petice proti 7.výzvě OPPA, která znemožnila spravedlivé posouzení

Kateřina Ošancová, CIC

/ #25

2014-11-26 17:45

Dobrý den, mě k tomu už napadá asi jen to, že kritika podmínek výzvy měla přijt hned po jejím vyhlášení, tj. před 29.9. 2014, kdy třeba mohla být nějaká šance se prostřednictvím petice nebo nějakého masivního protestu zkusit dovolat nějaké zmněny.

Musím říct, že i když mě ty podmínky naprosto otrávily, hned jak jsem tu vývu přečetla, tak snažit se tomu nějak postavit mě vůbec nenapadlo, už proto, že to nebylo prvně, kdy byla výzva takhle nastavená, tak jsem to brala jako normu. Asi jsme ale měli protestovat.

Teď mi přijde již dost pozdě snažit se to celé stopnout v této fázi. Nicméně nikoli pozdě na to se snažit, aby se podobná situace již v budoucnu neopakovala. Musím říci, že vyplňovat tři hodiny rozpočet o cca 8 položkách byl zážitek, který si opravdu netoužím ještě kdy zopakovat.

Ad ty nerovné podmínky padání benefitu - nevím, ale přijde mi to trochu nafouknuté. My jsme také vyplňovali žádost ve dvou, já z kanceláře na Praze 3, náš fin. manažer v kanceláři na Praze 8, a to přes zcela jiná dvě připojení k internetu a byli jsme na tom naprosto stejně. Co znamená "připojení blíže serveru" nevím, ale rozhodně nám to během toho dne dvakrát či třikrát spadlo tak, že jsem se musela znovu do benefitu přihlásit a pořád to šlo stejně pomalu, nebyl v tom vůbec žádný rozdíl.

zdravím, Kateřina Ošancová