Petice za odnětí svobody za pokus zabití psa v troubě

Standa

/ #21 Re: Re: Re:

2015-09-30 15:03

#13: Kate - Re: Re:  

 Takže jste psychicky labilní osoba, která se tu právě právě veřejně přiznala, že by se nezdráhala zabít neviného člověka. Je dobré, že jste to pozradila, teď jen s tím začít zavčas něco dělat, než vám rupne v kouli a skutečně se k něčemu takovému odhodláte. Doporučuji urychlenou léčbu na psychiatrické klinice, třeba ještě není pozdě, třeba se s tím ještě dá něco dělat. Naděje umírá poslední. Pan doktor nasadí medicínu a bude vám hej.

Jasně, na zvracení z toho, že nejsem takový pokrytec jako vy, který schvaluje věznění hospodářských zvířat a jejich masové vybíjení ne zrovna šetrným způsobem, protože to je "obyčejný dobytek", zatímco jiná povyšuje na "domácí mazlíčky"a dopřává jim pravidelnou nadstandardní stravu a luxus, který není dopřán ani valné části příjmově podprůměrných osob v téhle zemi. Mně je spíše na zvracení z takových zegenerovaných pokrytců, jako jste vy, kteří by pro blbého smradlavého čokla neváhali zabít i člověka. Uvědomte si, že to, co jste zde napsala, z vás činí obyčejný morální odpad, dno společnosti! Takoví "lidé" by se měli separovat od zdravé společnosti, neb pro své okolí představují nezměrné riziko.

Určitě všichni, kdo jste se tady a na podobných čoklských peticích podepsali, jste vegetariáni, nejlépe vegani, s tím běžte milá dámo lakovat někoho stejně intelekčně vybaveného jako vy, ten vám na to možná skočí.