podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1426 Re: Re: Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů!

2015-03-02 10:05

#1422: - Re: Re: 1408 - Dělej hlupáky ze svých soudruhů! 

 Já byl "vzhledem ke svému stylu vyjadřování" "a zjevnému přesvědčení že mám patent na pravdu" SPÍŠE u komunistů..... a komunistický grázl, který se ani dnes, více než čtvrt století po revoluci, nestydí drze hlásat komunistické zločinné žvásty, si dovolí někoho z příslušnosti ke komunistickým zločincům obvinit (že mám komunistické názory se kupodivu napsat netroufl. Ty má on, ale komunista přece není!).

I to je ale pokrok a vlastně doklad, že společnost přece jen za těch čtvrt století pokročila: i komunistický zločinec, když chce někoho znectít, ho nazve komunistou..... i on chápe, jaké svinstvo komunismus byl a je, jaké lidské svině se k němu hlásily a dodnes hlásí. Víc dodávat nemusíš.

Mimochodem: jinde píšeš, že nějací zde diskutující volají po fašistické diktatuře - to ovšem blábolíš ty, zřejmě nic horšího si neumíš představit. Ale mne obviňuješ z příslušnosti ke komunistům. Tak co je horší? Těžký výběr, co? Jedno za dvacet druhé za ... Však i zákon (bohužel poněkud bezzubý, stíhá jen mladé trouby s hakenkrajcem a ne staré svině s rudým hadrem a srpem a kladivem) to uznal.