Zákaz norování

Wolf

/ #189 Re: Zbytečnost

2015-04-21 17:33

#80: Logický úsudek - Zbytečnost

 

Logický úsudku, vy děláte, jako kdyby slunce vycházelo jen díky tomu, že to má někdo na starosti.

Ekosystém tu byl miliardy let předtím, než se na Zemi objevil první člověk a myslivec a až se uráčíme vyhynout, bude tu nejspíš stále. 

Nevěřte sadistickým hovadům tyto výmluvy, kterými ospravedlňují svou krvavou zábavu, při které krvácí všichni okolo (včetně jejich vlastních psů), jen ne oni samotní.

Až se podaří zakázat narovnání lišek, budu požadovat zákaz střílení lišek. Lišky se střílejí samozřejmě ne proto, že by nějak zvlášť škodily člověku, ale protože se živí zajíci, které chcou ale také lovit zelení sadisti, aby ukojili svou touhu po zabíjení.

Proč tu nemáme žádné vlky, kteří by přirozeně regulovali počty divokých prasat? Ze stejného důvodu. Jakmile se tu nějaký objeví, myslivci ho odprásknou. Jednak proto, že je vzácný, což je obzvlášť rajcuje, jednak proto, že by jim byl konkurencí. Nemyslete si, že za to můžou nějací nemyslivečtí pytláci. Kolik jiných lidí s puškou v lese potkáte? Jak dlouho by asi takový pytlák mohl chodit po horách a hledat vlka, než by byl někým odhalen?

I kdyby bylo teoreticky pro přežití našeho druhu potřeba zvířata v norách zabíjet, máme k dispozici velice rychle účinkující jedy a plyny. Nebylo by potřeba nechat zvířata trhat psy, respektive nechávat potrhat a zkrvavit samotné psy.