Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

#151

2015-06-10 19:10

Češi otevřete oči dokud je čas!!! Bránit naší zem je naše povinnost!!! Naše kultura, naše tradice!!! Posr..á EU ať jde k čertu! Jen díky ní to nebude trvat dlouho, a evropa bude ve válce!!! Těm spícím hadům co se sem hrnou přes moře,a jak je vidět tak i celé EU jde o vyhlazení bílé rasy!!! A jestli to ti naši co jsme jim pomohli dostat se ke korytu dopustí, tak se dopustí VLASTIZRADY!!! Potom ať si vzpomenout na dějiny, a jak dopadla Pražská defenestrace.

Nepřihlášený uživatel

#152 Re:

2015-06-11 07:29

#150: -  

 Já myslím, že to prase Marek už má doma modlitební kobereček a natěšeně sleduje pozvolnou islamizaci a až to vypukne, přidá se na jejich stranu. Takoví kolaboranti jko on jsou potenciálním nebezpečím, evropské mšity jsou plné i evropských konvertitů.

Marek

#153 Re: Re:

2015-06-11 11:28

#152: - Re:  

 S Vami musi zivot krute smykat, ze mate tak divoke predstavy. Podivejte, ja se samozrejme bojim fanatiku. islamskych jak neislamskych. Ale islamskeho jsem zatim (nastesti) videl jenom v televizi. Opravdu se obavam, ze Vase neoduvodnena nenavist k nekomu vyjadrujicimu kultivovany, vyargumentovany, ale bohuzel odlisny nazor je velmi podobnym projevem fanatizmu. A prave stretu techto fanatizmu se bojim vic, nez jednoho nebo druheho. Proto se snazim chladit Vase vasne.

Nevadi mi tisice utecencu. Obzvlaste proto, ze tito utecenci utikaji presne pred temi fanatiky se kterymi potrebujeme bojovat. Vadi mi fanatici mezi temi utecenci ale verim, ze je dokazeme drzet pod kontrolou, akorat to nebude zadarmo. Prijde mi, ze rizena imigrace aktivne zachycenych migrantu je lepsi, nez nerizena imigrace sice s vyssi umrtnosti, ale treba bombou na palube.

Jediny rozpor ktery mezi sebou mame je ten, ze ja verim, ze fanatiku je mezi imigranty par a nemuzeme kvuli nim vsechny pozabijet, vy rikate ze jich je vetsina a proto bychom meli. Ovsem ani jeden z nas je nevidel, nepotkal a nemluvil s nimi. Proto bych nechal na lidech, kteri s temi uprchliky pracuji, aby rozhodli, ktera s mnou popsanych variant je pravdiva a jakou strategii zvolit. No a z toho, jak se tito lide rozhodli usuzuji, ze pravdu v pomeru fanatiku k imigrantum mam ja. Ale je to muj zaver. Nenutim Vam ho. Samozrejme zustava moznost, ze pravdu mate vy a tisice lidi, kteri s temi imigranty pracuji jsou debilove a prasata a kolaboranti a konvertite a svet ve kterem zijete si Vas nezaslouzi.


Nepřihlášený uživatel

#154 Re: Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu:

2015-06-11 13:10

#147: - Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu: 

 Za zmínku stojí, že zatímco Ježíš, zakladatel křesťanství lidi léčil a rozdával lásku, Mohamed, zakladatel islámu, byl sprostý zamindrákovaný vrah a dobyvatel (a k tomu ještě pedofil). V prvních desetiletích své existence si islám násilím podmanil území větší než Evropa. Potoky krve tekly od Hindúkúše po Gibraltar. Toto jsou počátky tohoto "mírumilovného" náboženství ...


Nepřihlášený uživatel

#155

2015-06-11 20:07

Kdybych měl vymyslet krátkodobé řešení a nemohl se s nikým radit, tak bych každého migranta po vylodění v Evropě scanoval (otisky, foto i oka), dal jim vodu, svačinu a humanitární balíček první pomoci, každý by dostal informaci, že může žádat o azyl na konzulátě evropských zemí v jeho domovině, kde bude žádost řádně posouzena a pak bych je nalodil na evropské vojenské lodě, které by je v místě nalodění v Africe či v Asii vyložili. Loď, na které migranti připluli bych zabavil a zlikvidoval. Posádku lodi bych deklaroval jako osoby, které jsou v EU doživotně nežádoucí.


Nepřihlášený uživatel

#156

2015-06-11 22:17

A co je nejhorší ??? už je rozhodnuto bez nás....pochodně a na hrad, dělají z nás opět blbce a pomalu nás připravují na to, že už je hotovo...nechají národ diskutovat, ale to je vše...petice už někdy pomohli ???? na hrubý pytel hrubá záplata...


Nepřihlášený uživatel

#157

2015-06-12 10:12

Proboha zjistěte si jak se chovají, bude následovat zvednutá kriminalita, vraždění a znásilňování a konec Evropy, všude jsou na fotografiích jen mladí muží, to Vám nic neříká? říkám NE imigrantům muslimského vyznání, pokud jim chcete pomoci, pomozte jim tam, tahat je sem je vlastizrada. Máme sami svch problémů dost a kdo bude živit tyhle lidi co nic neumějí , neumějí jazyk a začnou nás tady vyvražďovat, probuďte se, Vraťte zpátky hranice a když to bude nutné vystupme z EU, stejně nám to nic nepřináší.

Nepřihlášený uživatel

#158

2015-06-13 08:50

Marku,

ty si vůbec nic nepochopil. Víš co, žij si dál v to svém sluníčkovém světě a neotravuj slušné lidi s takovýma blábolama. Až tu bude muslimů plná prd.., tak už bude pozdě cokoliv řešit. My, tomu prostě chceme zabránit, ale tobě nemá cenu něco vysvětlovat.

Luděk

#159

2015-06-15 07:12

V současné době nadešel čas pro ZÁKAZ islámu v České republice ( i v jiných částech evropy a ameriky ) Podle mého názoru by pouze toto byla adekvátní reakce na současnou situaci kolem " Svobodného muslimského státu ", i když já osobně bych šel ještě dál - muslimům bych napařil extra daně, za to že tu mohou být, nebo bych je vyhostil zpátky k arabům, ostatně to samé dělají představitelé radikálních muslimů křesťanům - buď se obrátíte na muslimskou víru, nebo budete platit zvláštní daň, nebo vás zabijeme .. Kdy už tady konečně otevřou politici a většinová společnost oči, zatím to vypadá, že pro samou toleranci nás muslimové ovládnou, a možná to nebude dlouho trvat, pokud se nevzpamatujem .

WW
Nepřihlášený uživatel

#160

2015-06-15 20:57

Přátelé - podívejme se na to z té lepší stránky. Léta tady probíhala vleklá a celkem nenápadná invaze. Nastěhovalo se sem pár miliónů těchto primitivů. A nic se nedělo. Tohle je rázná invaze, tedy hmatatelná změna. Té si všimne každý a ne každý to bude přehlížet. To je rázný impulz, aby se s tím něco konečně dělalo. Oddělí to zrno od plev - zastánci multi-kulti se stanou nepřáteli svého národa. Nastane očistná krvavá lézeň. Nebude to hezké, ale i nehezké věci mohou být k něčemu užitečné. Probouzíme se z apatie, začínáme jednat.


Nepřihlášený uživatel

#161 Pár faktů, které se v médiích příliš často nedoslechneme/nedočteme:

2015-06-16 08:23

- Masakr v Charlie Hebdo nebyl ani zdaleka první – ani v Evropě, ani ve Francii. Stačí zmínit židovskou školu v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, Londýnské metro, madridský vlak, beslanskou školu, moskevské divadlo či nedávné útoky ve Volgogradu v Rusku, holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie.

- Mnozí si jistě pamatuji nedávné nepokoje muslimských imigrantů ve Francii, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů. Obdobné se odehrávají v Anglii, ve Švédsku a jinde.

- V mnohých městech západní Evropy existují čtvrti, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie.

- Neintegrovaní muslimští přistěhovalci jsou příčinnou mnohonásobně zvýšené kriminality. Muslimové tvoří 6 % švédské populace. A i přesto je 77 % všech znásilnění spácháno právě touto menšinou.

- Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které odporují Listině základních práv a svobod a které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidelech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele.

- Radikální duchovní v západoevropských mešitách hlásají nenávist k tradičním evropským hodnotám a způsobu života, rekrutují bojovníky pro Islámský stát. Co budou dělat ty tisíce bojovníků, až se vrátí vycvičení a zocelení válkou zpět do Evropy?

- Nenávistná kázání v mešitách, špatně zastřené vyhrůžky zástupců evropských muslimů (obojí se děje i u nás, vzpomeňte na nedávnou policejní razii v pražské mešitě, kde se schází, kromě bezúhonných věřících i kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu)

- 63letý rakouský důchodce byl zatčen policií za to, že na svém pozemku během sekání trávy nahlas jódloval. Měl totiž konkurenci: na sousedním pozemku stojí islámská mešita, ze které během modlení pouštějí do okolí z reproduktorů na dvoře zpěv muezzina. Kdo má právo se projevovat nahlas? Má právo si nahlas zpívat rakouský důchodce nebo má právo pouštět do okolí nahlas z reproduktorů mešita islámské zpěvy?

- Ředitel školy v severoitalském Bergamu zakázal výstavku vánočních jesliček, aby tradiční symbol křesťanských svátků nediskriminoval žáky vyznávající jiná náboženství. Tyto děti v některých třídách tvoří až polovinu žáků. Škola za to sklidila kritiku rodičů italských dětí i politiků. "Ten zákaz je absurdní. Proč by neměly děti nezávisle na své víře prožít radost, která je s Vánocemi spojena?" prohlásil předseda krajně pravicové italské Ligy severu Matteo Salvini. Právě tato strana se postavila do čela kritických reakcí, které rozhodnutí ředitele v Itálii vyvolalo. Salvini se proto rozhodl školu navštívit a jako dárek s sebou vzít betlém. Ředitel školy Luciano Mastrorocco ale ani kvůli vlně nesouhlasu nechystá své rozhodnutí změnit. "Veřejná škola nesmí žádným způsobem nikoho diskriminovat," zdůraznil. Zakázané jesle chtěl ve své třídě vystavit jeden z učitelů.

- V Bruselu se bojí rozsvítit tradiční vánoční stromeček. Bruselská radnice tak učinila kvůli obavám z muslimské komunity, již by nasvícený křesťanský symbol Vánoc prý mohl urazit.

- Po celé Evropě se šíří vraždy ze cti, jako nedávno v Německu, kde těhotnou nemuslimskou dívku upálili dva muslimové. Vrahem byl její o rok starší turecký přítel. Podle informací policie nutil mladík svou dívku k potratu, ale protože to odmítala, cítil, že to zraňuje jeho takzvanou čest. A co je nejhorší, pachatelé v takových případech dostanou ve vyhlášení soudního verdiktu vůči nim “islámský trestní rabat”, tedy ohledy, které začaly brát soudy na pachatele islámské víry, kteří jsou pod tlakem své kultury a tradic.

Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem?

Islám a mešity do Evropy nepatří. Islám nedospěl na takovou úroveň, aby mohl být tolerován v neislámských zemích, protože jde o víru netolerantní a zaostalou. Patří do středověku a ještě do raného středověku a ne do 21. století. Je to chyba Evropy, že něco takového dopustila. Pokud někde žiji, musím respektovat práva a zákony dané země a ne, že se bude přizpůsobovat ona mně. Kdo chce žít v Evropě, musí chtít být Evropanem. Kdo nechce být Evropanem, neměl by být do Evropy vpuštěn jinak než jako turista či obchodník, tedy na omezenou dobu. A bez výjimky. Přitroublý a zcestný humanismus musí jít stranou. Vždyť nejde o nic víc než o budoucnost našich dětí. Přeje si někdo z Vás, aby za dvě desítky let souložil nějaký muslimský stařec Vaše vnučky a pravnučky, aby je kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku? Chceme, aby Evropa upadla do područí islámských fanatiků jen kvůli naší zbabělosti, lenosti, zabedněnosti, …? Je třeba se ozvat, než bude příliš pozdě! Evropská unie nás nezachrání, to musíme udělat sami.


Nepřihlášený uživatel

#162

2015-06-16 13:41

Elektronické petice jsou hezká věc, ale hlavně prosím podepisujte papírové petice (přikládám aktualní seznam petičních míst, na náměstích v mnohých městech jsou také petiční stánky). Je to to nejmenší, co můžete pro budoucnost své země udělat, nebuďte prosím lhostejní!

http://www.ivcrn.cz/petice/#mista


Nepřihlášený uživatel

#163

2015-06-16 16:36

Jsem rozhodne PRO!!!! Ať to nedopadne jako tady v Itálii.

Nepřihlášený uživatel

#164

2015-06-16 19:52

Je vymalováno! Česko bude přijímat uprchlíky, něco přes 1,000 ročně a časem mnohem víc. Notičky z USA a Bruselu zafungovaly, Bělobrádek se odkopal a řekl, co neměl. Oheň na střeše? Ne, hoří už i ve sklepě!

Jak jsme už dříve informovali na AE News, vláda ČR začne přijímat uprchlíky, i přes silácká slova o tom, že je vláda proti. Ne, vláda není proti. Vláda je pro přijímání uprchlíků, o tom nikdo nepochybuje, pouze se jí nelíbí mandatorní kvóty. Nedávno zaznělo, že Evropská komise oznámila rozpis kvót pro jednotlivé země a Česko by mělo ročně přijmout cca. 1300 uprchlíků. Pavel Bělobrádek, předseda Lidovců, dnes uvedl [1], že Česko bude přijímat uprchlíky, ale prý se nemáme bát, bude to prý jenom něco přes tisíc lidí ročně a jenom ti, co se budou chtít integrovat…

ODKAZ-Je vymalováno! Česko bude přijímat uprchlíky, něco přes 1,000 ročně a časem mnohem víc. Notičky z USA a Bruselu zafungovaly, Bělobrádek se odkopal a řekl, co neměl. Oheň na střeše? Ne, hoří už i ve sklepě!


Nepřihlášený uživatel

#165 SI NECHATE LIBIT OSTUDA

2015-06-16 20:27

Takže já osobně se nebojím kvót, ale bojím se českého salámu. Té metody pomalého ukrajování ze svobod, které máme, ale dobrovolně si pomalu a polehoučku necháváme někým nahoře tyto svobody odebírat a odkrajovat, pomalu, abychom se nebouřili, ve jménu našeho „dobra“ nebo pomoci uprchlíkům. Pamatujte ale na známé přísloví, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. A my po té cestě nejdeme, my přímo zběsile utíkáme vstříc zkáze a vlastnímu zničení naší země (válka s Ruskem) a naší kultury (imigrace běženců a demografické překreslení našeho území). Vláda udělá, co jí elity v Bruselu nakážou. Notičky jsou rozeslány, není na co čekat. Občané se nebudou stačit ani divit, jak rychle nám do země naše vláda nasune desítky a posléze stovky tisíc islámistů. Už je dávno rozhodnuto. Demonstrace jsou fajn, ale nic neřeší o věcech, které elity rozhodly za nás bez nás.


Nepřihlášený uživatel

#166 ČESKA VLADA PORUŠILA USTAVU ((DOPUSTILA SE VLASTIZRADY NA NARODU ČR ))

2015-06-16 23:40

Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“

AE News přináší výzvu Národní Demokracie, kterou nám tato strana zaslala do naší redakce. Je to další z protestních akcí proti Dragounské jízdě americké armády.

Česká vláda ohnula ústavu, když schválila vstup amerických vojenských konvojů na české území. Podle ústavního zákona č. 300/2000 Sb. nejde o přesun, nýbrž o pobyt vojsk, protože se na našem území budou zdržovat déle než 48 hodin. Americké vojenské konvoje budou na našem území po dobu čtyř dnů, ve dnech 29. března až 1. dubna. Pobyt vojsk proto musí odsouhlasit nadpoloviční většina členů obou komor, což se v tomto případě nestalo, a došlo tím k závažnému porušení Ústavy České republiky.

Vláda samotná má právo rozhodnout o pobytu ozbrojených sil jiných států na našem území – a to nejdéle na dobu 60 dnů – pouze v případě, že by se jednalo o „plnění závazků mezinárodních smluv o společné obraně proti napadení“. O tento případ jednoznačně nejde, neboť Česká republika není nikým napadena a není ji tedy třeba bránit cizími vojsky. Tentokrát máme co do činění nikoli s prostým přesunem techniky, který mohl a měl (tak jako vždy) proběhnout po železnici do 48 hodin, ale s tupou demonstrací síly, s testováním „pružnosti“ českého právního řádu a trpělivosti našich občanů.

Zapomíná se i na to, že nad nimi pozemními jednotkami poletí vzdušný „ochranný“ doprovod v počtu několika desítek bojových helikoptér. Američtí soudruzi si z našich dálnic hodlají prostě udělat testovací polygon. Rozhodnutí vlády o povolení přesunu amerických konvojů je nezákonné, a tudíž neplatné. Bude se jednat o prachsprostý průnik cizích vojsk na naše území. Čeští občané proto mohou tento fakt chápat jako akt agrese a adekvátně na něj reagovat.

ODKAZ-Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“


Nepřihlášený uživatel

#167

2015-06-17 05:14

Podepsano .
miki

#168

2015-06-17 13:08

EU nám by nám nšměla diktovat co máme a co nemáme kdy ty  jejich příkazy a požadavky skončí.Náš stát se neumí postarat o vlastní lidi,z čeho chce platit uprchlíky,chápu že život tam je strašný,ale nás za pár let stihne díky tomuto úplně to samé.


Nepřihlášený uživatel

#169 DULEŽITÉ

2015-06-17 15:50

Kdo v Evropě chce tisíce migrantů

Za všemi byrokratickými vysvětleními se skrývá jedna prostá věc. Migranty, a ještě v takovém množství, nikdo v Evropě nechce. A jen letos jich už přicestovalo do Itálie 170 000. Vloni bylo číslo podobné. Hlavním místem, odkud běženci do Evropy míří, je Libye, která se stala přístavem, odkud do Evropy vyplouvají běženci z celého afrického kontinentu.

Cílové země muslimských migrantů

„Chtěl bych jet za svým bratrem do Německa. Nebo do Norska, například, to by taky nemuselo být špatné“, přiznává migrant z Etiopie Džamala Ibrahim. „Já bych chtěl jet do Dánska, abych změnil svůj život k lepšímu“, říká další nelegální migrant.

Evropské modely řešení

Jak zastavit tento příval, na to neexistuje řešení. V Evropské unii nabízejí různé modely, od povinných kvót pro členské země až po ničení lodí u libyjského pobřeží, aby se migranti neměli na čem plavit. Jenže současný výsledek je, že strážní lodě jsou nuceny zachraňovat ty, kteří na moři riskují smrt a dopravovat je na břeh. Všichni se bojí, aby se neopakovala tragédie, kdy v potopené lodi zahynulo 800 běženců. Na břehu však nové sousedy nevidí rádi.

ODKAZ-Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

BIBLE NOVY ZAKON!!!

MATOUŠ 24 KAPITOLA-Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.


Nepřihlášený uživatel

#170

2015-06-17 18:58

ODHALENO ZE USA LŽE NA UKRAJINE NENI ANI JEDEN RUSKY VOJAK!!!STRILEJ CIVILISTY A BOMBARDUJOU UKRAJINSTI NACISTE!!!!USA NA NAS CHCE UDELAT SANKCE A V MESOVAT SE NAM DO RODIN A TV A ZAKONA

ODKAZ-Česko a Slovensko se vydává maďarskou cestou. Reálpolitik na český způsob?

CO MEDIA NEUKAZALA NA ČT H...

ODKAZ-Putin ohledne ruskych vojsk na Ukrajine: „Mate nejaky dukaz?


Nepřihlášený uživatel

#171 SLYŠ LIDE VAROVANÍ!!!!

2015-06-18 12:25

soužení začne 29.brzna 2016 az 1.dubna 2016 vydejte se na utek v tych dnech a sobotu ctite jako stvoreni zeme nasim stvořitelem!!!nastalo to jak sem rikal drive nikdo neveril 

ODKAZ-Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

BIBLE NOVY ZAKON!!!

čti Matoušovo evangelium tam mas vse co se bude dit ty dny 29.Březen-1.Duben.2016

MATOUŠ 24 KAPITOLA-Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.

Plus na Papeže spadne Kometa znici celou Jižní Evropu tam bude hlad,mor,zemetreseni,a dalši pohromy!!!KE ZNICENI ZEME NEDOJDE JAK PRAVIL PAPEŽ!!!!DOJDE K TRESTU JEHO!!!

Brzy dojde k odplate ktera naleži Papežu ze se vydava za Otce a ze zmenil Desatero bez svoleni našeho Pana Stvoritele!!!

ČINTE POKANÍ!!!!A ODPROSTE SE OD CHYB ALE NEMLUVTE U TOHO JAK TO DELAJ BOHANE JEJICH PROZBY NEJSOU VYSLYSENI!!!

JAK SEM RIKAL PREDTIM DEJE SE TO!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#172

2015-06-18 17:18

Zapojte se všichni. Je to náš společný problém.

Nepřihlášený uživatel

#173

2015-06-18 17:46

Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?

Země, které vlastní uhlíkové zdroje či jsou strategické pro jejich tranzit, mají smůlu – v jejich čele jsou vždy „diktátoři“. „ Naštěstí“ existují  USA, které  ve svém „bohulibém“ vnášení „svobody a demokracie“ takové země „osvobozují“.  A osvobozují je tak dlouho, dokud nedojde ke svržení „diktátora“ a dokud „diktátoři“ nejsou nahrazeni vládou natolik uvědomělou, aby pochopila, že veškeré přírodní zdroje na zeměkouli patří do vlastnictví USA a mohou být obchodovány pouze za americké dolary (jako například vrcholně „demokratická“  vláda Saudské Arábie, jediné země, kde např. dosud ženy nemají právo řídit auto). Přes Ukrajinu (tranzitní země plynu) je Rusko tlačeno do války a Putin označován za v pořadí dalšího „diktátora“ jen proto, že chce ruské zdroje využít pro ruský národ.Všechno stejný scénář, jako přes kopírák, ale Evropané se probouzejí, až s vlnou migrantů, a to nejen z Afriky, ale i z Ukrajiny, ač v dobách, kdy dění mohli ovlivnit, přitakávali a přitakávají zájmům USA a jejich služebníkovi EU a oslavují vojska NATO. Výsledkem akcí NATO v Africe jsou naštěstí jen migranti, ruský „diktátor“ Putin však není totéž, co Kaddáfí, Rusko se stejným snahám může postavit.  Což znamená, že tentokrát výsledkem nemusí být jen migranti, ale válka.

ODKAZ-Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?


Nepřihlášený uživatel

#174 Re:

2015-06-19 09:38

#155: -  

Myslenka to neni spatna, ale obavam se, ze by nebylo jednoduche je dostat na tu vojenskou lod. A na te lodi? Totalni mazec. Ale to uz bude    problem specialnich namornich jednotek. Rychlejsi reseni osobne vidim, poslat vojaky NATO k Lybijskemu pobrezi atd., aby se ani noha nedostala k mori a likvidovat prazdne lode.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#175 OHLEDNE KVOT

2015-06-19 15:46

Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?

Možné scénáře

Téměř všechna pozorování „z terénu“ končí otázkou, co se skutečně chystá nebo co bude výsledkem Jade Helm. Existují teorie, které říkají, že Jade Helm je prováděn za účelem nastolení stanného práva nebo minimálně přípravy na něj. Více méně všechny tyto teorie se opírají důkazy z výše uvedených pozorování, některé jsou opodstatněné více či méně. Zde nabízím dvě.

Jedna tvrdí [19], že souběžně s Jade Helm bude „sehrán“ nějaký konflikt (false flag), který způsobí, že cvičení se přehoupne v reálný zásah vůči obyvatelům. Výsledkem má být využití FEMA kempů, do nichž bude na převýchovu přemístěna nepohodlná část povstalců. Nepokoje, které má toto počínání vyvolat budou ospravedlněním pro rozmístění vojáků po celém území USA a uvedení stanného práva, které bude doprovázeno řízenými výpadky elektřiny, internetu apod. A konfiskací zbraní.

Druhá teorie [20] je trochu konkrétnější a říká, že onen konflikt, který má způsobit nepokoje či chaos bude zinscenován využitím imigrantů z Mexika a Jižní Ameriky. Ti v posledních měsících do USA proudí mnohem více než kdy jindy, a to vše za státního dozoru [21]. Podle této teorie budou imigranti v konfliktu organizováni (explicitně se neříká kým) a dostanou za svou práci jednorázovou odměnu 4000 USD. Výsledkem mají být masové nepokoje a lidové konflikty, při kterých mají být Američané vyprovokováni k vzájemnému zabíjení, což potrvá tři roky. Průběžně má být ustanoveno stanné právo a zadržování povstalců. Teorie pokračuje a tvrdí, že proti obyvatelům bude použito nespecifikovaných frekvenčních a laserových zbraní, a také otrávená voda a potraviny. To vše za účelem masivního snížení populace. Prostředkem k dosažení těchto cílů je právě Jade Helm, který je vnímán jako počátek a test „všeho“.

ODKAZ-Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?