Dopis zastupitelům a občanům města Šumperka

zuzana

#1

2015-04-02 11:06

Prosim a proti čemu ci za co je tato PETICE? 


Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2015-04-02 12:26

#1: zuzana -  

 Dobrý den,

tato petice vyjadřuje podporu starostovi města Šumperka v situaci, kdy někteří zastupitelé města značně vyhrotili své jednání vůči němu a tvrdí, že bude starosta "vyhnán bičem", protože je to lump a ničema. Autoři dopisu, který vznikl na jedné ze základních škol v Šumperku, jsou přesvedčeni, že starosta je slušný člověk a že to prokázal svou prací dostatečně.

Ti, kdo se k tomuto dopisu připojují, tak dávají najevo, že starosta má i jejich podporu.

 

Tomáš Havlíček


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-04-03 11:50

Pěkný den, tak jsem tomu zřejmě porozuměla správně. Tato petice (pokliže se dá o petici v pravém slova smyslu mluvit) je peticí za to, aby lidé, kterí mají na pana starostu jíný názor, či nejsou s jeho prací spokojeni, neříkali veřejně svůj názor a v zájmu všeh ho obdivovali? Opravdu? Věřím že Ti lidé nelžou i já mám s pana Brože vlastně ráda, protože je to příjemný a milý člověk, navíc sympaťák. To ale nikak nesouvisí s tím, že se pod jeho vedením teda ale DĚJÍ VĚCI! A pan Brož, jakožto starosta by se k nim měl postavit čelem a budeli to nutné, vzít za ně na sebe odpovědnost.

Zuzana Stejskalová

virtuální občanka

#4 virtuální petice?

2015-04-07 17:02

Dobrý den,

stala se mi dosti podivná věc - jsem podepsána pod touto peticí, ačkoliv jsem ji nikdy nepodepsala. Jakou váhu mají tedy ostatní podpisy pod touto peticí? Pravděpodobně stejně VIRTUÁLNÍ, jako dluh ve výši cca 6 mil. v PMŠ a.s., který starosta Brož označil za VIRTUÁLNÍ pohledávku viz http://www.pro-region.cz/images/brozura1.jpg

Zdeňka Dvořáková Kocourková

Tomáš Havlíček
Autor této petice

#5 Re: virtuální petice?

2015-04-07 19:22

#4: virtuální občanka - virtuální petice? 

 Dobrý den,

Váš podpis jsem odstranil. 

Tomáš Havlíček


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-04-09 11:53

My když podepisujem petice tak pro pana brože nemají žádnou váhu.Tak proč podepisovat tu jeho?

Petr Blažek

#7 Kult osobnosti ?

2015-04-24 11:30

Vážení signatáři této petice,

chápu, že možná většina z Vás je existenčně závislá na svých zaměstnavatelích/zřizovatelích - tudíž na našem městu, takže jste tímto svým podpisem vyjádřili podporu ZB.

Chápu, že asi většina z Vás pracuje v oboru, který nemá nic moc společného s ekonomikou, takže většina z Vás podepsaných není nutna si každý den/týden/měsíc/rok shánět práci, peníze na výplaty, jednat s desítkami subjektů, chodit k soudům vymáhat pohledávky, atd. Každý jsme si vybrali svoji práci, svoji životní cestu, tudíž na této své cestě zažíváme chvilky úspěšné a neúspěšné. To je život.

Život ale není jenom o tom, být zavřený ve své ulitě, ve svém oboru. Život je o spolužití v daném prostoru a čase s danými lidmi a to i s lidmi jiných ras, jiných názorů, jiného IQ, jiných zájmů a profesí, atd. A s tím automaticky souvisí i přehled a informace o tom, co se kolem nás děje. 

Myslím si, že většina z Vás nemá ani ponětí, co za Vašimi zády pan Brož dělá, co kryje a co režíruje. On si v našem městě vypěstoval jakýsi libivý "kult osobnosti" a lidé, kteří o něm nic neví, mu tleskají a volí ho.

Opak je však pravdou.

Dnes ráno jsem poslal zastupitelům a některým ředitelům škol e-mail s přílohou o pánovi, kterého Vy tak bráníte. Týká se zejména problémů ve VHZ a.s. a PMŠ a.s.a celkového řízení města.

Dostal ho i pan Tomáš Motýl (doufám). Pokud budete mít zájem, rád Vám ho pošlu také, pokud mi pošlete na Vás kontakty. Jinak Vám ho mohou samozřejmě přeposlat i mnou kontaktovaní lidé.

Doporučil bych Vám pročíst si třeba i naše webové stránky včetně volebního programu PRO-REGIONu.

Jistou dobu zde v Špk také vycházelo "Víme proč". Zamyslel se někdy někdo z Vás, proč na autory tohoto "bulváru" nikdo nikdy nepodal trestní oznámení ? Neměli redaktoři náhodou pravdu a své články podložené fakty ? 

 

 

S pozdravem

Petr Blažek

Šumperk

 

P.S. Důležité bylo i mé ranní P.S. !

 

Hlídací pes demokracie

#8 Vyjádření bývalého ředitele VHZ a.s., jehož jméno se Z. Brož snaží opakovaně veřejně pošpinit

2015-04-24 12:48

Dovolte mi vložit zde ukázku toho, jak se musí slušný občan Šumperka bránit proti pomluvám starosty Zdeňka Brože:

 

Smuténka

#9 Brožův "ministr financí" Petr Suchomel aktuálně řádí ve VHZ

2015-04-29 17:35

Jak a kdy vznikl šumperský pojem "ministr financí"

Datum: 7. března 2013

Místo: Tisková konference šumperského hokejového klubu, Restaurace Hotelu Sport

https://www.youtube.com/watch?v=1RyMdFfkIRA&feature=youtu.be

Zbystřete v 6:20-6:41 – Brožův monolog o „ministrovi financí“ (místostarostovi Suchomelovi) je minimálně na pováženou.

Zamyslete se, prosím, za koho se tady podepisujete.

Na jedné straně je starosta Brož možná váš chlebodárce (přímo či nepřímo), na druhé vás a vaše rodiny stojí jeho činy možná víc, než jste schopni si sami v sobě přiznat ...

 

Brožův "ministr financí" aktuálně řádí i ve společnosti VHZ a.s., o tom si můžete přečíst ve všech regionálních médiích.

http://sumpersko.net/

http://sumpersky.denik.cz/

Zkuste sledovat i diskuze pod články, kde se dozvíte názor veřejnosti = běžných občanů ...

 

Když si poskládáte všechny informace dohromady, možná nakonec dojdete k názoru, že podepisovat tuto petici je stejné jako podporovat Rittiga s Janouškem dohromady ...