Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

#126 Re:

2015-06-02 08:53

#125: -  

 To oni nevidí, stejně jako znásilňování evropských dívek tou zvěří špinavou, přepadání muslimskými gangy, několikadenní noční rabování ve Francii, Anglii, Švédsku, islámské demonstrace, na nichž veřejně opěvují holokaust, zatracují demokracii, kde se dušují, jak ovládnou svět a všechn zotročí, to dle jejich dutých růžových hlaviček zřejmě není podpora hnutí směřujícícho k potlačování práv a svobod, ale jak se někdo postaví na stranu svých lidí a vysloví se proti přijímání těchto nebezpečných poloretardovaných hotentotů, ihned je to ten nejhorší extrémista.


Nepřihlášený uživatel

#127

2015-06-03 09:16

pokud vam to tak vadi, tak delejte neco jinyho nez sbirani podpisu pod zbytecnou petici, protoze internetovy nemaji zadnou vahu


Nepřihlášený uživatel

#128 kazda petice ma svoji váhu!!!!kdyz se pak necha poslat vlade!!!!!

2015-06-03 13:14

kazda petice ma svoji váhu!!!!kdyz se pak necha poslat vlade!!!!!a pokut by to vlada podle zakona neresila tim by se dopoustela velezrady ktere se dopousti do ted!!!s ČT!!!!ze nas obraci lžive proti Ruske federaci ktera nas neohrozuje!!!!a sou na vse dukazy!!!to vlada se dopousti na občanech velezrady s pozice USA ktera nam nema co diktovat!!!sak sama EU rekla ze to vyvolal na Ukrajine sama tu krizu aby si prilepsila!!!a nase vlada a ČT nam furt tvrdej opak tim padem se dopouštej velezrady na narodu!!!!podle zakonu a prav občanu!!!   


Nepřihlášený uživatel

#129 Re: kazda petice ma svoji váhu!!!!kdyz se pak necha poslat vlade!!!!!

2015-06-03 14:19

#128: - kazda petice ma svoji váhu!!!!kdyz se pak necha poslat vlade!!!!! 

 meles blbosti, podobny petice nemaj v zakonech zadnou oporu, jedine papirova je co k cemu


Nepřihlášený uživatel

#130 Video: Běženci v Itálii obsazují cizí byty, česká vláda hodlá migrantům udělit volební právo

2015-06-03 14:43

Redakce AE News zařazuje mimořádně toto video Tomia Okamury, které upozorňuje na tichý a plíživý státní převrat v ČR a převzetí veškeré moci v zemi Evropskou Komisí. Tato nevolená instituce, která disponuje právem vydávat příkazy a rozhodnutí zemím EU, bez ohledu na souhlasy parlamentů těchto zemí, totiž podle všeho poprvé v historii využije svého exekutivního práva a vnutí členským zemím tzv. „Barevný diktát„, o kterém hovořil pan Juncker v polovině května, když prohlásil, že dojde-li k odporu členských zemí k řešení imigrační otázky běženců na jihu Evropy, měla by Evropská Komise použít exekutivní pravomoc, tedy prováděcí výnos EK, kterému se musí všechny země přizpůsobit. Nejde o legislativní proces, ale o proces exekutivní, výkonný.

EK podle všeho už vydala tichý interní příkaz vládám jednotlivých zemí, aby dobrovolně připravily své legislativní úpravy, protože pokud to neudělají, EK využije své exekutivní pravomoci a přijímání uprchlíků odporujícím členským zemím nařídí. Přestože v televizi vidíte české politiky, jak na kamery televizí jednohlasně kvóty na uprchlíky odmítají, ve skutečnosti v parlamentu už leží návrh zákona, o kterém mluví ve videu pan Okamura, který uprchlíkům dává dokonce volební práva. Evropská Komise tedy přiložila pistoli k hlavám premiérů vzpurných zemí EU a v Bruselu už jsou kvóty pro Česko dokonce hotová věc, odsouhlasená v tichosti a podle všeho dopředu.

Redakce AE News vyzývá k propagaci a šíření tohoto videa, protože jde o zásadní ohrožení národní bezpečnosti ČR. Zde vidíte, co způsobila Lisabonská smlouva. Nemáme už rozhodování o vlastní zemi ve vlastních rukách. Výkonná moc leží u nohou Evropské Komise.

ODKAZ-Video: Běženci v Itálii obsazují cizí byty, česká vláda hodlá migrantům udělit volební právo i bez občanství! Evropská komise má neomezenou moc, jak dlouho budeme ještě tomuto přihlížet?


Nepřihlášený uživatel

#131 Re: Re: kazda petice ma svoji váhu!!!!kdyz se pak necha poslat vlade!!!!!

2015-06-03 14:46

#129: - Re: kazda petice ma svoji váhu!!!!kdyz se pak necha poslat vlade!!!!! 

TAK PROČ SE ŘEŠI PETICE PROTI ZEMANU HM KDO MELE BLBOSTI!!!!!TEDA!!! 

A POKUT NEMA TEDA ZADNOU VAHU TAK SE DOPOUSTEJ VELEZRADY NA PREZIDENTU!!!TEDA!!!

 

 
¨Čech

#132

2015-06-04 08:17

Všichni ti, kteří tak vehementně orodují za práva imigrantů na lepší život, ať laskavě sundají růžové brýle a uvědomí si všechny rizika, že jednou budou přepadat naše děti, vtloukat jim do hlavy korán, zahalovat naše ženy. Už teď je v muslimských ghettech v Evropě mnohonásobně vyšší kriminalita a raketově vzrostl počet znásilněných dívek a žen!! Kdo tohle podporuje je zrádce a vrah našich lidí! Uvědomte si to laskavě!!!


Nepřihlášený uživatel

#133

2015-06-04 10:32

Hlavní váleční štváči – TOP09

Poslankyně za TOP09 Helena Langšádlová pronesla historickou větu, že jaderná válka proti Rusku by byla naší povinností a bojem i za naši svobodu [2]. Předseda Vojenského výboru NATO generál Pavel sdělil, že by měl západ budovat vojenské základny v Pobaltí pro případ, kdyby je Rusko chtělo napadnout. Nikde přitom nejsou ani náznaky, že by se Rusko chystalo země v Pobaltí či kdekoli jinde obsadit. Seznam všech amerických vojenských základen ve světě je uveden v obrazové příloze.

ODKAZ-Langšádlová: Jaderná válka s Ruskem by byla bojem za svobodu! O válce a lidech, o zbraních a humanitárním vraždění v novém tisíciletí


Nepřihlášený uživatel

#134

2015-06-04 13:57

Pošahaná EU x let nic neřeší a začne řešit až když jí teče do bot a to ještě tím nejhorším možným způsobem. Místo aby konečně rázně zakročila proti pašerákům, imigranty je rozdistribuuje o celém kontinentu, čímž jasně řekla pojďte sem další, my se o vás postaráme stůj co stůj. I na úkor svých živořících lidí! Pryč z toho diletantskýho spolku!!


Nepřihlášený uživatel

#135 Re:

2015-06-04 19:32

#124: -  

 Když se kouknu na tu jejich vlastizrádnou petici, skoro samý študák. A člověk by řekl, že takoví by měli mít rozum, ale asejc ne. Co oni jim v té škole lijí do hlavy za hlouposti, to jeden žasne. Jsou tak snadno poddajní ...


Nepřihlášený uživatel

#136 Re: Re:

2015-06-05 07:00

#135: - Re:  

 Takoví už zkrátka studenti bývají, plní elánu změnit svět, ale naprosto naivní, poddajní, lehce ovlivnitelní; plní pofidérních tendenčních informací, leč bez potřebných zkušeností.


Nepřihlášený uživatel

#137

2015-06-05 09:55

No víte, oni to nejsou jenom studenti, ale většina vlastizrádců jsou také různí umělci, profesoři, politici a co mě nejvíc překvapuje duchovní.Takový Tomáš Halík.....fuj tajksl, to je hotový ZLO. Ten, kdo oroduje za tu muslimskou svoloč, by měl okamžitě dostat od nějakého negra po tlamě a pak by možná nastalo procitnutí.


Nepřihlášený uživatel

#138 Re:

2015-06-05 14:38

#137: -  

 Halík je satanista. A umělci, celebritky - to jsou jen prodejný děvky, ti budou za každýho režimu kolaborovat, jen málo z nich se najde charakterních s rovnýma zádama. Já bych všechny ty orodovače za kvóty poslal do Sýrie na frontu s příruční lékárničkou, ať si zachraňují, ono by je to samaritánství hodně rychle přešlo.

Blechy blechám

#139 Re:

2015-06-05 17:22

#137: -  

 A kolikrát jsi od nějakého negra dostal po tlamě ty, podřadný knedlovepři?


Nepřihlášený uživatel

#140

2015-06-05 18:33

Pentagon chce v Evropě rozmístit balistické rakety proti Rusku! Dočkáme se éry nových Pershingů? Kdy vyjdou nad Českem dvě slunce?

Schyluje se k válce. Varovali jsme na AE News veřejnost už před téměř rokem a netrvalo dlouho, politické špičky v USA už si řekli, že není důvod nic tajit, stejně by se to provalilo, tak to vytáhneme na světlo rovnou a ještě na tom vytřískáme politický kapitál. Stalo se, čeho jsme se báli. Mysleli jsme si, že odzbrojovací dohody mezi USA a SSSR, které byly postupně uzavírány od poloviny 60. let až do sklonku 80. let, natrvalo zbavily náš svět nebezpečí nukleární války. Tehdy, z pohledu občanů ČSSR, na naší zemi mířily ze sousedního NSR balistické rakety středního doletu MGM-31 Pershing [1] v několika variantách, ve verzi 1A, později 1B a naposledy ve verzi II.

Americké Pershingy byly zacílené v 80. letech minulého století na celkem tři úseky, kde NATO předpokládalo rozvinutí pozemních sil nepřítele, tedy Varšavské smlouvy, před zahájením útoku na západní Evropu. První oblast zaměření raket bylo území české kotliny. Zaměřena byla města Mělník, Plzeň, České Budějovice, Pardubice. V těchto oblastech NATO předpokládalo rozvinutí tankových svazů ČSLA a dalších armád Varšavské smlouvy. Druhá oblast zacílení raket Pershing bylo území NDR a třetím bylo území Polska, kde NATO předpokládalo týlové zabezpečení Varšavské smlouvy.

ODKAZ-Pentagon chce v Evropě rozmístit balistické rakety proti Rusku! Dočkáme se éry nových Pershingů? Kdy vyjdou nad Českem dvě slunce?


Nepřihlášený uživatel

#141

2015-06-05 20:23

K čemu mají evropské státy armádu? Když ani nedokáží ubránit svoje hranice... Mají hubu plnou Ruska a zde ustupují před voraři?? Má-li mít Čech nějakou solidaritu, tak jedině s lidmi, kteří vlastním tělem brání své domovy před bandou ilegál. loupežníků.


Nepřihlášený uživatel

#142

2015-06-08 17:30

Brusel v rámci boje s vlnou uprchlíků navrhl kvóty pro jejich přerozdělování do členských států Unie. Na Českou republiku by tak mohlo připadnout až pět tisíc migrantů ročně. Prchající uprchlíci mohou destabilizovat celý schengenský prostor! Tomu je třeba zabránit stůj co stůj!

Marek

#143 Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 04:50

Pokud budeme mluvit oevropskych hodnotach hodnych ochrany jako rovnost a svoboda spolu s krestanskou tradici vybudovanou na principech odpusteni a pochopeni, tak tato petice jde zjevne radikalne proti vsem evropskym hodnotam kterymi se ohani.

Multikulturalizmus je princip ktery vsude ve svete na zapad od CR normalne funguje a kromne diskuteru kteri o nem zasvecene slyseli s nim nikdo nema problem. Je to princip ktery spolecnost chrani pred fasismen a nacionalizmem ke kteremu by jinak bylo snadne zkratkovite zklouznout, a ktery overitelne nadelal hodne skody. Mozna to neni idealni reseni, ale je to reseni pro ktere se civilizovany svet rozhodl neb ten fasismus byl proste mnohem vetsi pruser. Do nedavna jsem bydlel v Nemecku, ktere ma stokrat vic pristehovalcu nez CR, ale kdyz jsem odstavoval na nezamcenem dvorku v centru mesta nezamcene kolo tak tam tri roky rano vzdy stalo a vlastne nevim, proc by nemelo. Myslite, ze to kolo v Praze jeste mam? Ja mam jasno v tom jaky soused predstavuje vetsi riziko. Bohuzel, toho co krici, ze cmoudy tady nechce se bojim spis.  Mozna si jeste prisadi, ze si za to svymi blbymi nazory mohu sam.

Samozrejme ze migrace prinasi rizika. Samozrejme ze muzou prijet magori. Stejne jako muze svihnout v bedne fasistickemu diskuterovi. Samozrejme ze ochrana rizik neni zadarmo a bude nas neco stat. Je s temi lidmi potreba pracovat a zjistit, jestli maji zajem pracovat nebo kupovat na internetu bombu. Jednoduse je do tech lidi potreba neco investovat aby u nas fungovali.  No a co? Ja jsem tak bohat, ze pitnou vodu splachuji do zachoda a pokud mi tito lide budou prispivat na duchod tak do nich rad investuji.

To si opravdu lide mysli, ze v zemich na blizkem vychode zijou nejaci krovaci toulajici se v pousti co touzi po evropskem socialnim systemu? Uvedomujete si vubec, ze to je kolebka civilizace? Pamatujete ze skoly? Mezopotamie? Perzie? To jsou ta mista odkud prisla evropska veda ve stredoveku kdy evrosky ucenec byl teolog a prirovedec pravdepodobne Persan nebo Syran. I dnes tam opravdu jsou normalne domy, elektrina, lekari, stavari, i raketovi inzenyri a (ted pozor!) Univerzity. Pripominam to jenom proto, ze se to mozna v cesku moc nevi a kdyz se tam nekdo jede podivat tak riskuje, ze mu prezident rekne ze by zaslouzil na holou. Takze kdybyste zili v jedne z techto zemi, pravdepodobne byste meli vzdelani podobne tomu co mate tady a ackoli i to neni buhvi co, tak kdyby vypukla valka, copak byste se nepokusil ji vyhnout stejne jak prchali miliony lidi z Evropy do Spojenych statu v dobe, kdyz byla valka tady? Co je na tom ted jinak? My jsme byli kulturne vzdelani Evropane a tohle jsou "cmoudi"? Opravdu? To je ten duvod tehle petice?


Nepřihlášený uživatel

#144

2015-06-09 13:04

Kvóty sou naprostá hovadina. Jak vysvětlíte opici, co mekotá jen arabsky, že musí bydlet v Polsku, nebo v ČR, když chce zrovna třeba do Německa? Vzhledem k tomu, že je po Evropě volnej pohyb osob bez kontrol a hranic,si tu budou bubáci dělat co chtěj. A to nemluvím o tom, že například v Řecku je ani neregistrujou na úřadech a posílaj je do Evropy jen tak, protože je to papírování pro ně práce a to líný řekové dělat nebudou. Takže nikdo ani neví kdo a kolik jich přes Řecko dorazil.


Nepřihlášený uživatel

#145

2015-06-09 17:58

Putin se setká s papežem – stane se opět Mužem roku? USA jsou jen světovým policajtem, plnícím příkazy, Kennedy to věděl

Před dvěma léty byl na spadnutí světový válečný konflikt, když byly USA rozhodnuty zaútočit na Sýrii kvůli „použití“ chemických zbraní Basharem Asadem a Izrael volal po útoku denně. Přidala se i VB, kde ovšem návrh Davida Camerona nedostal podporu od britské vlády. Západ a Rusko intenzivně jednaly a Bílý dům už byl téměř v plné polní. V té době se papež sešel s Putinem (zde) a v situaci nastal zvrat – v syrské otázce bylo přijato řešení, jaké navrhl Putin, a to postupná likvidace syrských chemických zbraní za pomoci Ruska. Obama i Izrael museli sklopit uši a vítězem se stal Putin. Papež mu poděkoval osobním dopisem, svět Putina oslavoval a americký časopis Forbes jej označil za Muže roku.

Už tehdy jsme se mohli ptát, kdo ve skutečnosti zastavil hrozbu války a proč USA ustoupily ,za což je Izrael nešetřil v kritice. Zajímavý je v tom pohled izraelského ministra z března 2014, cituji z článku: Izraelský ministr ve svém projevu opakovaně zmiňoval slabost americké zahraniční politiky: Slyším nespokojené hlasy, lidé jsou zklamaní posilováním Číny a oslabováním USA. Podívejte, co se děje na Ukrajině, kde USA prokazují, bohužel, slabost.” Nečinnost USA a schovávání se doma, se podle něj obrátí proti Spojeným státům a ohrozí jejich vlastní bezpečnost, ”Nikdo není schopen nahradit USA coby globálního policistu. Doufám, že USA přijdou k rozumu. Pokud ne, změní to světový pořádek a mezi těmi, koho to dostihne, budou i USA.” 

ODKAZ-Putin se setká s papežem – stane se opět Mužem roku? USA jsou jen světovým policajtem, plnícím příkazy, Kennedy to věděl

 

INFO S UKRAJINY!!!!!

Ukrajina začala povolávat i nezletilé ročníky ve věku 17 roků a 3 měsíců kvůli akutnímu nedostatku branců a vysokému počtu dezercí v UA. Stejná situace se dá očekávat i v ČR v případě vypuknutí války s Ruskem

Pátá neúspěšná vlna mobilizace na Ukrajině. Armáda bude ze zoufalství rozdávat povolávací rozkazy dokonce i účastníkům Gay Pride!

Západní oblasti Ukrajiny nesplnily nařízený plán generálního štábu povolání branců. Informoval o tom v ukrajinské televizi vojenský komisař Lvovské oblasti Nikolaj Sadovskij. Pátá vlna mobilizace na Ukrajině bude ukončena 8. června 2015, ale jak tvrdí Sadovskij, západní region dodal méně než polovinu schopných odvodu. V centrálních oblastech Ukrajiny se k odvodu údajně hlásí mnohem více branců. Na rozeslané povolávací rozkazy na západě Ukrajiny reagovala pouze třetina občanů. Problémy s odvody na Ukrajině vznikaly i dříve. Příkaz k náborů branců, který letos v lednu podepsal prezident Porošenko, však vedl k dalšímu masovému útěku mužů ze země. Ti, kterým se utéct nepodařilo, se snažili úřady podplatit nebo se branné povinnosti vzdát odkazem na náboženskou víru

 

ODKAZ-Pátá neúspěšná vlna mobilizace na Ukrajině. Armáda bude ze zoufalství rozdávat povolávací rozkazy dokonce i účastníkům Gay Pride!


Nepřihlášený uživatel

#146 STOP MIGRANTUM UZ JICH MIRI 103 000 NÉÉÉÉ A ISIS MEZI NIMA

2015-06-09 18:08

Otázka na závěr: Je hromadný úprk Ukrajinců před vojenskou povinností, kterou jim diktuje Kyjev, důvodem, proč čeští politici připravují zákon, podle něhož bychom museli jít na Donbas umírat my?


Nepřihlášený uživatel

#147 Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu:

2015-06-09 18:18

Súra 2:187 (str.465) "Zabíjejte je všude, kde je dostihnete a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je hoší než zabití."

Súra 2:189 (str. 465) "A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu."

Súra 4: 59 (str.528) "Věru ty, kdož neuvěřili v Naše znamení, My v ohni sežehneme, a kdykoliv vyschnou kůže jejich , vyměníme je za jiné, aby tak trestu okusili. A Bůh zajisté je mocný a moudrý."

Súra 4: 91 (str.532) "Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete!"

Súra 4: 93 (str.532) "Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.".

Súra 5:19 (str. 603) "Věru jsou nevěřící ti, kdož říkají: "Zajisté je Bohem Mesiáš, syn Mariin!"

Súra 5:37 (str.605) "A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení bude věru to, že budou zabiti nebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy a nebo budou ze země vyhnáni."

Súra 5:51 (str.607) "Vy, kteří věříte! Neberte si židy ani křesťany jako přátele, neboť oni jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten stane se jedním z nich ..."

Súra 8:12 (str. 485) "Já vrhnu do srdcí těch, kdož nevěří, hrůzu a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech."

Súra 8:17 (str. 485) "Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, ..."

Súra 8:57 (str. 489) "Nejhoršími tvory před Bohem jsou ti, kdo byli zatvrzele nevěřící a stále ještě nevěří."

Súra 8:61 (str.489) "Nechť se nedomnívají ti, kdož nevěří, že Nás předhoní - nepodaří se jim uniknout našemu zásahu."

Súra 8:66 (str.490) " Proroku, povzbuzuj věřící k boji! Bude-li mezi vámi dvacet vytrvalých mužů, porazí dvě stě, bude-li jich mezi vámi sto, porazí tisíc nevěřících, neboť to jsou lidé nechápaví."

Súra 9:5 (str.585) "A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy!"

Súra 9:23 (str. 587) "Vy, kteří věříte! Neberte si za přátele otce své a bratry své, jestliže je jim nevěrectví milejší než víra."

Súra 9:29 (str.588) "Bojujte proti těm kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a jeho posel a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma - dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi."

Súra 9:39 (str.589) "Jestliže nevytáhnete do boje, Bůh vás potrestá trestem bolestným."

Súra 9:74 (str. 593) "Proroku, bojuj usilovně proti nevěřícím a pokrytcům a buď přísný na ně. Útočištěm jejich bude peklo a jak hnusný je to cíl konečný."

Súra 9:124 (str. 599) "Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných!"

Súra 25:54 (str. 250) "Neposlouchej nevěřící, ale pusť se jím proti nim do boje úporného."

Súra 47:4 (str.492) "A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte!"

Súra 48:13 (str.575) "A kdo nevěří v Boha a posla jeho ...pro nevěřící jsme připravili plamen šlehající."

Súra 48:29 (str.575) "Muhamed je posel Boží a ti, kdož jsou s ním strašní jsou proti nevěřícím, však laskaví mezi sebou"

Súra 4:76 (str.530) "A těm, kdož bojují na stezce Boží a budou zabiti či zvítězí, těm dáme odměnu nesmírnou."

Súra 2:228 (str.470) " ...A ony mají pro sebe stejné právo jako oni podle zvyklosti, nicméně muži jsou o stupeň výše - a Bůh je mocný, moudrý."

Súra 4:13 (str.523) "Proti těm z vašich žen, jež dopustí se hanebnosti, vezměte jako svědky čtyři z vás. A jestliže tito to dosvědčí, podržte ženy v domech, dokud je smrt nezavolá anebo Bůh pro ně nepřipraví nějaké východisko"

Súra 4:38 (str.526) "Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými."

Súra 4:38 (str.526) "A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je!"

 

Inu, názor si udělejte sami.


Nepřihlášený uživatel

#148 PETÍCIA EURÓPANOV ZJEDNOTENÍ ZA MIER

2015-06-10 05:10


Nepřihlášený uživatel

#149 Re: Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu:

2015-06-10 09:22

#147: - Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu: 

 Nee, to není ten islám, kterej tak multikulťáci vychvalují, to je ten druhej. Teda nevím kterej, ale určitě jinej, v televizi nic o vraždění nemluvili, oni jsou prý hodní..


Nepřihlášený uživatel

#150

2015-06-10 12:03

Ten pisatel Marek už se nemůže dočkat, až v každým městě bude mešita, až v ulicích vzplanou naše obydlí a auta, až každá žena a dívka bude znásilněna muslimským negrem(nejlépe prolezlého všemi nemocemi) a to vše v režii naší slavné EU.Panečku, to je budoucnost.