Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #185 TOHLE LETO PLUS BUDOU ODVADET NA JATKA 17LETY KLUKY ABY BOJOVALI PROTI RUSKU!!!STOP VALCE

2015-06-16 14:34

TU VIDITE KDO JE AGRESOR ZE RUSKO NENI ((ALE USA ANO AGRESOR JE))

USA rozmístí v Pobaltí a Východní Evropě těžké zbraně a 5000 vojáků. Odkaz Dragounské jízdy se naplňuje. Bude v létě válka proti Rusku?

Podle článku v New York Times [1] ze dne 14. června 2015 se USA chystají rozmístit těžké zbraně v zemích Pobaltí a dalších zemích Východní Evropy. Půjde zejména o tanky, bojová vozidla a další zbraně. Rovněž zde rozmístí nejméně 5000 vojáků. Jak mnozí z nás předpokládali, březnová Dragounská jízda napříč východní a střední Evropou, operace Atlantické odhodlání, bude mít brzké pokračování. Tehdy probíhala na území Pobaltí a Polska rozsáhlá cvičení NATO a Dragounská jízda byla návratem amerických vojsk přes naše území na základny v Německu.

Žádný normální člověk nechce válku s Ruskem

Tentokrát půjde opět o zastrašování Ruska i nás. Kdo soudný by chtěl na svém výsostném území po zuby ozbrojenou cizí armádu? USA a NATO chce, podle slov bývalého velitele NATO Jamese G. Stavridise, rozmístěním dalších zbraní v Evropě varovat Rusko před útokem na Pobaltí a další země, ke kterému se Rusko nikdy nechystalo. Čeká se na formální souhlas amerického prezidenta Obamy a ministra obrany USA Ashtona Cartera.

ODKAZ-USA rozmístí v Pobaltí a Východní Evropě těžké zbraně a 5000 vojáků. Odkaz Dragounské jízdy se naplňuje. Bude v létě válka proti Rusku?