podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1601

2015-04-01 13:19

Nedejte se pane prezidente, stojíme při vás!


Nepřihlášený uživatel

#1602 Re: Re: Re:

2015-04-02 06:55

#1597: - Re: Re:  

Možná by sis měl přečíst, co kapitálky na internetu znamenají...

Jo a jinak jsi blb.


Nepřihlášený uživatel

#1603 Re:

2015-04-02 07:46

#1601: -  

Je spravne, ze stojite pri panu prezidentovi !   Kdyz se zase ozere, bude se mit o koho oprit !  Preji vam hodne sil, soudruzi.  At to tlusty ozraly hovado udrzite  !!!!


Nepřihlášený uživatel

#1604 Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 08:11

#1602: - Re: Re: Re:  

 Copak, copak, nelíbí se? Pořád se nelíbí?  Asi jsme bolševikovi nazvedli opravdu mande. To mám radost, to mám radost!!!!

Pro internetového "yntelygenta" - z internetu:

Pojem kapitální.

Význam:   hodně veliký, pořádný, znamenitý, výborný

o žádných "kapitálkách", ty negramotný blbe, nepsal. Napsal jsem jen, že se "kapitálně" raduji! Jsem totiž navíc KAPITALISTA, putinovský bolševiku! Pukni vzteky, nazývej "blbem". Na debaklu komoušů a rusáckého svinstva, té páté kolony, v Čechách nezměníš ani "ň"!


Nepřihlášený uživatel

#1605 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 16:52

#1604: - Re: Re: Re: Re:  

Jo, nepsal jsi o kapitálkách, psal jsi KAPITÁLKAMI (to jsou ta velká písmena). V celém známém internetu platí, že použití VELKÝCH PÍSMEN znázorňuje KŘIK - najdi si heslo netiketa.Takže nám tady prostě řveš.

I když poučovat zrovna Tebe o netiketě, tedy etiketě na internetu je asi házení perel Ty víš komu. Zatím jsem nepukl, zatím se pořád dobře bavím. I když, kdyby jsi byl třeba někde na Haiti, nebo v nějaké jiné prdeli (a tedy ne v ČR), měl bych náladu ješě lepší. Nu což, nikdo není dokonalý. Napiš mi ještě něco, občas mám chvilky, kdy se nudím a Ty mě umíš tak pěkně rozveselit.


Nepřihlášený uživatel

#1606 Re: Re:

2015-04-02 16:53

#1603: - Re:  

Hlavně že nemusíme držet Tebe. Nevím jeslti jsi tlustý, ale hovado budeš rozhodně pěkný.


Nepřihlášený uživatel

#1607

2015-04-03 11:31

Udivuje mě, jak všechny ovce kopírují média a unisono plivou špínu na pana Zemana, protože si dovolil porazit miláčka smetánky maskota medvídka Káju. To je trapnost nade vše.


Nepřihlášený uživatel

#1608 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-03 12:52

#1605: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nudíš se? Tak se zatím (než si pořídíš medvídka mývala) bav vzpomínkama na to, jak to komouši, Rusáci a Putinoprdi prosrali s tím "konvojem fašistů". Jak čuměli s protaženejma držkama na to nadšení nad "fašisty". Není prostě fašista jako fašista: rusáčtí fašisti, Vyvadilové, Falmerové-Filipové prostě už nefrčí. Tak se rozvesel!!!! Já jsem v poslední době veselý jak ožralej Zeman. A přeju to i tobě.


Nepřihlášený uživatel

#1609 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-03 19:29

#1608: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dekuji , presne jste popsal i moje pocity . A to se ti rudi debilove domlouvali, jake mohutne demonstrace odporu usporadaji .  Az na par silencu zustali vsichni doma .  Meli strach vystrcit cenich, aby pres nej nedostali !  Komunisticka chatra - "hrdinove" jako vzdy !  Preji vam krasny vikend .


Nepřihlášený uživatel

#1610 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-04 18:48

#1608: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Cože? Ožralej jak veselej Zeman? Tomu bych věřil víc. A opravdu zas tak moc se nudit nebudu, dokud mám Tebe. A jseš navíc levnější než medvídek mýval - jseš zadara.

Lofi

#1611 Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-04 19:18

#1570: - Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Myslet především doporučuji tobě, protože kdybys trochu přemýšlel, došlo by ti, že zákeřnost spočívá právě v oné domnělé „svobodě“ Nikdo není tak beznadějně zotročený jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní. On ten předchozí režim nebyl o nic méně totalitní jako dnešní, jen nehalil prvky diktatury do tak rafinovaného hávu a k manipulaci v médiích používal přímou cenzuru. Naproti tomu tahle cool demokracie na to jde jinak. Dej lidem chléb a hry, to jim stačí, oni se naučí ten systém, co je zotročuje, milovat. Jaký je rozdíl v tom, když za bolševika vykořistovaní nesměli prezentovat své názory (pod hrozbou fyzického násilí) a dnes sice mohou, ale pouze tehdy, mají-li k tomu dostatečné finanční prostředky (kteréžto vlastní jen pár oligarchů nebo právě režim a jemu oddaní - ti, kterým vyhovuje). Výsledný efekt je v obou případech stejný a tím, že ten současný režim navozuje zdání svobody (když jednou za čas dovolí svým odpůrcům na malou chvíli vystoupit v médiích, která nás následně zasypou stonásobně vyšší propagandou těch majetných), je ještě rafinovanější. Jak prosté, že? Ale to by chtělo skutečně myslet a ne si na to jen hrát, že primitivní proamerický hlupáčku, co si myslí, jak polkl všechnu moudrost světa?


Nepřihlášený uživatel

#1612 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-04 19:58

#1611: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Za komancu si nikdo nedovolil kritizovat cokoliv, pokud se nechtel dostat "do chladku "  !

Jake financni prostredky musis vynalozit, aby jsi zde mohl  prezentovat svoje nazory ???

Jsi pouhy KOMUNISTICKY  BLB ,  ktery si nevazi toho, ze zde muze beztrestne slintat svoje bolsevicke blaboly !!!

Diskutovat s takovym debilem je ztrata casu !!!

Lofi

#1613 Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-04 20:03

#1578: Igor - Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Napsal jsi to na výbornou. Kapitalismus přivedl společnost do neúnosného morálního úpadku a degradoval člověka na tupého spotřebitele. Dekadentní západní společnost sem zanesla pokřivené hodnoty, které se snaží pomocí své ekonomické síly importovat do celého světa, Ekonomické důvody jsou velice jednoduché, konzum je (vedle ropy) jedna noha, na které ekonomika západního světa stojí. Aby ekonomika vykazovala růst, je nutno kupovat a spotřebovávat to co je vyrobeno, aby se následně mohlo vyrábět další. Čím více podpořím prodej svého výrobku, tím větší mám následný zisk a mohu více vyrábět. Spotřeba je ale limitována samotným člověkem, a tak musím prosadit názor, že člověk potřebuje více. Pokud při tom použiju účelovou lež, pak se musím taky postarat aby se co nejdříve stala pravdou - tedy alespoň tisíckrát jí zopakovat.

Lofi

#1614 Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-04 20:06

#1612: - Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Jako by diskuze s kapitalistickým debilem tvého ražení, který si nevidí ani na špičku nosu a žvaní jen to, co ho současná propaganda naučila, za něco stála. Jen si žij dál ve svým světě iluzí, hlupáčku. :-)


Nepřihlášený uživatel

#1615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 09:27

#1614: Lofi - Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 V dnesni dobe ma kazdy clovek moznost cerpat informace z ruznych zdroju a vytvaret si vlastni nazor .  Zadne propagande nepodlehame !!!  Ale ty jsi evidentne navzdy uviznul v te "jedine spravne"  komunisticko - bolsevicke propagande !

Tak nikoho nenazyvej debilem a nauc se pouzivat mozek !   Ale to je pro rudou chatru  neco nepredstavitelneho !  Vy jste byli schopni chapat tak nanejvys slova soudruha Jakese !!!


Nepřihlášený uživatel

#1616 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 13:22

#1611: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Bohužel to tak taky vidím. Sice je tady jakási iluze svobody, ale stejně jsme díky EU jen protektorátem Německa a díky NATO vazalem USA, která ukáže prstem, koho máme nenávidět a my se můžeme přetrhnout. Napřed to byl Husajn, pak Assad, teď Putin. Co bychom dělali, kdyby nám soudruzi z Bílýho domu nediktovali, kdo je náš přítel a kdo je ten zlý. Ještě že ty moudré chlapíky máme. Dřív jsme poslouchali diktát Moskvy, teď jsme obětí sebezničující politiky Bruselu a baziliščího spojence USA.


Nepřihlášený uživatel

#1617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 14:06

#1615: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Nekecej, že: "... kazdy clovek ma moznost cerpat informace z ruznych zdroju a vytvaret si vlastni nazor..."

Tohle ve skutečnosti myslíš tak že každý člověk musí čerpat jen ty informace, které tvoji chlebodárci schválí. Jinak je to proputinsá svině, komunistický blb a já nevím co ještě.

To je ta svoboda v Tvém podání. Dneska bys mě, kdybys mohl, sice neposlal do uranových dolů (protože jsou už zavřený) ale kdybys měl tu možnost, tak mě zničíš jinak, třeba necháš vyhodit z práce.

U nás taky můžeme svobodně vyjadřovat svoje názory. Pokud jsou - samozřejmě - stejné jako názory vedení (jinak musíš držet zobák). Tohle totiž je, byla a nejspíše ještě nějakou chvíli bude "sbovoda podle bolševika" kterým jsi, i přes svou lísavost k režimu USA i Ty. A mnohem větší než Třeba Zeman s Filipem dohromady.


Nepřihlášený uživatel

#1618 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 15:04

#1611: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 No, podle internetu je vidět, že Rusoprdi, komunistický šmejd a podobní si internetové připojení zaplatit věru mohou. Finanční prostředky tedy nechybí. Mají i Haló noviny (mohou si počíst tisk). Mají desítky serverů. Co bys ještě chtěl, protiamerický štváči? Já vím: StB, zakázat nevhodný tisk, cenzuru.... to by byl zase netotalitní "systém" co? Úplně stejný jako dneska.....


Nepřihlášený uživatel

#1619 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 15:13

#1613: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Lofi, nejsi ty tenhle Igor? Nezačneš zase proti konzumu? To tu už bylo, Igore-Lofi! Jak kolovrátek: bolševik mele a mele, moc velký repertoár sice nemá, ale zato je vytrvalý. Sám to píšeš: aspoň tisíckrát opakovat.

Co takhle se rozepsat, Igore, PROČ socialistická ekonomika růst jaksi nevykazovala, dokonce sovětští vůdci to nazvali sami "stagnace". Proč, když je to všechno tak jednoduché? Že by to bylo tím, že jsme se za socíku zaměřili spíše na duchovní rozvoj? Můžeš to rozvést, v čem spočíval? Tedy kromě kulturních akcí v Měsící československo-sovětského pžátelství, festivalu Politické písně, vydávání spisů Kozáka a Brežněva a ovšem zpěvu Karla Gotta a písní Janečka. Nech si vyměnit na sekretariátu paměťový pásek a začni nějakou jinou.


Nepřihlášený uživatel

#1620 Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 15:15

#1616: - Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 No, co bychom dělali. Spíše, co bys dělal ty: to samé, co děláš dnes, Američané - neameričané. Lezl bys bezostyšně do ruské prdele.


Nepřihlášený uživatel

#1621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 16:40

#1617: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Od komunistickyho kretena se nedala cekat jina odpoved.    Cerpej i ze zahranicnich zdroju, v dnesni dobe maji lide tuto moznost.  Tam se urcite nedoctes informace, schvalene mym chlebodarcem, ktereho sis tak sikovne vymyslel .

Ty ovsem jsi zvykly, cist pouze ruskou propagandu.  Za totace jsme nemeli moznost  ziskavat informace z celeho sveta.  Cenzura fungovala naprosto dokonale !

Pokud bych ja vyjadroval svoje nazory pred rokem 1989, dostal bych nejmin tri roky natvrdo !

Co dnes hrozi tobe , za ty vylhane zvratky ???


Nepřihlášený uživatel

#1622 Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 20:28

#1616: - Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Č e š i   z a s e   u k á z a l i   s v ů j   m i s t r n ý   u m   k o l a b o r a c e ,   v   n ě m ž   n a p r o s t o   v y n i k a j í   a   n e m a j í   k o n k u r e n t y ,   k d y ž   v í t a l i   n e j v ě t š í h o   s v ě t o v é h o   a g r e s o r a .   I d i o t i   z   v l a j e č k a m a   -   k a v á r n i c k á   l ů z a .   C o p a k   l i d i   n e m a j   m o z e k ?   S t e j n ě   t a k   v í t a l i   n ě m c e   p ř e d   d r u h o u   s v ě t o v o u , a   j a k   t o   d o p a d l o .   K d y b y   s e   c o k o l i   s t a l o , U S A   a   N A T o   s e   n a   n á s   v y s e r o u ,   n e m á m e   z d r o j e ,   j e n   b l b c e   s   č e r v e n ý m a   k a r t a m a   a   v l a j k a m a   U S A - S S . 


Nepřihlášený uživatel

#1623 „Nestranný pohled“ českých médií na válku na Ukrajině

2015-04-05 20:48

Když 2. května 2014 v Oděse zvěrsky upálili 48 protikyjevských demonstrantů, náš oficiální tisk mlčel, případně opakoval ukrajinskou verzi tragédie – demonstranti vlezli do budovy, zavřeli se tam a pak budovu zapálili a uhořeli.

Když ukrajinské vojenské letadlo bombardovalo v Luhansku budovu oblastní administrace, což způsobilo smrt mnoha civilistů, ani jsme se to nedozvěděli. Stejně jako nám nikdo neřekl, že v době „příměří“ dělostřelecká a raketová palba ukrajinské armády zabila přes pět stovek obyvatel Doněcka – děti, ženy, starce... A když se náhodou objevily snímky rozstřílené dětské nemocnice, doprovázel je cynický ukrajinský komentář, že povstalci holt neumějí mířit.

Pak dopadla mina na zastávku ve Volnovaše a i v Praze pochodovali ukrajinští demonstranti. A když rakety zasáhly obytnou čtvrť v Mariupolu a zabily 30 nevinných lidí, rozpoutalo se i u nás mediální peklo srovnatelné s kampaní po zásahu malajského letadla. A stejně jako v červenci přispěchala ukrajinská SBU s odposlechem dokazujícím vinu povstalců. (Osobně si myslím, že rychlost reakce oficiálního Kyjeva nasvědčuje spíše připravené provokaci. Nepřekvapí mne, když se z obyvatele Mariupolu navádějícího palbu separatistů vyklube agent ukrajinské tajné služby.)

Nicméně zde zůstává problém dvojího metru – nevinní mrtví ukrajinští občané na území ovládaném separatisty mohou být vražděni dělostřeleckou a raketovou palbou po tisících a nikoho to nevzruší. Naše sdělovací prostředky ignorovaly informace příslušníků mise OBSE o tom, že ukrajinské ozbrojené síly používají zakázanou kazetovou munici proti obytným čtvrtím. Několik desítek stejně nevinných mrtvých ukrajinských občanů na území ovládaném Kyjevem vede k tomu, že se již volá po válce Evropy proti Rusku. Překládám si to tak, že na východ od frontové linie žijí lidé, kterých není škoda, kdežto těch samých západně od Doněcku škoda je. Nemyslí si to jen vláda v Kyjevě, ale i čeští novináři, zejména ti z České televize.


Nepřihlášený uživatel

#1624 Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 22:32

#1618: - Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

A co bys chtěl Ty? Abych neměl ani tech pět stovek na internet, abych byl nějaká žebrota pod mostem a lépe v hrobě? Máš smůlu, narodil jsem se dostatečně schopný abych se uživil zcela normálně.

Ale zase ne všeho schopný jako Ty, takže se živím prací pro lidi. Občas i pro takový jako jseš Ty, ale co se dá dělat. Já nerozlišuju. Pomůžu každýmu i takovýmu sráči, kterej za prachy pomáhá rozeštvávat lidi a vytvořit třetí světovou.

Ne, že by mě to někdy nes....


Nepřihlášený uživatel

#1625 Re: „Nestranný pohled“ českých médií na válku na Ukrajině

2015-04-05 23:39

#1623: - „Nestranný pohled“ českých médií na válku na Ukrajině 

 Za všechno mohou média, ty nás drží v permanentní bublině lží, odtržené od reality. Kdo věří, že dnešní média jsou svobodná a nezávislá, je jen hlupák, který skočil na špek americké propagandě, která je na rozdíl od té ruské sofistikovanější, ale o to zákeřnější.