podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1480 Bude to hlavně zkouška, jak silná ta pátá kolona Ruska u nás je. Kde všude sedí, kromě Hradu.

2015-03-18 07:55

Z Neviditelného psa 18.3.:

"Poměry...normální nejsou, žijeme v zemi, jejíž prezident se těší, jak bude vedle severokorejského vraha Kima mávat z tribuny vojákům armády, která pomáhá vraždit na Ukrajině...."
(z úvodníku)

"...Až se v nejbližších dnech budou přes naše území přesouvat vojska skutečných spojenců, zase se zvednou hlasy kolaborantů a jejich potomků (genetických či ideových), kteří budou vědomě či nevědomě podporovat zájmy Ruska proti zájmům obyvatel České republiky. Dobře si zapamatujme jejich jména, ať si jejich činy můžeme porovnat s jejich duchovními předchůdci: Emanuelem Moravcem a Zdenkem Fierlingerem." (Z článku Minsk 2015 a Mnichov 1938.)

Já dodávám: nejenom si zapamatujme jména kolaborantů a srovnávejme. Ať jim nikdo nepodá ruku ani kapku vody, ostrakizujme je, ať chcípají jak prašivé krysy ve stoce kdyby potřebovali pomoc, plivněme jim do ksichtů! Oni sami s těmi, co mají jiný názor, žádné slitování, žádné porozumění, nemají, což už dostatečně dokázali v praxi. Proto si také nic jiného nezaslouží! Sami si zvolili, kde stoji: proti národu, na straně nacistických okupantů kdysi, na straně krvavého Rusáka-vraha, nacistova dvojčete, dnes. Jejich žvásty o tom, jací jsou vlastně vlastenci nás nesmí zmást: nejvíce takto drze ryčí ne náhodou členové KSČM, dříve v naprosté většině členové KSČ, souhlasící s "bratrskou pomocí ještě v době, kdy i v SSSR ji už někteří zpochybňovali....). Komunističtí ničemové jako práskač Falmer-Filip či zrůda Kováčik se sice ještě v listopadu 1989 neváhali lísat k rusáckému sovětskému okupantovi (jako celá kolaborantská zločinná komunistická strana) a osobně "vyvozovat" důsledky z "protisovětských postojů" druhých (mohu doložit), dnes stojí na špici krys, kňučících vlastenecké fráze o nedotknutelné české svaté zemi ("naše země" - vítán jen krvavý Rusák) - proti spojenecké (tedy podle smlouvy NATO) vlastně naší armádě, která má chránit jen a jen nás Čechy. Drze ukazují takoví rusáčtí rusoprdi, kdo je jim bližší, na čí straně jasně jsou. Nechť za to nesou veškeré důsledky (byť zatím jen v občanském soužití, nikoliv trestní jako zrádci národa a agenti nepřítele) - vyobcováni jak prašiví, rusáckým morem nakažení ničemové.