Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #196

2015-06-18 17:45

Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?

Země, které vlastní uhlíkové zdroje či jsou strategické pro jejich tranzit, mají smůlu – v jejich čele jsou vždy „diktátoři“. „ Naštěstí“ existují  USA, které  ve svém „bohulibém“ vnášení „svobody a demokracie“ takové země „osvobozují“.  A osvobozují je tak dlouho, dokud nedojde ke svržení „diktátora“ a dokud „diktátoři“ nejsou nahrazeni vládou natolik uvědomělou, aby pochopila, že veškeré přírodní zdroje na zeměkouli patří do vlastnictví USA a mohou být obchodovány pouze za americké dolary (jako například vrcholně „demokratická“  vláda Saudské Arábie, jediné země, kde např. dosud ženy nemají právo řídit auto). Přes Ukrajinu (tranzitní země plynu) je Rusko tlačeno do války a Putin označován za v pořadí dalšího „diktátora“ jen proto, že chce ruské zdroje využít pro ruský národ.Všechno stejný scénář, jako přes kopírák, ale Evropané se probouzejí, až s vlnou migrantů, a to nejen z Afriky, ale i z Ukrajiny, ač v dobách, kdy dění mohli ovlivnit, přitakávali a přitakávají zájmům USA a jejich služebníkovi EU a oslavují vojska NATO. Výsledkem akcí NATO v Africe jsou naštěstí jen migranti, ruský „diktátor“ Putin však není totéž, co Kaddáfí, Rusko se stejným snahám může postavit.  Což znamená, že tentokrát výsledkem nemusí být jen migranti, ale válka.

ODKAZ-Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?