podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1451 Re:

2015-03-06 08:22

#1450: -  

 Hodí se do krámu Ruska?

Svou existenci ovšem pan prezident si ohrožuje sám, to máš doufám na mysli. Třeba že ožralý jak slíva zase spadne ze schodů..... Když je tak inteligentní, jak napsal jiný jeho fanda, tak by se měl trochu snažit svou existenci neohrožovat.


Nepřihlášený uživatel

#1452 Národ má včele v době krize klátící se trosku,bez národní hrdosti, zato "vtipnou" a "inteligentní"

2015-03-06 08:57

Nejrůznější vlastnosti jsou na současném prezidentovi jeho fan-klubem vysoce ceněny. Někdy to sice vypadá spíše jako ironie (nebo naprostá tupost hodnotívího příznivce) některou tu vlastnost vůbec připomínat, ale budiž. Bohužel dějiny (a také národy, třeba generace co přijdou po nás) nehodnotí politiky podle toho, zda "pojmenovávali odvážně věci pravým jménem" (zvláště když nejčastěji míněná, pravým jménem pojmenovaná věc, byla "kunda") či byli vtipní a "inteligentní" (tedy inteligentní podle hodnocení daného stoupence). Nýbrž podle jejich historických činů, podle toho, jak se zachovali v pro národ a stát krizových chvílích. Kromě naprostých blbů (a ovšem ničemů páté kolony Rusáků) žádný skutečný "pozorovatel" (ať "expert" či laik) nemůže popřít analogii současné, zejména evropské politické situace, s tou před zhruba 75 lety.... Tenkrát jsme měli také řádně zvoleného prezidenta, nešťastného člověka, který zcela selhal, když zločinný diktátor a agresor, fýrer, na něj zařval. Byl za to desetiletí považován za přímo etalon zrádce národa. A teď máme prezidenta, na kterého v situaci, tu okolo roku 1938 přesně kopírující, nemusí zločinný fýrer dneška ani zařvat na koberečku, na který si ho pozve - náš současný politik mu vleze do zadku aktivisticky sám. Že tomu tleská pátá kolona zločinců v českém národě je samozřejmé. Že na rozdíl od roku 1938 a následujících už v "české" veřejnosti skoro zaniká hlas těch, kteří se ohlíží po spojencích, kteří by nám proti agresorovi pomohli (následně je český národ bude vinit ze "zrady") a že naopak dnes ruka spojenců nabízená na pomoc je zločinci v českém národě bez většího odporu drze odmítána (ve prospěch agresora) svědčí o úpadku celého národa. Má prezidenta, jakého mu 32% voličů zvolilo a kterého si zaslouží. Hrdina byl Hácha proti tomu....


Nepřihlášený uživatel

#1453 Zeman má významné místo v dějinách zajištěné

2015-03-06 10:10

Zdá se, že pan prezident je pro některé opravdovým vzorem. Po jeho kundování teď vystoupila primátorka Prahy se svými debily. Prostě nazývat věci pravým jménem je v módě. A přišlo se na to, že v češtině (nebo u Krnáčové v jakémsi "krnáčovském esperantu") to "pravé jméno" je jméno, které kdysi nějací prosťáčci považovali za sprosté. Inu, Guth-Jarkovský se přežil, jsme podstatně dál. Už se těším, až se přizpůsobí tomuto trendu starostové z kdejaké Dolní Lhoty či lokální politici z Potěhůlek a vystoupí také na veřejnosti: to bude "kurva kund, debilů, píč a chujů vyjebaných"! Samá pojmenování pravým jménem, vše podle vzoru nejvyššího. Bravo, pane prezidente, takhle neovlivnil českou politickou kulturu ani ten i vámi tak uctívaný Masaryk. Vstoupíte do dějin, to je jisté!


Nepřihlášený uživatel

#1454 Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 10:30

#1446: - Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

To možná ano. Ale Mašíni zavraždili Honzátka. V tom se jejich osudy liší (pro Tebe asi nepodstatně).

Moji rodiče již nežijí, tak se jich zeptat nemohu. Jen si ak vzpomínám, že mě tu někdo (že by ty?) peskoval pro přestavu, že staří lidé v některých případech již jen koukají do zdi a čekají na smrt, jelikož mají mozkovou aterosklerosu. A hele, když se jedná o moje rodiče, tak ti zmínka o sklerose nějak nevadí. Pročpak? To taky nejsou pro Tebe lidi?


Nepřihlášený uživatel

#1455 Re: Re:

2015-03-06 12:38

#1451: - Re:  

No, kdyby se ožral pokaždý, když to Ty o něm napíšeš, tak by byl nejen po smrti ale ani by se vlastně ožírat nemohl, protože by musel být ožralý trvale a ožrat se můžeš jen střízlivý, alespoň částečně.


Nepřihlášený uživatel

#1456 Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 12:42

#1443: - Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

No, já je neodsoudil, nehonil, nezastřelil ani jsem jim nijak neublížil.  A nepacuju v represivních složkách ani ničem podobném, nábrž se o lidi starám. Asi to bude nějaká zvlášť zavilá lumpárna ode mě. A navíc, představ si jakej jsem lump, narodil jsem se až dlouho po těch událostech, abych se teď na to mohl zbaběle vymlouvat. Tak!


Nepřihlášený uživatel

#1457 Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 14:05

#1456: - Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 Hlavně ovšem že o těch událostech poučuješ druhé (kteří jsou třeba jejich pamětníky), soudíš a odsuzuješ (podle své letory, ne podle práva nebo alespoň s přihlédnutím k faktům - pokud za fakta ovšem nepovažujeme zuřivý štěkot Rudého práva z té doby). Tak jen pokračuj a napiš zase něco, ať se ještě něco dozvím případně i zasměju. Třeba jak se vyrovnáváš se svými postoji v listopadu 1989 při vzpomínce na svého hrdinu Honzátka.... moc velký příklad sis z něj fakt nevzal.

Že "Mašíni" rozběsnili tehdy komouše až k nepříčetnosti je jasné. Ovšem psát o jejich činech zase tak moc nemohli, neboť hon na "Mašíny" byl pro komunistické vrahy hotový debakl (nepomohlo ani nasazení celé divize Rusáků u Berlína) a tak psali jen velmi opatrně (vlasně se jen chlubili tím, koho zavraždili na šibenici, protože jim padl, vinný - nevinný, do pazourů); ještě že jsme měli Svobodnou Evropu a Hlas Ameriky, takže informováni jsme byli. Byla to taková radostná doba - ze všech stran bylo slyšet o dalších úspěších při budování socialismu: kdo byl už odsouzen a popraven, kdo byl teprve zatčen..... a tak pamatuji, jakou radost jsme měli, táta i já, tehdy nezletilý, že KONEČNĚ někdo komunistickým sviním zaplatil v jejich měně a po jejich způsobu a ještě jim fouknul a udělal z nich úplné blbce. No, a hele, ono to rozběsňuje i komoušky dnešní, komoušský dorost. I ti si říkají s držkou zkřivenou nenávistí: "já bych s nima, já bych jim....). Výborně, piš dál, já se pobavím a tobě se třeba uleví.

P.S. Takovému grázlovi, "starajícímu se o lidi" bych teda do rukou padnout nechtěl.


Nepřihlášený uživatel

#1458 Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 14:08

#1454: - Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 Už úplně blábolíš. O té "skleróze" jsem mluvil u sebe, protože ty mne zde poučuješ o něčem, co znáš z kdovíjakého doslechu, kdežto já to pamatuji. Takže asi mám sklerózu, když mne musíš poučovat.


Nepřihlášený uživatel

#1459 Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 17:14


Nepřihlášený uživatel

#1460 Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 17:21

#1457: - Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

Ještě bys možná prstíčkem hrabal. Já nepletu práci se svým ostatním životem.

Jinak je mi jedno jestli jsi byl či nebyl současníkem Mašínů. Ve všech oficiálních materiálech je psáno, že Honzátka nejdříve přemohli, svázali a potom až po nějaké době popravili podříznutím. Na tom nic nemění to, jeslti Ty jsi se narodil tehdy či onehdy.

A je mi fuk, koho to rozběsnilo a podobný kecy. Mě zajímá ten fakt, to, co udělali, je vražda. Jejich osobní pohnutky jsou irelevantní. Tečka. Měli b sedět, dnes minimálně jako Kajínek. V minulosti viset. (Nebo v USA třeba injekce, dle místních zvyklostí).

Víš, jejich ostaní činy mi tolik nevadí, až na vraždy a vyhazování různých objektů do vzduchu. To že pláchli, když jim tam bylo dobře, fajn. Ale vraždit nemuseli. A ty bys zrovna tohle nemusel obhajovat. Pokud teda chceš mě označovat za bestii a zrůdu... hm?


Nepřihlášený uživatel

#1461 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-07 09:52

#1460: - Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

Jo, lidstvo se přece jen trochu poučilo. Takže dnes zločinci, vrahové a gangsteři (političtí, ti různí "spasitelé lidstva", nabízející tu komunismus, tu rasově čistý stát, tu vládu šaríja) to mají trošinku těžší: odpor proti nelegálnímu, zločinnému režimu, porušujícímu ZÁKLADNÍ lidská práva (tedy samozřejmě ne "právo" na sociální dávky nebo mobilní telefon, existenci kterýchžto také "práv" různí oblbovači teď prosazují) je podle Charty lidských práv LEGITIMNÍ a to i odpor samozřejmě násilný (ti, co odporovali nenásilně si to mohli dovolit - jako Ghándí - proti v podstatě demokratickému režimu. V režimu vrahů to končí na šibenici...nebo jako Němcov v Moskvě). Komunistický bestiální režim, jaký vládnul ve východní Evropě pod bajonetem Rusáka po roce 1945 do roku 1989 byl uznán i zákonem za ZLOČINNÝ a odpor proti němu za legitimní.

Rozhodně nubudu bulit nad vojákem Wehrmachtu, který padl v boji s Američany (klasická válka, ještě po staru vyhlášená) ani pro vojáka téhož Wehrmachtu, padlého na Westerplatte (klasická agresívní válka moderněji už nevyhlášená), ani pro rusáckého vrahouna, který padl někde u Mariupolu (nová "hybridní" agresívní válka lži) a ani pro pacholka zločinného režimu, vedoucího válku proti vlastnímu národu (komunisti po roce 1948)... I když je jasné (a podle zákonů pravděpodobnosti zákonité), že mezi těmito padlými jsou i lidé, kteří se tam jen "připletli", třeba i proti své vůli, prostě pasivně do toho byli zataženi....

Nikdy nebudu bulit tedy ani nad Honzátkem či vrahouny v uniformě Pohraniční stráže (i když někteří tam, na rozdíl od přičinlivého Honzátko nebyli dobrovolně), kteří "při plnění svých povinností ve službě Komunistické straně a pracujícímu lidu" natáhli brka... Pozůstalí (nebo sám Honzátko - jestli se odněkud, z pekla, očistce či dokonce nebe na to vše dívá) mohou sami vidět, zda Honzátko sloužil a padl na straně dobra a zda to, za co položil život (podle přísahy, kterou dobrovolně složil) za ten život vůbec stálo.....

Kdo tohle nechce a neumí pochopit, při tom se ohrazuje proti označení "blbec", se SÁM zařazuje mezi zrůdy a lidské svině. Nikdo druhý mu tak "nadávat" nemusí.....


Nepřihlášený uživatel

#1462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-07 11:05

#1461: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 >>Nikdo druhý mu tak "nadávat" nemusí.....<<

Aha, a proč to tedy vlastně děláš? Já myslel že prostě musíš...

Jinak já to opravdu nechci a neumím pochopit. Ty zase nechceš a neumíš pochopit, že když něco platí pro jednoho, mělo by to platit i pro druhého. A vo tom to všechno je.

Jestli je ale následující obrázek ve Tvé představě tou správnou budoucností v naší "demokratuře" pro Ty, kteří mají jiné názory, nežli Ty ve své nehynoucí moudrosti... hm to asi radši zůstanu tím blbečkem, než být ve Tvé společnosti. Snad se někam odstěhuješ.

P.S. chtěl jsem Ti to sehnat v barvě nebo nakolorovat, aby sis to mohl dostatečně užít, ale nemám tu na to program a fotky jsou prostě jen černobílé. Snad někdy příště.


Nepřihlášený uživatel

#1463 Odpor proti zločinnému režimu (i násilný) JE LEGITIMNÍ (a lidsky a morálně správný) !

2015-03-07 15:52

#1462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 Komunistický tisk přímo běsnil, že mu "Mašínové" doslova utekli z oprátky. A ještě k Američanům ! (Američané, jak vidno i z této diskuse, kdysi "vrazi z volstrítu", dnes z rozhodnutí národa a jeho politické reprezentace spojeneci, dráždí komouše do ruda dodnes.... Inu starého čokla novým kouskům ...). Tak tento komunistický tisk tehdy psal, že "vrazi utekli k "americkým vrahům" (komunistickému agresorovi nešla  podle představ a direkcí nějak válka v Koreji, proto na Američany běsnil v tu dobu ještě více než obvykle) a (cituji doslova) "u nich také zdechnou". Nezdechli, prožili nepochybně mnohem hodnotnější a lepší život než většina komunistickými vrahy znásilněného národa, zavřeného bez viny do koncentráku zvaného lidová (socialistická) republika.

Ten, kdo bojoval za to, co jsem (jako malinkou ukázku uvedl výše) si můj soucit OPRAVDU nezaslouží, můžeš svoje barvotisky kolorovat krví jak chceš (krve druhých, reakcionářů a podobných, měli komunisti vždy dostatek). A jen blbec tu může blábolit o oběti "jiného názoru". Pacholek Honzátko a jemu podobní byli najati na špinavou práci právě proti těm s "jiným názorem"..... Nelze než opakovat: sloužil ďáblu, dostal peklo odměnou. Kéž by vždy, když zločinecká lůza se dere k moci byli všichni jako Mašínové... mrtvoly by byly z pacholků a katanů této lůzy a celkové oběti na lidských životech NESROVNATELNĚ  menší, než tomu bylo naopak. "Ta strana" (abych použil tvůj výraz), které sloužil "nevinný Honzátko" a jemu podobní, má na svědomí (údaje se liší, vrazi lhali a lžou dodnes, doklady a přeživší mnohdy nejsou) přes jedno sto milionů obětí (nižší odhad).... Ty ukaž na fotografiích, halamo! Kdybych chtěl všem těmto nešťastníkům věnovat řekněme pohled na jejich foto v trvání jedné jediné sekundy (jednu sekundu vzpomínky na nevinnou a zbytečnou oběť hovadské a zločinné ideologie, která se doslova posrala nakonec sama od sebe), prohlížel bych si ty fotografie přes 3 roky a 2 měsíce, bez spánku, den za dnem..... Ty ovšem sám přiznáváš, že nepochopíš. Asi jsi od dětství slyšel něco zcela jiného: že Strana má vždy pravdu, že o tom, co je a co není zločin rozhoduje zase Strana, že nepřítele (třídního) musíme likvidovat pro dobro lidu a máme na to dějinné právo.... Říká se tomu vymytý mozek. Spáchat to na dítěti je také zločin.

Ubožáku, zasloužíš politovat (když už nejde zařídit, abys z té demokratury vypadl a šel (TY ŠEL, NE JÁ) do tohoto ráje kde andělíčci Honzátkové jako ozbrojená pěst dělnické třídy pod laskavým vedením nějaké té Strany dohlíží na to, aby všichni jednotně a nadšeně budovali šťastné zítřky. Přál bych ti takový ráj doživotně.


Nepřihlášený uživatel

#1464

2015-03-08 09:30

Podivná šaškárna se konala na Hradě: současný prezident "oslavoval" se svými nohsledy výročí zvolení. Za jeho předchůdců něco takového neexistovalo, nebylo zapotřebí ..... Samozřejmě si musí dodávat na významu: ze slíbeného (jím samým !) prezidenta "dolních deseti milionů", prezidenta, který bude "sjednocovat" se vyklubal hulvátský štváč, provokující a urážející kdekoho kolem, živé i dávno mrtvé neandertálce, pro nějž nejspíše sedí titul (podle románů Karla Maye z Arábie) "Otec pěti set". Pět set (prý, v tomto případě se zaokrouhluje nahoru, když se protestuje proti, tak zase, aby se to vyrovnalo, dolů) se sešlo totiž jeho nohsledů. A byla tam i esa! Neskutečně trapný komunistický šašek Veleba (po 17. listopadu 1989 ještě jako jézéďák tleskající na slezině podobných krys návrhům nasadit armádu proti demonstrantům), skutečně až neuvěřitelná karikatura někdejší snahy zakladatelů státu o to, aby Senát byl "rada moudrých" se pasoval za "mluvčího" seniorů, kterých prý je Zeman prezidentem! (Sám senior prohlašuji: kreatura Veleba za mne nemluví!) Dále estébácký práskač Vojta Falmer-Filip (jistě oceňující ruský prdelvlezizmus pana prezidenta) a - politická zdechlina Okamura - dnes nula, která se svou bandou asi devíti dalších sice dosáhla, že ji hlupáci zvolili až za poslance, pak ale jeho zrádní kumpáni poprvé použili v praxi jejich nejskvělejší předvolební programovou návnadu na voliče, odvolatelnost politiků a odvolali svého zakladatele a předsedu, který dnes už tedy nemá ani těch devět kumpánů a reprezentuje jen sám sebe... pro pana prezidenta skutečně silná opora místo těch deseti spodních milionů: ubožák, samozvaně promlouvající za někoho, kdo ho tím nepověřil, komunistický halama s ničemnou a ostudnou minulostí a politický zkrachovanec bez jakékoliv podpory..... A asi nikoliv náhodou i "představitelé organizace pohraničníků", vysloveně zločinecké, krvavé organizace zločinného komunistického režimu, která by měla stát před soudním tribunálem jako kdysi SS.....

Nedivím se, že pan prezident, když viděl tu "podporu"  ZŘEJMĚ  udělal další ze svých proslulých a jeho stoupenci tak vysoce ceněných vtipů: poděkoval účastníkům za odvahu, s níž ho přišli podpořit ..... skutečně jen nebývalá odvaha je třeba k tomu, udělat takto ze sebe na veřejnosti - vola a postavit se vedle Veleby, Falmera-Filipa a Okamury.....

Napsal jsem vše, co bylo třeba. "Diskutoval" zde s nebývale blbým představitelem (absolventem University Karlovy) těch, kteří nenávidí dnešní "demokraturu" a vše "polistopadové" (no, diskutoval: dotyčný blb chtěl neustále "argumenty", kterých jsem mu poskytl věru dostatek, ovšem po komunistickém způsobu si jich vůbec nevšímal a mlel a mlel jak kolovrátek jen své drzé lži ...). Nedělal jsem to proto, abych ho přesvědčil. Jen a jen proto, aby si takové kreatury nemyslely, že JIM patří veřejný prostor internetu, jako JIM kdysi patřil celý prostor mediální....  Kdo snad zabrousí na tyto stránky, může se tedy teď sám přesvědčit, jakou úroveň mají stoupenci pana prezidenta, ČÍ prezident to vlastně je: drzých lhářů, politických zkrachovanců, kreatur předlistopadového teroristického režimu..... Pane Zemane, kdysi (krátce) také hvězdo listopadové revoluce, gratuluji k tomu, kam jste to dotáhl. A vzhledem k tomu vašemu slavnému článku v Technickém magazínu upřímně Vás lituji....

Howgh!


Nepřihlášený uživatel

#1465 Re:

2015-03-08 14:50

#1464: -  

Souhlasim s kazdym slovem, ktere jste napsal.  Vcera to byla pekna komedie, co priznivci Zemana dokazali.  Dlouhodobe pripravovana akce totalne selhala.  Veleba bude asi velmi mizerny reziser. Priznivcu se seslo tak malo, ze mohli klidne podepisovat prezencni listinu.  Jednomu nerozumim.  Oponenti Zemana byli obvinovani, ze cervene karty platila americka ambasada. Tak se ptam - kdo platil zelene cepicky, zelene karticky s portretem Pana Bozskeho a dopravu ?  Veleba a Jelena Vicanova ze svych uspor ?  Asi tezko. Dozvime se nekdy pravdu ?  Zdravim Vas a preji krasny zbytek nedele.


Nepřihlášený uživatel

#1466 Re: Odpor proti zločinnému režimu (i násilný) JE LEGITIMNÍ (a lidsky a morálně správný) !

2015-03-08 21:01

#1463: - Odpor proti zločinnému režimu (i násilný) JE LEGITIMNÍ (a lidsky a morálně správný) ! 

Sloužil ďáblu, dostal pekelnou odměnu... to zní skutečně ďábelsky. Co ty, nesloužíš náhodou taky nějakému ďáblu? Možná má odměnu i pro Tebe. Doufám že ho nenapadne tě ošidit a dát nám taky kousek. Ale toho Ty se nebojíš, viď? Pro Tebe je ďábel jen jeden. Pro mě jich je víc.

Ano to jsem slyšel, ve škole. Hádám, že Ty taky oni to říkali asi všude. Doma ne, tam byli zaměřeni opačně. Ale jeden dědeček prý byl komunista, to je pravda. Ale umřel předtím nežli jsem se narodil. Nedivím se, znám jejich život z vyprávění a asi tomu, že to bude lepší svět prostě věřil. Pak, když ho jeho "soudruzi" vláčeli po měste s cedulí "Živnostník" a rukama svázanma za zády asi litoval. On měl do živnostníka asi tak daleko jako já do Bardotky.

Doma mě ale naučili si dělat vlastní názor, nepapouškovat slepě názor druhých. To tobě krapet chybí. Je to jistě pohodlnější, když nemusíš myslet, jen přijmeš názor a dál myšlení vypneš...

Tvoje básnění o minimalizaci obětí na lidských životech je dobrý vtip. Když USA vytvořila falešný útok sama na sebe v Tonkinském zálivu aby pak následně schválila rezoluci a zahájila válku... Myslím že se uvádí počet lidských obětí cca 4 mega. Takhle by sis to představoval v reálu? Tak to přeci dělají USA, Tvůj bůh.

Nebo promiň, Tvůj bůh budou peníze, ne USA.


Nepřihlášený uživatel

#1467

2015-03-10 19:43

"První president který hájí zájmy naší vlasti a nedá se zviklat a nebaží po mamonu

Nepřihlášený uživatel

#1468

2015-03-16 08:54

Z denního tisku:

"Putin přiznal lež – Krym okupovali ruští vojáci. Lže i kolem východu Ukrajiny. Zeman mu věří."

Takový hlupák/kolaborant (nehodící se škrtněte) byl zvolen hlupáky ještě většími prezidentem.... A úplní blbci si tu ještě dnes pochvalují jeho "genialitu".


Nepřihlášený uživatel

#1469 Re:

2015-03-16 10:52

#1467: -  

 Tak když jste totální alkáč, tak už bažíte leda tak po skleničce. No a za slib plné, jste schopen říct, cokoliv. Však to také každou chvíli slišíme, a případě korunovačních klenot, pádů ze schodů (byť byly jenom tři) i vidíme...


Nepřihlášený uživatel

#1470 Re:

2015-03-16 22:13

#1468: -  

On to alespoň přiznal. Nějak si nevzpomínám, že by USA oficiálně přiznala aféru v Tonkinském zálivu, či své lži o Iráckých jaderných zbraních. Nebo svůj záměr zneužít "bezletovou zónu" v Libyi k zavraždění Kaddáfího, k faktické podpoře Islamistů v téhle zemičce a jejímu uvedené do doby kamenné. Atd atd...

Victoria "fuck the EU" Nulland se podřekla že je Majdan stál 5G$. Není to první taková akce. USAi to ale nikdy nepřiznají. Proč by to dělali, něco přiznávat takovým nýmandům, jako je zbytek světa.  Pro nás jsou určené spanilé jízdy jejich obrněnců, abychom si nevyskakovali a drželi krok.

Ty tam půjdeš i s vlaječkou, viď? Taky tu byli podobní, v roce 68. Akorát ta vlaječka měla trochu jiné barvy.


Nepřihlášený uživatel

#1471 Re: Re:

2015-03-16 22:14

#1469: - Re:  

Jiní baží zase po majetku, nebo po poplácání od emerickýho prezidenta. Každej je nějakej.


Nepřihlášený uživatel

#1472 Re: Re:

2015-03-17 08:53

#1470: - Re:  

 Vrah se přiznal k vraždě! (Ještě se s ní pochlubil.) Zaslouží pomník! Charakter!

 


Nepřihlášený uživatel

#1473 Takový hnus nám zvolili hlupáci.....

2015-03-17 09:19

Rakovina stále bují

píše ve svém článku na Neviditelném psu Jan Urban, bývalý disident a novinář:

".....Takzvané „osvobození Československa od fašismu“ bylo ve skutečnosti pouze předstupněm nové, tentokrát komunisticko-sovětské, okupace. Oslavovat v rozporu s fakty toto „osvobození“ ještě sedmdesát let po skončení války je naivním omlouváním vlastní nedůstojnosti a přitakáváním jakémukoliv příštímu agresorovi.

Až se v květnu 2015 bude český prezident v Kremlu servilně sbližovat s novou verzí ruské expanze - putinismem, měl by mu někdo připomenout stovky, a možná tisíce, ruskými vojáky znásilněných československých žen, desítky tisíc tun „válečné kořisti“, zabrané Rudou armádou v československé dopravě a průmyslu, a stovky odvlečených československých občanů, unesených NKVD do Sovětského svazu. Jejich památka českého prezidenta nezajímá, stejně jako fakt, že Sovětský svaz „osvobozoval“ Střední Evropu s jediným cílem ji sám okupovat. Miloš Zeman v té chvíli zosobní totalitární rakovinu, které podlehla československá a česká politika, a která se z ní dodnes, na rozdíl od jiných, nedokázala vyléčit.....

luze Února 48 a mýtus „vůle lidu“, platí dodnes. Přesto, že v roce 1968 titíž lidé ze stejné úzké teroristické skupiny (Šalgovič, Vaš, Kolder) zradili a prodali Československo i podruhé. Desítky mrtvých a stovky zraněných, statisíce vyhnaných do emigrace a ze zaměstnání - i o nich bude muset Miloš Zeman v květnové Moskvě předstírat, že nikdy neexistovali. Nechce přece urazit památku sto pětapadesáti tisíc sovětských vojáků, kteří zahynuli při „osvobozování“, ve skutečnosti zotročování, Československa. "

Všichni rozumní, vzdělaní, MYSLÍCÍ lidé v této zemi to ví, ať jsou pamětníky nebo již ne. Bohužel chátra, skutečná duševní chátra, ti proruští grázlové, se snaží ovládnout myšlení lidí a media. Když se jim nepostavíme, nebudeme psát a prosazovat své, jiné než rusácké, názory, proti rusácké nejdrzejší lži, můžou za pomoci takových ožralých klátících se trosek, údajně reprezentujících stát a národ, doslova zblbnout tu většinu, které je to z pohodlnosti nebo ignorantství zatím dnes jedno..... i když to co tu máme je "výsledek" jejich volby.


Nepřihlášený uživatel

#1474 Re: Re:

2015-03-17 10:00

Hoď si raději mašli, rusoprde! Vždyť takový život se už nedá vydržet! Socialismus s výdobytky je v hajzlu, Rusák byl od nás nedůstojně vykopán, všude krize a nezaměstnanost, Američané bombardují děti (vždy a zásadně děti, do těch se jim zřejmě nejlépe strefuje) všude po světě, rusoprdi aby chodili kanálama, báli se veřejně přihlásit ke svým rusáckým bratrům, s nimi oslavit osvobození Krymu (zatím jen Krymu) a zdobit okna k VŘSR a teď tu ještě pojedou Američani spanilou jízdu! A už se nedá dohromady ani 99 rusoprdů aby sepsali pozvání! Naopak, budou muset, s podělanými trenýrkami, držet krok a nevyskakovat si.... Je to fakt na mašli. Tak neváhej, rusoprde!


Nepřihlášený uživatel

#1475 Re: Re: Re:

2015-03-17 10:08

#1472: - Re: Re:  

Vrah jseš ty, protože chceš zabít nás. On zachránil obyvatelstvo poloostrova, které jsme my měli v plánu zmasakrovat. V zásadě bez jediného výstřelu. A obyvatelstvo je mu za to dost vděčné.

Vrah jseš jedině ty!