státního dluhu, nekrade a říká věci otevřeně.

Nepřihlášený uživatel

#921

2014-11-17 14:55

Potrefená husa ...Držím mu palce. Chování lidí na Albertově je celonárodní ostuda.

Nepřihlášený uživatel

#922

2014-11-17 14:57

Podporuji pana prezidenta Zemana, zvoleného většinou ve svobodných volbách. Nechceme tady další Majdan.

Nepřihlášený uživatel

#923

2014-11-17 15:03

Podporuji, sdílím názory pana pezidenta.
Pavel

#924

2014-11-17 15:10

Konečně se někdo nebojí hovořit otevřeně a co se děje? V Praze pískot, nenechají promluvit prezidenta! Tak si představují pravdoláskaři odkaz Havla o toleranci a lásce? Co se to děje s naší společností?! Je vidět, že  Le Bonova psychologie davu skutečně funguje, čím větší dav, tím nižší IQ


Nepřihlášený uživatel

#925 Re: Re:

2014-11-17 15:15

#268: Zora - Re:  

 Plně podporuji našeho pana prezidenta Miloše Zemana, zvoleného demokraticky přímou volbou