podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1466 Re: Odpor proti zločinnému režimu (i násilný) JE LEGITIMNÍ (a lidsky a morálně správný) !

2015-03-08 21:01

#1463: - Odpor proti zločinnému režimu (i násilný) JE LEGITIMNÍ (a lidsky a morálně správný) ! 

Sloužil ďáblu, dostal pekelnou odměnu... to zní skutečně ďábelsky. Co ty, nesloužíš náhodou taky nějakému ďáblu? Možná má odměnu i pro Tebe. Doufám že ho nenapadne tě ošidit a dát nám taky kousek. Ale toho Ty se nebojíš, viď? Pro Tebe je ďábel jen jeden. Pro mě jich je víc.

Ano to jsem slyšel, ve škole. Hádám, že Ty taky oni to říkali asi všude. Doma ne, tam byli zaměřeni opačně. Ale jeden dědeček prý byl komunista, to je pravda. Ale umřel předtím nežli jsem se narodil. Nedivím se, znám jejich život z vyprávění a asi tomu, že to bude lepší svět prostě věřil. Pak, když ho jeho "soudruzi" vláčeli po měste s cedulí "Živnostník" a rukama svázanma za zády asi litoval. On měl do živnostníka asi tak daleko jako já do Bardotky.

Doma mě ale naučili si dělat vlastní názor, nepapouškovat slepě názor druhých. To tobě krapet chybí. Je to jistě pohodlnější, když nemusíš myslet, jen přijmeš názor a dál myšlení vypneš...

Tvoje básnění o minimalizaci obětí na lidských životech je dobrý vtip. Když USA vytvořila falešný útok sama na sebe v Tonkinském zálivu aby pak následně schválila rezoluci a zahájila válku... Myslím že se uvádí počet lidských obětí cca 4 mega. Takhle by sis to představoval v reálu? Tak to přeci dělají USA, Tvůj bůh.

Nebo promiň, Tvůj bůh budou peníze, ne USA.