Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #2476

2015-09-24 14:16

Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

Píšeme o tom na AE News už velmi dlouho, nyní je to potvrzené i písemně odtajněným dokumentem amerického ministerstva obrany (Pentagonu) a DIA (Defense Intelligence Agency – Vojenská rozvědka USA). V dokumentu z roku 2012 je předpovězeno doslova do puntíku, co se stane v prostoru Sýrie a Iráku v nejbližší době, a co se opravdu nakonec stalo. Informaci přinesl Levant Report [1]. Dokument namísto toho, aby vykreslil možný vznik saláfistického hnutí a státu jako hrozbu pro region, vykresluje Islámský stát jako americký a obecně západní vojenský asset, tedy využitelný nástroj k odstranění režimu Bašára Assada v Sýrii. V dokumentu je s hrozivou přesností „předpovězeno“ vše, co se nakonec opravdu stalo.

VICE TU-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

A VIDEO JAK USA NICI PRAZDNE DOMKY KDE NEJSOU ISIS

2015 TOCENO SYRIE

VICE TU-USA Apache attack helicopters against ISIS assault Air Base Action USA troops closer to co

Podezření Moskvy, že Pentagon varuje předáky Islámského státu před každým nočním náletem a tím pádem, že USA přímo podporují činnost IS, potvrdil i pilot F-18 amerického námořnictva na televizní stanici Fox News, že piloti mají naopak při denním bombardování skutečných a pravých pozic Islámského státu svázané ruce, protože velení jim nedovoluje na pozice IS zaútočit [2]. V noci se vizuální konfirmace nepoužívá, bomby se shazují jen podle GPS koordinátů, které piloti dostanou před vzletem. Sami ale nemůžou potvrdit, kam bomby dopadnou, jestli na pozice IS nebo někam úplně do prázdna, odkud se IS už stáhl.

Američtí piloti mají svázané ruce nebo bombardují prázdné pozice!

Pilot vypověděl, že byly chvíle, kdy měl jednotky IS přímo pod sebou, viděl je zcela jasně, ale nedostal povolení k útoku. Jak sám uvedl, určitě potom islámisté zabili mnoho nevinných civilistů. Povolení totiž mnohdy přichází až po hodinovém zpoždění, kdy už pochopitelně je konvoj IS pryč. Mluvčí velení amerického vojenského letectva to ale odmítl a uvedl, že povolení k útoku přichází do 10 minut… Takový pěkný nechtěný vtip, protože pokud nepřijde povolení k útoku ihned po navázání vizuálního kontaktu pilota s cílem, tak jsou islámisté stejně už dávno pryč.