podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1595

2015-04-01 08:30

Nezklamal jsi Igore! Informace jsi sice žádné nenašel, jen tapetu, také jsi se jasně, po bolševicku, nevyjádřil, jaký postoj vlastně máš k tomu konzumu a k ideálu všech pracujících "každému podle jeho potřeb", ale jinak jsi nezklamal. Tušil jsem, že komunista jsi nikdy nebyl, ani jsi nemusel dodat, jak takoví soudruzi vždy dodávají, že tvoje prababička byla paní kněžna a dědeček hokynář, komunisty pronásledovaný, takže i původ máš O.K.

Jenom skučíš po starých dobrých komunistických časech jako stará děvka - pardon, omlouvám se, jako soudružka Semelová. V tom případě ti ovšem těžko rozumět: bylo to skvělé - a komunista jsi  nebyl a nebudeš. Co tedy vlastně chceš - kromě zastavení kolony fašistů? Komunistické myšlení ovšem, mrška, z tebe čiší jako chlast z prezidenta Zemana u českých korunovačních klenotů. Za všechen lid, za národ vyvozuješ "který režim byl pro náš lid nejperspektivnější, a to hlavně do budoucna". Ale to Igore, přece už dávno vyvodil předvoj tohoto lidu, předvoj vyzbrojený revolučním učením marxismu-leninismu, komunisté. Lidu se sice neptali (lid je konečně blbý, vidíš i teď, bratří se jako ovce s fašistickou kolonou), ale mají to podloženo vědeckým světovým názorem, Igore! Vědou! A vyšlo jim, že jasně nejlepší (a historicky nutný) je socialismus a hned po něm přijde komunismus s konzumem "každému podle jeho potřeb"! Tak o čem ještě uvažovat, Igore, správný vlastenče!

Když už tak srovnáváš (nemáš, Igore, tak trošinku sklerózu, takovou docela malou sklerózičku?), copak všechno bereš v potaz? Jak jsme se díky ruskému protektorovi neobyčejně rozvinuli, vědecky, kulturně, hospodářsky, životní úroveň atd. z celkem solidní evropské země v zemi právem zařaditelnou mezi rozvojové? Také bereš v úvahu, jak jsme vylepšili demokracii (naši velikáni, od obrozenců, léta mluvili o tom jak je demokratické myšlení v našem národě hluboce zakořeněno) na rusáckou lidovou demokracii (neboli z kazajky udělali svěrací kazajku, znáš ten reakční vtip). Všechno bylo lepší: bezdomáči (tenkrát se jim říkalo ovšem "osoby práce se štítící") nesmrděly v ulicích, ale byly na převýchově, všichni v práci (Arbeit macht frei, Igore !), i když drzí pracující mínili, že to, co dostávali jako mzdu je snad komunistický vtip atd.atd. A proti kolonám fašistů také nebylo třeba protestovat. Jednak, když fašisti masově (byli tu už před tím, ale mysleli, že to je málo) přijeli - ne nějakých 500, ale rovnou pět set tisíc (až 500.000, Igore !!!), nechali si od obyvatel, při takových přátelských pohovorech, stvrdit, že jsou vítáni (znal jsi Igore mimochodem někoho opačného názoru a to, jak dopadl ?) a pak už věru nebyl problém, že by proti jejich fašistickým kolonám, jezdícím tu jako doma, křížem krážem trepublikou, někdo protestoval...

Byl to prostě ten nejperspektivnější režim pro náš lid. Akorát - a je to jako dneska, Igore! - ten blbec náš lid mu zazvonil klíči ... jako dnes, místo protestů a lehání si na silnici, se s fašisty bratří. Prostě lid je blbec, český zvláště. Ještě že máme takové Igory, kteří za něj "vyvozují závěry"...

Kdybys ovšem rovnou napsal, že "vyvozuješ závěry", který režim by byl PRO TEBE A GRÁZLY A NIČEMY JAKO JSI TY LEPŠÍ, tak bych ti to věřil úplně.

A máš tu další tapetu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1596 Re:

2015-04-01 11:03:16

#1595: -  

Ty skučíš taky pěkně. Dokonce KAPITÁLKAMI A TUČNĚ.