Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

/ #103 TO UŽ JE MOC CO SI VLADA DOVOLUJE

2015-05-26 16:02

Přes Ukrajinu se dnes hraje o osud celé Evropy.  A jak nedávno řekl Vojtěch Filip z KSČM, 500 milionů Evropanů pomáhá 300 milionům Američanů „ubránit se“ 150 milionovému Rusku. Smůla je, že 500 milionů Evropanů bylo jen jako ovce zmanipulováno a uvěřilo malému procentu svých lídrů a jejich médiím, že Rusko je zlo, před kterým je třeba se bránit. Česká republika v tom hraje zvláštní roli – nejdříve USA velebená pro Havla, nyní kritizována, protože údajně proruská kvůli postojům prezidenta Zemana. V dnešním díle pořadu čt 24 „Politické spektrum“ na téma české zahraniční politiky Džamila Stehlíková až rostla vzteky nad Zemanem a Putinem a i další účastníci do diváků „objektivně“ lili „pravdu“ o rozpínavosti Ruska – k vidění (zde).

A aby nebylo málo, Česká republika je iniciátorem výzvy všem lidem zemí NATO : „Více než 10.000 lidí podpořilo mezinárodní výzvu prezidentům a předsedům vlád států NATO, Evropy a Austrálie, aby adekvátně reagovali na agresivní politiku Ruska. Apel nazvaný Odvahu a vůli! vznikl v Česku a svůj podpis pod něj připojil například neoficiální vůdce krymských Tatarů Mustafa Džemilev, europoslanci a řada českých osobností. Organizátoři akce plánují v příštích dnech poslat výzvu prostřednictvím ambasád příslušným politikům – viz (zde).

COZE-ODKAZObama podepsal energetický zákon pro Ukrajinu a Ukrajina se chystá zprivatizovat všech svých 35 uhelných dolů. Česko je iniciátorem výzvy zemím NATO proti Rusku