Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů

Vlastenec

#201

2015-07-08 17:45

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty. Neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš, že jméno mé je Český vlastenec!

Marek

#202 Re:

2015-07-09 11:47

#200: -  

Co by tady delali? Normalne budou pracovat a studovat tak jako miliony muslimu a nemuslimu v cele Evrope. Nechapu v cem mate furt problem. Uz vim, v devatenactem stoleti se zazilo ze to jsou nevzdelatelni cmoudi. Vitejte v 21 stoleti kde muslimove i cernosti normalne pracuji, vlastni firmy, a kupuji si obleky nebo ajfouny podle sveho gusta uplne bez svoleni sveho otrokare. Treba ve spojenych statech byste byl se svym zaprdenym svetonazorem velmi neintegrovatelny prave Vy. A stejne tak tam klidne muzete jet. Ty vole to je svet ve kterem by chtela pulka lidi zit a druha pulka na nej nadavat.

Svarun

#203 Re: Re:

2015-07-09 20:19

#202: Marek - Re:  

Sundej laskavě růžové brýle ty naivní ňoumo. Nežer tolik tu multikulti propagandu a podívej se na věc vlastním rozumem, jestli tedy vůbec nějaký máš. Vítej ve 21. století, kde muslimové a černoši v Evropě přepadají, znásilňují, rabují, vyhlašují šariu a vytváří ghetta, kde už ani policie nedokáže sjednat pořádek. A o čistkách nepohodlných menšin, které provádsí ve svých domácích zemích, ani nemluvě. Že se najde ještě v 21. století, v době svobodného internetu, člověk tak zabedněný a lehce ovlivnitelný sluníčkovou propagandou jako ty, je dosti tristní, ale holt každý učený z nebe nespadl.


Nepřihlášený uživatel

#204 Re: Re: Re:

2015-07-10 12:54

#203: Svarun - Re: Re:  

 To máš marný, debila nepřesvědčíě o svojí pravdě, i kdyby čert na koze jezdil. Žije si ve svým světě, naprosto odtržen od reality, na očích má klapky a vidí jen to, co chce vidět. Oni totiž na nově neříkali o tom, jak Boko haram systematicky vyvražďuje křesťany, oni se tam nezmínili o genocidě v Jižním Súdánu, oni se nezmínili o tom, jak v Egyptě vypalovali koptské kostely, oni se nezmínili o genocidě křesťanů v Lybii, Sýrii, Iráku, o perzekuci křesťanů v Íránu, takže to nemůže být pravda. Islámisti jsou hodní, Mohamed vůbec nebyl násilník, získával své stoupnce mírumilovnými meditacemi v pozici lotosovýho květu a arabové si podmnili celou severní Afriku díky svý holubiččí povaze, psali to přece na fildě ve všech skriptech, tak to musí bejt pravda, Kohout nikdy nelže! :-D


Nepřihlášený uživatel

#205

2015-07-11 07:11

Marku,

už po druhé ti opakuju, neotrvuj slušné lidi nesmyslama.I kdyby tady pracovali a studovali, tak stejně budou mít  v palici ten zasr...  Islám.Oni nás chtějí zničit, nenávidí nás.Sežerou náš sociální systém a pak přijde řada na nás. Pokud nejsi sám muslim, tak si sluníčkový pako, který to zlo podporuje.Máš to ale marný, lidem už došla trpělivost!


Nepřihlášený uživatel

#206

2015-07-11 09:30

https://drive.google.com/file/d/0B7K8oseEYV7VelJWeTFhUENvREE/view?pli=1

 

Marku ty debile, tady máš dodatek k těm tvým studujícím a pracujícím muslimům, ty hajzle jeden!


Nepřihlášený uživatel

#207 DULEŽITÉÉÉÉ

2015-07-11 14:10

Video: Jak Kalousek prosadil českou pomoc Řecku. „Hrdý“ Sobotka hlasoval „Pro“. Otevřený dopis maďarského ekonoma zemím eurozóny. Paul C. Roberts: „Řecko bude zachráněno“. Petr Mach v EP.

Vložené video je z června 2012. Je z doby, kdy se představitelé EU a čeští pravdoláskaři nemohli dočkat, až Klaus opustí prezidentský úřad a Česká republika tak přestane být brzdou dalších integračních procesů projektu „EU“. V té době už se tento projekt blížil do finále – v prosinci byla ustavena ECB (pod nátlakem za Česko podepsal Nečas), ještě předtím však všechny země  schvalovaly tzv. ESM – Evropský stabilizační mechanismus, lidově euroval.  Jde o záchranný fond finanční pomoci pro země platící eurem.

Začátek platnosti Evropského stabilizačního mechanismu byl stanoven na dobu, kdy jej ratifikují členské země reprezentující 90 % závazného kapitálu. To se stalo v září 2012, kdy ke smlouvě přistoupilo i Německo a ESM začal fungovat k 15. říjnu 2012. ESM může půjčovat až 500 miliard eur a může přímo rekapitalizovat banky v potížích.Posledním státem, který ESM ratifikoval, byla Česká republika, která tak učinila podpisem Zemana na Pražském hradě 3. dubna 2013 za přítomnosti Barossy –  Česká republika tedy podepsala až poté, kdy nesouhlasící Klaus skončil. Obě komory parlamentu však s ESM vyjádřily souhlas již předtím a nyní je vhodné si připomenout, že se tak dělo ve večerních hodinách poté, co byli poslanci plně zaměstnáni kauzou Rath, navíc, jak je z videa zřejmé, Kalousek ani nevěděl, k čemu a v jaké výši  Česko zavazuje.

ODKAZ-Video: Jak Kalousek prosadil českou pomoc Řecku. „Hrdý“ Sobotka hlasoval „Pro“. Otevřený dopis maďarského ekonoma zemím eurozóny. Paul C. Roberts: „Řecko bude zachráněno“. Petr Mach v EP.

Marek

#208 Re:

2015-07-11 20:16

#206: -  

Dobry den,

Cim jsem si presne vyslouzil toho debila a hajzla jednoho? Napadl jsem Vas nejak? Ublizil jsem Vam? Dotkl jsem se vasich citu? Nebo Vam proste jenom ruply nervy z toho, ze nekdo vidi Vas vyfabulovany problem z trochu vetsi dalky? Pokud nekdo nekomu vyhrozuje, at uz proto ze neni muslim, nebo proto, ze je muslim, tak od toho snad mame policii aby to resila. Nikoli hulakajici sedlaky kteri budou brat spravedlnost do svych rukou a vyhrozovat zpatky. Timto jednanim si koledujete akorat o vyprovokovavani potycet, pak stretu, a nakonec valky. O takove provokatery tady nikdo nestoji (teda pravdepodobne stoji, a vy jim jen nechte prisluhujete). Takze zchladnete, prosim, nez ublizite sobe nebo svemu okoli. Chovate se opravdu jak stara babka co se boji vychazet na ulici protoze to vidi v televizi jak se tam vrazdi.

Vsechny valky 20teho stoleti byli kvuli nejake ciste rase. A dodnes, kdyz se na nejakem kousku zeme nekdo zacne prsit, ze on je tam doma a nikoho jineho tam nechce, tak to konci pruserem a ten nekdo zpravidla konci jako valecny zlocinec.  Tak nas do takove situace nezente, prosim. Proste, nemate pravdu, smirte se s tim.

Nebo jeste jinak. Jeden Rumunsky bezenec z 80tych let dostal loni Nobelovu cenu. Kdyby meli tehda nemci plnou hubu kecu o neintegrovatelnych rumunskych ciganech (jakoze taky asi meli protoze jich byli desetitisice, ale ti co rozhodovali byli soudnejsi) tak dnes maji minimalne o nobelovku a mnoho high-tech firem min. Ja vim, tohle Vas cernobily vesmir nepobere ale zkuste to trenovat treba tim, ze se budete pro zacatek koukat na nejake sitkomy ve kterych hrajou cernosi.

Preji pekny den


Nepřihlášený uživatel

#209

2015-07-12 19:23

Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky

Mistrovský kousek se povedl rusko-ukrajinským hackerům ze skupiny Cyber-Berkut. Podařilo se jim získat video soubor z blíže neurčeného elektronického zařízení (nejspíš smartphone nebo notebook) spolupracovníka amerického senátora Johna McCaina během jejich návštěvy Ukrajiny. Video obsahuje záznam z natáčení popravy v podání Islámského státu. Na záznamu vidíme velkou halu, na zemi je natažená plachta, na ní nasypaný písek. Oběť, která má být popravena, nemá spoutané ruce, naopak se snaží vypadat co nejlépe v záběrech, upravuje se a komunikuje s ostatními. Potom si schová ruce za záda, jako že je má spoutané. Celou akci v popředí diriguje režisér. Na konci videa herec v roli popravčího naznačí několik tahů nožem pod krkem „oběti“ a tím scéna končí, režisér je spokojen, ani kapka krve nebyla prolita. 

ODKAZ-Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky


Nepřihlášený uživatel

#210 Blíží se konec evropské kultury

2015-07-13 17:55


Nepřihlášený uživatel

#211 Projev na demonstraci proti islámu a imigrantům 1 7 2015

2015-07-13 18:03


Nepřihlášený uživatel

#212 Pariz pro ty co si stale mysli ze jim mame pomahat

2015-07-13 18:14


Nepřihlášený uživatel

#213 Bránili jsme Evropu před muslimy NAŠI PŘEDKOVÉ

2015-07-13 18:33


Nepřihlášený uživatel

#214

2015-07-15 18:31

Jak je to s tím Islámem, proč dolar může zachránit pouze 3. světová válka a co s tím můžeme udělat?

Část tohoto článku jsem zveřejnil již před více než rokem na jednom slovenském webu. Bylo to v době, kdy Kyjevská junta páchala na východě Ukrajiny taková zvěrstva, že to, že Putin dokázal zachovat chladnou hlavu a doopravdy nezaútočil, aby Novorusii neosvobodil, bylo až k nevíře. Rok se sešel s rokem a máme zde imigrační Armagedon. Většinu obyvatel zachvátila panika. Když si ale promluvíte s lidmi, kteří sami aktivně nesledují světové dění, o celkové situaci, například s kolegy na pracovišti, nebo se svými sousedy, významný počet z nich vám odpoví, že jde to invaze odjakživa agresivního islámu, nebo že je to důsledek jakési nejasné války muslimů mezi sebou.

Bohužel pouze jeden z dvaceti občanů ČR je v obraze o pravých příčinách a vinících současné imigrační vlny, kdy těch devatenáct mimo to tvrdí, že i Rusko je agresivní netvor, že nás může zachránit jedině hodné USA, a že zde řádí ruská propaganda. Dva roky probíhající intenzivní masáž slaví úspěchy. Nikdo z těch devatenácti si vůbec nechce připustit, že opak je pravdou a už vůbec ne to, že jsme na pokraji katastrofy ještě horší, možná konečné. Zde musím zmínit nejprve něco o těch muslimech. Nejde o důsledek jakési nevysvětlitelné války mezi jimi samotnými, ale ano, je pravdou, že jde o džihád těch nejagresivnějších islámských skupin, které za posledních 10 let giganticky zmohutněli.

ODKAZ-Jak je to s tím Islámem, proč dolar může zachránit pouze 3. světová válka a co s tím můžeme udělat?

Svarun

#215 Re: Re:

2015-07-16 14:22

#208: Marek - Re:  

 

 Než začneš příště mlet tu obehranou multikulti propagandu, na kterou skáčou jenom naivní dětičky a hipísáci, tak se podívej na tohle, tohle je pravá tvář multikulturní Evropy dneška:

Jak se žije v multikulti 

Řádění černochů v ITÁLII 

Znásilňování dětí muslimy v Británii

Nekorektně

#216 Hlavně že jsme multikulti

2015-07-18 08:18

Klidně se necháme utlačovat, přepadat, znásilňovat, zabíjet, ale hlavně že jsme tolerantní a správně multikulturní, toť mdlá logika sluníčkářů.

Tomáš

#217 Re: Re:

2015-07-24 11:30

#208: Marek - Re:  

 Skoro všechny války dvacátého století byly dejme tomu kvůli nějaké čisté rase, budiž, ale 21. století je ve znamení válek za čistou, nadřazenou víru, což představují džihádisté prakticky ve všech zemích, kde počet muslimů dosáhne určitého procenta, aby si mohli začít vyskakovat. Pakliže antifašisté bojují tak vehementně proti všem zárodkům klíčícího nacismu, tak stejně by měli bojovat proti zrůdným xenofobním myšlenkám nadřazenosti islámu, chtějí-li být spravedliví a ne zaujatí.

A ty vaše multikulti příměry jako teď s tím Rumunem si nechte pro naivní studentíky, kteří vám tu utopickou propagandu baští i s navijákem. Najít si jednu konkrétní osobu z tisíce a vyzdvihovat ji do nebe, jako by snad takoví byli všichni ostatní, to je vážně trapnost. To je stejné, jako když jeden Rom s vydatnou pomocí všemožných neziskovek vystudoval VŠ a všichni z toho dělali, jako kdyby všichni cikáni byli doktoři, profesoři a inženýři. Stejně tak mohu argumentovat tím, že nacistou byl kromě Adolfa Hitlera například i Oscar Schindler, který zachránil spoustu dětí. Znamená to tedy, že nacismus je fajn? Fašistou byl kromě Francisco Franca i Salvador Dalí. Znamená to tedy, že fašismus je fajn? Komunistou byl kromě Josifa Stalina a Lavrentij Beriji i Jiří Wolker nebo Frida Kahlo. Znamená to tedy, že komunismus je fajn? Ideologie nedělají špatnými jejich nejhorší nestvůry, stejně jako je nedělají lepšími jejich "andělé". Proto si můžete podobných individualit vytahat z paty kolik chcete, ale skutečnost tím nikterak nezměníte. 

Tudíž si nechte svoje naivní pseudohumanistické řečičky od cesty, sundejte si laskavě růžové brýle a podívejte se na projevy multikulturního soužití in natura, ne z neomarxistických pohádek od prof. Kohouta a podobných "myslitelů".


Nepřihlášený uživatel

#218

2015-07-27 16:54

Turecko proti ISIL anebo zoufale proti všem? Erdogan hovoří s Obamou, jeho dcera o tajné nemocnici pro ISIL a jeho syn obchoduje s kradenou ropou

Na úvod cituji aktuální zprávy o změně tureckého postoje vůči ISIL:

„Turecké stíhačky poprvé zaútočily na pozice radikálů z Islámského státu (IS) v Sýrii – zemřelo nejméně 40 extremistů. Šlo o odvetu za čtvrteční úder na turecké vojáky. Ke druhému náletu pak došlo pozdě večer. Podle tureckých médií se terčem útoku staly údajně i tábory Strany kurdských pracujících (PKK) v Iráku. Ankara se dosud odmítala podílet na náletech arabské koalice vedené Američany. Turecký prezident ale slíbil, že operace proti IS budou pokračovat, dokud teroristé nesloží zbraně. Turecká diplomacie navíc následně oznámila, že umožní spojeneckým letounům využívat turecké letecké základny. Agentura AP uvedla, že jde o zásadní změnu taktiky Turecka vůči konfliktu v sousední Sýrii.“

ODKAZ-Turecko proti ISIL anebo zoufale proti všem? Erdogan hovoří s Obamou, jeho dcera o tajné nemocnici pro ISIL a jeho syn obchoduje s kradenou ropou


Nepřihlášený uživatel

#219

2015-08-02 17:59

Všechny běžence vyhostit,, nic jiného a vrátit do země původu,, i když letenky jsou drahé, ale v časovém horizontu se to vyplatí,,,,


Nepřihlášený uživatel

#220

2015-08-03 14:06

Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát

Na internetu jsem narazila na rozhovor, který nabízí natolik celostní pohled na současný svět a jeho problémy, že jej považuji za hodný šíření a vkládám na zdejší stránky.    

Vývoj i předpoklad budoucnosti kapitalistické éry analyzuje v rozhovoru český politolog a bývalý poradce komunistických premiérů Adamce a Čalfy Oskar Krejčí. V určité fázi se systém může stát neudržitelným, protože sociální napětí bude vyžadovat změnu, ale tou změnou může být fašizace,“ uvedl.

Je to už sedm let od začátku velké ekonomické krize, která začala krachem amerických bank. Mnozí odborníci, jako řecký exministr financí a ekonom Varoufakis, tepali finanční systém jako cosi založeného na bublinách, na dominanci dolaru a na neustálém snižování reálných mezd. Kam jsme se v té diskusi o současném kapitalismu za sedm let dostali?

Krize, která vypukla v roce 2008, ukázala velmi slabá místa současného kapitalismu. Na první pohled to vypadalo jako úvěrová nebo bankovní krize. Ve skutečnosti se ukazuje, že způsob podnikání, kterým pracuje Západ, má výrazné limity. Vždy potřebuje oblast, ze které může vysávat dodatečné prostředky.

Existují ekonomové, kteří tvrdí, že kdyby se nezhroutil socialistický blok v roce 1989, a Západ tak nezískal obrovské miliardy, sám by dospěl ke krachu, protože rezervy neměl. V současné době se odhaduje, že je přibližně 1000 bilionů peněz, které nejsou kryté. Jsou to samozřejmě jedničky a nuly, ale v konkrétním účetnictví, kdybyste je dala na trh… Nikdo neví, co s kapitalismem dělat. I proto se dějí expanze do volných oblastí; existuje snaha vysát tu Rusko, tu Čínu. Jde o klasické rozpínání kapitálu, které naráží na své hranice.

ODKAZ-Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát


Nepřihlášený uživatel

#221

2015-08-03 14:11

Uprchlíci se bouří v azylových centrech už i v Maďarsku. Debrecín zažívá povstání muslimských uprchlíků!

Bělá pod Bezdězem v Česku žije v těchto dnech protesty azylantů, kteří chtějí ze zařízení utéct poté, co si čeští sluníčkáři namalovali obrázek o krásném multikulti obohacení pro český národ [1]. Místo toho vypukly v Bělé nepokoje. Azylanti nejsou daleko od toho, aby budovu nezapálili, protože v Maďarsku už ohně hoří. Situace v Maďarsku je kritická už od počátku července, kdy žadatelé o azyl zahájily povstání a de facto intifádu proti maďarské policii a jejich chování odhaluje surovou pravdu o skutečném charakteru migrantů. Sami si udělejte z videa obrázek o celé věci. Toto samé čeká Česko, až migrantům v azylových centrech dojde trpělivost. Za tip na video děkuji panu Petru Cvalínovi.

ODKAZ-Uprchlíci se bouří v azylových centrech už i v Maďarsku. Debrecín zažívá povstání muslimských uprchlíků!


Nepřihlášený uživatel

#222 ISLAMIZACE ČR ŠKOLE A NEMOCNICE

2015-08-04 14:23

Islámský šátek v otevřené ráně pacienta! Co nás čeká v českých nemocnicích? Kdy má přestávku na modlitbu váš obvoďák? Už brzy legitimní otázka výběru (a kulturní příslušnosti) vašeho ošetřujícího lékaře!

Redakce AE News přináší zásadní článek z blogu Vladislava Rogozova, který nasbíral své zkušenosti s „muslimizací“ zdravotnictví ve Velké Británii. Článek by měl získat větší publicitu, a proto jsme se rozhodli jej zde uveřejnit, nicméně je to čtení pouze pro osoby se silnějším žaludkem, protože mnozí z nás si určitě nemysleli, že jednoho dne vás nechají arabští lékaři na operačním stole a odskočí si na hodinku do modlitebny na druhém konci města, zatímco jste v narkóze…

Islamizace Evropy je proces, který je nezadržitelný a zřejmě i nezvratný. Všichni, kdo tvrdí, že se nejedná o střet kultur (civilizací), nejsou upřímní k sobě ani ke svému okolí. Česká republika stále patří k několika málo zemím Evropy, do nichž se tento problém zatím v plné míře nedostal. Máme tak možná jedinečnou šanci vyvarovat se vývoje, s nímž si nevědí rady naši západní sousedé. Vezměme si proto z nich odstrašující příklad. Pokud nebudeme hodnoty, jež tvoří základ naší civilizace bránit, přijdeme o ně. Tolerance nemůže být absolutní. Pokud tolerance toleruje netoleranci, jde o sebedestrukční mechanismus. Má-li naše civilizace přežít, musíme své hodnoty vymezovat a chránit proti všem ideologiím, které je nerespektují a/nebo nenávidí.

 

ODKAZ-Islámský šátek v otevřené ráně pacienta! Co nás čeká v českých nemocnicích? Kdy má přestávku na modlitbu váš obvoďák? Už brzy legitimní otázka výběru (a kulturní příslušnosti) vašeho ošetřujícího lékaře!


Nepřihlášený uživatel

#223 JE ČAS JEDNAT

2015-08-06 15:56

Kolik můžete přijmout uprchlíků nad rámec toho, co jste už slíbili? Brusel se znovu dotazuje a žhaví linky, hledá další místa pro uprchlíky. Česko může přijmout až 25,000 uprchlíků do konce roku 2017!

Náš zpravodaj v Bruselu nás právě informoval, že Evropská komise v nejbližších hodinách obešle vybrané členské země EU s dotazem na „navýšení možných kapacit příjmu uprchlíků“ nad rámec dobrovolně přijatých kvót před cca. 3 týdny. Potvrzuje se tak předpoklad naší redakce, že původní rámec 1,300 uprchlíků a následně „dobrovolně“ navýšený vládou ČR na 1,700 běženců, je pouhá salámová metoda ve vztahu k české veřejnosti. Tyto kvóty jsou nedostatečné a budou postupně zvyšovány. Je však trochu absurdní fakt, že k ukrajování islámského salámu dochází tak rychle a čísla se mění a navyšují rychleji, než člověk stíhá obracet listy kalendáře. 

ODKAZ-Kolik můžete přijmout uprchlíků nad rámec toho, co jste už slíbili? Brusel se znovu dotazuje a žhaví linky, hledá další místa pro uprchlíky. Česko může přijmout až 25,000 uprchlíků do konce roku 2017!


Nepřihlášený uživatel

#224 EU VYHROZUJE EVROPE

2015-08-15 19:41

Video: Estonsko, Lotyšsko a Litva odmítají uprchlíky, za vzor si berou Česko. Hrozí jim sankce EU

Evropská unie pohrozila Estonsku, Lotyšsku a Litvě uvalením sankcí v případě, že nepřijmou na své území uprchlíky z Afriky a Asie. Pokud Pobaltské země odmítnou uprchlíky přijmout, Evropská unie zastaví jejich financování, na kterém stojí jejich hospodářství. Dříve v lotyšském hlavním městě obyvatelé uspořádali protestní akci, která se později stala kontroverzní, protože nesla kategorického slogany. Protestující drželi transparenty : „Ne genocidě bílé rasy“, „Baltské loďstvo Pobaltí, evropské Evropanům a africké loďstvo – Afričanům“.

Podobné protesty se konají i v jiných Pobaltských státech, ve kterých se po vzoru Ukrajiny zvedl silný nacionalismus. Pobaltské země nesouhlasí s evropskou politikou pro migranty  a místní politici ji považují za „nekalou a neodůvodněnou“. Objevily se i zprávy, že pokud tyto země uprchlíky nepřijmou, budou vyloučeny z EU a vráceny zpět k Rusku (což se vzhledem k jejich členství v NATO samozřejmě nestane, ale k nátlaku je to vhodný argument).

ODKAZ-Video: Estonsko, Lotyšsko a Litva odmítají uprchlíky, za vzor si berou Česko. Hrozí jim sankce EU


Nepřihlášený uživatel

#225 Demonstrace proti EU a Imigraci do Čech a Evropy!!

2015-08-17 17:14