Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

#101 RAD PODEPISU PETICI

2015-05-25 08:04

USA kteri davaj zbrane ISIS a pak je sem verbuje pomoci KVOT aby tu udelaly bordel hnus a jinac rad PODPISU TUHLE PETICI

JE ZNAMO ZE USA DODAVA MUNICU A ZBRANE ATD ISLAMISTUM TAK AT NA NAS NEHRAJ V TV DIVADLO FURT SE NAM LZE AZ JE TO HNUS


Nepřihlášený uživatel

#102

2015-05-25 13:01

Píšeme o tom na AE News už velmi dlouho, nyní je to potvrzené i písemně odtajněným dokumentem amerického ministerstva obrany (Pentagonu) a DIA (Defense Intelligence Agency – Vojenská rozvědka USA). V dokumentu z roku 2012 je předpovězeno doslova do puntíku, co se stane v prostoru Sýrie a Iráku v nejbližší době, a co se opravdu nakonec stalo. Informaci přinesl Levant Report [1]. Dokument namísto toho, aby vykreslil možný vznik saláfistického hnutí a státu jako hrozbu pro region, vykresluje Islámský stát jako americký a obecně západní vojenský asset, tedy využitelný nástroj k odstranění režimu Bašára Assada v Sýrii. V dokumentu je s hrozivou přesností „předpovězeno“ vše, co se nakonec opravdu stalo.

ODKAZ-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!


Nepřihlášený uživatel

#103 TO UŽ JE MOC CO SI VLADA DOVOLUJE

2015-05-26 16:02

Přes Ukrajinu se dnes hraje o osud celé Evropy.  A jak nedávno řekl Vojtěch Filip z KSČM, 500 milionů Evropanů pomáhá 300 milionům Američanů „ubránit se“ 150 milionovému Rusku. Smůla je, že 500 milionů Evropanů bylo jen jako ovce zmanipulováno a uvěřilo malému procentu svých lídrů a jejich médiím, že Rusko je zlo, před kterým je třeba se bránit. Česká republika v tom hraje zvláštní roli – nejdříve USA velebená pro Havla, nyní kritizována, protože údajně proruská kvůli postojům prezidenta Zemana. V dnešním díle pořadu čt 24 „Politické spektrum“ na téma české zahraniční politiky Džamila Stehlíková až rostla vzteky nad Zemanem a Putinem a i další účastníci do diváků „objektivně“ lili „pravdu“ o rozpínavosti Ruska – k vidění (zde).

A aby nebylo málo, Česká republika je iniciátorem výzvy všem lidem zemí NATO : „Více než 10.000 lidí podpořilo mezinárodní výzvu prezidentům a předsedům vlád států NATO, Evropy a Austrálie, aby adekvátně reagovali na agresivní politiku Ruska. Apel nazvaný Odvahu a vůli! vznikl v Česku a svůj podpis pod něj připojil například neoficiální vůdce krymských Tatarů Mustafa Džemilev, europoslanci a řada českých osobností. Organizátoři akce plánují v příštích dnech poslat výzvu prostřednictvím ambasád příslušným politikům – viz (zde).

COZE-ODKAZObama podepsal energetický zákon pro Ukrajinu a Ukrajina se chystá zprivatizovat všech svých 35 uhelných dolů. Česko je iniciátorem výzvy zemím NATO proti Rusku


Nepřihlášený uživatel

#104

2015-05-26 16:21

Kdo posílá naše vojáky na smrt?
Nečetl jsem dosud názor Jany Černochové z ODS, která ve sněmovně působí jako členka Výboru pro obranu a Výboru pro bezpečnost, které tyto žoldácké mise schvalují. Jmenuji ji proto, že je žena a předpokládám, že má děti. A tady jsou další:

Předseda – David Kádner – Úsvit

Místopředsedové – Alexander Černý – KSČM, Karel Černý – ČSSD, Ivan Gabal – KDU-ČSL, Bohuslav Chalupa – ANO.

Členové – Milan Brázdil – ANO, Jana Černochová – ODS, Josef Hájek – ANO, Igor Jakubčík – ČSSD, Václav Klučka – ČSSD, Stanislav Mackovík – KSČM, Antonín Seďa – ČSSD, Martin Sedlář – ANO, Jiří Skalický – TOP09 a Starostové, Marek Ženíšek – TOP09 a Starostové.

Tito lidé tedy posílají naše otce, syny, bratry, manžely, přátele a kamarády umírat do okupačních vojenských misí. Nedělají to zadarmo, kromě poslaneckého platu za to mají příplatky za členství (funkce) ve výborech, podvýborech, komisích a dalších orgánech sněmovny. A tito lidé pak pokrytecky pláčou, když naši blízcí v Afghánistánu nebo kdekoli jinde zemřou. A nutí nás plakat sborově s nimi. Jejich rodinní příslušníci to samozřejmě nejsou.ODKAZ-Zaslouží si čeští žoldáci smrt? Nezvyklá role okupantů přináší pro české vojáky v daleké cizině mnohá úskalí, smrt je součástí smlouvy s americkým ďáblem, nestěžujte si!


Nepřihlášený uživatel

#105

2015-05-26 18:00

USA VS ČINA VS RUSKO

USA CHCE DVE VALKY NAJEDNOU TERORISTI

Není nutné být génius, aby si člověk představil, že tady by mohl vzniknout Tonkinský incident č. 2 velice snadno a rychle. Američané se možná cítí na válku nejen s Ruskem, ale i s Čínou. Z jejich chování to přinejmenším vyzařuje, jejich představa o své nadřazenosti je zcela zjevná.

ODKAZ-Video: Čína staví v Jihočínském moři umělé ostrovy, Peking varuje Bílý dům, že narušení vzdušného prostoru rozpoutá válku mezi Čínou a USA!


Nepřihlášený uživatel

#106

2015-05-27 11:24

NEVIDIM DUVOD VERIT NA AGRESU RUSKA!!!!!ZATIM AGRESU PREDVADI USA A NATO!!!!!TAK AT SI TY LZI O AGRESI RUSKA NECHAJ

Česká společnost není otrokem západní propagandy. Nenechá se omámit zkazkami o nebohé Ukrajině, kterou chce ruský medvěd roztrhat na kousky. Situace na Ukrajině není černobílá: nelze popřít skutečnost, že v Kyjevě v krvavém boji s ochránci zákona zvítězily fašizující síly, že Viktor Janukovyč byl sesazen a za štěkavých zvuků kulometných dávek vyhnán ze země, a že republiku ze zákulisí ovládají oligarchové.

Kritika Ruska, které zcela legitimně chrání své občany – občany ruského světa – před diskriminací a násilím, je z úst západních, ale i českých politiků pokrytecká. Spojené státy za asistence Evropské unie rozsévaly a rozsévají smrt od Balkánu po Hindúkuš, přitom bez sebemenšího náznaku studu nazývají Moskvu agresorem. Západ zbaběle zamlčuje, že si pomoc Krymu nevyžádala ani kapku krve. Což nelze říct o „humanitárních zásazích“ v Afghánistánu, Iráku nebo Jemenu.

Češi ale mají svědomí a jen tak lehce se na vařené nudli mainstreamové propagandy nenechají utáhnout. Na internetu vznikají iniciativy, které prokazují zdravý smysl pro realitu a aktivně vyjadřují podporu ruské záchraně Krymu a politice Vladimira Putina.

ODKAZ-Češi nevěří médiím a jejich bajkám o ruské agresi na Ukrajině. Stále aktivněji vyjadřují podporu Moskvě a její suverénní politice, která zahnala Západ do kouta.


Nepřihlášený uživatel

#107

2015-05-27 13:00

Pro zachování důstojného života a života jako takového budoucím generacím našich dětí.

Nepřihlášený uživatel

#108 MOHLO BY ZAJIMAT

2015-05-27 15:33

Hitem prosincových zpráv všech prozápadních médií je oslava slabého rublu. Nízké ceny ropy a sankce zabraly a USA za zdatné podpory Evropy dostávají Rusko tam, kde ho chtějí mít – na kolena. Přemýšlím, jak by se situace vyvíjela, kdyby Janukovyč  asociační dohodu Ukrajiny s EU podepsal. Zřejmě by USA „jen“ rozestavěly základny NATO  na ukrajinsko-ruských hranicích a další proces cíleného oslabování Ruska by pokračoval „mírnější“ cestou – nějakými klasickými barevnými revolucemi k odstranění Putina (tato snaha pořád běží a oslabený rubl plní i tento účel). Ale Janukovyč nepodepsal a byl spuštěn Majdan a akce „Ukrajina“ proběhla velmi krvavou cestou. Dnes nikoho v USA ani v EU nezajímá, že Ukrajina je před bankrotem, dokonce není zájem ani o její vstup do NATO, protože o Ukrajinu nikdy nešlo. Ukrajina jen plnila účel: oddělit Rusko od Evropy. Znemožnit mu obchodování v evropských zemích, ale především – zbavit Evropu energetické závislosti na Rusku. A jak uvidíme dál, to byl ten nejdůležitější účel. A protože toho mělo být dosaženo za jakoukoliv cenu (a jak jinak, než přes kohoutky na ukrajinském území), Ukrajina by na svou strategickou polohu doplatila ať po dobrém nebo po zlém. „Doplatila“ říkám proto, že vstupem do EU si žádná země nepomohla a nepomůže a Ukrajina obzvláště ne (stačí si připomenout text asociační dohody, nemluvě o tom, že se má stát územím, kam mají být sestěhováni všichni Romové).

Ale akce Majdan nakonec posloužila víc, než kdyby Janukovyč podepsal. Z Majdanu se udělalo trumfové eso v rukou USA a EU, ostatní už zařídila média. A svět uvěřil, že Rusko je zlo a Putin je Hitler a proto je třeba se mu včas bránit a kvapem od něj utíkat. K protiruským sankcím byl „důvod“ (jistil to i sestřelený Boeing) a za rok od Majdanu jsme tam, kde jsme – Rusko je od Evropy téměř odděleno, ropu prodává za pakatel a jeho měna padá. Díky tomu americký dolar právě dostává pár kapek živé vody a vidouc, jak se plány daří naplňovat, i optimismus do žil. Ale ještě není čas slavit, ještě je třeba ujít kus cesty. Ale to musíme k jiným zprávám. Bude se zdát, že jsou z jiného soudku, ale nejsou – ono pořád jde jen a jen o ten umírající americký dolar.

ODKAZ-Sedm zemí do pěti let a americký dolar vstává z mrtvých. Ukrajina splnila účel, ISIL dobývá Irák a Sýrii, právě dobývá strategickou Kobani. Turecko dělá mrtvého brouka, Kurdistán se raduje. Ještě musí padnout Asad, pak přijde na řadu Irán a projekt „Nový Střední východ“ bude hotový a dolar zachráněný. Aneb – odstavené Rusko, závislá Čína a dolar pořád petrodolarem. Tak jednoduché!


Nepřihlášený uživatel

#109

2015-05-27 22:13

Evropa si pod sebou vážně řeže větev!!!

Nepřihlášený uživatel

#110

2015-05-28 09:17

Křesťané jsou v muslimských zemích vystaveni pozvolné genocidě, za úplnmého nezájmu našich médií, ale za práva muslimských imigrantů tady zuby nehty bojuje kdejaký multikulti blb. Ta Evropa je fakt totálně šiblá. Kde jsem se to proboha narodil?


Nepřihlášený uživatel

#111

2015-05-28 15:40

Chci aby se naše vláda nejdříve řádně postarala o české občany, o nemocné děti, maminky samoživitelky, důchodce, nezaměstnané v produktivním věku kteří chtějí a mohou pracovat a nemají šanci, o odpovídající výši mezd pro řádně poctivě pracující, o kvalitní školství a zdravotnictví! Aby zabránila stálému zvyšování nákladů na bydlení a služby při stávajících nízkých mzda cz ! Už není z čeho platit naše živobytí proto nechci azylu ty proto nechci podporovat cizince - my sami potřebujeme podporu !!!!!
Kamila

#112 Re:

2015-05-28 18:08

Můžete mi prosím poradit kde se dá petice podepsat jsem z Chomutova.Je to šílené musíme udělat něco pro budoucnost našich dětí.Není přece možné aby někdo nutil samostatný stát k něčemu co celý národ nechce,přece nemůže pár našich šílených politiků rozhodovat o 10 mil lidí.Pořád si říkám , že se mi to snad jenom zdá pryč z EU, začíná to žárovkama a končí zničením našeho národa naší kultury.Už teď je mi do breku ztoho jak jsme utlčovaný Romy, která smějí úplně všechno, vše mají zadarmo a ještě je jim to málo a pořád natahují ruce, vše berou jako samozřejmost a imigranti by za pár let byli ještě horší. #2: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#113

2015-05-29 14:13

A JE TO VENKU AGRESOR JE USA A RUSKO SI JEN CHRANI ZAJMY JAK BY TO DELAL KAZDY STAT

Je to sice víc jak nepravděpodobné, jenže i kdyby se tak stalo, všichni ti vypatlaní politici, jako Langšádlová, Ženíšek, Laudát, Kalousek a další, co těmto možnostem tak fandí, by šli do kopru dřív, než by si vůbec uvědomili, že válka začala. Protože na rozdíl od těch, co o válku usilují a chtějí ji vyprovokovat, tedy ti v té Americe, by možná vzato hypoteticky, přesto s velkou nepravděpodobnosti třeba přežili, ale oni by zůstali v Česku, kde by „otrčili kopyta“. Ovšem dost možná by, kromě jim dnes nepředstavitelného lidského utrpení a bolestí, umírali s vědomím, za předpokladu, že na to budou mít čas, že umírají pro dobrou věc. Už je vidím, jak se nad touto možností rozplývají!

     Nabízí se ovšem ještě jedna možnost, že výše jmenovaní, resp. všichni, kteří o potřebě či možnosti války s Ruskem z dnešního pohledu ne jiné, než jaderné, mluví či usilují, to používají jako politickou taktiku pravicové opozice,, čímž naplňují jistá politická zadání západu a sami žijí nadějí, že k ničemu takovému nedojde. Pak je to jen hra nervů, provokace, vyvolávání napětí, strachu a vyhrožování, aby byly důvody k větším rozpočtům na vyzbrojování armády NATO, což je vlastně především byznis pro zbrojařské firmy.

ODKAZ-Ukrajinský Nostradamus kontra český generál

CO NAM ČT NEUKÁŽE!!!!!

ODKAZ-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC


Nepřihlášený uživatel

#114 USA TERORISTE PRYC S ČR A Z NAŠICH EVROPSKYCH KONTINENTU!!!

2015-05-30 09:00

Gen. tajemníkovi NATO vadí hlídkové lety ruských strategických bombardérů v Evropě… ale ty samé přelety amerických B52 v blízkosti ruských hranic, které probíhají nepřetržitě od 50. let minulého století až dosud, ty mu jaksi už nevadí. Dobře o tomto pokrytectví hovoří prezident Putin ve videu zde.

Kdo preferuje mírovou cestu Ukrajiny od vypuknutí občanském války v této zemi? Kdo neustále nabádá znesvářené strany, aby zasedly k jednacímu stolu? Evropská unie? Spojené státy americké? Ne, podnět k mírovému řešení vždy pochází z Ruské federace. Na rozdíl od Evropské unie a USA, které občanskou válku na Ukrajině spíše podporují.

ODKAZ-Generální tajemník NATO opět varoval před Ruskem, občany EU to už unavuje


Nepřihlášený uživatel

#115 EU VYPROVOKOVALA KRIZI NA UKRAJINĚ ABY SI PŘILEPŠILA

2015-05-30 09:13

JE TO VENKU EU VYPROVOKOVALA KRIZI NA UKRAJINĚ DUVOD ABY SI PŘILEPŠILA!!!

duha

#116 Dilema

2015-05-30 16:21

Hledala jsem on-line petici proti imigračním kvótám, našla jsem tuto a mám dilema, jestli ji podepsat nebo nepodepsat. Souhlasím totiž s absurdností imigračních kvót, ale ne s nenávistným textem petice. Přeci jen mám zodpovědnost za to, pod co dám svůj podpis, nesouhlasím s rčením "účel světí prostředky" a přesto že bych opravdu chtěla vyjádřit svůj postoj, tuhle petici podepsat nemůžu, protože cíl má sice stejný jako já, ale motivy úplně jiné a metodu poměrně manipulativní (Rozdělení společnosti na sobecké parazity a ty ostatní jen v závislosti na tom, jaký má kdo názor)


Nepřihlášený uživatel

#117

2015-05-30 18:19

Již jsem to již podepsal. Klikám na zelenou "fajfku a nic se neděje. Máte to poněkud složité :(. Tak co mám vlastně ještě udělat? P.Č.

Nepřihlášený uživatel

#118

2015-05-31 16:57

Byla jsem vždy proti,ale teď kdy jsou zprávy o chování těchto lidí v Italii,v Řecku,tak to musíme být tvrdě proti.My jsme už staří,ale co čeká naše děti a vnoučata?

Nepřihlášený uživatel

#119

2015-05-31 17:14

Pravdu má v téhle věci pan prezident: Miloš Zeman proti imigračním kvótám


Nepřihlášený uživatel

#120

2015-05-31 18:27

Podepisujte!

Nepřihlášený uživatel

#121 Re: amen bratre :D

2015-06-01 08:42

#1: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#122 Kvóty?

2015-06-01 08:52

Nikdy! Lidé, teď je čas na nás! Běžte na www.ivcrn.cz nebo na facebooku Islám v České republice nevhceme, stáhněte si petici proti kvótaám pro uprchlíky, vytiskněte a širteřte mezi známé! Máme šanci něco udělat, tak bojujme!


Nepřihlášený uživatel

#123 JAK NAS TOP09 VTAHUJE DO VALKY PROTI RUSKU

2015-06-01 09:22

Persona non grata

   Než se dostanu k podstatě věci, resp. jmenovitě k samotným personám celé věci, uvedu na jejich adresu několik citátů:

Lidé (resp. politici) v sobě nesou cítění králů: Chtějí, aby proti druhým mohli vše, ale ti druzí proti nim nic“!

„Demokracie se lehce může stát vládou darebáků“!

„Chci mír, proto chystám válku!“

   Tři citáty které, kdo bude chtít, snadno pochopí souvislost a proč jsou poplatné pro čtyři české, silně vyhraněné, protiruskou fóbií těžce postižené, vůči Rusku nenávist šířící a válku vyvolávající politiky, kteří se objevili na sankčním seznamu zakazujícím vstup („persona non grata“)  na území Ruska spolu s 85 evropskými politiky a diplomaty. Jsem potěšen skutečností, že stejně jako já (a jistě nebudu jediný) se i politici v Moskvě shodli zrovna na čtyřech jménech, tedy Schwarzenbergovi Štětinovi, Ženíškovi a Fülem, které zcela oprávněně dnes považují v Rusku jako „persony non grata“! Jak z titulku vyplývá, já v této souvislosti tyto pány, kromě jejich politické protiruské angažovanosti, považuji za totální pitomce!

ODKAZ-Jak nás TOP09 taha do valky


Nepřihlášený uživatel

#124

2015-06-01 10:35

Koukám, že pánové a dámy akademici z protipetice nějak neunesli vlnu kritiky a raději zrušili diskuzi. Měli by už konečně slétnout z obláčku a stanout nohama na pevné zemi.


Nepřihlášený uživatel

#125

2015-06-01 12:01

Přesně jak píšete, pánové a dámy akademici žijí snad v úplně jiným světě, jinak to není možný.A mohla by nám autorka protipetice laskavě vysvětlit, kam budeme prchat my,až tu bude kvůli uprchlíkům(převážně muslimů) nedýchatelno?Také doufám, že to jak se předvedli arabští studenti v Olomouci, už se k sluníčkářům dostalo.Je jich tu pár a už nám vyhrožují, že do pár let budem jejich otroci.Vás, zrádce naší země, si budem pamatovat!