Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #2362 Re:

2015-09-24 10:55

#2275: -  

 Myslím, že má!!! , když konečně skončí "musíme ty peníze do konce roku nějak utratit jinak příští rok nedostaneme žádný" neboť takhle jedná pouze hospodář, který ví,že ho bude NĚKDO "živit" ... dotace,subvence,programy ... proč se rozkrádá?protože je co rozkrádat v tom EU chaosu přerozdělování peněz na vylobované nesmysly.Nebo chce někdo tvrdit,že je lepší nedodělaná cyklostezka v Hornídolní něž nová školka v potřebné lokalitě?

Ale napsal jste to hezky. Až na to, že KOLONIE NIKDY NIKDO NEŽIVIL . KOLONIE SE DRANCUJÍ . a myslím, že to je to co se zde již dlouho děje na všelijakých úrovních

Poopravím, s dovolením, Vaší otázku. A kdo bude živit TY VELKÉ "ZLODĚJE" A "VYSÁVAČE" DOTACÍ ? odpověď ?: NIKDO!!  A TO JE TEN KÁMEN ÚRAZU. PROTO SE JIM NEBUDE CHTÍT nikdy Z EUKOLA VEN ! a buhužel ... TO JSOU TAKÉ TI CO ROZHODUJÍ !

VEŘEJNĚ se hovoří,že EU v dnešní podobě nemá budoucnoust. Jako logické vyústění toho co zažíváme.Jestli je to tak, proč čekat ?!!! na to co s tím udělají vedoucí !! státy, které budou hledat řešení ve kterém bude - logicky - prioritou zachování si a upevnění dnešního mocenského postavení vč. hospodářakých výhod. ??? opět !!

tak asi tak ...