Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#907 Re: Re: Re:

2014-11-16 11:13

#900: predátor - Re: Re:  

Tohle myslím vážně, apolitický prezident by nemohl svými kroky být v rozporu s politikou EU a USA vůči Rusku, nebylo nezbytné na návštěvě Číny komentovat "náš nový" vztah k Tibetu. Umím si to vysvětlit pouze tak, že k tomu byl nucen. A pokud ne, pak už jenom tak, že mu prostě přeskočilo.

Uznat v Číně anexi Tibetu v době, kdy Rusko anektovalo Krym a zásobuje vojenským materiálem a vojáky separatisty na východu Ukrajiny je totéž, jako kdyby například stál na straně Islámského státu. A právě tohle tvrdím ve svém předchozím příspěvku, klidně si ho přečtěte znovu, podobá se to skutečně, jako vejce vejci.

Cítím, že to, co páchají islamisté v Sýrii a Iráku Vám vadí, to, že něco pdobného podporují všestranně Rusové pod vedením Putina na Ukrajině je ale stejné, dokonce s podporou našeho prezidenta.

Tak mi řekněte, proč i prostřednitcvím kritiky ruské disidentské kapely, která je vyhraněna přímo proti Putinovi, musí náš prezident podporovat Putina? Proč se musí pan Zeman ztrapňovat dotazy do evropským médií na přítomnost ruských vojáků na Ukrajině, když musí vědět, že tam jsou minimálně od našich tajných skužeb, když už nesleduje ČT, která o tom dokonce vysílala převzaté záběry ze satelitů?

 

Odpovědi

Predátor

#992 Re: Re: Re: Re:

2014-11-18 22:52:29

#907: Roman Skácel - Re: Re: Re:  

 Václav Klaus také navštívil Putina, pokud je mi známo. Putín ukazuje sílu a moc. Také neschvaluji invazi na Ukrajině, ale když se podíváme na zeměpisnou mapu světa, tak Evropa s USA by proti snad moc šancí neměli, co se týká území. Pokud se budou vztahy neustále vyhrocovat tak skončíme 3. sv. válkou. Nejsem politik, ale spíš bych si myslela, že by se mělo jednat velmi diplomaticky. A protože jsem zažila totalitu, už bych nikdy nechtěla, aby naši "bratři" nás zabrali.  A první výročí po okupaci v r. 1969, jsme demonstrovali, ale nejhorší bylo to, že Ti uvědomělÍ zmasakrovali naše lidi, nakládali je do policejních aut a vozili je do věznic na výslechy, kde je mlátili . Někteří přišli o život. Naše sametová revoluce, byla proti tomu slabej odvar.   To jen tak na okraj ukázka společnosti českého profilu.