Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů

Hlas utlačované většiny

#76

2015-05-15 11:02

Kdepak, pomalu ale jistě začíná platit, že nejhůř se má ten, kdo je nemuslimský bílý pracující heterosexuál, protože všechny odchylky od tohoto přirozeného stavu pro naše zeměpisné šířky jsou vehementně podporovány ať už z degenerace čelních představitelů nebo ze zavázanosti vůči někomu (USA).


Anonymous

#77

2015-05-15 11:42

Otevřeně říkám NE a NE,NE,NE a stokrát NE!!!! Prvoplánově jdou za lepším životem a po jedné či dvou generacích budou vyřvávat aláh agbar a vraždit ve jménu koránu.Fakt nechcu a makat stejně nebudou neumí řeč a většina jsou analfabeti a nefachčenka.Kdyby stejnou energii jako na útěk vynaložili na udělání si pořádku ve vlastní zemi nebyl by problém žádný.Jakmile je sem pustíme už to nezvrátíme já pro své děti chci kulturu ve které jsem vyrostl a ne nějaké "ručníkáře" a jim podobné.My můžeme místo práce taky jen válčit a neděláme to a pak taky nemusíme nikam, zdrhat a tu možnost má každý národ zvolit si svou cestu.Války vedou vojáci ne politici či náboženství,kde nebude vojáků nebude ani válek a s tím spojených běženců.

tohle podepisujte a odešlete viz. hlavička

#78

2015-05-15 19:39


Nepřihlášený uživatel

#79

2015-05-15 20:31

a to by nám tady tak ještě chyběli...zbyteční lidé..nic neumí..navíc nemoce atd. a navíc to můžou být vrazi z IS...v žádném případě, takové lidi nesmí do čr...a musíme tomu zabránit všemi silami...

Nepřihlášený uživatel

#80

2015-05-16 11:35

Podepíšu a ráda. Nechápu co je to za pitomce v té EU. Asi díky těm obrovským skleněným palácům a obrovskému platu netuší, jak se žije. Rozpustit tyhle kriply a žádný nadržený černý semenáče v této zemi nechci. Ti, jako je C. Svoboda a další trotlové můžou čekat, že pokud se tady černá nevzdělaná lůze objeví, bude odchycena a předáno přímo do domovů těchto pomatenců

Nepřihlášený uživatel

#81

2015-05-16 11:58

Každý slušný člověk musí podepsat!A chtělo by to i tu tištěnou.

 

http://leteckaposta.cz/252889609


Nepřihlášený uživatel

#82 Re:

2015-05-17 19:06

#44: Michal -  

 Dobrý večer, díky za tento příspěvek. Moc se mi líbí, jak jste se dokázal "odhalit" a věřte, že i já to mám velice podobně. Jen to byl 88 a tím městem byla Kodaň. A také moje tehdejší dánská přítelkyně moje pocity, že je to nesmírně vzrušující a zajímavé, již tenkrát pohříchu postrádala.. Dnes samozřejmě také  podepisuji a navíc jsem znechucen, že mě tento vývoj situace v Evropě stojí tolik mentálních sil, které bych velmi rád vynaložil někde jinde. Ale nejde to,jsem tím do značné míry paralyzován, mám tři děti...

Vlastenec

#83

2015-05-17 19:59

Evropa by se měla věnovat (a to i finančně) podpoře porodnosti původních obyvatel a jejich vzdělání, než pokrytecké humanitě. Evropa, ač má více než dost svých sociálních problémů řeší islámskými mafiemi řízenou imigraci islámské 5. kolony do Evropy tím nejhorším možným způsobem - že je přijímá a navíc uvažuje o direktivním "rozpuštěním" do vnitroevropských států. Za 50 až 100 let bude Evropa mít menšiny - bílé, původní křesťany a většiny - obyvatele z arabského poloostrova a severu Afriky. To není z mé hlavy, ale varování demografů, které koneckonců zaznělo i v české televizi..


Nepřihlášený uživatel

#84

2015-05-18 18:46

Multikulti pošuci se zajíkají blahem. Když už se veřejnost bouřila proti islamizaci Evropy a vypadalo to, že jim utnou tipec, problémy s nekontrolovatelnou imigrací opět zvrátily chod věcí v náš neprospěch ...


Nepřihlášený uživatel

#85 Re: To se máme v Evropě nač těšit, pakliže imigrantům zavčas neutneme tipec

2015-05-19 09:16

#65: - To se máme v Evropě nač těšit, pakliže imigrantům zavčas neutneme tipec 

 Jen šílený blázen si může něco takového tahat do kulturní Evropy a měl by být za to trestně zodpovědný.


Nepřihlášený uživatel

#86

2015-05-19 10:29

AT SI JE vezmou do Bruselu,mají tam takové paláce,to nepotřebují,nebo Amerika,když tak každému pomáhá,stát má být svůj a né se tahat kdejakou verbež

Nepřihlášený uživatel

#87

2015-05-19 10:50

Jen slyším slovo Islám, muslim, imigrace, mešita, multikulti a vše, co je s tím spojené, tak se mi dělá špatně,zvedá tlak a rozbuší srdce.Do Itálie připlouvají vrazi našich dětí a vnoučat!Do naší země už ani jednoho muslima!


Nepřihlášený uživatel

#88

2015-05-19 19:43

Táhněte do (_._) se zablešenejma mohamedánama, 90 % Česka je proti, tak ať si je Brusel narve do špic!!


Nepřihlášený uživatel

#89 Pryč s muslimskými imigranty

2015-05-21 08:34

☺☻☺☻☺☻☺☻ Multikulti nechceme!!!! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

AntiKebab

#90

2015-05-21 13:09

Islam do Evropy nepatri,tecka.To uz se vedelo v ranem stredoveku.A Kebabland mel zacinat az za Bosporem.Kdyby se mamelucti hnali tenkrat v 17. stoleti,tusim,dusledneji,tak by byl klid.Turiste ano,ale to je vse.Jaky je to problem,je uz v nekterych ,ne zrovna vzdalenych zemich, dost videt.Obecne plati,ze temer vsichni system jen zneuzivaji ve svuj prospech a proti tem,kdo jim paradoxne chteji ve sve naivite pomahat.Stejne jako jiste etnikum u nas.Az na to,ze zde v nasi zemi jde pro nektere politiky o vynosny etnobyznys. Je nacase volit ty,kdo s tim ucini konec.Abychom jeste nemuseli oprasovat ostnate draty a obnovovat PS na hranicich,tentokrat ne aby strileli ty co chteji utect. Ach jo,rekl by Krtecek.


Nepřihlášený uživatel

#91 MOHLO BY ZAJIMAT

2015-05-21 16:20

Je neuvěřitelné, že naše země, která zažila Lidice a Ležáky, se politicky a brzy už i vojensky má účastnit genocidy na Donbasu. Že má podporovat kyjevskou juntu, která mává prapory s podobiznou Stěpana Bandery, toho Bandery, který terorizoval Československo po II. sv. válce. Nezbývá tak nic jiného, než nahlásit českým úřadům trvalý pobyt v KLDR nebo v Íránu, kam vás nikdo kvůli odvodu na vojnu hledat nepojede, anebo ti statečnější z vás se mohou vzdát státního občanství ČR a přijmout občanství v jiné zemi, na výběr jich je docela dost. Není-li vláda už vládou, která by si zasloužila respekt, musí občan vzít svůj život do svých rukou a musí umět říct ne. Protože ne je to slovo, které mnozí z nás ve vztahu ke státu se bojí vyslovit. Svoboda něco stojí, není zadarmo. Je vystavěna na odvaze dělat a říkat, co je správné a bojovat za vlast proti nepřátelům, i kdyby to byl vnitřní nepřítel, a že jich tato země má od listopadu 89 opravdu požehnaně, kolaborantů a pokrytců, kterým se hrne z úst demokracie, ale z rukou jim stéká cizí krev a špína od peněz, které si nakradli. Ne válce s Ruskem! Ne policejnímu státu a dozoru nad tím, kdo kde bydlí přes prázdniny nebo trvale. Do toho státu nic není! Za toto jsme v listopadu 1989 klíči necinkali. Mír národu, Evropě, světu a zejména našim dětem!

ODKAZ-USA zahájily rozmisťování svých vojsk na Ukrajině, ruští hackeři získali seznam vojenských instruktorů, mezi nimi jsou i dva Slováci. České odvody se urychlí! Džeržinského ohlašovací zákon o trvalém pobytu bude platit i v ČR!


Nepřihlášený uživatel

#92

2015-05-21 16:34

Fakta

Přestože má ČR od roku 2005 profesionální armádu, vždy platila a nadále platí branná povinnost. Týká se všech mužů i žen od 18 do 60 let. K výkonu vojenské služby je však občan povoláván až za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

Co je odvodní řízení?

Řízení, ve kterém se posuzuje zdravotní a osobnostní způsobilost občana k výkonu vojenské služby. Pro občana účast v tomto řízení znamená zejména vyplnit dotazníky, dostavit se před odvodní komisi a podrobit se zkoumání svého zdravotního stavu.

Koho by se odvody týkaly?

Každého občana, který by od účinnosti zákona dosáhl 18 let věku. Pamatuje se samozřejmě na výjimky v podobě těžce zdravotně postižených osob nebo těhotných žen, těch by se odvody netýkaly.

Může odvedený občan odmítnout v případě vyhlášení stavu ohrožení státu či válečného stavu službu v armádě?

Ano, do 15 dnů od vyhlášení těchto stavů, a to z důvodů svědomí nebo náboženského vyznání. V tom případě se na něj vztahuje zákonná pracovní povinnost.

 

ODKAZ-Novela branného zákona neobnovuje základní vojenskou službu ani nezavádí povinná cvičení


Nepřihlášený uživatel

#93 Tohle už není možný!

2015-05-22 19:49

Místo nějakých debilních kvót ať začnou ty pitomý lodě potápět. Jak dlouho budou ještě čekat, jak dlouho si budou pomatení humanisti brát naše lidi jako rukojmí svojí umanuté islámofilní politiky?

Antimuslim

#94 Re: To se máme v Evropě nač těšit, pakliže imigrantům zavčas neutneme tipec

2015-05-22 20:31

#65: - To se máme v Evropě nač těšit, pakliže imigrantům zavčas neutneme tipec 

 Evropa se musí zocelit a říct ne zrůdnému Islámu a ne Islámským zemím ! My nemáme povinnosti se starat o Islámské lidi když nás všechny Evropany vidí jako pod lidi horší než Židé jsme pro ně ! Islám vyhladí povraždí kohokoliv kdo se postaví Islámu já se do něho klidně pustím! Nikdo mi nebude kázat koho mám uctívat! Ne Zrůdám z Islámu jsou horší než Adolf Hitler a ta jeho říše !


Nepřihlášený uživatel

#95

2015-05-23 10:58

Toto není nic jiného než Trojský kůň IS a EU mu otvírá brány Evropy a jako idioti je tu vítají.


Nepřihlášený uživatel

#97

2015-05-23 11:50

Je třeba si konečně uvědomit, že existuje jen jediná cesta, vracet je zpět a provést blokádu u hranic severní afriky a hned je otáčet a převaděče střílet.


Nepřihlášený uživatel

#98

2015-05-23 11:57

Kdo má jiný názor, šíří ruskou propagandu. Šiřme proto naši vlastní anti-propagandu, vyzývá Brusel. Ruská propaganda z per českých disidentů? Děsivé odhalení?

ODKAZ-Kdo má jiný názor, šíří ruskou propagandu. Šiřme proto naši vlastní anti-propagandu, vyzývá Brusel. Ruská propaganda z per českých disidentů? Děsivé odhalení?


Nepřihlášený uživatel

#99

2015-05-23 12:17

Redakce AE News vyzývá své čtenáře, aby odkaz na tento článek zaslali svým zastupitelům, aby i oni viděli, co je to kyjevská junta, jak vypadá demokracie na Ukrajině v dnešní době a co Česká televize nikdy neukáže. Za upozornění na video děkujeme našemu spolupracovníkovi, panu Cvalínovi.

ODKAZ-Video: Ukrajinská milice oběsila v lese těhotnou ženu a jejího manžela. Prokuratura Luhanské republiky obvinila ukrajinský prapor Donbas


Nepřihlášený uživatel

#100

2015-05-24 16:33

USA-RUSKO

4Ježíš jim odpověděl:Dávejte si pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat:‚Já jsem Kristus, a svedou mnohé. 6Budete slýchat o válkách a uslyšíte válečné zvěsti. Dejte si pozor, neděste se. To všechno musí nastat, ale to ještě není konec.

7Povstane totiž národ proti národu a království proti království, budou hladomory azemětřesení na různých místech.8Ale to všechno bude počátek porodních bolestí. 9Pak vás budou vydávat do soužení a budou vás zabíjet; a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno. 10A tehdy mnohým to bude kamenem úrazu, budou se navzájem zrazovat a jeden druhého nenávidět. 11Také povstanou mnozí lživí proroci a mnohé svedou. 12A protože vzroste bezzákonnost, ochladne láska mnohých. 13Ten však, kdo vytrvá do konce, bude zachráněn. 14Toto evangelium království bude vyhlášeno po celém světě na svědectví všem národům. A tehdy přijde konec.“

Zjevení 14,6-7 - “Tu jsem uviděl jiného anděla, majícího věčné evangelium, jak letí prostředkem nebe, aby je zvěstoval těm, kteří přebývají na zemi, každému národu, kmenu, jazyku a lidu. Volal mocným hlasem: „Bojte se Boha a vzdejte mu slávu, neboť přišla hodina jeho soudu; pokloňte se tomu, který učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.“

Zjevení 14,8 - “A jiný, druhý anděl ho následoval a volal: „Padl, padl veliký Babylon, který napájel všechny národy vášnivým vínem svého smilstva.“

Zjevení 14,9-12 - A jiný, třetí anděl je následoval a volal mocným hlasem: „Kdo se klaní šelmě a jejímu obrazu a přijímá cejch na čelo či na ruku, bude také pít z vína Božího rozhorlení, které je nalito neředěné v číši jeho hněvu; a bude mučen v ohni a síře před svatými anděly a před Beránkem. Dým jejich muk vystupuje na věky věků a dnem i nocí nemají odpočinutí ti, kdo se klanějí šelmě a jejímu obrazu, a ti, kdo přijímají cejch jejího jména.“ Zde je vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a Ježíšovu víru.

VICE TU-Matouš 24 - Znamení Ježíšova příchodu se přesně naplňují!