podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1616 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 13:22

#1611: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Bohužel to tak taky vidím. Sice je tady jakási iluze svobody, ale stejně jsme díky EU jen protektorátem Německa a díky NATO vazalem USA, která ukáže prstem, koho máme nenávidět a my se můžeme přetrhnout. Napřed to byl Husajn, pak Assad, teď Putin. Co bychom dělali, kdyby nám soudruzi z Bílýho domu nediktovali, kdo je náš přítel a kdo je ten zlý. Ještě že ty moudré chlapíky máme. Dřív jsme poslouchali diktát Moskvy, teď jsme obětí sebezničující politiky Bruselu a baziliščího spojence USA.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1620 Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 15:15:49

#1616: - Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 No, co bychom dělali. Spíše, co bys dělal ty: to samé, co děláš dnes, Američané - neameričané. Lezl bys bezostyšně do ruské prdele.


Nepřihlášený uživatel

#1622 Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 20:28:25

#1616: - Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Č e š i   z a s e   u k á z a l i   s v ů j   m i s t r n ý   u m   k o l a b o r a c e ,   v   n ě m ž   n a p r o s t o   v y n i k a j í   a   n e m a j í   k o n k u r e n t y ,   k d y ž   v í t a l i   n e j v ě t š í h o   s v ě t o v é h o   a g r e s o r a .   I d i o t i   z   v l a j e č k a m a   -   k a v á r n i c k á   l ů z a .   C o p a k   l i d i   n e m a j   m o z e k ?   S t e j n ě   t a k   v í t a l i   n ě m c e   p ř e d   d r u h o u   s v ě t o v o u , a   j a k   t o   d o p a d l o .   K d y b y   s e   c o k o l i   s t a l o , U S A   a   N A T o   s e   n a   n á s   v y s e r o u ,   n e m á m e   z d r o j e ,   j e n   b l b c e   s   č e r v e n ý m a   k a r t a m a   a   v l a j k a m a   U S A - S S .