podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1502 Re: Re: Pojedou za Putinem voleček a Krteček?

2015-03-20 17:02

#1497: - Re: Pojedou za Putinem voleček a Krteček? 

 Reflex:

"Poslední neděli hlavní televizní kanál uvedl film oslavující zábor Krymu. Základem dokumentu je otevřený rozhovor s prezidentem. Jeho zpověď je zlomovým svědectvím o nové morálce ruské společnosti: „Bylo to v noci z 22. na 23. únor. Když jsme se ráno loučili, řekl jsem přítomným kolegům: ´Musíme využít situaci k navrácení Krymu do Ruska…´ Poslali jsme tam vojáky, kolik bylo třeba, techniku. V případě negativní reakce Západu jsme byli připraveni zapojit i jaderný arzenál.“

 

Putin to vypráví bez mrknutí oka, jist si svým právem na libovolný výklad dějin. Vůbec mu nevadí, že na setkání s novináři, které se konalo o dva týdny později než popisovaný výjev, na otázku, zda hodlá připojit Krym k Rusku, odpověděl bez váhání a opět bez mrknutí oka: „Taková možnost vůbec nepřichází v úvahu.“ A nová vojenská doktrína Ruska umožňující preventivní jaderný úder byla schválena takřka o půl roku později než jím popisované odhodlání takový úder zasadit, doktrína nedoktrína.

Nejde jen o to, že hlava státu lže, důsledně a za všech okolností. Novinka je právě v tom, že až nyní se k této zásadě může veřejně přiznat. Je přesvědčen, že jeho schopnost lhát bude po zásluze oceněna jeho poddanými jako zvláštní dovednost."

I v Čechách jsou takoví "oceňující" blbečci. Rusoprdi, Putinovi poddaní. Bijme ten póvl, než bude zase pozdě.....