Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

světlo na konci tunelu

/ #2422 Re:

2015-09-24 12:24

#2390: -  

 ANO..

 teď už jen, aby to zapadlo i zbytku naší republiky a bylo to něco platné :)                                                                              obávám se, že to nepůjde ani peticí ani referendem..  jsem si ale jist, že je obého zapotřebí..                                                 jde o to, aby se "pravda" dostala do každé domácnosti.. no a následně vůle s tím něco udělat..                                               

nastartovat a udělat to, bude ale muset minimállně "skupina" různých spolků, hnutí, aktivistů a stran, které nejsou existenčně a ideologicky "zavázány" nebo v okovech EU. Za mne jsou to například a zejména  Pan Okamura a jeho strana SPD, pan Mach a jeho strana Svobodných občanů, Piráti, Úsvit, NE Bruselu - Národní demokracie, Blok proti islámu, The Zeitgeistmovement.. a podobně.. (nerad bych na někoho zapoměl .)

Lídři těchto "seskupení" mají osud naší země v jejich rukou..pokud půjdou cestou své slávy a populismu, odvážím se tvrdit, že se nestane nic..pokud ale najdou společný jmenovatel( tele :) mohou se dít věci..

Obracím se tímto na tyto lídry, nebo lidi jim blízké..zahajte dialog, nenechejte utéct tuto příležitost..nemrhejte časem, neplýtvejte současnou společenskou atmosférou a doveďte tuto zemi k referendu..

Myslím si, že právě oni (lídři), dokáží semknout a koordinovat nás - "masy" v takovém počtu, že to bude něco platné..