podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1401 Re: Re: Zeman je moudrý muž

2015-02-22 17:13

#1396: - Re: Zeman je moudrý muž 

No, máte vlastně - svým způsobem - pravdu. Ti ostatní totiž přinášejí dobu světla. Soudě podle názvu jedné knihy o amerických atomových vědcích, která se jmenovala "Jasnější než tisíc sluncí" nám možná hoši z US přinesou docela dost světla.

Sice jen na chvilku a pak bude zase dost dlouho tma... no ale Vám to vadit nebude.


Nepřihlášený uživatel

#1402 Re: Re: Re: Zeman je moudrý muž

2015-02-22 18:56

#1401: - Re: Re: Zeman je moudrý muž 

Aha, konecne mi to doslo a muj mozek je plny svetla.  Sice tady probiha diskuze o Zemanovi, ale kdyz chybi argumenty, opet jsou po ruce "zlocinci" z USA.  Kdyz uz jste sklouznul k nazvu knih, co takhle precist si knihu  MRAZ  PRICHAZI  Z  KREMLU ???


Nepřihlášený uživatel

#1403 Re: Re: Re: Re: Zeman je moudrý muž

2015-02-22 20:57

#1402: - Re: Re: Re: Zeman je moudrý muž 

To bylo ale z doby Sovětského svazu, ne? Z doby Československé socialistické republiky? Z doby východního a západního Nemecka.. Není to už trochu dávno? Nic z toho už není pravda, tedy v Evropě. CCCP už není a Rusko je normální kapitalistická země. Německo se tak nějak sjednotilo a z ČSSR se stalo ČSR a ČSFR a pak ČR a SR..

Jenom ty US se moc nezměnily. Evropa ano, US moc ne.

Jinak tu knihu co jsem citoval já napsal Rakušák, tedy předpokládejme spíše z Vaší strany názorového spektra. Tu Vaší chartista Mlynář, tedy opět z Vaší strany spektra. Znamená to, že když budu citovat Ježíše Krista, zařadíte ho taky mezi "nežádoucí"?

Jinak se tam nic o zločincích z USA nepíše, je to jen historie vývoje jaderné zbraně. Ale jasně, zmínil jsem to já, tak to musí být nějaký komunistický škvár, že ano?


Nepřihlášený uživatel

#1404 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je moudrý muž

2015-02-25 16:03

#1403: - Re: Re: Re: Re: Zeman je moudrý muž 

 Blaznum se nema odporovat. Mate pravdu, mate pravdu, mate pravdu.  Preji Vam, at je Vase lecba uspesna.


Nepřihlášený uživatel

#1405 Hlupáci s vychlastanou hlavou si budou zase pochvalovat "otevřeného" politika.....

2015-02-25 16:31

‚Smrt abstinentům a vegetariánům‘

aneb nenapravitelný hlupák a žvanil...... Ani po roce ještě zřejmě nechápe, že se (s pomocí sprostě vedené kampaně) nechal zvolit do jisté funkce, která vyžaduje trochu jiné chování a vyjadřování, než má buran, blábolící u poblitého stolu v nějaké putice.

Hodnotit se to dá buď

jako naprosté neplnění povinností a závazků plynoucích ze svěřeného postavení a funkce

nebo

jako naprosté a sprosté pohrdání svým zaměstnavatelem, jímž jsou bezpochyby občané této republiky.

Obojí dostatečný důvod k OKAMŽITÉMU ZAHÁJENÍ PROCESU ODVOLÁNÍ z funkce. Žádný jiný zaměstnanec by si totiž takovéto porušování pracovní povinnosti a vztahu k zaměstnavateli nemohl beztrestně dovolit.....


Nepřihlášený uživatel

#1406 Re: Hlupáci s vychlastanou hlavou si budou zase pochvalovat "otevřeného" politika.....

2015-02-26 12:07

#1405: - Hlupáci s vychlastanou hlavou si budou zase pochvalovat "otevřeného" politika..... 

 Není přípitek "Smrt ožralým a hulvátským prezidentům, Putinovým pacholkům" stejně vtipný?


Nepřihlášený uživatel

#1407 Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-02-27 16:23

Ovčáček vysvětluje Zemana: Nechtěl urazit vegetariány, ale Hitlera.....

aneb neměl by takto inteligentní prezident (který bez "vysvětlivek" svého pucfleka Ovčáčka doslova nemůže ani hubu otevřít) raději mlčet? Nebo rovnou: nemohl  by za něj mluvit (bez vysvětlování) Ovčáček? A nemohli bychom takového "prezidenta" potom vůbec ušetřit?


Nepřihlášený uživatel

#1408

2015-02-27 19:36

Znám pana prezidenta z doby, kdy byl "pouhým" důchodcem. přiznávám, že při výběru kandidáta na prezidenta jsem měl v prvním kole trochu problém, Dokonce jsem zvažoval podpořit jednu ženu, kandidátku. Nakonec jsem se rozhodl pro pana Zemana. V druhém kole již nebylo výběru a tak volba byla zcela jasná. Proč ale tento příspěvek píši? p. Zeman je normální člověk, se všemi dobrými i špatnými vlastnostmi člověka. To že říká co si myslí je jaksi velmi „odpudivé“ zejména pro určitou skupinu lidí protože věci nazývá pravým jménem. Je zvláštní že se nikdo neozývá proti Vatikánské policii, když zasáhla proti feministce, která znesvětila poutní místo, ale ruská skupina, která se prezentovala mnohem agresivněji je nazývána politickými odpůrci a jejich pojmenování pravým jménem bylo zneužito proti p. prezidentovi a živí novinové a internetové články do dnes.


Nepřihlášený uživatel

#1409 Re: Re: Hlupáci s vychlastanou hlavou si budou zase pochvalovat "otevřeného" politika.....

2015-02-27 21:02

#1406: - Re: Hlupáci s vychlastanou hlavou si budou zase pochvalovat "otevřeného" politika..... 

Je to v podstatě ještě "vtipnější". Ale zdejším "vtipálkům" to nikdy nedojde.


Nepřihlášený uživatel

#1410 Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-02-27 21:05

#1407: - Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

Ne, takhle je to lepší. Lidi jako Vy alespoň pak mají nějaký smysl existence. Co by jste si bez něj počali?


Nepřihlášený uživatel

#1411 Re:

2015-02-27 21:18

#1408: -  

To je smutné, ale běžné. Dvojí metr. Teď můžete například sledovat články plné zoufalství o té ukrajinské pilotce jak drží hladovku a že by mohla umřít. No, mohla by.

Ale stará se tady někdo o ty stovky amerických věžňů na Guantanámu, kteří tam jsou třeba deset let? Nebyli ani nikdy z ničeho obvinění, není jim umožněn advokát, styk s příbuznými, dopisy, jejich rodiny se o nich ani nedozví, žádný soud neproběhne. Když drží hladovku jsou nakrmeni násilím. Jsou běžně mučeni. Normální postup pro USA.

Ta ukrajinka nemá zdaleka tak strašné zacházení. Je to navíc voják, tohle je ve válce riziko jejího povolání, které si dobrovolně vybrala. Ti z Guantanáma jsou často civilové, kteří se ani nemusí dozvvědět, proč jsou tam tak dlouho drženi a mučeni. Některé pustí po letech strávených v kleci, někteří zemřou.

Nikoho zde nezajímají. Neztratíme za ně ani slůvko. Jsou to američtí vězni, Amerika prostě tohle může dělat, proč ne. Pohodla, klídek, naši kámoši.

Předtím jsme lezli do zadku CCCP, dneska USA. Vždy až po vrchol hlavy, jinak to ani neumíme. Mám dokonce pocit, že to dnes je horší.

To, že ta ruská skupina dostala cenu Václava Havla je příznačné. Nebo Mašíni, které zase ocenil Topolánek. Být potomkem toho policisty, co ho svázali a pak svázanýho podřízli jako prase - asi jak to dnes dělá ISIL - tak bych mu to možná vysvětlil ručně. (Když to dělá někomu ISIL tak varujeme že to budou strašné záběry a video skončí před vlastní exekucí, aby se náhodou někomu neudělalo špatně. Mašínům za to dáváme medaile.)

A teď do mě, pravdoláskaři.


Nepřihlášený uživatel

#1412 Re: Re:

2015-02-27 22:58

#1411: - Re:  

 Nikdo do Tebe "nepujde".  Nejlepsi je prehrat diskuzi na americkou notu, ze?  Jsi chudak, ktery zustane nemyslicim tvorem po cely zivot.


Nepřihlášený uživatel

#1413 Jeden metr na ničemy!

2015-02-28 08:36

#1411: - Re:  

 Staré ruské hovado zase bučí......

Ale stará se tady někdo o ty stovky amerických věžňů na Guantanámu -  ano, "stará", blbci jako ty. Jen vzít si je k sobě jaksi právem nechtějí - statistiky mluví celkem jasně: vysoké procento těchto "nevinně" zavřených po propuštění zavraždí jiné, skutečně nevinné ... O většině (ne-li o všech vraždících islámských bestiích) policie "měla informace". I v Paříži, i v Kodani naposledy. Jen jich jaksi nehodlala, neuměla, nechtěla "využít". Američané zkrátka nejsou blbové. Když někoho chytí v bojovém pásmu Afganistánu s Kalašnikovem a on jim vypráví, že přijel odkudsi z Evropy navštívit bratrance a jen si vyšel na lov (skutečně publikovaný příběh jednoho "nevinného"), je odpočinek na Guantanámu to nejmírnější, co se mu může stát. Protiamerická svině se bude ale zastávat i naprosto stejných "nevinných", kteří byli "náhodně" na území "Islámského státu". Jen když je tu naděje, že budou zabíjet Američany.

Předtím jsme lezli do zadku CCCP, dneska USA - vyjadřuj se blbe přesně: "do zadku CCCP" lezly krysy jako jsi ty. Naopak třeba já a moji známí a přátelé (a celý náš stát, po více než 40 letech zkušenosti s  jiným "spojenectvím" ovšem žádný div) si dobrovolně zvolili v tomto světě, kde i tak velcí "malí" jako je Ukrajina, se mohou stát obětí agrese,  USA jako spojence. My našemu spojenci do zadku nelezeme jako ty kdysi svému "spojenci" (a pro jistotu "spojenectví" rovnou i okupantovi): nejsme členy žádného Svazu přátel USA, nikoho nenutíme odebírat americký tisk, neposkakujeme při příjezdu kdejakého nýmanda z USA okolo jako tajtrlíci, okna nezdobíme, mávátky nemáváme .... pokračovat netřeba. Spojenec USA je ovšem určitou zárukou, že naopak Rusák přišel o blízké zahraničí, kde byl všemocným pánem (a podle kolaborantského ničemy jako ty má "oprávněné zájmy" !). Proto ten zuřivý štěkot krys jako jsi ty, ta nenávist k USA.

A neotírej si svou rusáckou bolševickou sprostou krvavou držku o takové hrdiny českého národa, jako byli bratři Mašínové! Kdyby takových bylo v českém národě více, doslova miliony životů druhých nemusely být poničeny komunistickou bestií..... Nikdy si takových lidí nemůžeme dost vážit a být jim dost vděční. Na nich nejlépe ukazuješ, co jsi vlastně zač: komunistický zločinec, kterého listopad 1989 připravil o moc nad druhými. Lidský odpad.....

A můžeš začít kňučet o "sprostotě", o tom, že se ti za hlubokomyslné příspěvky dostává jen nadávek .... Inu, i jiní jsou jako pan prezident a nerozpakují se nazvat svini sviní....  Tam to oceňuješ, doufám, že ti to bude imponovat i zde. Jsi přece takový spravedlivý!


Nepřihlášený uživatel

#1414 Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů!

2015-02-28 09:45

Komunistický agitátor se pokusil - jak jinak ani neumí - lhát a oblbovat.  Tentokrát na oblíbené téma i našeho pana prezidenta "Pussy riot" (víte, co je to "pasy"? Kunda....)

Tak si to zopakujme:

"Obscénny protest vo Vatikáne: Strčte si kríž do ...!" (podle TVNOVINY.SK)

"Zaplněné Svatopetrské náměstí v doznívající sváteční atmosféře podobné vystoupení nemohlo očekávat. Z davu lidí se v jednu chvíli oddělila nenápadná blondýna, odhodila svršky a s velkým nápisem „Bůh je žena“ na hrudi se přes plot dostala do velkého betléma.

Zamířila rovnou k sošce malého Ježíška a posléze ji začala zvedat nad hlavu, píše server RT. Nepřekvapivě za provolávání protikatolických hesel. Okolo stojící lidé si celé vystoupení nahrávali na své mobilní telefony.Patrolující policista jí však čin překazil, zahalil ji a spolu s přivolanými kolegy ji posléze odvedl."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/clenak-femen.....

Šlo  - i podle "protestujících" - o protináboženskou (tedy nikoliv politickou) demonstraci (že ve jménu jiného "náboženství", neskonale nenávistnějšího než je dnešní katolické, není teď podstatné), mohlo se to právem považovat za urážku přesvědčení druhých (viz dnešní rozumování všelijakých neutrálních spravedlivých na téma Charles hebdo a jeho karikatury) - a pro tyto "odvážné" děvy to skončilo "zahalením a odvedením".

Pussy riot

"Skupina je známá pořádáním neohlášených provokativních vystoupení...hlavním objektem jejich kritiky a verbálních útoků je ruský prezident Vladimír Putin..." ( podle Wikipedie).

Jejich zločin: zpívaly v pravoslavném chrámu:

"Bohorodičko, Panno,

vyžeň Putina,

Putina vyžeň"

Podle Martina C.Putny, jistě znalce ruské kultury i "kultury" (viz kniha Obrazy z kulturních dějin ruské religiozity) šlo

"o zápas o veřejný prostor, o legitimitu politického protestu formou (jistě že poněkud extrémní) kulturní akce..."

"Dne 17. srpna byly moskevským soudem shledány vinnými ze spáchání výtržnictví v pravoslavném chrámu a odsouzeny k dvěma letům vězení. Zdůvodnění rozsudku se mimo jiné odvolává na "urážku Boha", což podle některých názorů vykazuje znaky inkvizice. Odsouzené se odvolaly, odvolací řízení se konalo v říjnu 2012. Jekatěrině Samucevičové byl trest zmírněn na podmíněný, ostatním členkám byl potvrzen předchozí verdikt" (podle Wikipedie).

Nepatrný rozdíl: jedny "protestující" se ani nerozpakují svůj "protest" označit za protináboženský, druhé jsou souzeny za urážku Boha (ve státě, který v posledním století byl na čele protináboženského a ateistického boje s "opiem lidstva". Pokud ovšem za "Boha" nepovažujeme, spolu s rusáckými prdelvlezy - gestapáka Putina....). Jedny vyváznou "zahalením a odvedením", druhé skončí na léta v kriminále....

Pro komunistického oblbovače "vsjó ravnó". Prostě komunistický propagandistický blbec si ve své debilní lebce dovede představit jediné: i všichni ostatní jsou blbci - jako já. Je jim možno napovídat cokoliv, cokoliv potřebuje dnešní "Bůh" v Kremlu.

Tak tedy: Nejsou blbci jako ty, soudruhu... A není doba monopolu Rudého práva a doba rušiček "zahraničního" vysílání. Doba, kdy kádrováci a případně i estébáci už vysvětlili jedině "správný" názor těm, komu oficiální ("Strana má vždy pravdu") Rudé právo nestačilo....

I když komunistický a rusácký blbec právě nad tím bezmocně zuří..... a může se leda snažit oblbnout hlupáky. Ti jsou ovšem 100%-ně mezi jeho soudruhy, a ty snad přesvědčovat oblbováním nemusí. Nebo dnes už také?

 


Nepřihlášený uživatel

#1415 Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-02-28 10:13

#1410: - Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

 Ubohá obhajoba našeho povedeného prezidenta.... a pěkný obrázek, jaká je duševní "úroveň" jeho stoupenců. Inu, "jaký pán, takový krám" stále platí.


Nepřihlášený uživatel

#1416 Re: Jeden metr na ničemy!

2015-03-01 08:19

#1413: - Jeden metr na ničemy!  

 Dekuji Vam !  Dokonale napsane, presne vystizena doba, ve ktere jsme zili za totace a jak zijeme dnes.  Souhlas, souhlas, souhlas !


Nepřihlášený uživatel

#1417 Re: Jeden metr na ničemy!

2015-03-01 19:00

#1413: - Jeden metr na ničemy!  

Bratři Mašínové byli vrazi, sprostí vrazi. Někoho chytit, zranit, nebo zabít v boji, dobrá, není to pěkné ale LZE TO OMLUVIT.

Nekoho chytit, svázat a pak po několika hodinách podříznout jako podsvinče, to je vražda. Sprostá vražda. To NELZE OMLUVIT NIČÍM.

Konečně asi i ten, co je v ISIL podřezává, nějaký ten UK vysokoškolák, má taky  (sám pro sebe, samozdřejmě) asi nějaký svůj důvod, proč to dělá. Neumím si ho představit a považuju ho za zrůdnost, ale asi to z nějakého důvodu dělá, z jeho pohledu to asi je správné.

Jestli je podřezávání svázaných zajatců vražda v jednom případě, je tomu tak v každém případě.

A lidi kteří to schvalují v kterémkoliv ze obou případů, jsou duševní mrzáci. Ti kteří je za to dokonce oslavují a vyznamenávají jsou totéž.

Kňučet nad Tvými nadávkami nebudu. Odpad jako jsi ty (snad se ani nechce věřit, že jsi také člověk) mě nemůže urazit. Snažíš se marně - i když usilovně.

Mimochodem, už se opakuju... ale do takhle nějaký skutečný argument, místo těch nadávek, nebyl by? Takhle se nedá bavit, ty totiž v zásadě nereaguješ. No, alespoň občas... please.


Nepřihlášený uživatel

#1418 Re: Re: Re:

2015-03-01 19:01


Nepřihlášený uživatel

#1419 Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-01 19:18

#1415: - Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

Prostě jste tentokrát prohráli. Smiřte se s tím, to je demokracie. Nebo se Vám demokracie nelíbí, když není zrovna po Vašem?

Hele, mě taky na Zemanovi různé věci vadí. A není jich málo. Ale když byl ministrem zahraničí "kchníže", tak jsem byl vyloženě nešťastnej. Ale na rozdíl od většiny zde, chápu jak demokracie funguje a nikam jsem neběhal s vejci nebo červenými papírky.

Počkal jsem si na další volby. A vo tom to je. Tak se přispůsobte taky, nebo si zaveďte nějakou diktaturu. Třeba něco jako fašistickou, ta by Vám určitě vyhovovala. Nebyli by názoroví oponenti, a ti, kteří by přeci jen vystrčili nos, by jste mohli věšet na kandelábry. Možná by Vám to Amerika schválila, nebylo by to ostatně poprvé.


Nepřihlášený uživatel

#1420 Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-01 20:05

#1419: - Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

Diktaturu tu nikdo nechce zavadet.  Nam stacila ta komunisticka diktatura !!!


Nepřihlášený uživatel

#1421 Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-01 20:54

#1420: - Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

No, když tady poslouchám Vás, Vaše názory a to jak by jste rádi řešili cokoliv, co není přesně podle Vás... myslím že Vám asi nestačila. Nevím teď kdo tohle řekl, ale je to (pro Vás) docela příznačné: "Kdo zapomíná na minulost, bude si ji muset zopakovat".

Ostatně nebylo by to v historii poprvé. Ale pro mě za mě, opakujte si to do aleluja, ale bylo by fajn, kdyby jste mě nebrali s sebou. Já bych si to klidně odepřel.


Nepřihlášený uživatel

#1422 Re: Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů!

2015-03-01 21:12

#1414: - Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů! 

Putna, to je ten, co měl onehdá transparent "Katolické buzny zdraví Zemana"? Ten bude určitě objektivní a povolaný. No asi jsem fakt starej, za mě se prostě profesoři takhle nechovali.

Ale asi nečetl ten text celý, nebo se mu celý nehodil? Nebo byl prostě líný? Jedna verze překladu a druhá.

Jinak "komunistický oblbovač" zdraví své oponenty. (Jinak jsem byl akorát v Pionýru a SSM a jestli tam chci vstoupit se mě nikdo ani nezeptal - u komunistů by jste vzhledem ke svému stylu vyjadřování "pěkně po bolševicku" a zjevnému přesvědčení že máte patent na pravdu byl asi spíše Vy)

Já jsem se ale bohužel musel živit pěkně prací. Což dělám dosud. Nic moc, ale nikomu nemusím být za nic vděčný a nemusím se před nikým klanět. Jdu spát, ráno vstávám brzo.

 


Nepřihlášený uživatel

#1423 Hlásná trouba Putina, Lavrova a Rádia Jerevan, prezident České republiky aneb Hledej Šmudlo Ovčáčku!

2015-03-02 08:47

Motto: „Viděl jsem ho na vlastní oči,“ prohlásil o údajném Peroutkově článku prezident Miloš Zeman.

Neobyčejně vzdělaný a pravými jmény kdekoho a kdeco nazývající pan prezident je zřejmě už natolik zvyklý poskytovat moudra rusáckým televizím, že si pak poněkud plete, kde zrovna blábolí a je z toho zpráva jak vystřižená z Rádia Jerevan (ovšem druhdy Jerevan, tedy Jerevan za vlády Rusáka):

"Prezidentem Milošem Zemanem citovaný článek, kde se píše Hitler je gentleman, existuje. Objevila ho Česká televize. Podle jejího zjištění se článek nejmenoval Hitler je gentleman, ale Nekamenujte proroky. Nevyšel ve 30. letech ale v září 1942. Nebylo to v Přítomnosti ale v časopise Svět. Nenapsal ho Ferdinand Peroutka, ale někdo, kdo se podepsal J. Hr. a citoval výrok amerického geologa Waltera Bergmanna z přednášky v Los Angeles."

Tak čekám, kdy pravým jménem nazývající prezident podle své zásady "padni komu padni" se sám nazve žvanilem a omluví se.... Asi čekám marně, ono těch kteří stojí ve frontě na jeho omluvu je ostatně více (třeba rodina Schwarzenbergů s obrazem Hitlera na hradě, který prodali před staletími). Žvanil umí ovšem jen "nazývat (sprostě) věci NEPRAVÝMI JMÉNY" a pak nejvýš blábolit něco na způsob "že mu to tak řekli", "že to někde četl/slyšel". Že by o slyšeném/přečteném přemýšlel, než něco pustí z huby se nemluví, to nepatří mezi vlastnosti pana prezidenta. Inu státník. Blbům stejně imponuje. Hlavně že je pak sice unfair ale "demokraticky" zvolen a jeho nekritičtí řiťolezi zde mohou poučovat druhé, co je to "výsledek demokratických voleb"  ......


Nepřihlášený uživatel

#1424 Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-02 09:00

#1419: - Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

 Však já také na ty příští volby čekám. To ale neznamená, že mezitím aplauduji a lezu do zadku ČEMUKOLIV, co hlupáci zvolí.... Ještě mohu vyjádřit názor. A snad ani Zeman ještě není Gottwald i když někteří míní, že

"měli jsme Masaryka, teď máme hulváta a bolševíka".


Nepřihlášený uživatel

#1425 Re: Re: Jeden metr na ničemy!

2015-03-02 09:55

#1417: - Re: Jeden metr na ničemy!  

 Nejsi ty absolvent "staré školy", UK? Znovu opakuji: neotírej si svou bolševickou sprostou krvavou držku o takové hrdiny českého národa, jako byli bratři Mašínové!

Pokud je někdo jako ten zločinný "kat" islamistických bestií, tak jsi to ty. Jen s tím rozdílem, že ty jsi o ten nůž přišel v listopadu 1989. Proto ho vlastně "chápeš" (!!!!!!!!), "důvody" bratří Mašínů ovšem komunistická bestie nepochopí nikdy, pro ty má jediné: pověsit třídní nepřátele!

Krvavé komunistické vrahy vždy rozběsnilo, když jim oběti unikly a komunističtí vrazi je nemohli zavřít, mučit, popravit (jako stovky něšťastníků, kteří neměli to štěstí a řekněme rovnou i odvahu jako skupina braří Mašínů). Proto nějaký bolševický katovský pacholek, který absolvoval UK, z toho má dodnes mindrák. Vraždil by, jenže oběti mu unikly... Tak by alespoň DNES "tak bych mu to možná vysvětlil ručně". Hodil bys mu "ručně" oprátku kolem krku, jak to komunisti tak výborně uměli? Nebo bys ho "jen" "ručně" zmlátil svým milicionářským pendrekem? Nebo bys použil "ruční" a jiné metody "chlapců z Bartolomějské" či "domečku na Hradčanech"? No, dnes si musíš nechat zajít chuť, po komunisticku se "nevysvětluje".

Nejsi, absolvente UK než komunistická nenávistná krvavá bestie. I já bych ti mohl leccos "vysvětlit" ručně, kdyby ses neskrýval (za demokracie) v anonymitě "diskuse". Ale sáhnout na takový hnus?

Když už jsme u hrdinů Mašínů (a nezapomenout na pana Paumera a další členy této skupiny hrdinů, i na ty popravené komunistickými vrahy) - za vše snad mluví případ matky Mašínů, doslova na smrtelné posteli ležící ženy, na které se komunističtí vrazi pomstili, když jim ostatní unikli ze spárů a umučili ji v kriminále. Na to už musí být pravá lidská svině, jako jsi ty, katovský pacholku, absolvente UK, živící se prací.....