podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1430 Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-02 12:04

#1427: - Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

No, nějak mi není jasné, jak by to Putinovi prospělo. Čím, když ten chlap byl nějaký bezvýznamný oponent a za Putinem stoj takové procento lidí jako nikdy předtím.

Zato západu určitě. Oranžové revoluce obvykle takhle začínají. Umím si představit, že Ty bys jejich přání určitě vyplnil...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1433 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....)

2015-03-03 09:01:31

#1430: - Re: Re: Re: Re: Re: Odvážný prezident kope do mrtvoly (jen 70 let mrtvé....) 

 Píšeš jako blbec, myslíš - spíše nemyslíš - jako blbec, tak si pak zase postěžuj (jako blbec), že tě blbcem nazvu. Rusácký blbec.... i mezi blbci podřadný, patřící mezi rusácké Untermensch (nikoliv Rusy hodné svého národa, jako byl pan Němcov...).

"...ten chlap byl nějaký bezvýznamný oponent...." (inu, kdo není s vrahem Putinem, není ani člověk, jen nějaký "chlap") - bývalý (předputinovský) místopředseda vlády, politik, který dokázal i za Putina dostat do ulic desetitisíce lidí, jehož památku přijde (i v současné atmosféře zastašování fašistickým Putinovským režimem) uctít nějjakých 40-50 tisíc lidí je nějaký "bezvýznamný politik", který ovšem NĚKOMU stojí za vraždu..... a komunistická svině, ustaraná o ubožáky z Guantanáma a jiné "oběti USA s NAŠÍ pomocí" v bezpříkladné politické, fémové - zcela ve stylu Adolfa Hitlera a jeho zločinců - vraždě - za fašistického Putinova režimu už kolikáté - vidí jen "prospěch" "západu určitě". Inu, jak USA, všemocné a všudypřítomné jako Bůh (podle našeho rusáckého blbce) mohou za VŠECHNO, mohou tedy i za Putina a jeho bandu zločinců, vládnoucí dnes Rusku. Chtějí Rusko, tuto neobyčejně rozvinutou a bohatou zemi dostat na kolena a proto tam dosadí vládu gangstera, blbého a neschopného. S tím ovšem poněkud koliduje názor jiných rusáckých blbců, že se USA snaží Putina naopak svrhnout, k nebývalé škodě svaté Rusi. A z našeho nemyslícího blbečka najednou i leze, že i v Rusku, s veleoblíbeným Putinem včele ("...za Putinem stoj takové procento lidí jako nikdy předtím"), je nějaký potenciál pro "oranžovou revoluci" ....... "oranžové revoluce obvykle takhle začínají..."

Za duševní projevy takovéhoto "absolventa" by se musela hluboce stydět i druhdy "pomocná" škola, dnes škola praktická či jaká. A on dělá "dobré jméno" Universitě Karlově. Chudák stará škola......diplomy může rozdat (kdysi na politickou objednávku), ovšem mozek do hlavy "absolventa" zatím ještě ne.