podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1576 Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 20:21

#1566: - Re: Proti kolonám fašistů 

No, hrůza to není, to jen když Tě náhodou potkáme....


Nepřihlášený uživatel

#1577 Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 20:25

#1572: - Re: Re: Proti kolonám fašistů 

Vyse* se na nějakýho Igora. Stačí chrlit další nadávky a sprosťárny, my už budeme vědět že to je pro Ty kteří si (zcela nedemokraticky ovšem) dovolí mít drze jiný názor nažli Ty, pardon Vy, Vaše blahorodí, nejchytřjší na celé zemi a vlastně i v celé heliosféře...

Igor

#1578 Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 21:40

#1566: - Re: Proti kolonám fašistů 

 No tyhle tebou jmenované dva aspekty současné společnosty spolu úzce souvisí. Kapitalismus je založen na neustále se zvyšující spotřebě a tahle nadspotřeba, která mnohonásobně převyšuje domácí poptávku, se musí někam vyvézt, aby se nám tenhle systém nezbořil jako domeček z karet, proto se musí impérium stále více rozrůstat, hledat nové odbytiště, zabírat nové kolonie. A takovou kolonií jsme právě my a nová taková vzniká na Ukrajině. Ale aby se prodaly všechny ty kapitalistické nesmysly, které k životu vůbec nepotřebujeme a bez nichž bychom byli mnohem svobodnějšími lidmi, tak je tady reklama. Všudypřítomá, vtíravá, otravná, zákeřná, která atakuje lidské podvědomí a útočí na naše slabé stránky a dělá z lidí jenom tupé ovce bez vlastního názoru, které nežijí vlastní životy, ale životy svých idolů z reklam a oddávají se konzumu. Na takový konzum ale nemají dostatek financí, tak buď dřou od rána do večera v práci, na úkor volného času i spánku, žerou tuny antidepresiv, aby to psychicky jakžtakž zvládali, dokud se nesloží, nebo si berou půjčky, zadlužují se, končí v exekuci a nakonec končí pod mostem. Největší bída, kterou však kapitalismus vytvořil, je ta bída duševní. A ta je ničím nenahraditelná.

Igor

#1579 Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!

2015-03-30 21:53

#1559: - Re: Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!  

 Tímhle naprosto zcestným a primitivním názorem mě jen více utvrzuješ, jaká zoufalá obět systému jsi. Vůbec si neuvědomuješ skryté nástrahy a důsledky dnešní ekonomické genocidy národa, jen žiješ egoisticky svůj "americký sen". Ono to chce hodně odvahy sundat růžové brýle a podívat se na svět tak, jaký skutečně je. A tu odvahu ty a nikdo tobě podobný nemáte, proto se budete dále opíjet rohlíkem hojnosti, prosperity a demokracie, dokud to půjde. Po nás potopa, hlavně, že jsme teď za vodou. Je mi vás podobně smýšlejících líto, právě na takové zbabělé sobce náš zdegenerovaný národ doplatí a zanikne. Bude to chamtivost, přetvářka, lenost a zbabělost, která bude posledním hřebíkem do naší rakve a jak tak čtu vaše ubohé "názory", umíráček už je velmi blízko.


Nepřihlášený uživatel

#1580 Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-31 07:18

#1578: Igor - Re: Re: Proti kolonám fašistů 

  Igore,Igore, ty hlavo dubová! Útočíš na "nadspotřebu“, na konzum! Útočíš na nejvyšší cíl, za který jsme (a milióny pracujících na celém světě) bojovali! Již soudruh Lenin jasně řekl: "Socialismus = vláda lidu + elektrifikace. Komunismus = vláda lidu + konzum! Každému podle jeho potřeb! Tvůrcům nadhodnoty odměnou nadspotřebu!". Vždyť to znáš, Igore, vzpomeň si!

Vem si takového Pavku Korčagina, Igore. Sedm průstřelů, srdce, ledvin, jater, brzlíku, biskupa...a jak bil kontrarevoluci. S horečkou skoro 27 stupňů! A proč Igore? Za komunismus! Za ideál „každému podle jeho potřeb!“ Nebo tenhle Meresjev. Pospíchal na brigádu, leninský subotnik. Budovat komunismus. Naskakoval do tramvaje, nedoskočil a - tramvaj mu ujela obě nohy! A myslíš, Igore, že řekl: "Tak tu mně máte, bez nohou, odneste si mě, já se na vás budu teď koukat, jak budujete?" Sovětský člověk,  Igore? Plazil se dál, na tu brigádu, budovat komunismus! To byli lidé, Rusové, Sověti! Nebo tenhle Ivan Stakanov, komsomolec, mladý komunista. Horká hlava, jako ty, Igore! Člen Hnutí mladých Meresjevovců! Tak chtěl svůj vzor, Meresjeva, překonat. „Když Meresjev mohl budovat komunismus bez nohou, já ukážu, že to jde i bez rukou!“ Vzal sekeru do levé ruky (byl komunista, levá, vždy kupředu levá!) a usekl si pravou ruku. No, a teď, Igore, teď teprve zjistil, že si nemá čím useknout tu levou.... Myslíš, Igore, že ho to zastavilo? Nakonec jeho snaha měla úspěch: ukázalo se, že mezi budovateli komunismu jsou miliony, ne-li rovnou většina, bez rukou, nebo alespoň s oběma rukama levýma. Ale že dokonce, ti co nás vedli ke komunismu, jsou bez mozku nebo rovnou bez hlavy, Igore!!! Možná proto to tak skončilo … ale to sem, ehm, nepatří. Podstatné je, že boj za komunismus, za komunistický konzum, byl vždy náš hlavní cíl. Pamatuješ přece Igore ta hesla: „Maso vbrzku bude !“ nebo „Nedostatek hajzlpapíru je jen dočasná disproporce!“ A ty útočíš na „konzum“. Podívej se, jak konzum svědčí vedoucím soudruhům naší Strany: přijdu si jako Milouš Jakeš tenkrát na návštěvě v Maďarsku. Paní tam měla „....deset tisíc těch bojlerů měla a šest prasat“. A podívej se na fotografii našeho ÚV KSČM! No není Vojta Filip zakulacený jak krmník? Nebo soudruh Kováčik. Soudružka Martička Semelová – není to zrovna kulaťoučká bachyňka? To všechno ten konzum, Igore! A zkus jim ho vzít!

Víš, jak měl vypadat komunismus, co jsme čtyřicet let budovali (s Rusové přes sedmdesát let)? Představ si Kaufland. Ale ne tu kapitalistickou kůlničku, co dnes stojí na okraji kdejakého městečka! Kaufland s plochou jako okres, jako kraj, jako celá země! Regály ne z nějakých trubek, ale masívního železobetonu, aby unesly tu záplavu zboží. Přijdeš, vezmeš si ne vozík, ale rovnou traktor s valníkem a nakládáš a nakládáš (jeřábem, Igore!). Každému podle jeho potřeb, Igore, pamatuj si! A přijedeš, osy valníku zrovna praskají, k pokladně. Tam ti to sečtou a, Igore, na místě ti vyplatí v hotovosti cenu vybraného zboží! Tak to měl být komunismus! A ty útočíš na konzum! Mysli, Igore, mysli třídně! Ne konzum, ale kapitalistický konzum je špatně. A ty, místo abys zaostalejším soudruhům vysvětloval, že tento kapitalistický konzum je jen ubožácká napodobenina komunismu, vlastně ostuda konzumu, sloužící jen imperialistům ke zmatení pracujících, že komunismus by pracujícím dal neskonale větší konzum, navíc by zisky nešly do kapes pánů Kauflandů. Tesků nebo dokonce Sparů, ale zpátky do kapsy pracujícího, ty napadneš „konzum“ jako takový! To je dětská nemoc levičáctví, jak diagnostikoval už soudruh Lenin. Vždyť ty vyléváš s vaničkou i dítě, Igore! Vzpamatuj se! Vám, mladejm, aby taky člověk všechno vysvětloval polopatě. Mysli, třídně mysli, Igore, ty hlavo jedna dubová!

 


Nepřihlášený uživatel

#1581 Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!

2015-03-31 07:21

#1579: Igor - Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!  

 Já už ochutnal opíjení rohlíkem nedostatku, úpadku a lidové demokracie. Představ si Igore, nějak mi nechutnalo!


Nepřihlášený uživatel

#1582

2015-03-31 07:26

Stojím za panem prezidentem. Vadí mi, že se chová jako buran, ale jeho názory je mě bližší než Šláfnberk, kterej by nás nejradši rozprodal Sudeťákům. A kavárníci ať se jdou bodnout!


Nepřihlášený uživatel

#1583 Tak odtud vítr (americký, imperialistický) věje....

2015-03-31 09:12

Z denního tisku:

"Bývalí američtí agenti ukradli milion dolarů v bitcoinech.."

Ty peníze byly pak použity na nákup červených karet pro najaté demonstranty proti našemu prezidentovi, zvolenému vším pracujícím lidem. Nebrečel bys, Igore?


Nepřihlášený uživatel

#1584

2015-03-31 09:17

Jak jsem přímo nenáviděl Klause, tak s jeho nynějšími postaji k Ukrajinské krizi jednoznačně souhlasím. Klaus: Ukrajinští politici chtějí všechno řešit silou, přičemž ne vlastní


Nepřihlášený uživatel

#1585 Re: Jsem zhnusen, pořád něco nazývá a oni mu rozkradli stát pod nosem!

2015-03-31 09:31

#1550: - Jsem zhnusen 

 Tak Miloš to nazval pravým jménem ... no, nebyl on u toho, nejprve jako předseda vlády, potom jako prezident? Copak dělal (kromě nazývání pravým jménem), když mu přímo před očima rozkrádali stát? Padni komu padni! A ona "padla" socanskému ministrovi....


Nepřihlášený uživatel

#1586 Mráz z Bílýho domu

2015-03-31 10:42

Sotva k nám jestřábi zavítali svým provokačním konvojem, opět přišla zuhá zima. Ještě před pár dny venku panovalo jaro, příroda se probouzela do nové sezóny a nyní venku zase sněží, vichřice lámou stromy, ničí střechy. Už neplatí, že mráz přichází z Kremlu, ale z Bílýho barrácku! A jeho poslem je mouřenín Satan Claus. To máme trest za to, jak jsme v naší zemi vítali satanáše! Tento trest stihne všechny, kteří se paktují s Ďáblem!!


Nepřihlášený uživatel

#1587 Re: Mráz z Bílýho domu

2015-03-31 13:49

#1586: - Mráz z Bílýho domu 

 No docela příhodné, něco na tom bude. Včera nám vítr vyvrátil dopravní značku na ulici a popelnici jsem honil až k sousedům.


Nepřihlášený uživatel

#1588 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-31 13:56

#1580: - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 No ty jsi vůl, až to bolí.


Nepřihlášený uživatel

#1589 Re:

2015-03-31 14:15

#1584: -  

 Má pravdu chlapec, ale to jak dojebal tu jeho privatizaci mu nezapomenu nikdy ..

KVZ

#1590 Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!

2015-03-31 15:02

#1579: Igor - Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!  

 Ano, to je výstižně napsáno. Havlisté svojí bezohledností a pokryteckostí likvidují náš stát. Vše, co se se za bolševika vybudovalo, se nyní rozpadá pod rukma. Všechny ideály, které byly tehdy před 25 lety vzal čert, nikdo netušil, že to takhle dopadne. Česko jako takové do 50 let přestane existovat, ve prospěch Romoislamistánu. Kdyby ubohost kvetla, havlisti by byli botanickými zahradami, ba co více, přímo visutými zahradami Semiramidinými.


Nepřihlášený uživatel

#1591 Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-31 15:10


Nepřihlášený uživatel

#1592 Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!

2015-03-31 19:33

#1579: Igor - Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!  

On vlasně není ubohá oběť systému. Je jeho placený produkt, součást, kolečko v soukolí, které se pilně otáčí za kapku oleje a samo ani neví, co vlastně pohání...


Nepřihlášený uživatel

#1593 Re: Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!

2015-03-31 20:53

#1590: KVZ - Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!  

 To by se za komančů, ač byla životní úroveň někde jinde, nestalo. A nejvíc mě štve, když se někteří idioti tohoto asociálního systému, který lidem ani nedovolí vychovávat děti (pokud nejsou dost vyuzení), tolik zastávají.

Igor

#1594 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-31 21:57

#1580: - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Právě jsi dokázal, že ne vždy znamená dlouhý článek hodně informací, v tvém případě je to kvantita na úkor kvality. Pokud bylo tvým cílem splodit něco rozumného, tak jsi žalostně selhal, pakliže bylo cílem tvých snah zatapetovat stránku, tak se ti to povedlo na výbornou a dostáváš 5 *****. Aby bylo jasno, já ti kašlu na syfiloidního Lenina a nějaké komunistické pindy, nikdy jsem ve straně nebyl a nikdy ani nebudu, nejsem levičák, ani pravičák, tohle dělení mi dnes přijde pro hloupé ovce, které se nutně musí zařadit do nějakého stáda, aby se necítily na pastvině samy. Mně je apriori jedno, pod kterým systémem budu žít, jen chci jako správný vlastenec pro náš národ to nejlepší a čistě srovnávám, co bylo v ČR (ne v Rusku) před 89 a co po 89 a z toho vyvozuji závěry, který režim byl pro náš lid nejperspektivnější, a to hlavně do budoucna.


Nepřihlášený uživatel

#1595

2015-04-01 08:30

Nezklamal jsi Igore! Informace jsi sice žádné nenašel, jen tapetu, také jsi se jasně, po bolševicku, nevyjádřil, jaký postoj vlastně máš k tomu konzumu a k ideálu všech pracujících "každému podle jeho potřeb", ale jinak jsi nezklamal. Tušil jsem, že komunista jsi nikdy nebyl, ani jsi nemusel dodat, jak takoví soudruzi vždy dodávají, že tvoje prababička byla paní kněžna a dědeček hokynář, komunisty pronásledovaný, takže i původ máš O.K.

Jenom skučíš po starých dobrých komunistických časech jako stará děvka - pardon, omlouvám se, jako soudružka Semelová. V tom případě ti ovšem těžko rozumět: bylo to skvělé - a komunista jsi  nebyl a nebudeš. Co tedy vlastně chceš - kromě zastavení kolony fašistů? Komunistické myšlení ovšem, mrška, z tebe čiší jako chlast z prezidenta Zemana u českých korunovačních klenotů. Za všechen lid, za národ vyvozuješ "který režim byl pro náš lid nejperspektivnější, a to hlavně do budoucna". Ale to Igore, přece už dávno vyvodil předvoj tohoto lidu, předvoj vyzbrojený revolučním učením marxismu-leninismu, komunisté. Lidu se sice neptali (lid je konečně blbý, vidíš i teď, bratří se jako ovce s fašistickou kolonou), ale mají to podloženo vědeckým světovým názorem, Igore! Vědou! A vyšlo jim, že jasně nejlepší (a historicky nutný) je socialismus a hned po něm přijde komunismus s konzumem "každému podle jeho potřeb"! Tak o čem ještě uvažovat, Igore, správný vlastenče!

Když už tak srovnáváš (nemáš, Igore, tak trošinku sklerózu, takovou docela malou sklerózičku?), copak všechno bereš v potaz? Jak jsme se díky ruskému protektorovi neobyčejně rozvinuli, vědecky, kulturně, hospodářsky, životní úroveň atd. z celkem solidní evropské země v zemi právem zařaditelnou mezi rozvojové? Také bereš v úvahu, jak jsme vylepšili demokracii (naši velikáni, od obrozenců, léta mluvili o tom jak je demokratické myšlení v našem národě hluboce zakořeněno) na rusáckou lidovou demokracii (neboli z kazajky udělali svěrací kazajku, znáš ten reakční vtip). Všechno bylo lepší: bezdomáči (tenkrát se jim říkalo ovšem "osoby práce se štítící") nesmrděly v ulicích, ale byly na převýchově, všichni v práci (Arbeit macht frei, Igore !), i když drzí pracující mínili, že to, co dostávali jako mzdu je snad komunistický vtip atd.atd. A proti kolonám fašistů také nebylo třeba protestovat. Jednak, když fašisti masově (byli tu už před tím, ale mysleli, že to je málo) přijeli - ne nějakých 500, ale rovnou pět set tisíc (až 500.000, Igore !!!), nechali si od obyvatel, při takových přátelských pohovorech, stvrdit, že jsou vítáni (znal jsi Igore mimochodem někoho opačného názoru a to, jak dopadl ?) a pak už věru nebyl problém, že by proti jejich fašistickým kolonám, jezdícím tu jako doma, křížem krážem trepublikou, někdo protestoval...

Byl to prostě ten nejperspektivnější režim pro náš lid. Akorát - a je to jako dneska, Igore! - ten blbec náš lid mu zazvonil klíči ... jako dnes, místo protestů a lehání si na silnici, se s fašisty bratří. Prostě lid je blbec, český zvláště. Ještě že máme takové Igory, kteří za něj "vyvozují závěry"...

Kdybys ovšem rovnou napsal, že "vyvozuješ závěry", který režim by byl PRO TEBE A GRÁZLY A NIČEMY JAKO JSI TY LEPŠÍ, tak bych ti to věřil úplně.

A máš tu další tapetu.


Nepřihlášený uživatel

#1596 Re:

2015-04-01 11:03

#1595: -  

Ty skučíš taky pěkně. Dokonce KAPITÁLKAMI A TUČNĚ.


Nepřihlášený uživatel

#1597 Re: Re:

2015-04-01 11:39

#1596: - Re:  

 Ale já neskučím, soudruhu. Nejvýš radostí. Já se totiž raduji. Tučně se raduji. KAPITÁLNĚ SE RADUJI.

Mám se, jak jsem se nikdy neměl. A teď, jako bonus, jak řekl herec Čtvrtníček, jsme "bolševikovi" s tou americkou kolonou "nazvedli mandle". Těším se, jaký debakl, ostudu si ti protiameričtí štváči, ten ničemný odpad národa, ti Filipové-Falmerové, Kováčikové, Vyvadilové a Hájkové, "umělci" Troškové a politické zdechliny Klausové (knihy platí Lukoil), komouši a rusáčtí poskoci, "přátelé" Ruska udělali. Jak názorně předvedli národu i světu, jak trapně málo, přes veškeré investované peníze Rusáků jich je (skoro všechny jsem tu vyčetl, snad ještě zde diskutující Igor, český vlastenec, a jsou komplet). Jak při své inteligenci poznali, že se na ulici nelze zmnožit, jako to dělají na internetu. A ještě jak lidsky, duševně ubozí jsou ti jejich stoupenci: kolozubý asociál, sexuální, odhalující se, deviant ... přátelé Ruska a Putina....


Nepřihlášený uživatel

#1598 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!

2015-04-01 11:49

#1593: - Re: Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!  

 v r.89 jde bývalí komunista při cinkání klíči také vyprávěl o krásném životě, svobodě, demokracii, právním státě a další pohádky, no a neřekl, že to bude pouze pro někoho a ostatní ostrouhají.


Nepřihlášený uživatel

#1599 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!

2015-04-01 11:56

#1598: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do hajzlu s US boys!  

 Máš dobré struhadlo na to strouhání, soudruhu? A strouhej pořádně, ne tak halabala, po socialisticku, jak jsi byl zvyklý. To víš, teď je kapitalismus! Tak drž hubu a strouhej! Před tím "strouhali" druzí, většina národa, tak teď koukejte strouhat vy, soudruzi.


Nepřihlášený uživatel

#1600 Re: Mráz z Bílýho domu

2015-04-01 12:03

#1586: - Mráz z Bílýho domu 

 Mně to přijde spíš jako jaro. Komunisti, protiameričtí štváči, roztáli jak jarní sníh. Vypařili se, jak pára nad hovnem. Také nic jiného, než ta pára nad ruským hovnem, které tu smrdí od slavného "osvobození" v pětačtyřicátém i "bratrské pomoci" v osmašedesátém, nejsou....

A může Putin platit prezidentské kampaně dnešního prezidenta nebo tištění knih svého exprezidentského poskoka jak chce.