podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Lofi

#1613 Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-04 20:03

#1578: Igor - Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Napsal jsi to na výbornou. Kapitalismus přivedl společnost do neúnosného morálního úpadku a degradoval člověka na tupého spotřebitele. Dekadentní západní společnost sem zanesla pokřivené hodnoty, které se snaží pomocí své ekonomické síly importovat do celého světa, Ekonomické důvody jsou velice jednoduché, konzum je (vedle ropy) jedna noha, na které ekonomika západního světa stojí. Aby ekonomika vykazovala růst, je nutno kupovat a spotřebovávat to co je vyrobeno, aby se následně mohlo vyrábět další. Čím více podpořím prodej svého výrobku, tím větší mám následný zisk a mohu více vyrábět. Spotřeba je ale limitována samotným člověkem, a tak musím prosadit názor, že člověk potřebuje více. Pokud při tom použiju účelovou lež, pak se musím taky postarat aby se co nejdříve stala pravdou - tedy alespoň tisíckrát jí zopakovat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1619 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 15:13:58

#1613: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Lofi, nejsi ty tenhle Igor? Nezačneš zase proti konzumu? To tu už bylo, Igore-Lofi! Jak kolovrátek: bolševik mele a mele, moc velký repertoár sice nemá, ale zato je vytrvalý. Sám to píšeš: aspoň tisíckrát opakovat.

Co takhle se rozepsat, Igore, PROČ socialistická ekonomika růst jaksi nevykazovala, dokonce sovětští vůdci to nazvali sami "stagnace". Proč, když je to všechno tak jednoduché? Že by to bylo tím, že jsme se za socíku zaměřili spíše na duchovní rozvoj? Můžeš to rozvést, v čem spočíval? Tedy kromě kulturních akcí v Měsící československo-sovětského pžátelství, festivalu Politické písně, vydávání spisů Kozáka a Brežněva a ovšem zpěvu Karla Gotta a písní Janečka. Nech si vyměnit na sekretariátu paměťový pásek a začni nějakou jinou.