Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #191 DOST!!!!DULEŽITÉ!!!ČESKÁ VLADA PORUSILA USTAVU

2015-06-16 23:24

Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“

AE News přináší výzvu Národní Demokracie, kterou nám tato strana zaslala do naší redakce. Je to další z protestních akcí proti Dragounské jízdě americké armády.

Česká vláda ohnula ústavu, když schválila vstup amerických vojenských konvojů na české území. Podle ústavního zákona č. 300/2000 Sb. nejde o přesun, nýbrž o pobyt vojsk, protože se na našem území budou zdržovat déle než 48 hodin. Americké vojenské konvoje budou na našem území po dobu čtyř dnů, ve dnech 29. března až 1. dubna. Pobyt vojsk proto musí odsouhlasit nadpoloviční většina členů obou komor, což se v tomto případě nestalo, a došlo tím k závažnému porušení Ústavy České republiky.

Vláda samotná má právo rozhodnout o pobytu ozbrojených sil jiných států na našem území – a to nejdéle na dobu 60 dnů – pouze v případě, že by se jednalo o „plnění závazků mezinárodních smluv o společné obraně proti napadení“. O tento případ jednoznačně nejde, neboť Česká republika není nikým napadena a není ji tedy třeba bránit cizími vojsky. Tentokrát máme co do činění nikoli s prostým přesunem techniky, který mohl a měl (tak jako vždy) proběhnout po železnici do 48 hodin, ale s tupou demonstrací síly, s testováním „pružnosti“ českého právního řádu a trpělivosti našich občanů.

Zapomíná se i na to, že nad nimi pozemními jednotkami poletí vzdušný „ochranný“ doprovod v počtu několika desítek bojových helikoptér. Američtí soudruzi si z našich dálnic hodlají prostě udělat testovací polygon. Rozhodnutí vlády o povolení přesunu amerických konvojů je nezákonné, a tudíž neplatné. Bude se jednat o prachsprostý průnik cizích vojsk na naše území. Čeští občané proto mohou tento fakt chápat jako akt agrese a adekvátně na něj reagovat.

ODKAZ-Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“