Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

#176 Výzva pro všechny chlapy - konec Evropské civilizace?

2015-06-20 11:10


Nepřihlášený uživatel

#177 EU PRIZNALA ZE MUZOU ZA MIGRANTY DO EVROPY

2015-06-20 11:21


Nepřihlášený uživatel

#178 Kotleba r.2007 - imigranti - multikultúra - strata identity - stačilo, nastal čas!

2015-06-20 12:24


Nepřihlášený uživatel

#179 BRATISLAVA DEMONSTRACE PROTI KVOTAM A ISLAMU 20.6.2015 A MEDIA MLČÍ

2015-06-20 18:11


Nepřihlášený uživatel

#180 JAK JE TO S MIGRANTY!!!CO JE NAM UTAJENO JIM ZADNA SMRT NEHROZI ALE NAM OD NICH ANO

2015-06-20 19:04


Nepřihlášený uživatel

#181 MIGRACE A JAK TO JE

2015-06-20 19:55

Migrace jako poslední tečka „Světové marxistické revoluce“ a finále globalizace? Co také zaznělo v „Občane, máte slovo“. Stalinismus překazil marxismus! Nejlepší opozice je vlastní opozice?

Od doby, kdy se objevilo volání Karla Janečka k zopakování listopadu v roce 2012 a jeho slova „Když to správně zmanažujeme, tak ta vláda padne a budou nové  volby“,  jsem byla přesvědčená, že ODS a Nečas skončí, což se stalo, dokonce včetně těch nových voleb. Psala jsem o tom v článku, kde jsem nemohla nevložit i video z přátelského posezení u piva Zavadila s Kalouskem. Také jsem tam tehdy nemohla nevložit zdravici knížete Karla Schwarzenberga na kongresu ODS, ve které řekl to hlavní, o co novým listopadem mělo jít: o konec dělení politiků na levicové a pravicové. Přesněji tím řekl to, o čem je celá politika Evropské unie – že na pravici už se totiž nehraje, protože jde jen a jen o levici! V nových volbách zvítězila levicová ČSSD (což byl trend v celé Evropě) a s ní Hnutí ANO (slovy Janečka: „V nových volbách půjde o to, aby bylo do čela vyneseno co nejvíce schopných lidí“).

Že Nečas si nad sebou vynesl ortel i svým příklonem k Rusku, to nyní nehraje roli, protože to podstatné, o co pádem vlády a novými volbami mělo jít, byl 1) nástup levice a 2) nástup člověka oligarchického typu. Podobný proces je dlouho patrný ve všem zemích Evropy a výsledkem jsou levicové vlády s výraznou, ekonomicky úspěšnou dominantní osobností. Ty společným dílem naplňují základní směrování Evropské unie – nový socialismus, který bude mít centrum v Bruselu a bude veden těmi „nejschopnějšími“. Ne náhodou má EU na vlajce pěticípou hvězdu a znak srpu a kladiva jako dominantní.

ODKAZ-Migrace jako poslední tečka „Světové marxistické revoluce“ a finále globalizace? Co také zaznělo v „Občane, máte slovo“. Stalinismus překazil marxismus! Nejlepší opozice je vlastní opozice?


Nepřihlášený uživatel

#182 Petice proti schválení novely branného zákona (z. č. 585/2004 Sb., o branné povinnosti a jejím zajiš

2015-06-21 15:48

AGROSOR NENI RUSKO!!!!

ALE USA A NATO A EU NA VŠE SOU DUKAZY PLUS TO PRIZNALO EU 

ODKAZ-Petice proti schválení novely branného zákona (z. č. 585/2004 Sb., o branné povinnosti a jejím zajišťování).


Nepřihlášený uživatel

#183 Uprchlíci, to nejsou jenom kvóty. Aneb povídání o tom, co se lehkovážně přehlíží!

2015-06-23 14:58

Uprchlíci, to nejsou jenom kvóty. Aneb povídání o tom, co se lehkovážně přehlíží!

Hodně se mluví, píše, komentuje, diskutuje o problému, který už dokonce částečně přehlušuje události na Ukrajině. Jsou to uprchlíci, imigranti, běženci, utečenci či jak se jim různě říká. Zabývají se jimi nejvyšší politické špičky, vláda i mezinárodní orgány včetně EU, přesto není problematika imigrantů uspokojivě vyřešena. Systém, jak státy, resp. EU hodlají příliv běženců a jejich pobyt nějak regulovat a také stabilizovat, by měl být řešen formou tzv. kvót, které by byly určeny jednotlivým členským zemím EU a ty by je také měly povinně naplňovat. akceptovat. Řada členských států EU však s kvótami nesouhlasí. Zda kvóty také zohledňují všechny faktory, které jsou s přijetím byť jen několika tisíců uprchlíků reálné, je otázka. Zatím se jeví řešení v rovině politické, v lepším případě obecně resp. lidské, resp. solidárně sociální, ale to nejsou zdaleka všechny hlediska, které jejich přijetím lze, či lépe řečeno bude nutné očekávat.

O co méně jsou některé až nebezpečné jevy a problémy související s možným přijetím politiky přehlíženy, resp. zlehčovány, o to více a realističtěji si je uvědomují řadoví občané. Informace, které se jim dostávají přes internetové sociální sítě a o kterých mainstreamová média vč. TV de facto neinformují, jsou dostatečným důkazem k tomu, aby se měli právo obávat nejhoršího. Lze pochopit vládu, která musí záležitost uprchlíků řešit v geopolitickém rozměru, že na některé skutečnosti zatím z důvodů naléhavosti řešení nebe rou zřetel. To ovšem pro politiky, resp. naši vládu nemůže být v žádném případě omluva, protože otázka přijetí imigrantů může mít na život občanů a celé naší společnosti na dlouhou dobu značný, ne-li nedozírný až katastrofální dopad a vliv. Při rozhodování je vedle těch hlavních potřeba posuzovat i všechny neméně závažné vedlejší aspekty dříve, než k nějakému konečnému a nezvratnému rozhodnutí dojde.

ODKAZ-Uprchlíci, to nejsou jenom kvóty. Aneb povídání o tom, co se lehkovážně přehlíží!


Nepřihlášený uživatel

#184

2015-06-25 09:53

naše armáda místo misí do horoucích tramtárií byla měla hlídat naše hranice a klidně ať se zase natáhnou dráty na hranicích a obnoví se pohraničníci


Nepřihlášený uživatel

#185

2015-06-25 13:32

Podle průzkumů veřejného mínění, je cca 90 % občanů ČR proti jakémukoli množství přistěhovalců. Jak tedy může vláda jednat proti vůli svých voličů ? V toto případě by mělo proběhnout referendum a né, aby se tady papaláši chovali jako feudálové.


Nepřihlášený uživatel

#186

2015-06-25 20:09

Skoro se bojím, abysme ještě jednou s láskou nevzpomínali, jak se našim prarodičům fajnově žilo za protektorátu. EU je socialistickej moloch, kterej se v rámci "zaklínadla" humanismu sám zahubí. Poslední dobou začínám toho narcise Klause už trochu chápat..


Nepřihlášený uživatel

#187 Páteční krvavá bilance

2015-06-26 21:27

Francouzský islamista uřízl hlavu svému zaměstnavateli

Francouzský islamista zaútočil v pátek na průmyslový závod u Lyonu na jihovýchodě země, kde s dodávkou najel do propanbutanových lahví a způsobil explozi. Předtím zavraždil svého zaměstnavatele, kterému uřízl hlavu a pověsil ji na plot objektu s černými vlajkami Islámského státu (IS). Policie pachatele zadržela. Francouzské úřady hovoří o teroristickém útoku.

Terorista zavraždil na plážích v tuniské Súse 37 lidí, většinou turistů

Pláž u hotelů v tuniském městě Súsa (Sousse) se v pátek stala terčem atentátu, při kterém zemřelo nejméně 37 lidí. Většina mrtvých jsou turisté z Evropy. 36 lidí je zraněných. Atentátník schoval kalašnikov do slunečníku a vypadal jako turista. Jeho řádění trvalo zhruba půl hodiny. Atentátník byl tuniský student, policie ho zastřelila.

Islámský stát zaútočil na mešitu v Kuvajtu, 27 mrtvých Islám

Nejméně 27 obětí si vyžádal páteční útok na šíitskou mešitu imáma Sádika, která leží v rušné čtvrti na východě města Kuvajt. Dalších nejméně 227 lidí bylo zraněno. Bezpečnostní zdroje i svědci potvrdili, že zaútočil sebevražedný atentátník. K útoku se přihlásil Islámský stát.

Tři teroristické útoky v jednom dni a to se pořád najdou tací sluníčkoví dementi, kteří budou tvrdit, že je islám náboženstvím míru a ze strany uprchlíků nám nehrozí vůbec žádné nebezpečí??


Nepřihlášený uživatel

#188

2015-06-27 12:53

Islám je čiré zlo, a musí být vykořeněno do základů jako plevel z ČR, Evropy a  na konec z celého světa. Každá dobrá lidská bytost nebude a nemůže přihlížet jak je ubližováno druhé lidské bytosti natož tolerovat zrůdnou,násilnickou,patologickou ideologii. Pokud se my dobří lidé nespojíme a nevyženeme to z tohodle světa. Je po nás..


Nepřihlášený uživatel

#189 Re: Páteční krvavá bilance

2015-06-27 23:27

#187: - Páteční krvavá bilance 

 Je to neskutečnej hnus, ale ti pseudohumanisti mají tak vydlabaný palice, že je budou dál vítat, oni jsou zaslepení svojí vlastizrádnou ideologií a chorobnou nenávistí ke všemu evropskýmu.


Nepřihlášený uživatel

#190 Re:

2015-06-29 20:24

#185: -  

 To teda nevim jake pruzkumy ctete vy, ale mne to vychazi zhruba padesat na padesat, kdyz budu shovivavy.

vic podpisu je treba tady

 


Nepřihlášený uživatel

#191 DULEŽITÉ!!!1. tábor lidu – DEMONSTRACE PROTI IMIGRACI! PROTI KVÓTÁM! ZA VYSTOUPENÍ Z EU!

2015-06-30 09:33

JE TO TADY! Voláme všechny Čechy! Všechny syny a dcery české země! Všechny české rodiny! Všechny, kterým skutečně záleží na této zemi a našich dětech! MÁME TOHO DOST!

1. tábor lidu – DEMONSTRACE PROTI IMIGRACI! PROTI KVÓTÁM! ZA VYSTOUPENÍ Z EU! Středa 1. července 2015. PRAHA Můstek (Václavák) 17:00 hod. s následným pochodem před Úřad vlády. Svolává a organizuje: Národní demokracie.

Na akci vystoupí Tomio Okamura (Hnutí svoboda a přímá demokracie – SPD).

Akci dále podporují nebo na ní vystoupí:
Národní demokracie – ND (Adam B. Bartoš)
Akce D.O.S.T. (Petr Bahník)
Národní prosperita – NP (Zbyněk Štěpán)
Republikán. strana Čech, Moravy a Slezska – RSČMS (J. Dufek)
Česká strana národně socialistická – ČSNS 2005 (Karel Janko)
Monarchistické občanské sdružení – MONOS (David Hibsch)
České hnutí za národní jednotu – ČHNJ (Jan Skácel)
Národní sjednocení z.s. – NS (Ladislav Malý)
Strana zdravého rozumu – SRZ (Petr Hannig)
Vlastenecká fronta – VF (Martin Kadlečík)
a NWOO – (Jan Korál).

Mediální partneři: Revue Fragmenty, Zvědavec, Czech Free Press, Národní tisková agentura.

Bleskurychlé rozšíření této informace je klíčové. SDÍLEJTE ji prosím se VŠEMI vašimi přáteli a známými! A především PŘIJĎTE! Píše se historie nové 6. republiky!

Theresee

#192

2015-06-30 18:41

Petici jsem podepsala jako spousty dalších, odkaz polala známým, i když se bojím, že jakákoliv petice nebude mít žádný význam, protože naše vláda tady není pro nás, je to jenom banda vyžírků, kteří hrabou sami pro sebe. Ať zvolíme kohokoliv, stejně se tam dostanou jenom nenažraný prasata. My jsme jim totálně ukradení. Jenom půl roku před volbama naslibují hory doly a pak na nás čtyři roky zvysoka se*ou! Ano, jsem proti poskytování azylu běžencům z třetích zemí, kteří si naší pomoci neváží a jen nás zneužívají a ještě nás ve své vlastní zemičce ohrožují! I i když se nám média snaží podsouvat opak, nemám se zač stydět, nejsem rasistka ani neonacistka, jnom nesouhlasím s tím, aby se sem tahali další lidé, kterým musíme pomáhat, jelikož jsou v nouzi, když u nás je tolik Čechů, Moravanů a Slezanů, kteří by potřebovali pomoct a na ty naše vláda kašle. Nejprve bychom měli pomoci lidem v nouzi tady u nás a pak můžem cpát peníze a pomoc jiným. A zvýšené kriminality se bojím, protože vím jak je to všude v Evropě kde tyhle imigranty mají v větším množství. Tihle lidé mají jiné zvyky, jiné hodnoty a nehodlají se přizpůsobovat těm našim. A to vím z vlastní zkušenosti. A to si mnozí zarytí pravdoláskaři u nás neuvědomují, když se ohání tím, že přeci nejde o nic, tak jim pomůžeme, oni se zkulturní a budou žít jako my. To se nikdy nestane. Tak se konečně proberme a přestaňe si hrát na spasitele světa!


Nepřihlášený uživatel

#193 Re: Re:

2015-07-01 12:51

#190: - Re:  

 Jestli ono to nebude tím, že 1) pravdoláskaři jsou víc organizovaní, zarputilejší a angažovanější, 2) zatímco většina obyčejných lidí se bojí podepsat, vyjádřit veřejně svůj názor, aby nebyli popotahovaní z rasismu a xenofobie 3) a nebo už na nich mediální propaganda snažící se vyvolat za každou cenu lítost a soucit a ignorující bordel, který migranti všude po Evropě dělaj zepracovala tak, že vnitřně věří, že kdyby projevili svůj skutečný zcela oprávněný názor, tak by byli "ti zlí rasisti" 4) a nelze také přehlédnout fakt, kolik tady je protiiimigrantských petic (napočítal jsem jich něco kolem dvaceti, zatímco proimigrační tady jsou snad všehovšudy jenom dvě), tudíž se celá ta masa lidí rozprostřela do různých petic. Kapišto ty statistiku?

Martin Pospíšil
Brno

#194 Re:

2015-07-01 14:11

#192: Theresee -  

 Moje řeč. Pražáci kteří nejvíc řvou, jak máme přibírat imigranty je pak nahází do uprchlickýho tábora v Beskydech, ostatní ať doplácí na jejich pseudohumanitu a oni si mohli dál sedět v kavárničce a rozdávat svoje mdlé rozumy. Jsou to stejní srabáci jako lidumil Kocáb, který měl plnou hubu keců, jak půjde bydlet ke kofolám, ale měl v gatích naděláno. A takoví nejvíc křičí, aby ostatní svorně přijímali imigranty. Jo z cizího krev neteče.


Nepřihlášený uživatel

#195

2015-07-02 13:28

Co na to americký dolar?

Všechno dohromady to pro americký dolar jsou špatné zprávy. Jsem přesvědčená, že Euro vzniklo jako náhrada za krachující americký dolar (resp. za jeho řízený krach, až budou USA hozeny přes palubu) a jako měna, sloužící k propojení Evropy s Euroázií.  Nepřestanu opakovat důležitost zprávy ze začátku krize 2008 po pádu Lehman Brothers, kdy tato byla ihned druhý den odkoupena britskou bankou Barcleys – více  a kdy zanedlouho na to Rotshild a Rockefeler ohlásili své spojení – více a učinili tak přes francouzskou Societe Generale. Nebylo to snad obojí opouštěním dolaru a přechodem na evropské měny?

Řecko zřejmě je čárou přes rozpočet, neboť Euro je součástí vyšších plánů, ale – nemůže to nakonec být i tak, že Řecko je řízenou rozbuškou k opuštění dolaru a k přechodu na jinou světovou měnu? Bez ohledu na dění v Řecku Evropa přece intenzivně jedná s Čínou a Evropská banka stejně jako MMF se hlásí k AIIB… Myslím si ale, že Řecko bude opět před bankrotem zachráněno, neboť je to více politický než hospodářský projekt. (A také tam mocní mají, podobně jako v Kosovu, své ekonomické zájmy, jako např. rodina Clintonových zde)

Kdo je v celém dění globálním a kdo regionálním hráčem, to ukáže čas. Nic to nemění na situaci, že Evropa se dnes diví, co se to s ní děje – na jedné straně imigranti, na druhé hrozba krachu Eura a celého projektu EU. A co stojí obzvláště za pozornost – nediví se jen obyčejný lid, diví se i ti, co se nechali vodit jako loutky v přesvědčení, že slouží Evropě.  Napadají mě dávná slova z diskuse na jednom „konspiračním“ serveru: „Lidi, vy nevíte, kdo proti vám stojí – jsou to banky a média. A tady pomůže jen osobnost typu Krista anebo Putina“. Evropo, dobré ráno!

ODKAZ-Čína, Rusko a Indie v hlavní roli – AIIB zahájila činnost, Evropa chce spolupráci. V Bruselu probíhá summit EU a Číny. Bankrotem Řecka ZTRATÍ NĚMECKO 80 miliard Euro. Kolik vším ztratí dolar?


Nepřihlášený uživatel

#196 CO NAM ČT H.... ZAS NEUKAZALA

2015-07-02 19:58


Nepřihlášený uživatel

#197

2015-07-03 09:59

Útlocitný pohled Dr. Čulíka na problematiku imigrace aneb jak se nechtěně sympaticky „odkopal“!

Pan Čulík i dál perlí : Velká část uprchlíků jsou vysoce kvalifikovaní příslušníci profesních středních vrstev, chirurgové a farmakologové ze Sýrie a z Afghánistánu, protože kdo jiný než střední vrstvy má možnost platit pašerákům za převoz do Evropy až 30 000 euro. Kolik Čechů by si mohlo dovolit zaplatit převaděči do zahraničí v nejvyšší nouzi více než 800 000 Kč?! Z názoru pana doktora Čulíka bychom měli zřejmě usuzovat, že ty plné lodě uprchlíků jsou samí páni inženýři, chirurgové, farmakologové ze Sýrie a Afghánistánu jenom proto, že měli na zaplacení převozu 30 000 euro? A pokud ty lodě nejsou plné inženýrů, chirurgů apod., ale jsou obsazeny také obyčejnými lidmi, někdy s rodinami, jindy bez nich, kde tito lidé vzali 30 000 euro na zaplacení převozu? Vzali si na to snad u banky úvěr? Zda-li vše znalý pan Čulík také ví, komu ty peníze za převoz jdou do kapes? Pan všemoudrý dr. Čulík pokračuje:

     „Na světě existují nejrůznější varianty islámu a drtivá většina z nich je naprosto mírumilovná.“ To je velmi pozoruhodný pohled a hodnocení pana Čulíka na islám (zřejmě praxe a zkušenosti z pobytu v Anglii), jen škoda, že jinak velmi chytrý, vzdělaný, zkušený pan doktor jaksi neslyší také jiné reálné názory některých islámských extremistů (jejich názory je možné vysledovat na řadě video záznamů), kde se o islámu vyjadřují naprosto odlišně a pan Čulík by se zřejmě nestačil divit! Není však od věci poznamenat, že podle těchto extremistů skutečně věřící muslim, vyznávající islámské náboženství, může být mírumilovný jen do té doby, než mu Bůh-Alláh (Prorok) cestou nějakého extrémního islamisty (teroristy) nepřikáže jednat jak Alláh žádá a přikazuje!

     Skutečnost, že Konvičkovu petici podepsalo a na jeho patologickou demagogii přistupuje několik desítek tisíc lidí v České republice, je však znepokojující, protože jako obvykle se Češi stávají obětí hysterie a strachu ohledně neexistujícího, vykonstruovaného problému. Pan Čulík se ve své hystericko-demagogické analogii totiž nechtěně, zato až nezvykle upřímně „odkopal“, když totiž touto větouvyslovil tolik utajovanou pravdu. Není to tak dávno co sám na stránkách Britských listů burácel propagandou o nebezpečném Rusku, jeho imperiální   rozpínavosti, o jeho dobyvačných úmyslech, ale i o jeho špatném morálním charakteru, vycházejících z historických zkušeností atd.

ODKAZ-Útlocitný pohled Dr. Čulíka na problematiku imigrace aneb jak se nechtěně sympaticky „odkopal“!


Nepřihlášený uživatel

#198

2015-07-04 10:18

Křesťanská Evropa jako protihráč i partner islámského světa

„Příliv uprchlíků do Evropy: Multikulturní obohacení nebo občanská válka?“ To bylo téma již šestnáctých Hovorů na pravici, organizovaných 22. června v Praze Akcí D.O.S.T. Vystoupili na nich předseda strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura, předseda Bloku proti islámu Martin Konvička, místopředseda Národní demokracie Ladislav Zemánek a publicistka Lea Vojteková.

Diskusní večer měl zajímavou dohru, neboť jeden z přítomných, sociolog Petr Hampl, člen Svobodných a spolupracovník Bloku proti islámu Martina Konvičky a Jany Volfové (která slovně napadla přítomného poslance Okamuru), veřejně osočil představitele národně konzervativní Národní demokracie Ladislava Zemánka za údajné rasistické, antisemitské a nacistické výroky, jichž se měl během svého vystoupení dopustit. Tuto evidentní lež byl pod tlakem důkazů následně nucen odvolat a omluvit se.

ODKAZ-Křesťanská Evropa jako protihráč i partner islámského světa


Nepřihlášený uživatel

#199 Všem pseudohumanistům

2015-07-06 08:06

V souvislosti s nedávnými informacemi o masovém vraždění Evropanů v Tunisku či Francii muslimy je jakákoliv proimigrantská provokace trestným činem. Propagování genocidy a hnutí omezující práva je zakázáno. Každý příznivec přijímání imigrantů si může pár vzít k sobě domů na vlastní náklady. Příklady táhnou.


Nepřihlášený uživatel

#200

2015-07-06 18:46

Ani zastánci uprchlíků nedokáží říci co tady budou dělat, prostě tady budou, domu se jim nechce. Super řešení. Pokud se k moci dostane někdo jako Hitler,způsobí to sami politici svým nicneděláním, lidi budou chtít někoho, kdo to bude řešit a využije jejich strach. Takhle to asi dopadlo v Německu, pochybuju, že chtěli koncentráky apod.