podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1426 Re: Re: Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů!

2015-03-02 10:05

#1422: - Re: Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů! 

 Já byl "vzhledem ke svému stylu vyjadřování" "a zjevnému přesvědčení že mám patent na pravdu" SPÍŠE u komunistů..... a komunistický grázl, který se ani dnes, více než čtvrt století po revoluci, nestydí drze hlásat komunistické zločinné žvásty, si dovolí někoho z příslušnosti ke komunistickým zločincům obvinit (že mám komunistické názory se kupodivu napsat netroufl. Ty má on, ale komunista přece není!).

I to je ale pokrok a vlastně doklad, že společnost přece jen za těch čtvrt století pokročila: i komunistický zločinec, když chce někoho znectít, ho nazve komunistou..... i on chápe, jaké svinstvo komunismus byl a je, jaké lidské svině se k němu hlásily a dodnes hlásí. Víc dodávat nemusíš.

Mimochodem: jinde píšeš, že nějací zde diskutující volají po fašistické diktatuře - to ovšem blábolíš ty, zřejmě nic horšího si neumíš představit. Ale mne obviňuješ z příslušnosti ke komunistům. Tak co je horší? Těžký výběr, co? Jedno za dvacet druhé za ... Však i zákon (bohužel poněkud bezzubý, stíhá jen mladé trouby s hakenkrajcem a ne staré svině s rudým hadrem a srpem a kladivem) to uznal.


Nepřihlášený uživatel

#1427 Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-02 10:14

#1419: - Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

 Fašistickou diktaturu? Myslíš tedy něco jako režim, co zavádí Putin v Rusku. Názorové oponenty vraždíme přímo pod okny Vůdce - snad aby mohl osobně z okna kontrolovat, jak se plní jeho přání (všimni si, přání, ne příkazy). Proto tady za něj, za Putina, za veliké Rusko tu pléduješ.... Logické.


Nepřihlášený uživatel

#1428 Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!

2015-03-02 12:00

#1425: - Re: Re: Jeden metr na ničemy!  

To máš vlastně pravdu mohl bych si jí ušpinit vo takové svinstvo.

Ta asi necháááááápu. Já o žádný nůž nepřišel, tak to pochopit nemůžu. Sry.

Když už jsme u vrahů Mašínů, tak s tou matkou to správné rozhodně není, to mi jen ty vkládáš do úst. Alespoň je vidět jak Ty uvažuješ, když tě tohle napadne. Mě totiž ona ani na mysl nepřišla, protože jí nic moc nevyčítám. (Na druhou stranu, asi je vychovala, že, takže na jejich chování a podřezávání svázaných zajatců alespoň malý podíl má - někdo je to naučit musel, nebo ne? Kdyby to na mě bylo, jí bych nechal být. Za předpokladu, že by laskavě mlčela.)


Nepřihlášený uživatel

#1429 Re: Hlásná trouba Putina, Lavrova a Rádia Jerevan, prezident České republiky aneb Hledej Šmudlo Ovčá

2015-03-02 12:02

#1423: - Hlásná trouba Putina, Lavrova a Rádia Jerevan, prezident České republiky aneb Hledej Šmudlo Ovčáčku! 

  "Vždyť to nebylo poprvé, Zeman v červnu 1999 novinářům uvedl ekologa a publicistu Ivana Brezinu jako příklad zkorumpovaného žurnalisty. „Když si přejete nějaké konkrétní důkazy o korupci novinářů, dovolte, abych vám jeden dal,“ uvedl v roce 1999 Zeman Brezinovo obvinění z korupce. Před soudem se pak hájil tím, že to někde slyšel. Ale Ústavnímu soudu to nestačilo, a proto zrušil zamítavé rozsudky vrchního i nejvyššího soudu odmítající poskytnutí satisfakce, což zdůvodnil tím, že předávat „vysvětlení“ – formou pomluvy od někoho namísto osobní zkušenosti - je jednáním vyvolávajícím nárok na satisfakci. A premiér Miloš Zeman tehdy prohrál" (viz Neviditelný pes 2.3., zvýraznil jsem já).

MRTVÍ SE OVŠEM SPROSTOTĚ BRÁNIT NEMOHOU ......


Nepřihlášený uživatel

#1430 Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-02 12:04

#1427: - Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

No, nějak mi není jasné, jak by to Putinovi prospělo. Čím, když ten chlap byl nějaký bezvýznamný oponent a za Putinem stoj takové procento lidí jako nikdy předtím.

Zato západu určitě. Oranžové revoluce obvykle takhle začínají. Umím si představit, že Ty bys jejich přání určitě vyplnil...


Nepřihlášený uživatel

#1431 Re: Re: Re: Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů!

2015-03-02 12:05

#1426: - Re: Re: Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů! 

Já netvrdím, že Ty jsi v KSČ. Tvrdím jen, že máš jejich myšlení. Já nemám ani jedno a proto mi do toho nadáváš.


Nepřihlášený uživatel

#1432 Re: Re: Hlásná trouba Putina, Lavrova a Rádia Jerevan, prezident České republiky aneb Hledej Šmudlo

2015-03-02 12:08

#1429: - Re: Hlásná trouba Putina, Lavrova a Rádia Jerevan, prezident České republiky aneb Hledej Šmudlo Ovčá 

Vždyť říkám, že je řada věcí, které i mě na Zemanovi vadí. Tohle je jedna z nich. Ale například jeho pohrdání novináři to je správné. Nic jiného si současní novináři nezaslouží, alespoň většinově. Čest případným bílým vránám.


Nepřihlášený uživatel

#1433 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-03 09:01

#1430: - Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

 Píšeš jako blbec, myslíš - spíše nemyslíš - jako blbec, tak si pak zase postěžuj (jako blbec), že tě blbcem nazvu. Rusácký blbec.... i mezi blbci podřadný, patřící mezi rusácké Untermensch (nikoliv Rusy hodné svého národa, jako byl pan Němcov...).

"...ten chlap byl nějaký bezvýznamný oponent...." (inu, kdo není s vrahem Putinem, není ani člověk, jen nějaký "chlap") - bývalý (předputinovský) místopředseda vlády, politik, který dokázal i za Putina dostat do ulic desetitisíce lidí, jehož památku přijde (i v současné atmosféře zastašování fašistickým Putinovským režimem) uctít nějjakých 40-50 tisíc lidí je nějaký "bezvýznamný politik", který ovšem NĚKOMU stojí za vraždu..... a komunistická svině, ustaraná o ubožáky z Guantanáma a jiné "oběti USA s NAŠÍ pomocí" v bezpříkladné politické, fémové - zcela ve stylu Adolfa Hitlera a jeho zločinců - vraždě - za fašistického Putinova režimu už kolikáté - vidí jen "prospěch" "západu určitě". Inu, jak USA, všemocné a všudypřítomné jako Bůh (podle našeho rusáckého blbce) mohou za VŠECHNO, mohou tedy i za Putina a jeho bandu zločinců, vládnoucí dnes Rusku. Chtějí Rusko, tuto neobyčejně rozvinutou a bohatou zemi dostat na kolena a proto tam dosadí vládu gangstera, blbého a neschopného. S tím ovšem poněkud koliduje názor jiných rusáckých blbců, že se USA snaží Putina naopak svrhnout, k nebývalé škodě svaté Rusi. A z našeho nemyslícího blbečka najednou i leze, že i v Rusku, s veleoblíbeným Putinem včele ("...za Putinem stoj takové procento lidí jako nikdy předtím"), je nějaký potenciál pro "oranžovou revoluci" ....... "oranžové revoluce obvykle takhle začínají..."

Za duševní projevy takovéhoto "absolventa" by se musela hluboce stydět i druhdy "pomocná" škola, dnes škola praktická či jaká. A on dělá "dobré jméno" Universitě Karlově. Chudák stará škola......diplomy může rozdat (kdysi na politickou objednávku), ovšem mozek do hlavy "absolventa" zatím ještě ne.


Nepřihlášený uživatel

#1434 Re: Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!

2015-03-03 09:33

#1428: - Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!  

 Větší cynismus a hyenismus než je příspěvek této komunistické svině (která snad ani nespí při myšlence na Guantanámo) jsem si ani nedovedl dosud představit.

"Na druhou stranu, asi je vychovala, že, takže na jejich chování a podřezávání svázaných zajatců alespoň malý podíl má - někdo je to naučit musel, nebo ne?"

Jistě, ta nelidská svině, skučící tu nad Guantanámem a "podřezáváním svázaných zajatců" (ve válce s bestiálním komunistickým režimem vrahů, válce vedené proti vlastnímu národu) je i velkorysá: "Kdyby to na mě bylo, jí bych nechal být".

Proč taková třídně bezzásadová smířlivost? Vždyť by přece ji šlo obvinit ze sabotáže výchovy nového, komunistického, člověka ve službách amerických imperialistů (a tehdy i Titových fašistů) a za takový zločin zná pracující lid pod vedením KSČ jediný trest: smrt! (Ostatně rezoluce v tomto smyslu jsou archivovány....).

"Za předpokladu, že by laskavě mlčela." Mlčet, tedy zavřít tu svou krvavou, sprostou držku bys měl ovšem ty, absolvente UK. Je mi tě vlastně líto. Jsi takový morální, mravní, duševní ubožák, že až tu lítost (a ovšem hnus) vzbuzuješ. Teď, když jsi bezmocný, když takové kreatury nemohou už rozhodovat, koho "nechat být" a koho ne....

Nech diskutování. Na to prostě nemáš hlavu. Ať napíšeš cokoliv, vždy je to pro tvé názory jen další debakl. Skoro tě podezírám, že lstivě píšeš své bláboly a svinstvo jen proto, abys rusácké a komunistické názory diskreditoval (to bych se ti musel omluvit za ty "blbce").....Piš sem jen materiály, které ti dodává tvůj rusácký řídící orgán, to snad přepsat s diplomem UK zvládneš. Ale diskutovat, tomu se vyhni, na to hlavičku nemáš.


Nepřihlášený uživatel

#1435

2015-03-03 16:38

Pan prezident tentokrát asi nezaboduje: jeho vystoupení v USA postrádalo proputinovská vyjádření (o "fašistovi" Banderovi, o sexuálně zvrhlých a pornografických Pussy riot i o nutnosti "nepřilévat" na Rusákem vražděné Ukrajině "oleje do ohně"), naopak obsahovalo jednoznačně proizraelské postoje. A proto levicová chátra, která tvoří většinu jeho stoupenců a jeho fan-klubu už běsní: v internetových "diskusích" už lze číst i vyjádření jako (doslovně citováno) "Už aby tomu židomrdovi někdo uříznul palici". No nestoupenci pana prezidenta za tím jistě nestojí: těm vadí poučování národa o kundě, chlast a podlézavý postoj k čínským komoušům i zločinci Putinovi a jeho Rusákům. Za postoj k Izraeli ovšem sluší panu prezidentovi zatleskat! Fanatičtí protiameričtí štváči ovšem tentokrát utřeli své sprosté huby. Všelijaké islámské,  palestinské a jiné vrahy pan prezident nepodporuje. A to rozběsňuje lůzu, která tvrdí, že ho podporuje, neboť tito islámští vrazi přece vraždí nejraději po Židech (spojencích USA) právě nenáviděné Američany..... viz nejeden příspěvek o "zločinech" Američanů "s naší pomocí" i v této diskusi, která má být vlastně o něčem (někom) jiném.


Nepřihlášený uživatel

#1436 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-03 21:38

#1433: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

No, já píšu jako blbec, ty jako bolševický demagog. Každný jsme nějaký...


Nepřihlášený uživatel

#1437 Re: Re: Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!

2015-03-03 21:45

#1434: - Re: Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!  

Ano, já věděl že se Ti to bude líbit. Proto jsem to taky napsal.

Co je ale na tom divného? Jsou to vrazi, kteří podřízli svázaného bezmocného zajatce, který jim osobně nic neudělal a ničím je neohrožoval. To se za vraždu považuje ve většině zemí. Ten popravčí ISILu taky podřezává svázané bezmocné zajatce, kteří mu osobně nic špatnéh neudělali a ničím ho neohrožují.

Fakt bys krom obligátních urážek (já už je znám tak je nemusíš pořád opakovat, umím si je domyslet) mi nemohl vysvětlit čím se ta situace liší?

Svázaný zajatec, který je v tom okamžiku bezmocný a neškodný. Popravčímu ani jeho blízkým či spojencům nic neudělal. Nůž a podříznutí jeho krku. To je přeci v obou případech tatáž situace, zcela totéž...? Řekni mi proč ne? A prosím něco k věci, ne jen "rusácká svině atd... " To už jsem slyšel opakovaně.


Nepřihlášený uživatel

#1438 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-04 15:59

#1436: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

  Téma diskuse je jednoznačně dáno: podpora (či nepodpora) prezidenta Zemana, jeho činů, lapsů a ostud. Omlouvat to je, uznávám, nad lidské síly (tedy bez vymytí mozku posluchačům a čtenářům a nestačí na to ani bývalý redaktor Haló novin, které jistě vymývat mozky mají jako hlavní cíl). Proto blbec, absolvent University Karlovy každého, kdo zabrousil na tyto stránky raději poučil, že

  • sametová revoluce byla „loupežnická“, on sám „tu protestující stranu“ (zřejmě v nějakém dočasném pominutí smyslů) sice „podpořil“ na Letné, ale toho ovšem dodnes hořce lituje

  • dnes je to jen samá nezaměstnanost, krize a bída pracujícího lidu, republika „rozkradená“, podniky v rukách „zahraničních vykořisťovatelů“

  • Mašínovi byli vrazi, i když jejich matku, doslova mučednici komunistických bestií, by „nechal být“, kdyby ovšem "laskavě mlčela"

  • Putin má ve všem pravdu, ať udělá cokoliv, náš blbec má plné pochopení pro „oprávněné zájmy Ruska“ (a samozřejmě nulové pochopení pro zájmy kohokoliv druhého, hlavně ne oběti ruské agrese, Ukrajiny, ostatně plné „fašistů“ (zřejmě vyrostlých a vychovaných v době, kdy i nad Ukrajinou vládl Kreml a Rusák)

  • za všechno zlo světa (snad od jeho stvoření) můžou USA a my jim lezene do zadku (s opatrnou výhradou: „jako jsme dříve lezli“ – kdo jsou to ti MY ? - „do zadku SSSR“)

  • pro starost o nevinné oběti na Guantanámu či stejně nevinné oběti „humanitárního bombardování“ - tedy Miloševičovy vrahouny – snad ani nespí

  • není ovšem (a samozřejmě) žádný komunista (v čem se vlastně od komunisty liší respektive, proč s takovým pokrokovým světovým názorem už dávno nepodal přihlášku do KSČM bohužel nesdělil), zato má dostatek sprosté, věru komunistické drzosti, druhého označit jako "bolševického demagoga".

Není skutečně podstatné, čím tedy vlastně tento blbec je nebo není. Jisté je, že ani po několikerém vysvětlení, že označení „blbec“, které pro něj používám (vzhledem k výše uvedenému), NENÍ NADÁVKA (proč bych nadával někomu, koho vůbec neznám a je mi nakonec zcela lhostejný), ale něco zcela v souladu s jednou nejvíce ceněnou (příznivci pana prezidenta) vlastností pana prezidenta, totiž UMĚNÍM POJMENOVÁVAT PRAVÝM JMÉNEM. Sice se sám za prezidentova stoupence prohlašuje, ale stejné krásné vlastnosti jako je tato, u prezidenta tak vysoce ceněná (že převáží všechny prezidentovy skandály) u jiných, ocenit nedokáže. Že by proto, že tentokrát jde o něj, absolventa „staré školy“, University Karlovy?

 


Nepřihlášený uživatel

#1439 Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-04 16:13

#1437: - Re: Re: Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!  

Fakt bys krom obligátních urážek (já už je znám tak je nemusíš pořád opakovat, umím si je domyslet) mi nemohl vysvětlit čím se ta situace liší?

Chceš znát „rozdíl“? Tak si ho najdi sám! Jsi přece úspěšný absolvent „staré školy“, University Karlovy, úspěšně se živíš prací (a lidé tě mají rádi). Takže snad chápeš, rozumíš psanému textu (dnes prý děti na národních školách s tím mají potíže, ale ty máš přece diplom z UK!), dovedeš logicky myslet, srovnát, třídit a vyhodnocovat fakta (a dokonce snad si i fakta sám  vyhledat!) a z nich pak vyvozovat i závěry. Čili najít ten rozdíl, když se trošinku budeš snažit, můžeš sám!

Já dodám, jen na okraj, nějaký ten "argument", kterých jsi tak chtivý, i když pochybuji, že jako absolvent UK pochopíš (pochybuji výlučně na základě toho, co jsi tu dosud předvedl): komunistický tisk(z roku 1955, který by snad dnes necitoval ani estébácký práskač Vojta Falmer-Filip) psal o „bandě záškodníků, diversantů a teroristů“ atd.atd. Komunistický blbec s diplomem z UK používá stejné pojmy po 60 létech!

Umučená paní Mašínová, manželka hrdiny protinacistického odboje, byla odsouzena na 25 let (dvacet pět let, ty komunistická bestie!) za to, že „i když se sama neúčastnila žádných teroristických či jiných akcí ….....tu činnost nejen že schvalovala, byť ne i výslovně, nýbrž mlčky.....“ (z rozsudku). Byla odsouzena za mlčení …..

Režimem gangsterů, kteří vlastně ihned po puči, kterým se zmocnili vlády nad zemí, začali zcela protiprávně (své, „nové“ lidové zákony samozřejmě ještě neměli) zatýkat své odpůrce – ne za činy, ale jen a jen za názory. A rychle i mučit, vraždit, popravovat. Na „staré škole“, Universitě Karlově, tě to blbče samozřejmě „před loupežnickou“ revolucí neučili. Jsi ale přece absolvent, mohl sis za více než čtvrt století vzdělání doplnit.

Prostě komunističtí vrazi začali doslova vyhlazovací válku proti vlastnímu národu (likvidace třídního nepřítele byla přece otevřeně hlásaný cíl těchto gangsterů). Mnozí stačili utéct, mnozí strachy zalezli, nemnozí se ZLU postavili. Na ty musí být český národ navždy hrdý. K boji bylo třeba zbraní – bolševičtí vrazi je neváhali používat a proto se jimi museli opatřit i „ti druzí“ (jak by řekl náš komunistický blbec): pan Paumer to řekl snad nejvýstižněji: „Oni byli ti, kdo nás ohrožovali se zbraněmi, nepřišli jen s nějakými plácačkami nebo neházeli švestkovými knedlíky. Oni očekávali, že my budeme opětovat palbu švestkovými knedlíky...“. Tak se dostáváme, komunistický blbče, stačíš sledovat?, k tomu „podříznutí“:komunistický pacholek, příslušník tehdy (rok 1951, dávno už zavražděni režimem gen.Píka, Milada Horáková a další) už zločinecké organizace - teroristické policie zločinného a nelegálního režimu, který sám by neváhal zabíjet, prohrál. A teď se komunistický blbče typu 2015 (!) podrž: podříznout je neučila nešťastná matka (odsouzená za „mlčení“ na 25 let a v kriminále utýraná), jak si dovoluje dnes prohlašovat lidská svině jako ty, ale naučili se to v komunistickém partyzánském kurzu (kam se ovšem lstivě vetřeli) a kde komunističtí „instruktoři“ učili podřezávat krky diverzantům, agentům imperialismu (a jistě, blbče, i Američanům; tam je to ovšem správné, né?)...... Střílet totiž vzhledem k možnosti prozrazení "Mašínové" jistě nemohli.

Ano, dnes komunistická bestie, která absolvovala UK, chce jakési slitování pro někoho, kdo by slitování v žádném případě naopak neprojevil: buď, kdyby byl schopnější, by „Mašíny“ sám postřílel nebo zatkl a předal komunistické „lidové spravedlnosti“ - nejpravděpodobněji na šibenici (a kdyby to byl ten „slušný člověk“, a nechal je být, tak skončil ovšem na šibenici sám; uznávám, že to Honzátko bylo – ovšem zcela dobrovolně, sloužit ďáblovi a bolševickým vrahům ho nikdo nenutil – v těžké situaci). Nosil bys jim (popraveným Mašínům, později, stejně jako mnozí další, rehabilitovaným) dnes alespoň kytky na hrob, komunistický blbče? Sotva, pověšení neměli nárok na pohřeb, jejich popel by skončil někde ve škarpě, jako popel mnohem větších „obětí", soudruha Slánského a spol. například.

Tím s tebou opravdu končím, blbče. Jestli tu chceš dělat se svými nestydatým žvásty nějaké PŠM (jistě víš, o co jde, znáš z UK před "loupežnickou"), máš možnost, ale beze mne.

 


Nepřihlášený uživatel

#1440 Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-04 22:33

#1439: - Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

Hm, vcelku monotónní, ale už si začínm zvykat, že z Tebe toho víc nevymáčknu. I snaha se cení.

Takže v záplavě balastních informací o tom jaká jsem bestie a komunistický blbec a já nevím ještě co se skrývá nenápadná informace ze "to Honzátko" - jak pěkné oslovení, asi to pro Tebe je věc a ne člověk - sloužil dobrovolně Ďáblovi a proto si to zasloužil. Hm, to se dá o některých z těch popravených v ISIL asi říci také - z pohledu jejich vrahů. A výše uvedený názor je z Tvého pohledu... hm, co mě to jen napadá. To určitě není pravda, ty bys mouše neublížil, viď. Mouše ne, viď, o lidech radši mluvit nebudeme.

Navíc se zdá, že nějak automaticky považuješ toho policistu za také automatického vraha, protože  chodil do práce v době, kdy zde vládli komunisté. A ty jsi v té době do práce nechodil? Já třeba ano. Aha, takže proto jsem ta komunistická bestie. Kdybych byl nějaký povaleč či fetoval toulen, tak bych byl Tvůj favorit...

No a jejich matka, i když je mi jí líto a měla osud, který si nezasloužila (a samozdřejmě jsem ta lidská svině, tak jí určitě přeju ještě něco horšího), i kdyby je nevychovávala přímo k podřezávání lidí (i když Honzátko je pro tebe jenom nějaké TO), tak jim úctu k lidskému životu asi dost dobře nevštípila. A - bohužel - na to potom doplatila. Chlapci měli prostě jiné priority. Radši válčili proti režimu, kradli zbraně a peníze, provozovali terorizmus a podobně ... a na rodinu prdli. Tu dobu já osobně neznám, ale podle vyprávění rodičů (určitě je zařadíš taky mezi komunistický svině, žes to vlastně ještě neudělal? Máš mezery, snaž se. Zač bereš ty prachy!) ta doba byla taková, že se něco podobného celkem dalo čekat. Ale asi to chlapečkům bylo jedno, nebo byli tak tupí... kdo ví. Ne, spíš jim to bylo fuk.

A tohle se učí děti v rodinách. Z Tebe toho hulváta taky asi udělali doma.

PŠM sice přesně nevím ale když Tě poslouchám tak to asi bude "politické školení mládeže" ? Trefil jsem se?


Nepřihlášený uživatel

#1441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-04 22:35

#1438: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

Téma diskuze je dáno? Z toho co tu předvádíš Ty, bych soudil že tématam diskuze je to že já jsem komunistická bestiální zrůdná svině. (a tak podobně dále.)

Tady se fakt mluví o Zemanovi? Vidíš. Já na to v té záplasvě nadávek od Tebe nějak zapoměl... :-))


Nepřihlášený uživatel

#1442 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-05 10:08

#1441: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

 Ale to víš že nejsi ani blbec ani svině. Stačí, že jsi komouš a projevuješ se tu tak, jak předvádíš.


Nepřihlášený uživatel

#1443 Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-05 10:11

#1440: - Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

Pověz nám o tom, jak ti rodiče vštípili úctu k lidskému životu, třeba k životu Zbyňka Janaty, Václava Švédy nebo Ctibora Nováka.  


Nepřihlášený uživatel

#1444 Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-05 10:17

#1440: - Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 U Mašínů je to dědičný, to je jasný. Už starej Mašín radši válčil proti režimu, který tenkrát byl v Böhmen und Mähren a provozoval terorismus a podobně .... a na rodinu prdnul. Potom na to - bohužel - doplatil (no nebyl to vůl? Že radši nechodil jen tak do práce!).

Napiš ještě nějakou úvahu na toto téma, ať je veselo (šibeničně).


Nepřihlášený uživatel

#1445 Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-05 10:25

#1440: - Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

Reinhard Heydrich chodil také do práce a tak činil i 27.května 1942. Jako o něco později Polednová-Brožová, Vaš a Urválek, jako Gotwald i Zápotonda (a nějaký čas i Ruda Slánský a jeho banda) i jejich služební Honzátkové, všichni "chodili" (někteří ovšem jezdili) do práce. Někdo pracoval v Jáchymově nebo Příbrami, jiný dělal bachaře nebo kata. Hlavně že nebyla nezaměstnanost a dařilo se budovat novou, lepší, socialistickou (a máš fuk jestli národně nebo internacionálněsocialistickou) společnost. Napiš něco o tom!


Nepřihlášený uživatel

#1446 Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-05 10:36

#1440: - Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

Ty že tu dobu neznáš? S tak pronikavými úsudky o ní? Nežertuj!

A Honzátko ostatně, jak připouštíš sám, neodpravili "Mašíni", ale ta doba (co byla taková). Doba byla taková - stejná - totiž jak pro "Mašíny", tak pro Honzátka.

Nebo že bys vyprávění rodičů nějak špatně pochopil? Nech si to zopakovat a pak nám, co to pro sklerózu (věkem) už zapomněli, o tom zase napiš! 

 


Nepřihlášený uživatel

#1447

2015-03-05 17:09

Našeho prezidenta je nutno podporovat. Je to nelepší prezident jakého sem poznala.Je lidský, pracovitý velmi inteligentní se smyslem pro humor, má názory pevné za kterými stojí,je to Čech a snad není více co dodávat.
AŤ ŽIJE PREZIDENT.

Nepřihlášený uživatel

#1448 Re:

2015-03-05 17:16

#1447: -  

 To s tím humorem se ti povedlo, to je fakt. Také jsem se chechtal vtipu pana prezidenta, že plně věří soudruhovi Lavrovovi. Nebo jak teď zesměšnil Hitlera! To byla paráda! A co ten frk, že v Lidové Číně se bude učit ze spisů velkého Maa. Kameňák za kameňákem. Vystoupení pana prezidenta jsou vždy hotová estráda!


Nepřihlášený uživatel

#1449 Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-05 17:24

#1440: - Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 Nebohé Honzátko položil život za socialismus, za vládu pracujícího lidu, za rodnou Stranu. A co ty? Zbaběle jsi šel, když byl socialismus v úzkých a nejvíce to potřeboval, když reakce zvonila klíči (já také; pořídil jsem si na to extra velké klíče, jako od hradní brány) dokonce podpořit "tu protestující stranu" na Letnou ....... A teď tu bulíš a plkáš, poučuješ a školíš druhé, ale vláda dělnické třídy a jejího předvoje, komunistické strany, všechny výdobytky pracujících, vybojované takovými Honzátky, celý socialismus a komunismus jsou v hajzlu..... Nestydíš se před Honzátkem? Tohle tě učili rodiče ? (Mne učili moji rodiče zvonit klíči, ostudu jsem jim neudělal.) Fuj takovým protoplazmám, jako jsi ty!


Nepřihlášený uživatel

#1450

2015-03-05 23:16

Jsem po dlouhé době vděčný,že Miloš Zeman funguje jako prezident této země. Zjevně se nehodí do krámu pravice ani USA. Plánovaný byl Kchárl s Čírem, což by byla katastrofa. Mám velký strach o fyzickou existenci současného prezidenta.