podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-13 23:08

#1374: - Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

UK, chlapečku. Taková stará škola, tu neznáš, určitě jsi chodil na lepší. Ale dostal jsem to ještě "před sametovou loupežnickou", tam nás ještě v dějepise neučili rozeznávat masakry tak báječně jako teď, víš. (Když to dělá naše strana, tak to masakr není, když ta druhá tak je to masakr vždy... Jednoduché pravidlo, pochopí i cvičená vopice.)

Ano, jste váleční štváči, protože se snažíte podporovat válku v Evropě. Hlavně bít rusáka a na ostatní lidi prdíme, že? Válka muší bejt, jak říkával Josef Švejk, blahé paměti.

Potěšil jste mě s tou gramatikou. To bývá obvykle další argument ubožáků, nesnažíte se polemizovat s fakty, snažíte se druhou stranu pouze zesměšnit. Na víc nemáte. Hodně to používají politici, což je většinově jiný typ duševních ubožáků.

To slovo "vopice" je tam pro Vás, aby jste si smlsnul.


Nepřihlášený uživatel

#1377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 03:49

#1376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Fakt, ze nekdo ziska akademicky titul jeste neznamena, ze je moudrym clovekem.  Znam nekolik vysokoskolaku, totalnich blbu a naopak spoustu lidi bez titulu, kteri je prevysuji logickym myslenim.  Rika se tomu zdravy selsky rozum.  Muzete mi verit, pohybuji se v prostredi vysokoskolsky vzdelanych lidi.  Mam take TITUL, ale nikoho tim neoslnuji.  Mne staci, ze mam mozek v hlave a zachoval jsem si schopnost premyslet a analyzovat souvislosti.


Nepřihlášený uživatel

#1378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 09:41

#1376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Ve vynikající knize (dávno rozebrané, lidé si najdou kvalitu; vydalo Argo 2012) "Základní základy lidské blbosti" dokazuje autor, Ital Carlo M.Cippola, že počet blbců v jakékoliv skupině lidí, kterou chceme zkoumat (Dánové, přístavní dělníci, obyvatelé Horní Lhoty, absolventi nějakého kurzu vaření, ligoví fotbalisté, zastupitelé v obci N., maturanti ročníku X nebo (!!!) i nositelé Nobelovy ceny) je zhruba stejný ( druhý základní zákon). Platí tedy i pro "absolventy" UK. To za prvé.

Inteligence (nebo naopak do očí bijící debilita) se projevuje ne někde vystaveným (či uloženým) diplomem, ale tím, jak se dotyčný/á projevuje. To za druhé.

Ten, kdo potřebuje ke svým blbým řečem neustále dodávat, svoje doslova kydy podepírat odvoláváním se na to, jak studovaný je, sám dokazuje, že není víc než blb, který prošel nějakou školu (při dnešním masovém a rovnostářském školství žádný div). Jediné plus se mu dá připsat: touto argumentací SÁM přiznává, že své "argumenty" považuje za blbé. To za třetí.

Nejlepší doklad blbosti dotyčného (spolu s drzostí blba - běžná kombinace) je odvolávat se na výuku "dějepisu" (úmyslně v uvozovkách) před "sametovou loupežnickou". To se tedy vyučoval DĚJEPIS !!!! Řečno slovy klasika, našeho pana prezidenta, málokterá věda byla tehdy tak "zkurvená" komunistickými mocipány, jako dějepis, historie (viz Orwell). Skoro bych podle celkové dikce a názorů řekl, že dotyčný blbec,  se kterým zde diskutujeme, je absolvent Vokovické Sorbonny a nikoliv UK (nebo bude mít na této "Sorbonně" alespoň doktorát). Tam učili vědy (včetně toho dějepisu) na vůbec nejvyšší úrovni ("předsametové" úrovni). A "sametová" je "loupežnická", neboť, jak zpívá jeden zpěvák, "nějaký inteligent jí teď můj sýr ze Švýcarska" = soudruh-blbec přišel o privilegia, včetně nákupu zboží jen pro soudruhy. Nedivme se, že píše o "loupežnické", byl přece "okraden".....

A k tomu míru: ANO, JSEM A BUDU VŽDY VÁLEČNÝ ŠTVÁČ, zcela ve stylu posledního aktu hry jiného "válečného štváče" Karla Čapka "Matka": "Jdi!" Půjdu, jako válečný štváč, jako kdysi (alespoň symbolicky) byli váleční štváči na straně těch pošťáků-obránců Westerplatte, dnes Ukrajinců, hájících Mariupol.... A náš blbý bojovník za mír si může rozšířit své "předsametové" znalosti dějepisu studiem knihy (nedávno vydané) "Mírové dílo Adolfa Hitlera" (celkem zbytečně naštvalo některé "válečné štváče", pamatující dějiny...). Jeho Putin se svými Rusáky je nejlepší pokračovatel tohoto mírotvorce....


Nepřihlášený uživatel

#1379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 14:36

#1375: - Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

"......několik stovek, dejme tomu, dostalo pendrekem. Všichni se ale odtud vrátili nakonec ke svým rodinám. To je ovšem z Vašeho pohledu masakr. Hm, zvláštní vidění."

Tak takovéto, normální (jako opak "zvláštního") vidění má lidská svině....

21.srpna 1969 došlo v Československu zřejmě k poslednímu masovému projevu obyvatelstva proti okupaci, Rusákům a jejich nechutným českým (a slovenským) kolaborantským prdelvlezům. Na neozbrojené demonstranty vyrukovali zločinci, z Lidových milicí, tato nejsprostší zločinecká lůza "dělnické třídy" a mlátili a mlátili. Režim komunistických zločinných kolaborantů se nestyděl "zvěčnit" toto slavné další vítězství předvoje dělnické třídy nad kontrarevolucí vydáním speciálního spisku o drtivé porážce kontrarevoluce. Ačkoliv komunistický novinový hnůj jsem nikdy nekupoval, toto svinstvo jsem si koupil a dodnes ho mám. Je tam m.j. fotografie jakéhosi zmláceného mladíka, pololežícího na obrubníku a držícího se za hlavu. S popiskem "Po výprasku jak od tatínka". Ano, bestiální milicionářští zločinci byli "tatínkové" a mlátili - samozřejmě cizí kontrarevoluční synky.... (mlátili, aby byl mír). Schoval jsem si, neboť tehdy jsem si říkal, že tomu, existenci takovýchto lidských sviní, milicionářů i té komunistické novinářské děvky, mezi Čechy, nebude jednou nikdo ani věřit....

A ejhle - 45 let poté je tu lidská svině, která obhajuje stejnou bestialitu, kterou ovšem pamatuje ještě o něco více pamětníků.... Svině, podle které někdo "....dostal pendrekem a nakonec se vrátil ke své rodině...", sice celý od krve, ale zato "jako po výprasku od tatínka". Snad by taková svině chtěla, abychom ještě zasahujícím bestiím od Pohotovostních pluků, etébákům a póvlu Lidových milicí byli ještě vděčni a poděkovali - vždyť to byl opravdu demokratický komunistický režim, pouze výpraskem vychovávající své poddané. Vždyť je mohl také rovnou poslat do koncentráku jako ještě pár let předtím a "vrátit se ke svým rodinám" se mohli třeba za dvacet let.... Nebo také vůbec ne - třeba ze šibenice - to ta rodina by nedostala ani tu mrtvolu....

Bude tu tato lidská svině zase skučet, že je jí nadáváno pro jiný názor (přesto, že je akademicky vzdělaná) atd.atd. Má pravdu, svině. Nemělo by se (jen) nadávat pro takovéto "názory". Měla by dostat do rypáku, takovou jednu "jako od tatínka", až by lehla (u své rodiny).


Nepřihlášený uživatel

#1380

2015-02-14 15:49

Dekuji Vam za prispevky 1378 a 1379.  Je to natolik vystizne, ze snad i blb musi pochopit.  Bohuzel, ja jsem nemel ani silu, ani chut presvedcovat idiota.  Proto jsem pouze konstatoval, ze i mezi absolventy VS se najdou pitomci. Jeste jednou dekuji, zdravim Vas a preji krasny vikend.


Nepřihlášený uživatel

#1381 Re:

2015-02-14 16:10

#1380: -  

 TAKÉ SE MĚJTE KRÁSNĚ A NECHME ALESPOŇ PRO WEEKEND BOJ S BLBOSTÍ. NEUTEČE NÁM, BLBOST A BLBCI TU BOHUŽEL NASTÁLO.......


Nepřihlášený uživatel

#1382 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 17:19

#1377: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

To máte pravdu, TITUL není důkazem inteligence. Ovšem Vaše schopnost "premyslet a analyzovat souvislosti" se zde vcelku omezuje na výkřiky že Ti kteří ja analyzují jinak nežli Vy jsou ... (sem si doplňte nejrůznější urážky dle aktuální libosti)

Já se mohu mýlit ale alespoň se snažím své argumenty něčím skutečným podpořit. Vy jen vykřikujete něco o ruských blbečcích a podobně. Jestli fakt máte mozek v hlavě, tak bude nějak jednostranně zaměřenej.

Znám krom lidí s TITULEM i řadu lidí s tím selským rozumem a rád si s nimi pohovořím, jelikož mají často velmi dobré uvažování. V lecčemž mě snadno převýší (viz to co jsem napsal v první větě).

Ale jejich argumenty znějí zcela jinak, nežli to co říkáte Vy.


Nepřihlášený uživatel

#1383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 17:36

#1379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

To co se stalo na Národní se dnes stále běžně děje v zemích, které Vy máte za své idoly, nebo jsou to jejich "spojenci" - USA, Bahrajn, Saudská Arábie, Izrael/Gaza a tak dále. V těch posledně jmenovaných to má mnohem drsnější průběh - uplaťňování kolektivní viny v Gaze s 2000 mrtvých, většinou civilisy a z toho cca 400 dětí.

Když to nevidíte, bagatelizujete, omlouváte či nepřiznáte a pokud s něčím takovým srovnáváte Národní třídu, jste lidská svině vy. Tam totiž proběhly o několik řádů větší "bestiality" a "masakry". Co kdyby jste se vyjádřil k tomu, místo co by jste opakoval ty urážky. Já už velmi dobře vím, že pro Vás jsem ruský/ruskácký/Putinův blbeček, lidská svině, povl, který skučí a tak dále. Fajn a co dál?

Fakt neumíte napsat nic jiného? Nedokážete to? Je to tak těžké? Inteligent jako Vy? Vážně neumíte nic jiného, nežli demagogicky říkat o druhých, že jsou idioti?

Možná by jste neměl psát co se mohlo stát ale co se skutečně stalo. Mohlo se stát všechno, ale stalo s to a to. Když už tedy mluvíte o historii. Historie nejsou doměnky, přání ale fakta.

Mimochodem já neobhajuju, co s na Národní stalo. Konečně, přímo tam jsem nebyl, ale v mladické nerozvážnosti jsem o pár dní, když jsem se tam dostal podporoval tu protestující stranu, ale už jen na Letné. (Kdybych si tehdy uměl představit, kam to povede, asi bych tam nešel - to jsem ale zloduch, když neskáču radstí do vejšky nad kapitalismem s krizí a nezaměstnaností, že? Kapka na Váš mlýn...)

Ale tvrdím, že masakr je pro to nadnesené slovo, viz wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Masakr  

To je prostě fakt, ověřitelná skutečnost. Pro Vás jistě dobrá záminka jak mě označit za ..... doplňte dle libosti.


Nepřihlášený uživatel

#1384 Re: Re:

2015-02-14 17:37

#1381: - Re:  

Ano, vím že se po víkendu vrátíte, ale já nebudu mít tolik času, v práci se nemohu poflakovat, za to mě neplatí, tak jsem Vám odepsal už teď.


Nepřihlášený uživatel

#1385 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 18:19

#1382: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Nikdy jsem nikoho nenazval ruskym blbeckem !  Zrejme si me pletete s jinym diskutujicim.  Pokud se bavite s volici Zemana a berete je jako lidi se "zdravym selskym rozumem", je mi vas lito.


Nepřihlášený uživatel

#1386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 23:06

#1385: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Tak to se omlouvám. Víte, já se obvykle lidí, s kterými se bavím, zrovna neptám, koho volili. Do toho mi přeci jednak nic není a jednak hodnotit lidské charaktery podle toho, jaké mají názory na uspořádání světa je zdvořile řečeno nesmyslné.

Mezi přáteli mám pár lidí z jedné a pár z druhé strany a o ostatních to nevím. Takže ale vím, že jsme schopni se bavit bez emocí. A to u jednoho z kamarádů vím pozitivně že jeho otec byl pár let v uranových dolech.

Nicméně vždy jsme si rozuměli a byli jsme schopni pochopit, že z důvodu různých životních zkušeností máme na některé věci prostě jiný názor a nikdy jsem se nehádali.  A lety z nich navíc slevujeme. Oba dva. Citlivá témata pro nás oba vynecháme a bavíme se třeba o ženských.

Vaše poslední věta ale naznačuje, že Vy jste ještě pro takové diskuse nedozrál, jste ještě příliš nesmiřitelný a - možná - demagogický a snadno odsuzujete jiné jen pro to, že si nemyslí přesně to, co Vy. U někoho to s věkem přejde a začne krom mluvení i naslouchat. Z těch druhých se pak stávají lidé, kvůli nimž se svět pořád tak nesmyslně hádá a pere a jednou se nám podaří náš druh vyhubit.


Nepřihlášený uživatel

#1387 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-15 09:07

#1386: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Odvážnej chlapec: nebojí se bavit se synem reakcionáře, potrestaného převýchovou v uranových dolech! Jen aby ti to neublížilo na kádrovém hodnocení! Bacha!!


Nepřihlášený uživatel

#1388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-15 15:36

#1387: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Moje kádrové hodnocení bude v poho, neboj. Ale Tvoje myšlení už asi v poho nikdy nebude.


Nepřihlášený uživatel

#1389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-17 15:42

#1383: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Vážně neumíte nic jiného, nežli demagogicky říkat o druhých, že jsou idioti?

Tedy přesněji řečeno: říkat to o těch, z kterých leze takovýto blábol (podávám v koncentrovaném stavu, užívat se musí ale silně zředěno, jinak se s toho průměrně inteligentní a průměrně slušný člověk může také poblít):

"Taková stará škola, tu neznáš …konečně mám akademický titul a úspěšně se živím ….pro Vás jsem ruský/ruskácký/Putinův blbeček, lidská svině, povl, který skučí a tak dále …...o neandrtálcích moc nevím.... díky lidem jako jsi ty...... fajn a co dál? …..s tou gramatikou. To bývá obvykle další argument ubožáků...... umíš něco jiného, než se chovat jako hulvát, nadávat a vyhrožovat..... jen hlupáci se snaží velmoci dráždit a vyvolat konflikt.....kdyby "Ruskák" chtěl Ti tu roličku nacpat celou do zadku …....Churchil byl pěkně nelidská zrůda..... podporoval humanitární vraždění srbských civilistů...... možná lepší můj mozek v Rusku.... válku máme za dveřmi..... hlavně bít rusáky.....několik stovek, dejme tomu, dostalo pendrekem. Všichni se ale odtud vrátili nakonec ke svým rodinám..... Amerika zaplatila za Majdan 5 miliard dolarů.....nejsi (původem) z ameriky?...... cos dělal za "totáče"?.... dovedu si tě snad představit někde u Gestapa..... a to u jednoho z kamarádů vím pozitivně že jeho otec byl pár let v uranových dolech.... nebýt omezených havlistů..... na národní se skutečně nekonal masakr..... nutno všechno vysvětlit polopatě, netřeba Ovčáka.... masakr se konal třeba v Jižní Korei......když jsem se tam dostal podporoval tu protestující stranu, ale už jen na Letné. (Kdybych si tehdy uměl představit, kam to povede, asi bych tam nešel - to jsem ale zloduch, když neskáču radstí do vejšky nad kapitalismem s krizí a nezaměstnaností, že?"

Podle mně to na idiota vypadá. A zatím jde "jen" o komunistu, věrného přítele Rusáků, bojovníka za mír. Pozná se snadno: běsní proti USA (které nám Čechům přece tak strašně ubližovali po celé naše dějiny), miluje Rusáka (ať dělá jakékoliv zločiny včetně na národě českém), bojuje za Rusákův "mír" (poté, co Rusák zabral, co chtěl), nenávidí naše spojence (s kterými jsme začali všechny možné války a hlavně zabíjíme děti), zuřivě nenávidí polistopadový demokratický vývoj a doufá, že Rusák by mohl pomoci to vrátit zpět.....

(Podotýkám, že je zcela jedno, zda

jde o stalinistického zločince, který se v listopadu 1989 podělal strachy a až teď vystrkuje svůj krvavý rypák z kanálu, protože i jemu do jeho blbbé lebi došlo, že se vlastně nemusí bát

nebo o "moderního" komunistu typu práskač Falmer-Filip, který se ani do toho kanálu neobtěžoval a drze poučuje druhé o tom, co je to demokracie

nebo jde o grázla, který vystupuje ve stylu "nikdy jsem u komunistů nebyl (případně vylepšeno: prapraděd byl dokonce živnostník ! U "našeho" grázla stačí známý s otcem v Jáchymově....), ale teď (TEĎ) je volím"

či dokonce zda jde o superdrzého halamu, který ač bolševická svině non plus ultra, obviní druhé jemu protivné, z praktikování "bolševických" metod ("cos dělal za totáče?"). Všechny tyhle typy jedné svině je v "diskusích" možno najít.)

V každém případě takový komunistický grázl MUSÍ dnes jen doufat, že krvavý Rusák mu pomůže zase nějakou bratrskou pomocí.... I tento grázl v této diskusi se přiznává (a rád mu věřím), že "kdyby si uměl představit ....." Je to samozřejmě zase poněkud nepřesně řečeno: správně má být "kdybych se v listopadu 1989 já a mně podobní neposrali strachy...." To je jádro věci: ano, kdyby se neposrali, tak mohla být místo "sametové revoluce" revoluce "lucernová". A problémy s takovouto chátrou by byly už tenkrát vyřešeny a žádný takový idiot by dnes nepsal své bolševické kydy do každé diskuse, která se namane.


Nepřihlášený uživatel

#1390

2015-02-17 20:13

Milošovy plusy:

- umí věci pojmenovat správnými jmény, třeba terorismus nebo mnichovanství

- otevřeně hájí české ekonomické zájmy v Číně, snaží se svým dílem přispět k oživení ekonomiky

- četné krajské cesty napříč republikou

- jmenoval kvalitní ústavní soudce, čímž zachoval akceschopnost ústavního soudu

- má moudrou ženu, která důstojně reprezentuje zemi

- netrpí velikášstvím, vystačí si se škodovkou a dovolenou na Vysočině


Nepřihlášený uživatel

#1391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-18 13:52

#1389: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Děkuji za obsáhlou odpověď. Chápu, jí tedy tak že skutečně neumíte nic jiného nežli druhým nadávat že jsou idioti. Nebo že jsou cokoliv jiného.

Jinak píšete: "jinak se s toho průměrně inteligentní a průměrně slušný člověk může také poblít" Tipuju dobře, že když jste to psal, tak Vy jste se nepoblil? Nevím tedy, jak jste na tom s inteligencí (nemám, bohužel, tu Vaší jasnozřivou schopnost každého prokouknout do morku kostí na dálku), ale slušnost máte asi dost podprůměrnou, takže Vám riziko zvracení nehrozí :-)

Nějaké skutečné argumenty, polemika, důkazy, fakta či cokoliv jiného nežli nadávky Váš mozek nezvládá, nebo se tak alespoň tváříte, případně jste na to líný. Ale to Vaše hulvátství, to musím uznat, je prvotřídní. Špica! Výrazy jako "superdrzý halama" to jsem vážně ještě neslyšel. Čéče, Vy jste úplný básník!

Je hezké, že by jste mě rád viděl houpat se na lucerně. Takové teplé až vřelé lidské gesto, hodí se k Vám. Jen aby se Vám nepodařilo tímhle přístupem přispět k nějakému režimu, který tam pak pověsí třeba Vás. Revoluce žerou své děti, říká se.

Já jsem v reálu vcelku nenápadný člověk, kterého mají druzí spíše rádi. Protože jim také reálně pomáhám. Ale mám radši Zemana nežli Kalouska/Schwarcenbergra a také nesnáším Havla a to se neodpouští. (Určitě se v mém případě jedná o zlolajného kryptokomunistu, tajného Putinova agenta, pátou kolonu fašistobolševizmu či rovnou sračku, která se tiše po nocích plíží kanály a svýma krysíma zubama podhryzává pilíře toho báječného kapitalizmu a navíc při tom posměšně a drze mrká malýma červenýma očičkama, nebo ne? To je jen kdyby Vám došla inspirace, ale to Vás podceňuju, že?)


Nepřihlášený uživatel

#1392 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-19 15:05

#1391: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Jako vždy to má komunistický blbec (ze staré školy, UK) trochu v hlavě pomotané: "cokoliv jiného nežli nadávky Váš mozek nezvládá". Nevím věru, o jakých nadávkách je tu řeč. Jako věrný stoupenec a obhájce prezidenta Zemana byste měl naopak u mne, který jeho stoupenec vůbec nejsem (nepoučuji druhé o kundě, nechlastám jako boží hovádko ani nelíbám řiť Putinovi) vysoce ocenit, že nazývám věci pravým jménem, jak si zde v diskusi pochvaluje nejeden Zemanův stoupenec (třeba: Zeman "umí věci pojmenovat správnými jmény" v příspěvku č.1390, račte se přesvědčit). Tedy nazývám blbce blbcem, i když třeba blbec prolezl "úspěšně" UK, takovou starou školu, kterou hned tak někdo nezná (podle blbce) a nazývám blbce blbcem zase zcela v souladu s jinou zásadou našeho prezidenta: "Padni komu padni".

Na "nějaké skutečné argumenty, polemiku, důkazy, fakta" ovšem čekáte u mne marně, což snad pochopí i blbec vašeho formátu: na argumentování či polemiku s bolševickými kydy o miliónech mrtvých tu v "Korei", tu jinde, vše zaviněno USA s "naší" pomocí, kydy hodnými tak leda rusáckých hovad typu Lavrov či Putin a ještě českého blbce, který "úspěšně" absolvoval UK, takovou starou školu ("konečně mám akademický titul a úspěšně se živím.....") , nehodlám opotřebovávat klávesnici svého počítače.

Jste ovšem neobyčejně srdnatý blbec, to plně uznávám, který dokonce (!!!) odvážně-nerozvážně protestoval proti komunistické totalitě na Letné, což je jen kousíček od Národní, kde někdo dostal nějakou tu pendrekem, než se odebral na večeři k rodině; a na té Letné protestoval navíc jen o pár dní později, on sichr je sichr; pravda, stejně to chtělo ODVAHU, ta Letná, vždyť dotyčný mohl takto odvážně "podpořit TU protestující stranu" i třeba v Čimickém háji..... A odvaha blbce nepřešla (i když dnes lituje, že svou odvahou, nerozvážně projevenou na Letné, napomohl do sedla kapitalismu s krizí a nezaměstnaností; vida, možný původce krize!). A tak se dodnes  nebojí stýkat s "jedním z kamarádů u něhož vím pozitivně že jeho otec byl pár let v uranových dolech". Ovšem blbec ví, že "z důvodu různých životních zkušeností máme na některé věci prostě jiný názor". A to je to, nad čím by se mohl polemiky a argumentů chtivý blbec zamyslet (neboť jak sám ví, "Historie nejsou doměnky, přání ale fakta"). Proč vlastně mají dva "kamarádi" z jednoho státu tak různé životní zkušenosti? Komunistická svině by dnes odpověděla (slyšeli jsme mnohokrát, třeba i od estébáckého práskače Falmera-Filipa), že "byla taková doba". Nebo, úspěšný absolvente staré školy, UK, to bylo spíše tak, že v nějaké době byly u moci lidské svině (a v případě našeho absolventa) i menší sviňky, takže slušní lidé mají "různou" (mnohdy spíše hrůznou) životní zkušenost? A jakou roli hrál v této "zkušenosti" náš absolvent UK? Jak napomáhal tomu, že tato různá životní zkušenost mohla někoho postihnout a naopak, co dělal pro to, aby lidé, vrstevníci, v jednom státě, nemuseli mít zas až tak různé životní zkušenosti?

Neboj se blbče (absolvente snad i humanitárního studia UK !!!) nad tím zamyslet (místo polemiky se mnou). Pronášíš tu moudra o tom, co se stane ke stáru ( "někoho to s věkem přejde a začne krom mluvení i naslouchat ..."). Já zase vím a lidová moudrost to ví dávno, že s věkem, ke stáru, mnohé lidské svině takzvaně lezou ke křížku. Postihlo to i takové svině a zločince, jako byl bývalý ministr Čepička nebo  dokonce sám Gustáv Husák... Třeba to přijde i na naši malou lidskou svini. Přemýšlejte tedy raději dříve než bude pozdě!


Nepřihlášený uživatel

#1393 Zeman je moudrý muž

2015-02-19 15:42

Pan prezident přináší světlo a otevírá oči.


Nepřihlášený uživatel

#1394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-20 08:49

#1392: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

"Nevím věru, o jakých nadávkách je tu řeč." 

Aha, takže označení někoho za "blbce, svini, idiota..." nejsou nadávky. Hm, nemáš trochu mezery ve vzdělání? Nebo se u Vás doma tak mluvilo běžně - třeba na Tebe - a tak Ti to vlastně nepřijde. No, pokud by ses narodil v takovém prostředí, tak by to mohlo něco omluvit.


Nepřihlášený uživatel

#1395 Nevím věru, o jakých nadávkách je tu řeč.

2015-02-20 18:45

#1394: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Jako absolvent "staré školy", UK, nejste schopen ani přečíst do konce a pochopit celý jeden jediný odstavec textu? Ani tohle vám slavná Alma mater nedala? Ještě se k ní hlašte! To je tedy reklama! V dnešní době by musela soudružka Dvořáková, akreditační komise, takovou školu, která produkuje něco takového, nechat prostě zavřít.... ještě že jste "studoval" před "sametovou loupežnickou", to prošel zřejmě nejeden blbec, hlavně že byl kádrově vhodný.....


Nepřihlášený uživatel

#1396 Re: Zeman je moudrý muž

2015-02-20 21:47

#1393: - Zeman je moudrý muž 

Pan prezident prinasi DOBU TEMNA, kdyz leze Rusku do zadku. Teto doby jsme si uzili spoustu let.  A ze otevira oci ?  Reknete mi komu ?  Vzdyt je neotevre ani sam sobe, kdyz je ozraly. Primrkava jako debil, nebo krouti ocima jako houpaci kun.


Nepřihlášený uživatel

#1397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-20 22:00

#1392: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 1392 - Priteli, dekuji Vam za Vas prispevek.  Mam naprosto stejny nazor.  S timto demagogem jsem prestal diskutovat. Ne proto, ze by mi chybely argumenty, ale povazoval jsem to za mrhani casem.  Jeste jednou diky !  Preji Vam krasny vikend.


Nepřihlášený uživatel

#1398 Re: Re: Zeman je moudrý muž

2015-02-21 08:45

#1396: - Re: Zeman je moudrý muž 

 Nejlépe to vystihl jeden demonstrant tento týden:

Měli jsme Masaryka teď máme hulváta a bolševika

 


Nepřihlášený uživatel

#1399 Re: Nevím věru, o jakých nadávkách je tu řeč.

2015-02-22 17:05

#1395: - Nevím věru, o jakých nadávkách je tu řeč. 

No, je fakt, že odstavce Tvých keců, které se vyloženě hemží výše uvedenými vulgaritami se ani moc podrobně číst nesnažím. Krom toho, že jsem proti Tobě idiot, že (a tak dále) to o ničem jiném nevypráví.

Ty se se mnou totiž vůbec nebavíš o Zemanovi, nebo o tom jestli se chováme my či rusové dobře či špatně. Jenom opakuješ že já jsem (doplň podle libosti). Chybí ti argumenty a tak nadáváš. Bolševik, no.


Nepřihlášený uživatel

#1400 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-22 17:08

#1397: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Aha. Já jsem demagog. Vy naproti tomu máte argumenty. Ale nebudete používat argumenty když diskutujete s osobou, která má opačný názor. Snažší je říct, že když má opačný názor, je to demagog.

Mimochodem, nač vám ty argumenty potom vlastně jsou?