podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1434 Re: Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!

2015-03-03 09:33

#1428: - Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!  

 Větší cynismus a hyenismus než je příspěvek této komunistické svině (která snad ani nespí při myšlence na Guantanámo) jsem si ani nedovedl dosud představit.

"Na druhou stranu, asi je vychovala, že, takže na jejich chování a podřezávání svázaných zajatců alespoň malý podíl má - někdo je to naučit musel, nebo ne?"

Jistě, ta nelidská svině, skučící tu nad Guantanámem a "podřezáváním svázaných zajatců" (ve válce s bestiálním komunistickým režimem vrahů, válce vedené proti vlastnímu národu) je i velkorysá: "Kdyby to na mě bylo, jí bych nechal být".

Proč taková třídně bezzásadová smířlivost? Vždyť by přece ji šlo obvinit ze sabotáže výchovy nového, komunistického, člověka ve službách amerických imperialistů (a tehdy i Titových fašistů) a za takový zločin zná pracující lid pod vedením KSČ jediný trest: smrt! (Ostatně rezoluce v tomto smyslu jsou archivovány....).

"Za předpokladu, že by laskavě mlčela." Mlčet, tedy zavřít tu svou krvavou, sprostou držku bys měl ovšem ty, absolvente UK. Je mi tě vlastně líto. Jsi takový morální, mravní, duševní ubožák, že až tu lítost (a ovšem hnus) vzbuzuješ. Teď, když jsi bezmocný, když takové kreatury nemohou už rozhodovat, koho "nechat být" a koho ne....

Nech diskutování. Na to prostě nemáš hlavu. Ať napíšeš cokoliv, vždy je to pro tvé názory jen další debakl. Skoro tě podezírám, že lstivě píšeš své bláboly a svinstvo jen proto, abys rusácké a komunistické názory diskreditoval (to bych se ti musel omluvit za ty "blbce").....Piš sem jen materiály, které ti dodává tvůj rusácký řídící orgán, to snad přepsat s diplomem UK zvládneš. Ale diskutovat, tomu se vyhni, na to hlavičku nemáš.