podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-07 11:05

#1461: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 >>Nikdo druhý mu tak "nadávat" nemusí.....<<

Aha, a proč to tedy vlastně děláš? Já myslel že prostě musíš...

Jinak já to opravdu nechci a neumím pochopit. Ty zase nechceš a neumíš pochopit, že když něco platí pro jednoho, mělo by to platit i pro druhého. A vo tom to všechno je.

Jestli je ale následující obrázek ve Tvé představě tou správnou budoucností v naší "demokratuře" pro Ty, kteří mají jiné názory, nežli Ty ve své nehynoucí moudrosti... hm to asi radši zůstanu tím blbečkem, než být ve Tvé společnosti. Snad se někam odstěhuješ.

P.S. chtěl jsem Ti to sehnat v barvě nebo nakolorovat, aby sis to mohl dostatečně užít, ale nemám tu na to program a fotky jsou prostě jen černobílé. Snad někdy příště.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1463 Odpor proti zločinnému režimu (i násilný) JE LEGITIMNÍ (a lidsky a morálně správný) !

2015-03-07 15:52:45

#1462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 Komunistický tisk přímo běsnil, že mu "Mašínové" doslova utekli z oprátky. A ještě k Američanům ! (Američané, jak vidno i z této diskuse, kdysi "vrazi z volstrítu", dnes z rozhodnutí národa a jeho politické reprezentace spojeneci, dráždí komouše do ruda dodnes.... Inu starého čokla novým kouskům ...). Tak tento komunistický tisk tehdy psal, že "vrazi utekli k "americkým vrahům" (komunistickému agresorovi nešla  podle představ a direkcí nějak válka v Koreji, proto na Američany běsnil v tu dobu ještě více než obvykle) a (cituji doslova) "u nich také zdechnou". Nezdechli, prožili nepochybně mnohem hodnotnější a lepší život než většina komunistickými vrahy znásilněného národa, zavřeného bez viny do koncentráku zvaného lidová (socialistická) republika.

Ten, kdo bojoval za to, co jsem (jako malinkou ukázku uvedl výše) si můj soucit OPRAVDU nezaslouží, můžeš svoje barvotisky kolorovat krví jak chceš (krve druhých, reakcionářů a podobných, měli komunisti vždy dostatek). A jen blbec tu může blábolit o oběti "jiného názoru". Pacholek Honzátko a jemu podobní byli najati na špinavou práci právě proti těm s "jiným názorem"..... Nelze než opakovat: sloužil ďáblu, dostal peklo odměnou. Kéž by vždy, když zločinecká lůza se dere k moci byli všichni jako Mašínové... mrtvoly by byly z pacholků a katanů této lůzy a celkové oběti na lidských životech NESROVNATELNĚ  menší, než tomu bylo naopak. "Ta strana" (abych použil tvůj výraz), které sloužil "nevinný Honzátko" a jemu podobní, má na svědomí (údaje se liší, vrazi lhali a lžou dodnes, doklady a přeživší mnohdy nejsou) přes jedno sto milionů obětí (nižší odhad).... Ty ukaž na fotografiích, halamo! Kdybych chtěl všem těmto nešťastníkům věnovat řekněme pohled na jejich foto v trvání jedné jediné sekundy (jednu sekundu vzpomínky na nevinnou a zbytečnou oběť hovadské a zločinné ideologie, která se doslova posrala nakonec sama od sebe), prohlížel bych si ty fotografie přes 3 roky a 2 měsíce, bez spánku, den za dnem..... Ty ovšem sám přiznáváš, že nepochopíš. Asi jsi od dětství slyšel něco zcela jiného: že Strana má vždy pravdu, že o tom, co je a co není zločin rozhoduje zase Strana, že nepřítele (třídního) musíme likvidovat pro dobro lidu a máme na to dějinné právo.... Říká se tomu vymytý mozek. Spáchat to na dítěti je také zločin.

Ubožáku, zasloužíš politovat (když už nejde zařídit, abys z té demokratury vypadl a šel (TY ŠEL, NE JÁ) do tohoto ráje kde andělíčci Honzátkové jako ozbrojená pěst dělnické třídy pod laskavým vedením nějaké té Strany dohlíží na to, aby všichni jednotně a nadšeně budovali šťastné zítřky. Přál bych ti takový ráj doživotně.