podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1437 Re: Re: Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!

2015-03-03 21:45

#1434: - Re: Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!  

Ano, já věděl že se Ti to bude líbit. Proto jsem to taky napsal.

Co je ale na tom divného? Jsou to vrazi, kteří podřízli svázaného bezmocného zajatce, který jim osobně nic neudělal a ničím je neohrožoval. To se za vraždu považuje ve většině zemí. Ten popravčí ISILu taky podřezává svázané bezmocné zajatce, kteří mu osobně nic špatnéh neudělali a ničím ho neohrožují.

Fakt bys krom obligátních urážek (já už je znám tak je nemusíš pořád opakovat, umím si je domyslet) mi nemohl vysvětlit čím se ta situace liší?

Svázaný zajatec, který je v tom okamžiku bezmocný a neškodný. Popravčímu ani jeho blízkým či spojencům nic neudělal. Nůž a podříznutí jeho krku. To je přeci v obou případech tatáž situace, zcela totéž...? Řekni mi proč ne? A prosím něco k věci, ne jen "rusácká svině atd... " To už jsem slyšel opakovaně.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1439 Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-04 16:13:44

#1437: - Re: Re: Re: Re: Re: Jeden metr na ničemy!  

Fakt bys krom obligátních urážek (já už je znám tak je nemusíš pořád opakovat, umím si je domyslet) mi nemohl vysvětlit čím se ta situace liší?

Chceš znát „rozdíl“? Tak si ho najdi sám! Jsi přece úspěšný absolvent „staré školy“, University Karlovy, úspěšně se živíš prací (a lidé tě mají rádi). Takže snad chápeš, rozumíš psanému textu (dnes prý děti na národních školách s tím mají potíže, ale ty máš přece diplom z UK!), dovedeš logicky myslet, srovnát, třídit a vyhodnocovat fakta (a dokonce snad si i fakta sám  vyhledat!) a z nich pak vyvozovat i závěry. Čili najít ten rozdíl, když se trošinku budeš snažit, můžeš sám!

Já dodám, jen na okraj, nějaký ten "argument", kterých jsi tak chtivý, i když pochybuji, že jako absolvent UK pochopíš (pochybuji výlučně na základě toho, co jsi tu dosud předvedl): komunistický tisk(z roku 1955, který by snad dnes necitoval ani estébácký práskač Vojta Falmer-Filip) psal o „bandě záškodníků, diversantů a teroristů“ atd.atd. Komunistický blbec s diplomem z UK používá stejné pojmy po 60 létech!

Umučená paní Mašínová, manželka hrdiny protinacistického odboje, byla odsouzena na 25 let (dvacet pět let, ty komunistická bestie!) za to, že „i když se sama neúčastnila žádných teroristických či jiných akcí ….....tu činnost nejen že schvalovala, byť ne i výslovně, nýbrž mlčky.....“ (z rozsudku). Byla odsouzena za mlčení …..

Režimem gangsterů, kteří vlastně ihned po puči, kterým se zmocnili vlády nad zemí, začali zcela protiprávně (své, „nové“ lidové zákony samozřejmě ještě neměli) zatýkat své odpůrce – ne za činy, ale jen a jen za názory. A rychle i mučit, vraždit, popravovat. Na „staré škole“, Universitě Karlově, tě to blbče samozřejmě „před loupežnickou“ revolucí neučili. Jsi ale přece absolvent, mohl sis za více než čtvrt století vzdělání doplnit.

Prostě komunističtí vrazi začali doslova vyhlazovací válku proti vlastnímu národu (likvidace třídního nepřítele byla přece otevřeně hlásaný cíl těchto gangsterů). Mnozí stačili utéct, mnozí strachy zalezli, nemnozí se ZLU postavili. Na ty musí být český národ navždy hrdý. K boji bylo třeba zbraní – bolševičtí vrazi je neváhali používat a proto se jimi museli opatřit i „ti druzí“ (jak by řekl náš komunistický blbec): pan Paumer to řekl snad nejvýstižněji: „Oni byli ti, kdo nás ohrožovali se zbraněmi, nepřišli jen s nějakými plácačkami nebo neházeli švestkovými knedlíky. Oni očekávali, že my budeme opětovat palbu švestkovými knedlíky...“. Tak se dostáváme, komunistický blbče, stačíš sledovat?, k tomu „podříznutí“:komunistický pacholek, příslušník tehdy (rok 1951, dávno už zavražděni režimem gen.Píka, Milada Horáková a další) už zločinecké organizace - teroristické policie zločinného a nelegálního režimu, který sám by neváhal zabíjet, prohrál. A teď se komunistický blbče typu 2015 (!) podrž: podříznout je neučila nešťastná matka (odsouzená za „mlčení“ na 25 let a v kriminále utýraná), jak si dovoluje dnes prohlašovat lidská svině jako ty, ale naučili se to v komunistickém partyzánském kurzu (kam se ovšem lstivě vetřeli) a kde komunističtí „instruktoři“ učili podřezávat krky diverzantům, agentům imperialismu (a jistě, blbče, i Američanům; tam je to ovšem správné, né?)...... Střílet totiž vzhledem k možnosti prozrazení "Mašínové" jistě nemohli.

Ano, dnes komunistická bestie, která absolvovala UK, chce jakési slitování pro někoho, kdo by slitování v žádném případě naopak neprojevil: buď, kdyby byl schopnější, by „Mašíny“ sám postřílel nebo zatkl a předal komunistické „lidové spravedlnosti“ - nejpravděpodobněji na šibenici (a kdyby to byl ten „slušný člověk“, a nechal je být, tak skončil ovšem na šibenici sám; uznávám, že to Honzátko bylo – ovšem zcela dobrovolně, sloužit ďáblovi a bolševickým vrahům ho nikdo nenutil – v těžké situaci). Nosil bys jim (popraveným Mašínům, později, stejně jako mnozí další, rehabilitovaným) dnes alespoň kytky na hrob, komunistický blbče? Sotva, pověšení neměli nárok na pohřeb, jejich popel by skončil někde ve škarpě, jako popel mnohem větších „obětí", soudruha Slánského a spol. například.

Tím s tebou opravdu končím, blbče. Jestli tu chceš dělat se svými nestydatým žvásty nějaké PŠM (jistě víš, o co jde, znáš z UK před "loupežnickou"), máš možnost, ale beze mne.