Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #197

2015-06-19 15:44

Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?

Možné scénáře

Téměř všechna pozorování „z terénu“ končí otázkou, co se skutečně chystá nebo co bude výsledkem Jade Helm. Existují teorie, které říkají, že Jade Helm je prováděn za účelem nastolení stanného práva nebo minimálně přípravy na něj. Více méně všechny tyto teorie se opírají důkazy z výše uvedených pozorování, některé jsou opodstatněné více či méně. Zde nabízím dvě.

Jedna tvrdí [19], že souběžně s Jade Helm bude „sehrán“ nějaký konflikt (false flag), který způsobí, že cvičení se přehoupne v reálný zásah vůči obyvatelům. Výsledkem má být využití FEMA kempů, do nichž bude na převýchovu přemístěna nepohodlná část povstalců. Nepokoje, které má toto počínání vyvolat budou ospravedlněním pro rozmístění vojáků po celém území USA a uvedení stanného práva, které bude doprovázeno řízenými výpadky elektřiny, internetu apod. A konfiskací zbraní.

Druhá teorie [20] je trochu konkrétnější a říká, že onen konflikt, který má způsobit nepokoje či chaos bude zinscenován využitím imigrantů z Mexika a Jižní Ameriky. Ti v posledních měsících do USA proudí mnohem více než kdy jindy, a to vše za státního dozoru [21]. Podle této teorie budou imigranti v konfliktu organizováni (explicitně se neříká kým) a dostanou za svou práci jednorázovou odměnu 4000 USD. Výsledkem mají být masové nepokoje a lidové konflikty, při kterých mají být Američané vyprovokováni k vzájemnému zabíjení, což potrvá tři roky. Průběžně má být ustanoveno stanné právo a zadržování povstalců. Teorie pokračuje a tvrdí, že proti obyvatelům bude použito nespecifikovaných frekvenčních a laserových zbraní, a také otrávená voda a potraviny. To vše za účelem masivního snížení populace. Prostředkem k dosažení těchto cílů je právě Jade Helm, který je vnímán jako počátek a test „všeho“.

ODKAZ-Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?