Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5279 V USA odbavují teroristy jako VIP, ale obyčejné Američany jako…

2015-11-05 18:21

Obamovy obavy

Spojené státy jsou teď v situaci, kdy jakékoli odhalení a spojení tragédie ruského letu s Muslimským bratrstvem bude vodou na mlýn Kremlu, který tvrdí už několik měsíců, že islamisty v Sýrii nedělí na umírněné a radikální, protože mezi nimi nevidí žádný rozdíl. A právě Muslimské bratrstvo je „umírněný“ spojenec č. 1 americké administrativy v regionu (vedle „neumírněného“ Islámského státu), protože Washingtonu stálo toto spojenectví i za podražení samotného Husního Mubaraka, bývalého neomezeného vládce Egypta. Ten šel po Muslimském bratrstvo jako vzteklý pes a zakazoval jejich činnost, protože o Muslimském bratrstvu tvrdil (a zřejmě správně),  že to jsou teroristé.

Američané jsou ve volbě svých spojenců diletanti, zdálo by se. Ale to je velký omyl. Američané nemají žádné spojence, jenom subjekty k momentálnímu použití. Tato tzv. „toaletní politika“ americké administrativy, kdy je schopna a ochotna z hodiny na hodinu odepsat jakéhokoliv spojence a spláchnout ho jako použitý toaletní papír na záchodě, je doslova pověstná. Podstata je v tom, že se to zrovna americké vládě hodí, a to je varovným prstem pro každého, kdo by chtěl s Američany kolaborovat.

Podívejte se, jak dopadl spojenec americké CIA z 80. let v Afghánistánu, jistý pan Bin Ládin. Všimněte si, jak skončil jistý spojenec v Iráku, pan Saddám Husajn. Není potřeba zapomínat ani na jistého vládce z Libye, který se vzdal zbraní hromadného ničení, vzdal se podpory terorismu, odškodnil oběti z Lockerbie a bláhově si myslel, že dobré vztahy s USA přinesou jeho zemi ještě lepší budoucnost. A podobný osud čeká co nevidět i jistého pana Porošenka, pár stovek kilometrů na východ od českých hranic.

Plán na destabilizaci Blízkého východu a severní Afriky stál Američanům za zničení mnoha letitých spojenectví a ještě více lidských životů. Jenže kauza zříceného ruského Airbusu na Sinaji je jiná káva. Je to útok na Rusko. Muslimské bratrstvo zřejmě propašovalo skrze technický personál letiště do letadla trhavinu a poté dali echo filmovému štábu v poušti, aby explozi letadla natočili. Věděli, kudy poletí, v kolik hodin, věděli přesně, co mají natočit.

V USA odbavují teroristy jako VIP, ale obyčejné Američany jako…

Hrozivá spolupráce mezi americkou administrativou a Muslimským bratrstvem zašla až tak daleko, že USA udržují tzv. „hands off“ (doslova „ruce pryč!“) registr členů Muslimského bratrstva [4] a při cestách do Spojených států v roce 2012 procházeli členové a aktivní teroristé této skupiny na amerických letištích v Minneapolis, v New Yorku a ve Washingtonu DC speciálním odbavením, aby je běžná kontrola nezadržela a nespustila poplach na letišti, že do země přiletěli lidé na seznamu teroristů. Zato obyčejní Američané si na letišti musí připadat jako dobytek. Níže jsem připojil několik výživných videí z amerických letišť.

Až takto daleko zachází americká hra s ohněm. Zatímco obyčejné lidi na amerických letištích osahávají pracovníci ostrahy při kontrole jako devianti a chovají se k cestujícím jako nacisti, americká vláda si do země zve teroristy a odbavuje je ve VIP zónách [5]. V roce 2012 navštívil vůdce Muslimského bratrstva Mohamed Mursi USA spolu s delegací, přičemž dokonce jeden z členů jeho delegace byl v USA vyšetřován kvůli pedofilii.

VICE-Zdroj z Bílého domu: „Ruský Airbus má na svědomí Muslimské bratrstvo, věrný spojenec USA!“