Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

#226

2015-08-17 17:33


Nepřihlášený uživatel

#227 Plukovník Skácel šokuje Nejsou to uprchlíci, je to invaze, kterou někdo řídí

2015-08-17 17:39


Nepřihlášený uživatel

#228

2015-08-21 22:22

A teď už tomu vůbec nerozumím, tak já budu chodit jako pako do roboty a nějakej čmoudík si tady bude vegetovat s podporou a nakonec se tu jako "asimiluje" a v ten moment za ním může vyrazit celá jeho 15 ž 20 člená rodinka. Dneska je v Evropě už více jak 53 milionů muslimů. v Anglii jsou muslimské čtvrťě, kam se ani policie neodváží. A TOHLE CHCEME I U NÁS ???


Nepřihlášený uživatel

#229

2015-08-25 13:39

Díky za petici

Nepřihlášený uživatel

#230

2015-08-25 17:01

Teorie zániku civilizací: Migrace uprchlíků je jenom kamínkem v mozaice!

V poslední době se nám do redakce AE News scházejí dotazy a otázky v souvislosti s uprchlickou krizí. Dotazy jsou vesměs podobné a čtenáři se nejvíce zajímají o to, jak tuto vlnu uprchlíků zastavit, kdo za touto situací stojí, kdo z ní profituje, co má být cílem islamizace Evropy, proč proti tomu EU a potažmo česká vláda nic nedělá. Z těchto dotazů je patrné, že většina čtenářů chápe proces imigrace jako „chybu v systému“ nebo „problém“, ale nikoliv jako součást vzorce procesu řízení v Evropě. V tomto článku se pokusím trochu zeširoka objasnit jednu z teorií, která popisuje procesy, které předchází tzv. pádům a zánikům civilizací.

Společenský vývoj uvnitř každé civilizace se opírá o několik nosných pilířů, které když jsou narušeny, vedou neodvratně ke kolapsu společenského systému a civilizace jako takové. Abychom pochopili problém tzv. „uprchlické krize“, musíme si nejprve objasnit, co je to civilizace a jak funguje. 

VICE TU-Teorie zániku civilizací: Migrace uprchlíků je jenom kamínkem v mozaice!


Nepřihlášený uživatel

#231

2015-08-26 08:54

Na slovensku ludia vymieraju, a v afrike, jordane a v syrii populacna explozia.Ako je to mozne? Vsak kde je nedostatok potravin, tak tam by mali ludia viacej zomierat ako pribudat. Europa ma financne pomahat tymto krajinam? Vsak tam maju ropu. Nech sa o svojich bratov postaraju ty bohaty sejkovia. Nech si ich zoberu oni. Maju tolko bohatstva z ropy, ze by v pohode uzivili vsetkych utecencov.Ideme tu pomahat cudzim, a na vlastnych kasleme.


Nepřihlášený uživatel

#232

2015-08-30 09:36

Video: „Tomio Okamura – Šokující zjištění o migrantech v táborech v České republice!“ Plus video: „Pravá tvář islámu“

Dnes mám pro Vás absolutně šokující informace o ilegálních imigrantech v ČR, které ještě nebyly zveřejněny. Poslechněte si video nebo si přečtěte článek až do konce. A prosím sdílejte všem vašim přátelům nebo zkopírujte do mailu a rozpošlete, ať se všichni dozví, jaká je realita. Tento týden jsem totiž navštívil zařízení pro ilegální imigranty ve Vyšních Lhotách u Frýdku- Místku a vedení tábora mi sdělilo, že jsem prvním politikem, který se odvážil v rámci tábora vstoupit až úplně dovnitř přímo mezi ilegální imigranty, kterých mě na místě přímo obklopilo téměř dvě stě.

Ani nikdo z vlády tam nebyl, ani žádný vládní poslanec. Oddělovalo mne od nich na vzdálenost několik desítek centimetrů pouze několik policistů, za což velmi děkuji, jelikož jsem byl policisty předem upozorněn, že mi hrozí násilí, okradení či nákaza infekční chorobou (ANO, ČTETE DOBŘE!). A že v případě, že by se na mně vrhli, což prý může nastat, tak by mě neměli šanci proti přesile ubránit. Musel jsem dokonce předem podepsat potvrzení, že tam mezi ně jdu jen na vlastní odpovědnost a na vlastní nebezpečí. A já se ptám, tak kde jsou ti mírumilovní imigranti, kterým jde o život, jak nám pořád lže tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, jak nám lžou média a různí pánové Halíci, Schwarzenbergové či pracovníci různých v uvozovkách neziskových organizací parazitující na penězích z Evropské unie?

VICE TU-Video: „Tomio Okamura – Šokující zjištění o migrantech v táborech v České republice!“ Plus video: „Pravá tvář islámu“

 


Nepřihlášený uživatel

#233

2015-09-04 16:11

1. Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů a zničení jejich kultur

Dle Barnetta nesmí žádný národ bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má dle jeho plánu zdesetinásobit příliv uprchlíků do Evropy. Kvůli rychle stárnoucímu obyvatelstvu si nemůže Evropa dovolit gastarbeitry, nýbrž bude muset následovat USA a otevřít všechna stavidla neomezenému proudu imigrantů. Pravicově orientovaní a imigrační politice nepřátelští politici musí být umlčeni a musí zmizet ze scény. A to rychle. K plotu na hranici Mexika se Barnett jaksi nevyjadřuje.

2. Neomezený tok ropy, plynu a jiných surovin

To znamená, že podle Barnetta v již globalizovaném světě nesmí národy disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány, internacionalizovány a prodávány se ziskem. Zdá se, že prvním pokusným králíkem a obětí těchto plánů je Řecko. V ekonomické oblasti bude urychlen vznik bilaterálních a regionálních zón volného obchodu. Díky smlouvě NAFTA jsou dnes Kanada a Mexiko svázány těsněji s USA, než kdy byly v 19. století spojeny státy Divokého západu.
My dodáváme: pro Evropu urychlené přijetí smluv TTIP, CETA, TISA, EGA atd.

VICE TU- Thomas P. M. Barnett a jeho americký Mein Kampf2015


Nepřihlášený uživatel

#234

2015-09-06 06:11

Takovou situaci jako jsou přistěhovalci si představuji jen jako sen, je to hrůza a vůbec si nedovedu představit jak k tomu mohlo vůbec dojít. Exprezidenta Klause nemusím, ale v tomhle mu fandím a stoupl v mých očích. Pokud my obyčejní lidé tomu nezabráníme, budeme v budoucnu v menšině a Syřané se tu budou roztahovat jako doma a my na ně budeme dělat. Je to kultura, která se nepřizpůsobí. Zpověď českého kuchaře, který pro ně vaří v Německu mě stačí. Jsou agresivní, dělat nebudou, chtějí jen dávky, využívat výdobytky naší demokracie, ani si po sobě neuklidí (podívejte se na nádraží v Maďarsku. Každý slušný člověk, který je v cizině by si toto nedovolil, nechat po sobě svinčík, viz naši lidé v emigraci) O tom, kdo vše mezi nimi může být se raději zmiňovat nebudu. Merkelová musela zešílet, že tohle podporuje. Jediné řešení by tu bylo. Prodejte tomu miliardáří ostrov a odsuňte je tam , ať ukáží co umí. Pak se uvidí. Jana
Míša

#235 Re:

2015-09-07 09:02

#19: Vlastenec -  

 Souhlasím, a to zcela!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#236

2015-09-07 11:24

EU je novodobá katastrofa Evropy, jedině hranice s identitou státu včetně její historické měny pomohou. Odklánět lodě směr Afrika, zavést celní kontrolu, vízovou povinnost z muslimských zemí a bude po problémech. Evropa není Amerika ani Rusko, tak na co si tu hrajeme. Národe Český jsme Slovani Keltské krve, nench se porobit musulmanskou špínou!

Martin Pospíšil
Brno

#237

2015-09-08 14:06

Paradoxní je to, že ti, kdož dnes budou manifestovat za záchranu evropské kultury a civilizace, za všechna její práva, toleranci a svobodu, budou oponenty z druhé demonstrace označeny za neonacisty, fašisty a xenofoby. Přičemž ti oponenti budou manifestovat za zaplavení Evropy těmi, kteří přináší náboženskou ideologii, která je v naprostém rozporu jejich liberálního vidění světa. V podstatě manifestují za svoje katy. A ti "fašisté" i za jejich právo se svobodně vyjádřit.


Nepřihlášený uživatel

#238

2015-09-09 16:31

Rusové nás budou špehovat v Sýrii, bojí se Pentagon

Je zde však jedno mnohem větší nebezpečí pro USA. Ruská vojenská základna bude vybavena radary a sledovacími systémy a USA se bojí, že Rusové budou natáčet veškerý vzdušný provoz a pozice, které americké stíhačky bombardují. USA by tak musely opravdu začít bombardovat poctivě a skutečné pozice IS, protože jinak by to Rusové okamžitě odhalili a skandál by byl na světě.

Ruská angažovanost v Sýrii tak opravdu může přinést po dlouhé době opravdové údery proti IS a možná skončí i letecké noční shozy vybavení a materiálu z amerických letadel do pozic Islámského státu, na které upozorňují pešmergové na straně koalice už přes půl roku. Z noční oblohy padají na padácích kontejnery a palety, přímo do oblastí ovládaných IS uprostřed syrské pouště.

Jestli jde přímo o shozy vybavení pro IS organizované Pentagonem anebo je to iniciativa CIA, která také vede své vlastní soukromé války na Blízkém východě, to není možné určit. Je však jednoznačné, že ruská letecká základna s radary by tomuto učinila přítrž, jako kdy nový šerif přijde do města ovládaného bezprávím, anebo naopak právem nejsilnějšího. USA už v zoufalství zatlačili na Bulharsko, aby znemožnilo Rusku přelety letadel z Kaliningradské oblasti do Sýrie, Bulharsko žádosti vyhovělo. Ale nejen Bulharsko, Američané zatlačili i na Athény a po chvilce váhání i ty zavřely svůj vzdušný prostor pro ruská zásobovací letadla směřující z Kaliningradu do Sýrie [4]. USA se bojí, že Rusko se dodávkami snaží udržet režim Bašára Assada u moci [5]. No, to by jeden nehádal. A koho se snaží udržet v Sýrii u moci Američané? Komu tedy oni letecky shazují pomoc, když Rusové nesmějí?

 

VICE TU-Důvod přítomnosti ruských vojáků v Sýrii odhalen, budují tam leteckou základnu! Američané se bojí radaru, odhalení svých falešných bombardování a konce vyzbrojování islamistů!


Nepřihlášený uživatel

#239 Hej, Slované!

2015-09-10 09:00

Hej, Slované,

ještě naše slovanská řeč žije,

pokud naše věrné srdce

pro náš národ bije.

 

Žije, žije duch slovanský,

bude žít na věky.

Hrom a peklo, marné vaše,

proti nám jsou vzteky.

 

Jazyka dar svěřil nám Bůh,

Bůh náš hromovládný.

Nesmí nám ho tedy vyrvat

na tom světě žádný.

 

I nechať je tolik lidí,

kolik čertů v světě.

Bůh je s námi, kdo proti nám,

toho Perun smete. 

 

I nechať se též nad námi,

hrozná bouře vznese.

Skála puká, dub se láme.

Země ať se třese!

 

My stojíme stále pevně,

jako stěny hradné.

Černá zem pohltí toho,

kdo odstoupí zrádně!


Nepřihlášený uživatel

#240 Re:

2015-09-10 12:35

#1: -  

Braňme naši zemi! Nenechme se převálcovat muslimy, tak jako se to postupně děje v Belgii a Anglii. Už teď muslimové v Bruselu plánují, jak zde implementují právo šaríja a rozvrátí základy demokracie. Bílí lidé se stanou vyvrženci ve vlastní zemi a budou odtud utíkat. Je mi z toho smutno, co se v původně křesťanské Evropě děje a zároveň mám velký strach, v čem budou muset žít naše děti...


Nepřihlášený uživatel

#241

2015-09-11 12:19

Pokud nezastavíme uprchlíky dnes,nezastavíte je už nikdy.Až dostanou v EU občanství a volební právo,jejich populace bude neustále stoupat,jednou nám budou vládnout a my jim budeme sloužit a omývat nohy v mešitách..


Nepřihlášený uživatel

#242

2015-09-11 12:45

Souhlasím s peticí a divím se, proč uprchlíci neutíkají do států se stejnou nebo přibližnou kulturou, náboženstvím a způsobem života. Sem je nejspíš lákají zavedené výhody, když jakoby nenajdou práci, ale budou vůbec chtít pracovat? Raději to už dál nebudu komentovat, M.R.

Nepřihlášený uživatel

#243

2015-09-11 14:21

Pozor!!!!!!!!

Muslimové už jsou rozesraný ve všech větších městech. Je jich čím dál víc. Baba Merkelová a spol. zatáhla do Evropy špínu, násilí a nemoce. Co bude následovat, nechci ani domyslet.


Nepřihlášený uživatel

#244 Re:

2015-09-12 08:37

#243: -  

 Ta děvka Merkelová je největší vlastizrádce Evropy. Doufám, že se dočkám dne, kdy bude viset. Bude to sic jen malá potěcha za rozvrácenou Evropu, leč aspoň se dozvím, že boží mlýny přece jen melou!


Nepřihlášený uživatel

#245

2015-09-12 10:58

Vážení,začínám už pomalu věřit,že tohle je řízená akce mocných v EU. Kvóty byly vystřeleny jen proto,aby nyní si mohli obč.EU oddychnout,že jsou zažehnány,ale dobrovolně/nedobrovolně/ stejně jedotlivé země naberou více imigrantů,než by jim ty kvoty nařizvaly.Jen v Itálii je 60 tis.imigrantů.Celkovějich je 300000a půjde o milliónyV Eu je 28 států.Počítejte.

NE ISLÁMU!

#246 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!!

2015-09-12 21:45

Evropa si 11. a 12. září připomíná velké vítězství. V roce 1683 porazila vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně a zabránila tak expanzi muslimů dál do Evropy.

Ve druhé polovině 17. století se Evropa dostala do vážných problémů. Osmanští Turci využili toho, že byly evropské státy vyčerpané dlouhou a náročnou 30letou válkou. Obsadili celý Balkánský poloostrov, více než polovinu Uher a v plánu měli zničit Rakousko.

To by pro Evropu znamenalo doslova katastrofu. Osmanům, kteří vyznávali islám, by se tak dostal do rukou poslední obraný val ve střední Evropě. Po pádu Vídně by následovalo obsazení jak celého Rakouska, tak i Českého království. Cesta do západní Evropy by byla volná.

Vídeň v od léta 1683 obléhalo až 138 000 krvežíznivých vojáků Kary Mustafy Paši. Hlavní město habsburské monarchie chtěli vyhladovět a pak buď jeho obyvatele přivést k islámské víře, nebo je bez milosti pobít.

Evropa si naštěstí uvědomila obří riziko a spojila své síly k boji s touto hrozbou. Utvořila Svatou ligu. V ní se spojila vojska habsburské monarchie, několika států Svaté říše římské a Polsko-litevské unie. Dali dohromady armádu, která sice čítala jen 70 tisíc vojáků, ale 11. a 12. září u Vídně na hlavu porazila osmanské bojovníky. Evropa byla zachráněna.

Při obraně Vídně a záchraně Habsburské monarchie se výrazně vyznamenal i jeden šlechtic, který pocházel z Čech. Byl to Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic. Jeho dědu Kašpara Kaplíře ze Sulevic přitom Habsburk Ferdinand II. nechal popravit roku 1621 za účast na stavovském odboji.

Naši evropští bratři, nevzdávejme svůj boj proti islamizaci ani dnes. Dokažme, že nám koluje v žilách krev našich chrabrých předků, kteří si dokázali vydobít svobodu od islámské poroby!! Zachraňme naše národy od barbarského islámu, zajistěme našim dětem bezpečnou zemi, prostou islámského fanatismu, protože pokud i sem zavlečou občanskou válku, my už nemáme kam prchat!!

skipi

#247 Re:

2015-09-13 17:41

#1: -  

 vitejte spici bomby bezverci.Ten kdo je tu chce je pokrytec a nebo karierista,ale ne rozumny clovek


Nepřihlášený uživatel

#248

2015-09-15 12:40

Co Hitler nedokončil, to završí ta islámská děvka Merkelová, k čertu s ní!!


Nepřihlášený uživatel

#249

2015-09-15 16:41

O boji s ISIL, perspektivách politického procesu v Sýrii, problému uprchlíků hovořil v interview pro ruská média syrský prezident Bašár Asad.

 

Dialog kvůli konsenzu

Musíme pokračovat v dialogu v zájmu dosažení konsenzu. Když ale chceme dosáhnout reálných úspěchů, pak to není možné, dokud umírají lidé, dokud teče krev a dokud se lidé nebudou cítit naprosto bezpečně…Znamená to tedy, že můžeme dosáhnout konsenzu, nemůžeme ale nic realizovat, dokud nezvítězíme nad terorismem v Sýrii.



Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150915/1146609.html#ixzz3lpHQVibB


Nepřihlášený uživatel

#250

2015-09-15 16:47

Washington se podle všeho vážně obává, že Rusko převezme iniciativu v syrském urovnání a nastolení aspoň nějakého míru na Blízkém východě a v Severní Africe.

 

Nedávno navrhl Vladimir Putin světovému společenství, aby se „bez legrace" stmelilo v boji s terorismem a zorganizovalo širokou koalici zainteresovaných zemí. Tento návrh měl živý ohlas. A je jasné, proč. Letecké útoky na pozice Islámského státu (v Rusku zakázané teroristické organizace), které podniká nynější koalice v čele s USA a monarchiemi Perského zálivu, mají minimální účinek. A nový širší svazek za účasti všech, kdo jsou ochotni se v tom reálně účastnit, by mohl jednat rozhodněji a rozmanitěji. Tato perspektiva však USA zjevně nevyhovuje.



Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20150911/1114848.html#ixzz3lpJeuUi8