podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1351 Re:

2015-02-04 18:53

#1350: -  

 Zeman vzdy vi, o cem mluvi ?  To snad nemyslite vazne.  Jeho opilecke lzi a blaboly jsou rozumne vyroky ?  A protoze je opily stale, keca stale i nesmysly !


Nepřihlášený uživatel

#1352 Re: Re:

2015-02-04 19:21

#1351: - Re:  

 A protože ty jsi také opilý či zfetovaný (a také stále), kecáš taky stále i nesmysly !


Nepřihlášený uživatel

#1353 Re: Re:

2015-02-05 21:03

#1351: - Re:  

 Kdo má mozek, dokáže jeho slova rozklíčovat, kdo nedokáže myslet logicky a všechno mu musí přežvýkat masmédia, ten holt nepochopí.


Nepřihlášený uživatel

#1354 Re: Re: Re:

2015-02-06 08:31

#1353: - Re: Re:  

 Nebo ani pochopit nechce...

Logicky myslící, jak si přeješ

#1355 Ano, řiďme se logikou!

2015-02-07 09:31

#1353: - Re: Re:  

 To jsi napsal výborně! Je třeba bláboly  "rozkličkovávat". Jenom se divím, proč draze platit  (i z mých daní) ožralého, polovzdělaného hňupa, majícího potřebu stále někoho poučovat a dávat k dobru debility, o kterých mu namluvili, že jde o "bonmoty", když by stačilo dát o mnoho menší plat "rozkličkovávači" Ovčáčkovi... Ušetřily by se bláboly, potřebné "rozkličkovat", i s jejich autorem (který by mohl "filozofovat" a chlastat někde na Vysočině) a národ (zřejmě blbů, když něco takového vůbec potřebuje a žádá) by dostával přímo "ROZKLIČKOVANÉ" poučení od Ovčáčka.


Nepřihlášený uživatel

#1356 Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-08 19:51

#1355: Logicky myslící, jak si přeješ - Ano, řiďme se logikou! 

No, když ti připadá náš národ plný blbů, jdi tam kde budou "inteligenti tobě rovní", určitě se tam už nemůžou dočkat až dorazíš a tady tě přeci nikdo nedrží. Máme přeci tu svobodu a demokráciji...  Jinak my taky platíme ze svých daní idioty a lumpy typu Kalouska a Schwarzenberga a jiné a neječíme tu  kvůli tomu pořád jako Viktorka u splavu.

Jinak, to víš, tvoje bláboly například není třeba rozklíčovávat, ty jsou každému hned jasné. Ovšem názory a myšlenky pana prezidenta často tupounům nedojdou, dílem díky té jejich tuposti a dílem díky tomu že se tupouni ani nesnaží je nějak chápat. Ono prostě jen do omrzetí opakovat že jsou to bláboly je snažší a není nutno namáhat tu slámu co jí mají v hlavě.

A ne aby sis to náhodou vztahoval na sebe. Kdepak, tak jsme to určitě nemysleli.

Logicky myslící, jak si přeješ

#1357 Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-09 14:29

#1356: - Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Za génia se zřejmě považuješ ty. Protože rozumíš (bez "rozkličkovávání") blábolům ožralého trouby, který zostuzuje tuto zem a škodí jí. "Myšlenky pana prezidenta často tupounům nedojdou" píšeš opět ty, takže nějací ti "tupouni" podle tebe, blbci podle mne, v českém národě asi přece jenom budou - i podle tebe. (Nejsi vlastně rovnou Ovčáček? Pak máš ovšem porozumění v náplni práce a dobře zaplaceno.)

Já posuzuji množství blbů v národě podle počtu těch, kterým stále ještě nevadí ostuda, zvolená "většinou občanů" (přesně 32%) na Hrad.

Jen pro připomenutí některé "myšlenky" (kdo není úplný blbec by se za vyslovení jediné z nich styděl) našeho vzdělaného a inteligentního prezidenta, kterými poučoval v poslední době občany v Čechách i ve světě

"víte co to je passy? Kunda...." (výborná znalost cizích jazyků! )

"17. listopadu 1989 na Národní se žádný masakr nekonal" (znalost faktů  z  nedávné historie vlastního národa, jehož příslušníci - podle pana prezidenta - zřejmě trpí těžkou sklerózou)

"Neandertálci se domlouvali řevem" (výborná znalost vědy o vývoji člověka)

"Bandera byl fašista" (výborná znalost dějin, jak vidět i jiných národů než jen českého)

"Peroutka napsal:  Hitler je gentleman" (znovu výborný přehled o naší národní minulosti; škoda že pan prezident raději necituje slova a články dotyčného  Peroutky o lezení do prdele Rusákům)

"postižené děti nemají mezi zdravými co dělat" (vida, odborník i v pedagogice se zvláštním zaměřením na vzdělávání postižených dětí)

"norská sociálka je jako Lebensborn" (a odborník na norské právo, instituce a také opět na dějiny, tentokrát nacismu a jeho rasových teorií; trocha těch teorií straší asi v hlavě p.prezidenta dodnes, když si vlastně myslí, že Norové odebírají české děti, aby zlepšily svůj rasový fond)

"veřím Lavrovovi" (ale něvěřím Medveděvovi a jiným Rusům, neboť ti naříkají nad škodami, které jim působí sankce, kdežto podle našeho p.prezidenta jsou naprosto neúčinné)

.................. pokračovat možno, leč netřeba.... kdo pořebuje takováto moudra, rozkličkovaná či "zabalená" (.zip), je - idiot sám.

 


Nepřihlášený uživatel

#1358 Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-09 14:41

#1355: Logicky myslící, jak si přeješ - Ano, řiďme se logikou! 

 Spíš bych to viděl tak, že nebýt omezených havlistů, kterým nutno všechno vysvětlit polopatě, netřeba Ovčáka. On i kdyby Zeman mluvil sebechytřeji, tak kavárenská sebranka to pohaní, protože to nevylezlo z nevymáchné čuně jejich hajného. A tak stejně draze jako Zemana jsme si platili Havla, za to aby panáčkoval jak si záad usmyslí, upřednostńoval cizí zájmy nad vlastními a v neposlední řadě podporoval humanitární vraždění srbských civilistů.


Nepřihlášený uživatel

#1359 Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-09 17:46

#1357: Logicky myslící, jak si přeješ - Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Za génia se rozhodně nepovažuju, dovolím si považovat se za lepší průměr. Konečně mám akademický titul a úspěšně se živím touže prací která je jím podmíněna již takřka 30 let. Asi tedy zrovna nebudu metálně postižený (nebo snad jen ve tvé mysli, což mě netrápí).

Zatímco Tvé posuzování počtu blbců jako procento těch lidí v populaci, kteří nesdílí tvůj jasnozřivý a jedině správný názor na to kdo má být prezidentem... hm, to nepotřebuje komentáře.

pussy z názvu té "kapely" je (pro tebe bohužel) dvojsmyslné slovo, které může znamenat kočičku či ženský orgán. Mrkni se do slovníku, třeba. (mám i slovník vulgarismů, tam to je).

Na národní se skutečně nekonal masakr. Masakr se konal třeba v Jižní Korei, kde naši demokratiční jižněkorejští kámoši zmasakrovala třeba 7000 lidí u města Tedžon. TO je masakr. To co se dělo na národní do toho má sakra daleko. Pokud vím, nezemřel tam nikdo. Konečně i dnes v USA, našem vzoru, policie běžně střílí lidi bez ptaní, zejména černý a to je horší, navíc je to i rasizmus - ale vlastně v USA se to smí, že? Nebo zákroky policie dnes? Koně, obušky, vodní děla, rozbušky, slzák? Není to stejné, či v zásadě obdobné jako tehdy? Jo vlastně, dnes jsou to demokratický vobuchy, jo jo...

O neandrtálcích moc nevím, nemohu se vyjadřovat. Bandera je za fašistu brán běžně ale neznám tolik historii (nicméně v čechách bych ho tedy neadoroval) a že v částech UK bojovníků jsou vlčí runy na práporech (znak jedné SS divize) nebo haknkrajcy na přilbách to je realita. Asi to neva?

O Peroutkovi vím prd, takže bez vyjádření. Prolbém postižených dětí bude složitý, asi není postižení jako postižení. Také se o tom různí odborníci vyjadřují různě. Nejsem na to odborník a ty asi taky ne, tak bychom se do toho neměli srá... Možná by si ty děti zasložili aby to posoudil někdo jiný nežli prezident, který tomu asi nerozumí, ale ani křiklouni tvého typu, kteří o tom také vědí prd a jde jim jen o to, naházet na prezidenta další špínu.

Ty děti za nás nemohou, ani za tebe ani za mě. Takže jejich osud bych z toho vynechal, je důležitější nežli tvoje či moje ego. Než to moje určitě. Ale mohl bys snad zaznamenat, že bylo vytvořeno školství se specificky vzdělanými speciálními pedagogy a to se nepodařilo za rok. Když tohle rozbiješ a děti rozházíš do normálních škol šmahem všechny (jen proto, aby se EU nepotento) tak nebudeš mít pro všechny dobré podmínky. Prostě proto, že těch pedagogů není dost. Některým dětem možná pomůžeš, jiné odepíšeš.

Myslíš že prezident nebo ty jste na tohle dost dobrý aby jste to odhadli správně? Myslím že oba dva víte o tomhle kulový.

Taky bychom mohli naříkat nad škodami, které nám způsobí sankce a možné rozšíření války. Zajímá to u nás někoho? A tuhle válku na Ukrajině jsme začali my.

 


Nepřihlášený uživatel

#1360 Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-09 17:59

#1358: - Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Co je asi k dalšímu vysvětlování na dobrém půltuctu příkladů z pokladnice hlbokých mouder pana prezidenta Zemana, které jsem tu naznačil? Můžeš začít vysvětlovat zase ty. Omezení havlisté (nejprve bys mohl vysvětlit, KDO je to vlastně ten "havlista") to chápou i bez lopaty, tyto velice chytré výroky pana prezidenta, doslova zlatá slova plná moudrosti ......

A také vysvětli, co má společného ožralý a blbý blábol prezidenta tu o kundě, tu o neandertálcích, postižených dětech či programu Lebensborn v Norsku s "humanitárním vražděním" srbských civilistů. To jako "havlisté" si řekli, eh co, zamordujeme nějaké ty Srby (jen tak pro plezír), však on Zeman jednou bude blábolit o kundě a fašistovi Banderovi, tak si budeme jedna-jedna? Nebo naopak si Zeman řekl, "zkurvený" (Zemanovo autentický výraz) havlisti, humanitárně vraždili Srby, tak proč bych já nemluvil o kundě? 

Ty musíš mít tedy mozek, když se ti to v něm takto dialekticky spojuje!!

 


Nepřihlášený uživatel

#1361 Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-09 18:13

#1359: - Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Tak ty jsi začal válku na Ukrajině? Tak to musíš být pěkná  svině..... A ještě vysvětli, proti komu jsi ji - tu válku - jako začal. Začal jsi ji ostatně nějak blbě: válka se začíná a vede útokem na území nepřítele - a Ukrajinci bojují skoro rok po začátku (na tvůj povel, asi) války stále na vlastním území ..... skoro jako kdysi jižní Korejci zaútočili na ty severní a pak už jen utíkali a utíkali (dokud jim OSN včele s americkými agresory nepřišli na pomoc....). Takhle to totiž popisovaly - jistě velice pravdivě - zdroje, napojené na Rusy. Jako dnes popisují válku na Ukrajině. Nejde o žádné vměšování, jen nějací ti dobrovolníci (tehdy), nebo si pár Rusů - bohatýrů vezme dovolenou a jde se rekreovat na Ukrajinu (střelbou do civilistů; nad těmi už tak neskučíš, jako nad ubohými Srby; inu, když střílí Rus, dobře střílí, že?).

Ty víš totiž prd - jak sám částečně přiznáváš - nejen o Peroutkovi. Tvůj mozek je ostatně někde v Rusku, takže s vědomostmi či myšlením si hlavu lámat nemusíš. Takže rozklíčovávej dále moudra naší hlavy státu (v ruských službách) a na diskusi se raději vybodni.

Vít Kuranda

#1362

2015-02-09 18:21

prezidenta je potřeba podporovat. On jak je nasáklej kořalkou a prošpikován virózama všeho druhu, se sám na nohách neudrží.


Nepřihlášený uživatel

#1363 Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-09 19:58

#1360: - Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

No Havlisté, třeba Vondra a spol, kupříkladu zabránili dohodě mezi Albánci a Srby v Kosovou. Stál o to Rugova i Srbové, měl to zproztředkovat český diplomat Polreich. Ale Vondrovi a Havlovi se to nelíbilo, jelikž jejich loutkovodiči si chtěli vyzkoušet nové zbraně a vystřílet pár milionů procházejících nábojů. Tak to shodili ze stolu. A byla válčička. A zkoušeli se nový zbraničky. (pak se líp prodávají, víme?)

Takže přesně jsi to značil, havlisté si řekli eh co, zamordujeme nějaké ty Srby (ale ne pro plezír ale pro prachy).

Jen tak pro pořádek, ty jsi už tady řekl těch kund a podobně asi tak 100* víc než Zeman i s kchnížetem dohromady. Aby ti to nezůstalo, aby sis dokázal potom říct i něco jiného. Ale jinak pokračuj, zjevně ti to dělá dobře, co by sis nedopřál... ;-)))))


Nepřihlášený uživatel

#1364 Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-09 20:01

#1361: - Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Možná lepší můj mozek v Rusku, nežli tvůj ve flašce s levnou kořalkou.


Nepřihlášený uživatel

#1365

2015-02-09 20:34

I LOVE ZEMAN!


Nepřihlášený uživatel

#1366 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-10 08:44

#1364: - Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 Jestli chceš "diskutovat", tak odpovídej na otázky, vyplývající z tvých blábolů. Jinak zavři svou tlamu (ono to ale nejde, viď, to by tě museli z Ruska vypnout....).


Nepřihlášený uživatel

#1367 Re:

2015-02-10 08:45

#1365: -  

 Nejsi "kunda sem kunda tam"? Pak máš na lásku právo!


Nepřihlášený uživatel

#1368 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-10 11:46

#1366: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Asi nezavřu, mě to tak vyhovuje. Ty taky neodpovídáš na moje otázky. Pokud si pamatuju tak hlavně vykřikuješ, že jsem Ruský blbeček a podobné voloviny. Nebo tak nějak. Nepamatuju že bych se tě na to kdy ptal.


Nepřihlášený uživatel

#1369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-11 08:29

#1368: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 A ty snad nejsi Ruský blbeček? Pověz nám o tom!


Nepřihlášený uživatel

#1370 Zeman poučoval, tentokrát v Ammánu (a pochlubil se svou "angličtinou")

2015-02-11 08:42

Do you know what is ´passy´? Kunda  ....


Nepřihlášený uživatel

#1371 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-11 18:44


Nepřihlášený uživatel

#1372 Re: Zeman poučoval, tentokrát v Ammánu (a pochlubil se svou "angličtinou")

2015-02-11 18:49

#1370: - Zeman poučoval, tentokrát v Ammánu (a pochlubil se svou "angličtinou") 

No, ještě to může být "kočička". I u nás může mít třeba slovo "buchtička" také více významů, že.

Ale Zeman se určitě mýlí! Vždyť je to přeci ten, který zlodušně vyhrál nad naším milým a nikým nedostižným Kchnížetem "Číro-zkurvit-Schwarcenbergem" pánem všeho spánku v Parlamentu a rozhodovačem o vůkolním širém světě z Bilbergu.


Nepřihlášený uživatel

#1373 Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-13 13:08

#1359: - Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

"Na národní se skutečně nekonal masakr. Masakr se konal třeba v Jižní Korei, kde naši demokratiční jižněkorejští kámoši zmasakrovala třeba 7000 lidí u města Tedžon. TO je masakr. To co se dělo na národní do toho má sakra daleko...."

Škoda, že takový idiot, jako je autor výše uvedeného, se nikdy nenaskytne tam, kde se "nekoná masakr". Aby také slíznul jednu po držce..... ale třeba je masochista a ještě by prosil "zasahující" etébáky a  podobné zločince, aby ještě trochu s tím obuškem přitlačili.... nebo tento idiot byl na straně těch estébáků? Pak by ale měl zavřít rychle držku, neboť pohůnci SNB a STB z toho ne-masakru vyšli velice, velice levně....


Nepřihlášený uživatel

#1374 Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-13 17:01

#1373: - Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

 1373 - Priteli, sdilim Vas nazor.  Proboha, ktera VS mohla udelit akademicky titul cloveku, ktery neovlada dejepis ani na urovni zaka ZS ?  O ceske gramatice se radeji nevyjadruji.  A jeste se dovidame, ze Vy a lide stejneho smysleni jsme vlastne valecni stvaci.  Zdravim Vas a preji pekny vecer.


Nepřihlášený uživatel

#1375 Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-13 22:57

#1373: - Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Autor výše uvedeného je wkipedie. Neboli také dějiny. Fakta. To první, to byli tisíce mrtvých. (pro Vás, intelitenty, nepodstatné, nějaký tisíce mrtvých Korejců, na to asi sere Váš pes, že.) To druhé bylo pár tisíc lidí, z nichž několik stovek, dejme tomu, dostalo pendrekem. Všichni se ale odtud vrátili nakonec ke svým rodinám. To je ovšem z Vašeho pohledu masakr. Hm, zvláštní vidění.

Možná že bych mohl také říci, škoda, že se nevyskytnete tam, kde jde o opravdový masakr, kde umírají tisíce lidí. Možná by Vám to tu vaší držku taky zavřelo. Napořád.

Jo a mohli by jste mě třeba chytat za slovo, že jich tam dostalo po papuli jen pár stovek, nebo za nějakou podobnou blbost. Huš, do toho!