Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

47Musterman

/ #2357

2015-09-24 10:52

Vláda se právě dopustila vlastizrady rozhodnutím, že se podřídí diktátu a umožní EU aby rozhodovala o tom, kdo bude občanem ČR kdo nikoliv. Zejména osoby Bohuslav Sobotka, Andrej Babiš, Martin Stropnický, Jiří Dienstbier a Kateřina Valachová nemají nadále
důvěru ani podporu občanů a musí okamžitě odstoupit nebo být odvolány.
Žádám, abyste iniciovali hlasvování o nedůvěře vládě, která nejprve tvrdí, že se budeme bránit diktátu, třeba soudní cestou a nakonec pár vlastizrádců úplně otočí a začnou tvrdit, že se proti sprostému a likvidačnímu diktátu EU nepostavíme?
Rozhodně nemohou počítat nebo se ohánět tím,že nás nadále zastupují. Nezastupují.
Jsou to vlastrizrádní kriminálníci, kteří patří před soud a do vězení.

Nebudou-li zahájeny kroky k tomu, aby lid, jenž je zdrojem veškeré moci, zastupovali
jeho skuteční zástupi a nikoliv vlastizrádci, pak bude všem zřejmé, že nežijeme
v demokracii.
změnit systém tak, aby respektoval vůli
lidu, jak je v Ústavě zakotveno!!!

Možná mě někteří odsoudí ale myslím si že Petice v tomto případě poslouží jen jako uklidnění Občanů že se něco Děje!!!

Ale USA a EU si nenechají Vzít Investice do Demontáži našeho státu! A Věřím že jen Revolta by přinesla Úspěch a možná by přijela i Ta Plechová kavalerie USA a snad i z Rakouska a Německa aby potlačily kontrarevoluci obdobně jako vojska RVHP v roce 1968!

Myslím že mám již svůj věk natolik abych věděl že "Think Tank" (neziskovky financované USA a Korporacemi elit) nám nadále budou s velkou intenzitou servírovat co si máme Myslet a Běda tomu kdo zkusí myslet jinak!

Již od roku 1995 plánovali novou rasu s tím že 56 000 000 muslimů bude muset Evropa pohltit! Vznikne nová rasa s nižším IQ. Nebudou hloupější ale nebudou se bouřit a budou poslouchat! Všechny kroky k volnému pohybu mezi státy EU a Demonráž Rozhodovacích a Vládních zřízení Státu se spolu s Svrchovaností přesunula do Bruselu! Takže Shapiro není Velvislanec USA v Praze ale Protektor a MY jsme vnínani jako Kolonie či Gubernie! Tomu tak nesmí být! Už J.P. Marat prohlásil je třeba Použít Vetší Zlo Zla předcházejícího aby Zlo již nikdy nebylo. NEDÁME SE !!!