Dopis zastupitelům a občanům města Šumperka

Petr Blažek

/ #7 Kult osobnosti ?

2015-04-24 11:30

Vážení signatáři této petice,

chápu, že možná většina z Vás je existenčně závislá na svých zaměstnavatelích/zřizovatelích - tudíž na našem městu, takže jste tímto svým podpisem vyjádřili podporu ZB.

Chápu, že asi většina z Vás pracuje v oboru, který nemá nic moc společného s ekonomikou, takže většina z Vás podepsaných není nutna si každý den/týden/měsíc/rok shánět práci, peníze na výplaty, jednat s desítkami subjektů, chodit k soudům vymáhat pohledávky, atd. Každý jsme si vybrali svoji práci, svoji životní cestu, tudíž na této své cestě zažíváme chvilky úspěšné a neúspěšné. To je život.

Život ale není jenom o tom, být zavřený ve své ulitě, ve svém oboru. Život je o spolužití v daném prostoru a čase s danými lidmi a to i s lidmi jiných ras, jiných názorů, jiného IQ, jiných zájmů a profesí, atd. A s tím automaticky souvisí i přehled a informace o tom, co se kolem nás děje. 

Myslím si, že většina z Vás nemá ani ponětí, co za Vašimi zády pan Brož dělá, co kryje a co režíruje. On si v našem městě vypěstoval jakýsi libivý "kult osobnosti" a lidé, kteří o něm nic neví, mu tleskají a volí ho.

Opak je však pravdou.

Dnes ráno jsem poslal zastupitelům a některým ředitelům škol e-mail s přílohou o pánovi, kterého Vy tak bráníte. Týká se zejména problémů ve VHZ a.s. a PMŠ a.s.a celkového řízení města.

Dostal ho i pan Tomáš Motýl (doufám). Pokud budete mít zájem, rád Vám ho pošlu také, pokud mi pošlete na Vás kontakty. Jinak Vám ho mohou samozřejmě přeposlat i mnou kontaktovaní lidé.

Doporučil bych Vám pročíst si třeba i naše webové stránky včetně volebního programu PRO-REGIONu.

Jistou dobu zde v Špk také vycházelo "Víme proč". Zamyslel se někdy někdo z Vás, proč na autory tohoto "bulváru" nikdo nikdy nepodal trestní oznámení ? Neměli redaktoři náhodou pravdu a své články podložené fakty ? 

 

 

S pozdravem

Petr Blažek

Šumperk

 

P.S. Důležité bylo i mé ranní P.S. !