podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1476 Re: Takový hnus nám zvolili hlupáci.....

2015-03-17 10:11

#1473: - Takový hnus nám zvolili hlupáci..... 

Všichni myslící, co jsou pamětníky si pamatují i všechno to svinstvo, co spáchala za posledních 25 let naše strana. Ti co pamětníky nejsou mají částečně vypláchlý mozky -však to do nich hustí televize a noviny na netu o sto šest denně - a taky nemaj s čím srovnávat, protože si myslí, že ty sračky v kterých žijou od narození jsou normální.

A svým způsobem máš pravdu, po jedné rakovině se objevila další, ještě horší a hrozí zachvátit celý svět.


Nepřihlášený uživatel

#1477 Re: Re: Re:

2015-03-17 10:21

#1474: - Re: Re:  

Mašli si asi hodíš ty, když nebude další osvobozování. A osvobození Krymu byla správná věc, viděls ty davy, co to na Krymu včera slavili. Mají důvod, nejsou eknomicky v prdeli (jako naše Ukrajina) nemaji to tam rozstřílený na mraky a nemají žádné lidské ztráty.

Ty bys je klidně nahnal před hlavně kulometů, že ano?  Děti dopředu? Jsou to určitě zlí komunisté, tak pochodovat proti palbě s písní Kupředu levá, zpátky ni krok?

BTW byl jsi včera na průvodu veteránů Waffen SS v Rize? Lotyšsko je členem EU a NATO, tak je to asi správné a povolené. A určitě by to ještě více utříbilo tvůj JediněSprávnýANeomylný světonázor.


Nepřihlášený uživatel

#1478 Re: Re: Re: Re:

2015-03-17 12:23

#1477: - Re: Re: Re:  

 Nikoliv, blbečku, já půjdu pozdravit Američany: wellcome to Czech, american friends!

Nebo by se ti více líbilo: Nieder mit Russen. Jeder Schuss, ein Russ!


Nepřihlášený uživatel

#1479 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-17 20:47

#1478: - Re: Re: Re: Re:  

Ne, já bych tu nechal čechy. Nezval bych ani nezdravil nikoho, je to naše země. Chápeš, blbečku?

Nebo, jako obvykle ne...


Nepřihlášený uživatel

#1480 Bude to hlavně zkouška, jak silná ta pátá kolona Ruska u nás je. Kde všude sedí, kromě Hradu.

2015-03-18 07:55

Z Neviditelného psa 18.3.:

"Poměry...normální nejsou, žijeme v zemi, jejíž prezident se těší, jak bude vedle severokorejského vraha Kima mávat z tribuny vojákům armády, která pomáhá vraždit na Ukrajině...."
(z úvodníku)

"...Až se v nejbližších dnech budou přes naše území přesouvat vojska skutečných spojenců, zase se zvednou hlasy kolaborantů a jejich potomků (genetických či ideových), kteří budou vědomě či nevědomě podporovat zájmy Ruska proti zájmům obyvatel České republiky. Dobře si zapamatujme jejich jména, ať si jejich činy můžeme porovnat s jejich duchovními předchůdci: Emanuelem Moravcem a Zdenkem Fierlingerem." (Z článku Minsk 2015 a Mnichov 1938.)

Já dodávám: nejenom si zapamatujme jména kolaborantů a srovnávejme. Ať jim nikdo nepodá ruku ani kapku vody, ostrakizujme je, ať chcípají jak prašivé krysy ve stoce kdyby potřebovali pomoc, plivněme jim do ksichtů! Oni sami s těmi, co mají jiný názor, žádné slitování, žádné porozumění, nemají, což už dostatečně dokázali v praxi. Proto si také nic jiného nezaslouží! Sami si zvolili, kde stoji: proti národu, na straně nacistických okupantů kdysi, na straně krvavého Rusáka-vraha, nacistova dvojčete, dnes. Jejich žvásty o tom, jací jsou vlastně vlastenci nás nesmí zmást: nejvíce takto drze ryčí ne náhodou členové KSČM, dříve v naprosté většině členové KSČ, souhlasící s "bratrskou pomocí ještě v době, kdy i v SSSR ji už někteří zpochybňovali....). Komunističtí ničemové jako práskač Falmer-Filip či zrůda Kováčik se sice ještě v listopadu 1989 neváhali lísat k rusáckému sovětskému okupantovi (jako celá kolaborantská zločinná komunistická strana) a osobně "vyvozovat" důsledky z "protisovětských postojů" druhých (mohu doložit), dnes stojí na špici krys, kňučících vlastenecké fráze o nedotknutelné české svaté zemi ("naše země" - vítán jen krvavý Rusák) - proti spojenecké (tedy podle smlouvy NATO) vlastně naší armádě, která má chránit jen a jen nás Čechy. Drze ukazují takoví rusáčtí rusoprdi, kdo je jim bližší, na čí straně jasně jsou. Nechť za to nesou veškeré důsledky (byť zatím jen v občanském soužití, nikoliv trestní jako zrádci národa a agenti nepřítele) - vyobcováni jak prašiví, rusáckým morem nakažení ničemové.

 


Nepřihlášený uživatel

#1481 Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny?

2015-03-18 08:07

HN dne 18.3.:

"Tajná zpráva českých diplomatů: Rusko na Krymu porušuje všechna lidská práva

  • Tajná zpráva od českých diplomatů upozorňuje na porušování lidských práv a masové represe obyvatel na Krymu.
  • Dokument mluví o týrání, bití, zastrašování i falešných obviněních.
  • Kritická je prý hlavně situace krymských Tatarů."

Ničemný ožrala by prý považoval neúčast (vedle Kim Čong-una, daruje mu jistě Krtečka, a podobného póvlu) za "urážku Rusů zemřelých při osvobozování Československa". Koho naopak urazí šaškováním na tribuně, plné v současné době nejhoršího lidského odpadu, po boku prokázaných  vrahů, Putina a jeho zločinecké generality, mu hlavu nedělá.... snad tam dostane nějaký ten stakan vodky, aby mohl připít na hostitele, takže bude moci být spokojen. Včerejší "zemřelí" mu leží na srdci (hlavně ovšem někteří "zemřelí"), dnešní "zemřelí" a dnešní stále "umírající" naopak vůbec ne.....


Nepřihlášený uživatel

#1482 Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny?

2015-03-18 16:46

#1481: - Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny? 

 Z médií (Echo, ČR) 18.3.:

"Obsazení Krymu vojsky Ruské federace a jeho následnou anexi považuje české ministerstvo zahraničních věcí za hrubé porušení mezinárodního práva a ohrožení stability a bezpečnosti v Evropě. Resort to uvedl ve středu s tím, že je znepokojený zprávami o narůstajících represích na Krymu."

A Lidové noviny:

"Není náhodou, že jediný prezident země EU a NATO, který jede slavit 9. květen do Moskvy, se jmenuje Miloš Zeman a není náhodou, že v Moskvě nás často díky Zemanovi považují za spojence."

Co z toho vyvodí prezident "dolních deseti tisíc"? Bude sledovat linii vlády, také zvolené lidmi (a s podporou celkově většího % hlasů než se může chlubit on) nebo jako Putinův pucflek, doslova Putinova onuce nejubožejšího druhu na hvízdnutí se přiběhne lísat ke zločinci? Svůj k svému?


Nepřihlášený uživatel

#1483 Re: Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny?

2015-03-18 18:43

#1482: - Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny? 

Měl by ses možná vrátit do základní školy, hlavně kvůli počtům. Kdyby to byl prezident dolních 10 000 tak by naše republika měla tak 15 000 obyvatel s volebním právem.


Nepřihlášený uživatel

#1484 Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny?

2015-03-18 18:45

#1481: - Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny? 

Zajímavé. Pročpak je ta zpráva tajná? Proč není podpořena desítkami prohlášení na kameru a není v hlavním vysílání?

Tam jsem zaznamenal jen případ jednoho propuštěného z práce, nějaký učitel to byl. Vzhledem k tomu že to se u nás dělá také tak se asi o tom více nepsalo.


Nepřihlášený uživatel

#1485 Re: Bude to hlavně zkouška, jak silná ta pátá kolona Ruska u nás je. Kde všude sedí, kromě Hradu.

2015-03-18 18:46


Nepřihlášený uživatel

#1486

2015-03-18 20:32

Hele, vy zemanofilové, netušíte jak dlouho bude ještě ten hradní brejlovec "pátrat"?


Nepřihlášený uživatel

#1487 Re: Re: Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny?

2015-03-19 08:01

#1483: - Re: Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny? 

 No, "dolních deseti milionů", jak tento ožralý Ovar, též Žvanivý slimejš zvaný, sliboval, to prezident rozhodně není. Dnes  za ním stojí leda kreatura Veleba, jeho placení pacholci jako stále hledající Ovčáček, zločinci od bývalých péesáckých vrahů (dnes "Klub pohraničí"), estébácký práskač Vojta Falmer-Filip se svou stranou plnou předlistopadových zločinců a kolaborantů (gottwaldovská bestie Semelová...), zlodějský Mynář dodnes bez prověrky a rusoprdové všeho druhu. A ovšem Rusák, co mu zaplatil jeho na lži postavenou kampaň - ale Rusák snad ještě není občan této země.....

Tak dá to deset milionů nebo s bídou deset tisíc všelijakých krys a blbců? Počítej! Neumíš-li, přizvi si Ovčáčka!


Nepřihlášený uživatel

#1488 Dva prezidenti nebo spíše prezident a pohůnek na Hradě.....

2015-03-19 08:11

Kiska: Na oslavu síly do Moskvy nepojedu. Kvůli Ukrajině

„Vzhledem k událostem na Ukrajině a na Krymu se nechci zúčastnit oslavy síly armády na vojenské přehlídce, ale chci si připomenout ty, kteří si to od nás zaslouží nejvíce – vojáky padlé ve druhé světové válce,“ řekl Kiska....

To náš Ovar má jiný názor: ne se skutečně poklonit památce těch, kteří leží už přes 70 let v hrobech (pokud je vůbec mají), ale poklonit se, jako správná Putinova onuce, před svým pánem a jeho soldateskou, která s těmi padlými má pramálo společného (dokonce je připravována výhradně na válku proti bývalým spojencům).

Doufám, že jim tam alespoň při záchvatu virózy poblije Ovar tribunu.....to by byl jedině adekvátní akt "oslavy" na této ničemné šaškárně, urážející právě ty mrtvé, o které Ovarovi tak jde.


Nepřihlášený uživatel

#1489

2015-03-19 09:58

Nesouhlasím z útoky na prezidenta Zemana řádně zvoleného v demokratických volbách občany!I když jsem ho volil až v druhém kole tak si zvoleného prezidenta vážím a odsuzuji veškeré útoky proti němu!!!A starý nevzdělaný spící panák Číro Karel by už měl konečně zmizet z politiky i z celou tou svoji Pražskou kavárnou povalečů!

Nepřihlášený uživatel

#1490 Re: Dva prezidenti nebo spíše prezident a pohůnek na Hradě.....

2015-03-19 10:05

#1488: - Dva prezidenti nebo spíše prezident a pohůnek na Hradě..... 

 Tupče, ty nemáš na to abys mohl Zemanovi coby jen prdel políbit a ne se o člověku z kterým se maskot Karel nemůže vůbec v ničím rovnat takto urážet!nemáš ani páru co se na Ukrajině děje a jen vaříš z vody chudáku!


Nepřihlášený uživatel

#1491 Re: Re: Dva prezidenti nebo spíše prezident a pohůnek na Hradě.....

2015-03-19 18:51

#1490: - Re: Dva prezidenti nebo spíše prezident a pohůnek na Hradě..... 

Ty fakt myslíš, že někoho, kdo ze sebe dobrovolně udělá Putinovu onuci, je možné ještě nějak urazit? Nevíš jak? Napiš, já bych to pak zkusil (urazit ho).

SPOZ ve skutečnosti znamená Soudruh Putinova Onuce Zeman.


Nepřihlášený uživatel

#1492 Re: Re: Re: Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny?

2015-03-19 19:59

#1487: - Re: Re: Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny? 

Vyhrál volby? Vyhrál. Volilo dohromady více než 20 000 lidí? Volilo. Můžeš kecat co chceš ale pravdu nemáš. Ale ztrapňuj se klidně dál.


Nepřihlášený uživatel

#1493

2015-03-19 20:30

Nezapomeňte také podepsat tuhle petici:

Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1494

2015-03-20 03:00

#1492: - Re: Re: Re: Re: Čeští diplomaté jsou také agenti amerických imperialistů? Nechce to kádrové změny? 

 Dvacet tisíc lidí? Tady bych viděl jádro pudla. Buďto jste úplně blbý, anebo jste standardní volič Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#1495 Re:

2015-03-20 08:04

#1493: -  

 Prosím zaslat tištěnou, ale na papíře, který dobře vytírá a nedře!


Nepřihlášený uživatel

#1496 Pojedou za Putinem voleček a Krteček?

2015-03-20 08:24

Echo 20.3.2015:

5 důvodů, proč by Miloš Zeman neměl jezdit do Moskvy

Za prvé: Většina západních státníků přehlídku bojkotuje

Za druhé: Ocitne se ve společnosti diktátorů

Za třetí: Stane se součástí Putinovy propagandy

Za čtvrté: Putin přiznal „krymskou lež“

Za páté: Česko se ocitne na straně proruských zemí

 


Nepřihlášený uživatel

#1497 Re: Pojedou za Putinem voleček a Krteček?

2015-03-20 13:42

#1496: - Pojedou za Putinem voleček a Krteček? 

 >5 důvodů, proč by Miloš Zeman neměl jezdit do Moskvy


>Za prvé: Většina západních státníků přehlídku bojkotuje

Aha. Když půjde většina skočit z mostu do řeky je nutné skočit taky.


>Za druhé: Ocitne se ve společnosti diktátorů

Kdežto zde je ve společnosti těch největších demokratů a správňáků na světě. Sice mordujeme lidi a ničíme země asi tak rychle jako Hitler ale jsme hrozně fajn..


>Za třetí: Stane se součástí Putinovy propagandy

To si potom jistě celej svět před tou propagandou sedne ouplně na prdel. Bez Zemana by to vlastně vůbec nic neznamenalo.


>Za čtvrté: Putin přiznal „krymskou lež“

Což se ve slušné společnosti netrpí. Zapírej, zapírej, zapírej a když Tě přistihnou, zase zapírej. A jseš hnedlinko náš!


>Za páté: Česko se ocitne na straně proruských zemí

No, ještě pár přejezdů armád přes naše území a podobných legrácek a fakt se to stane. Nesmíte hoši ulehat na vavřínech. Zatím se Vám to daří, nasrávat stále větší procento lidí...

 


Nepřihlášený uživatel

#1498 Re:

2015-03-20 13:47

#1494: -  

Velmi výstižný a trefný blábol vo hovně. (Zjstil jste, že pudlové mají jádro a já jsem úplně blbý nebo Zemanův volič. Což je většinou pro Vás synonymum, ale neuškodí to vypíchnout. Pro případ že by to četl nějaký Vás kamarád a hned mu to nedošlo...)

Což takhle ještě jednou a skutečně k věci? Ne? .... no tak ne...


Nepřihlášený uživatel

#1499 Re: Re:

2015-03-20 13:54

#1495: - Re:  

Pošleme Ti jí i s obrázkovým návodem na použití abys věděl jak na to.


Nepřihlášený uživatel

#1500 Re: Re: Pojedou za Putinem voleček a Krteček?

2015-03-20 15:38

#1497: - Re: Pojedou za Putinem voleček a Krteček? 

 Bolševická demagogie jak vyšitá...