Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

/ #130 Video: Běženci v Itálii obsazují cizí byty, česká vláda hodlá migrantům udělit volební právo

2015-06-03 14:43

Redakce AE News zařazuje mimořádně toto video Tomia Okamury, které upozorňuje na tichý a plíživý státní převrat v ČR a převzetí veškeré moci v zemi Evropskou Komisí. Tato nevolená instituce, která disponuje právem vydávat příkazy a rozhodnutí zemím EU, bez ohledu na souhlasy parlamentů těchto zemí, totiž podle všeho poprvé v historii využije svého exekutivního práva a vnutí členským zemím tzv. „Barevný diktát„, o kterém hovořil pan Juncker v polovině května, když prohlásil, že dojde-li k odporu členských zemí k řešení imigrační otázky běženců na jihu Evropy, měla by Evropská Komise použít exekutivní pravomoc, tedy prováděcí výnos EK, kterému se musí všechny země přizpůsobit. Nejde o legislativní proces, ale o proces exekutivní, výkonný.

EK podle všeho už vydala tichý interní příkaz vládám jednotlivých zemí, aby dobrovolně připravily své legislativní úpravy, protože pokud to neudělají, EK využije své exekutivní pravomoci a přijímání uprchlíků odporujícím členským zemím nařídí. Přestože v televizi vidíte české politiky, jak na kamery televizí jednohlasně kvóty na uprchlíky odmítají, ve skutečnosti v parlamentu už leží návrh zákona, o kterém mluví ve videu pan Okamura, který uprchlíkům dává dokonce volební práva. Evropská Komise tedy přiložila pistoli k hlavám premiérů vzpurných zemí EU a v Bruselu už jsou kvóty pro Česko dokonce hotová věc, odsouhlasená v tichosti a podle všeho dopředu.

Redakce AE News vyzývá k propagaci a šíření tohoto videa, protože jde o zásadní ohrožení národní bezpečnosti ČR. Zde vidíte, co způsobila Lisabonská smlouva. Nemáme už rozhodování o vlastní zemi ve vlastních rukách. Výkonná moc leží u nohou Evropské Komise.

ODKAZ-Video: Běženci v Itálii obsazují cizí byty, česká vláda hodlá migrantům udělit volební právo i bez občanství! Evropská komise má neomezenou moc, jak dlouho budeme ještě tomuto přihlížet?